29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte, mám menší dotázek. Platí u mužů čím starší tím v sexu něžnější? Nebo je to jen romantická fantasmagorie mého mozku?
Není tady
je to jen romantická fantasmagorie tvojeho mozku... muži jsou ve stáří různí, a to i v sexu
Není tady
lady, jak sji na něco takového přišla
Není tady
*lady* napsal(a):
Ahojte, mám menší dotázek. Platí u mužů čím starší tím v sexu něžnější? Nebo je to jen romantická fantasmagorie mého mozku?
Neplatí. Je to fantasmagorie tvého mozku. Ani ne romantická.
*lady* napsal(a):
jakou věkovou kategorii si představuješ pod termínem "starší" ?
Není tady
Občas platí spíš čím starší, tím měkčí, ehmm... sorry, nedalo mi to..., ale to první asi ne - jsou jemní, něžní mladíčci i buranští, postarší hrubiání...
Není tady
každý je přeci jiný, myslím že i když mladšímu muži řekneš aby byl něžný, tak to zvládne
Není tady
Tak nic, no, asi jsem se moc dívala na filmy Mně se prostě zdá, že všichni mladíčci, s kterýma jsem měla tu čest, moc něžnosti nepobrali. A naopak, když jsem byla se starším, tak to byl jiný kalibr
asi jsem holt neměla štěstí...
Upravil(a) *lady* (25. 8. 2009 11:17)
Není tady
*lady* napsal(a):
B je správně
Je to naprosto individuální
Není tady
*lady* napsal(a):
Tak nic, no, asi jsem se moc dívala na filmy
Mně se prostě zdá, že všichni mladíčci, s kterýma jsem měla tu čest, moc něžnosti nepobrali. A naopak, když jsem byla se starším, tak to byl jiný kalibr
asi jsem holt neměla štěstí...
To nebylo štěstí - byl takový proto, že už má zkušenost a věděl, že to uvítáš
Není tady
aprill napsal(a):
*lady* napsal(a):
jakou věkovou kategorii si představuješ pod termínem "starší" ?
to je dobrá poznámka, protože po mém pobytu v lázních, jsem do kategorie "mladší" zařadila všechny do 50ti let
sry
Není tady
jinak něžný může být i romantický sadista
a na věku nezáleží, spíš na jeho vyzrálosti duchovní
Není tady
Heřmanka napsal(a):
![]()
![]()
Čert v rouše beránčím
Není tady
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
![]()
![]()
Čert v rouše beránčím
![]()
a nedá se odolat
.... už aby přijel ten princ na bílém koni,co mě přiváže ve stodole a bude mě lechtat bičem přes pozadí a při tom říkat "miluji tě" a já jen vzdychat "děkuji Pane"....
...
sry za jsem si nemohhla pomoct
Není tady
taková velká holka a ještě věří na pohádky a prince na bílým koni
Není tady
PPavlaa napsal(a):
viď a dokonce i na Popelku
Není tady
Heřmanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Někdo raději pohádky od Boženy Němcové, jiný tu asi dává přednost pohádkám markýze de Sade, že?
Není tady
Hledač napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Někdo raději pohádky od Boženy Němcové, jiný tu asi dává přednost pohádkám markýze de Sade, že?
Každému podle jeho potřeb, radosti a nálady
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
![]()
![]()
Čert v rouše beránčím
![]()
a nedá se odolat
![]()
.... už aby přijel ten princ na bílém koni,co mě přiváže ve stodole a bude mě lechtat bičem přes pozadí a při tom říkat "miluji tě" a já jen vzdychat "děkuji Pane"....
...
sry zajsem si nemohhla pomoct
Ahoooj Heřmi, tak koukám, že tě to ještě nepustilo To jsi žádnýho "dominátora" přes prázdniny nesehnala?
Není tady
Hledač napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Není tady
pomněnka napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Čert v rouše beránčím
![]()
a nedá se odolat
![]()
...
sry zajsem si nemohhla pomoct
Ahoooj Heřmi, tak koukám, že tě to ještě nepustilo
To jsi žádnýho "dominátora" přes prázdniny nesehnala?
Ahooooooooooooooooj , tys přišla jak na zavolanou
...copak, že mě to nepustilo
, ale je to snad ještě horší
.... a víš, že jsem ani nesháněla? Nejlepší je, ho prostě potkat
Není tady
z tebe musí mít manžel radost dominátore
Není tady
Heřmi, takže si potkala Vždyť já to tak myslela.... nahánění nemá ten správný náboj, jako když to jde tak nějak samo. To je nejhezčí, když je to spontální
To já zase celý prázdniny hooodná holčička Ale představ si, že jeden adept by se našel, a ještě k tomu z tvého města!
..... to je náhodička, viď.... takže nic
je to moc daleko.
Není tady
pomněnka napsal(a):
To já zase celý prázdniny hooodná holčička
A to se nám chlubíš, nebo si stěžuješ?
Není tady