|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1
Ahoj tehulky, chci se zeptat, uz jsem dneska psala, objevily se //, ale mam trochu strach, protoze se dostavily az 67 den cyklu. Asi tri tydny uz me boli v podbrisku, jak kdybych to mela dostat. Je to v poradku?
Není tady
Ano ty jsem ze začátku těhu měla - asi období 3-6 tt.. Myslela jsem, že to dostanu a po dovolený jsem došla na gyndu a tam mi potvrdili těhu. A ty bolesti jsou přisuzovány zahnizďování vajíčka a rozšiřování dělohy.
Není tady
Peto, dik, to jsi me uklidnila, trosku se obavam toho, ze kdyz jsem to zjistila az tak pozde, aby to nebylo mimodelozni a bohuzel to nenapadlo jen me, ale Lenula ma podobnou obavu
Není tady
taky jsem mela bolesti v podbrisku a mozna i dyl nez jen tri tydny. porad jsem mela pocit, ze jsem to dostala a nakonec jsem byla tehotna:-)
Není tady
Holky já má do MS zhruba 6 dnů. Ale tento cyklus bě tak divně pobolívá v dobříšku.
Hlavně při chůzi nebo když se ohnu. Jako by tam byla oooooooooobrovská cysta. Mám to podbříško takové divně nafouklé a pichá mě až na druhé straně zad nebo v boku.
Není tady
Hani, bolesti v podbrisku jsou naprosto normalni a typicke v tehu. Samozrejme se musi zjistit, jestli nejde o mimodelozni. Mne to kolikrat bolelo tolik, ze jsem myslela, ze me chyta slepak :-))
Není tady
Diky moc holky, tak jste tak vyvadely, kdyz jste zjistily, ze jste tehu. Ja mam porad ten tes na stole a co chvila se na ty krasne dve carky divam. Snad ta radost pretrva a vsechno bude v poho a dockame se predcasneho vanocniho darku.
Není tady

Hani máš ode mě přízpěvek v "Tak je tu další těhulka"....
Není tady
Já mám bolesti dotedˇobčas, ale to je roztahováním dělohy. Jo jinak moc gratuluju k mimču
!!!!!!! Já mám termín zase kolem svého svátku, tak bych si mohla nadělit mimi k svátku

Není tady
Stránky: 1