Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 27. 8. 2009 12:29

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Co vám dnes udělalo radost č. 11

Mně dneska zatím ještě nic, tak mě to snad teprve čeká big_smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#102 27. 8. 2009 12:35

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

mashanko big_smile
Tak mně udělala radost moje dovolená a holky z práce, které mi píšou po ICQ, že jim chybím big_smile big_smile big_smile.

Není tady

#103 27. 8. 2009 12:36

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Já mám radost, že se děti uklidnily, mladej spinká a mladá je venku s nejstarší.... klíííídek vissla

Není tady

#104 27. 8. 2009 12:45

mashanka
Zablokovaný

Tercila napsal(a):

mashanko big_smile
Tak mně udělala radost moje dovolená a holky z práce, které mi píšou po ICQ, že jim chybím big_smile big_smile big_smile.

Jo, tak dovolená, ta mi začne dělat taky radost, ale až v sobotu - až do 16. září - musím vydrža

Není tady

#105 27. 8. 2009 13:03

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Sonriso, zdravím. No, u nás asi bude pršet.

Není tady

#106 27. 8. 2009 13:04

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

tady pere slunko jak o život lol

Není tady

#107 27. 8. 2009 13:09

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mashanka: "Jo, tak dovolená, ta mi začne dělat taky radost, ale až v sobotu - až do 16. září - musím vydrža"

Jo, tak to Ti přeji, snad bude pěkné počasí. Vyrážíš někam mimo domov?! Já teď mám jen pár dní, těch předškolních. A dala jsem si za úkol... hodně úkolů big_smile hmm
Tak pádím vyklidit lednici a rychle pověsit prádlo a ještě chci vymalovat dvě stěny v kuchyni a odpoledne čekám kolegu z práce na jeho podovolenkový pokec a večer zmáknout firemní papíry před poradou s fin. poradcem. Mezitím musím zařídit koupi auta. Kolega mi vždycky říká, že já se budu nudit, až už nebudu mezi živými big_smile.
Hezký den přeji! smile

Není tady

#108 27. 8. 2009 13:14

mashanka
Zablokovaný

od 5.9. jedeme na týden do Českého Ráje. Jinak budeme výletovat.

No, počasí mě zase tak netrápí. Když bude hnusně, zalezeme do peří a můžeme si hrát na doktory smile

Není tady

#109 27. 8. 2009 13:17

Bebe
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

V Českém Ráji jsme letos taky strávili dovolenou , je tam moc hezky!! Hezkou dovču!!

http://www.gify.nou.cz/mini_ikon7_soubory/484.gif

Není tady

#110 27. 8. 2009 13:19

mashanka
Zablokovaný

Díky, mám ho prošláplý, ale manžel ne - bude se mu tam líbit

Není tady

#111 27. 8. 2009 14:43

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Děkuju, Ros, za úsměv, jak jsi psala o své... Adolfici... pussa

Upravil(a) ViktorkaLove (27. 8. 2009 14:48)

Není tady

#112 27. 8. 2009 15:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

PPavloo, taky se hlásím do klubu přátel pavouků http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Jen hysterický odpor mojí dcerunky zabránil synkovi, aby je choval doma (já mu to schvalovala http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png), tak jsme za nimi chodili ke známým.
Jo - a momentálně mám jednoho velikého v baráku u okna a doufám, že ho některý ze sousedů nezlikviduje.

Helen va ty taky dumbombig_smile
já se těchhle potvor bojím, mladej měl někdy před rokem šílenej nápad pořídit si sklípkana. rychle sjem mu vysvětlila, že by šel i s tou potvorou. nemám tuhle havě ráda usch

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#113 27. 8. 2009 15:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sonrisa_1976 napsal(a):

Tercila napsal(a):

tady pere slunko jak o život lol

tady taky. a včera večer to vypadalo na bouřku, jsem se těšila a nakonec nic sad

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#114 27. 8. 2009 19:47

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

mashanka napsal(a):

Mně dneska zatím ještě nic, tak mě to snad teprve čeká big_smile

Tak mozna DA se svejma priblblyma kecama lollol Hehe lollollol Jak se mas Kitten ?

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#115 27. 8. 2009 19:49

morpheus
Babinet Klub
Web

Tercila napsal(a):

Nazdarek Terc smile Uz jsi tu zas ? Jeste Te neprejela tramway ? lol Hmizziimm pryc kurnik, nez me sejmes lollollol

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#116 27. 8. 2009 19:53

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Že jsem přežila v práci až do konce pracovní doby beze ztráty kytičky, bylo tam děsné dusno a horko. A teď vyrážím s kamarády do klubu storstark.

