6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mně dneska zatím jetě nic, tak mě to snad teprve čeká
Není tady
mashanko
Tak mně udělala radost moje dovolená a holky z práce, které mi píou po ICQ, e jim chybím .
Není tady
Já mám radost, e se děti uklidnily, mladej spinká a mladá je venku s nejstarí.... klíííídek
Není tady
Tercila napsal(a):
mashanko
Tak mně udělala radost moje dovolená a holky z práce, které mi píou po ICQ, e jim chybím .
Jo, tak dovolená, ta mi začne dělat taky radost, ale a v sobotu - a do 16. září - musím vydra
Není tady
Sonriso, zdravím. No, u nás asi bude pret.
Není tady
Tercila napsal(a):
tady pere slunko jak o ivot
Není tady
Mashanka: "Jo, tak dovolená, ta mi začne dělat taky radost, ale a v sobotu - a do 16. září - musím vydra"
Jo, tak to Ti přeji, snad bude pěkné počasí. Vyráí někam mimo domov?! Já teď mám jen pár dní, těch předkolních. A dala jsem si za úkol... hodně úkolů
Tak pádím vyklidit lednici a rychle pověsit prádlo a jetě chci vymalovat dvě stěny v kuchyni a odpoledne čekám kolegu z práce na jeho podovolenkový pokec a večer zmáknout firemní papíry před poradou s fin. poradcem. Mezitím musím zařídit koupi auta. Kolega mi vdycky říká, e já se budu nudit, a u nebudu mezi ivými .
Hezký den přeji!
Není tady
od 5.9. jedeme na týden do Českého Ráje. Jinak budeme výletovat.
No, počasí mě zase tak netrápí. Kdy bude hnusně, zalezeme do peří a můeme si hrát na doktory
Není tady
V Českém Ráji jsme letos taky strávili dovolenou , je tam moc hezky!! Hezkou dovču!!
Není tady
Díky, mám ho proláplý, ale manel ne - bude se mu tam líbit
Není tady
Děkuju, Ros, za úsměv, jak jsi psala o své... Adolfici...
Upravil(a) ViktorkaLove (27. 8. 2009 14:48)
Není tady
helena napsal(a):
PPavloo, taky se hlásím do klubu přátel pavouků http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Jen hysterický odpor mojí dcerunky zabránil synkovi, aby je choval doma (já mu to schvalovala http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png), tak jsme za nimi chodili ke známým.
Jo - a momentálně mám jednoho velikého v baráku u okna a doufám, e ho některý ze sousedů nezlikviduje.