Out from the dark into the light !

Není tady

#117 27. 8. 2009 19:58

morpheus
Babinet Klub
Web

Ros : nechces me vzit sebou ? jako kamose, ovsemze :-D

Není tady

#118 27. 8. 2009 20:00

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Ale klíďo, jenže si musíš pospíšit, právě sedám do auta.big_smile

Není tady

#119 27. 8. 2009 20:02

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Morfí, mě a šalina? Pche, kdeže big_smile, to by musela vyjet z kolejí big_smile.

Holky, jak tu píšete o těch pavoucích, tak se tedy považuji za poměrně měkkou mámu (už máme doma i krysu, což mi dřív připadalo nepředstavitelné), ale v otázce pavouků a hadů jsem nekompromisní. Dceři jsem se omluvila big_smile, slíbila jsem, že se budu snažit, abych jí dopomohla k vlastnímu bydlení, tam a si pořídí, co chce. Ale tady a teď - co nemá srst, nemá u nás místo big_smile big_smile big_smile.
(Rybičky se nepočítají a na jejich údržbu mám kamaráda-akvaristu) big_smile.

Mám radost, že jsem si udělala pěkný dovolenkový den, zařídila jsem, co jsem mohla -a zítra si jedu koupit autíčko. Hodlám ho tunit až do zemdlení a už pomalu vymýšlím jméno. Radost bude trvat do doby, než mi ho někteří ... poškrábou hmmsmile.

Není tady

#120 27. 8. 2009 20:03

morpheus
Babinet Klub
Web

Rosamunda napsal(a):

Ale klíďo, jenže si musíš pospíšit, právě sedám do auta.big_smile

Tak priste, ja uz bych to nestihnul big_smile Apropo, to jako jedess chlastat autem jo ? To se dela ? Kurnik big_smile

Není tady

#121 27. 8. 2009 20:04

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Jo, jedu chlastat Cappy s Matonkou lol lol

Není tady

#122 27. 8. 2009 20:05

morpheus
Babinet Klub
Web

Tercila napsal(a):

Ahoj Morfí, mě a šalina? Pche, kdeže big_smile, to by musela vyjet z kolejí big_smile.

Holky, jak tu píšete o těch pavoucích, tak se tedy považuji za poměrně měkkou mámu (už máme doma i krysu, což mi dřív připadalo nepředstavitelné), ale v otázce pavouků a hadů jsem nekompromisní. Dceři jsem se omluvila big_smile, slíbila jsem, že se budu snažit, abych jí dopomohla k vlastnímu bydlení, tam a si pořídí, co chce. Ale tady a teď - co nemá srst, nemá u nás místo big_smile big_smile big_smile.

Mám radost, že jsem si udělala pěkný dovolenkový den, zařídila jsem, co jsem mohla -a zítra si jedu koupit autíčko. Hodlám ho tunit až do zemdlení a už pomalu vymýšlím jméno. Radost bude trvat do doby, než mi ho někteří ... poškrábou hmmsmile.

Ahoj Terc, v obcance mam Morpheus, tak prosim, bud dusledna a oslovuj me Morpheus jo ? wink Neee, delam si kozenky smile

Není tady

#123 27. 8. 2009 20:06

morpheus
Babinet Klub
Web

Rosamunda napsal(a):

Jo, jedu chlastat Cappy s Matonkou lol lol

Mnooo, tak to si vazne uzij ! storstarkstorstark

Není tady

#124 27. 8. 2009 20:07

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

jj Tercil.... já mám krásnou novou rýhu přes celý zadní blatník...lidi jsou závistivé h.o.v.a.d.a. to asi nepatří na radost že? vissla Hele jak budeš mít novou káru, kam vyrážíme? Někam za chlapama? vissla

Upravil(a) sonrisa_1976 (27. 8. 2009 20:09)

Není tady

#125 27. 8. 2009 20:14

morpheus
Babinet Klub
Web

sonrisa_1976 napsal(a):

jj Tercil.... já mám krásnou novou rýhu přes celý zadní blatník...lidi jsou závistivé h.o.v.a.d.a. to asi nepatří na radost že? vissla Hele jak budeš mít novou káru, kam vyrážíme? Někam za chlapama? vissla

Presne tak Sun, pro jedno kviti, Slunce nesviti ... visslavisslavissla Za chlapama a tak to ma byt tummenupptummenupptummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí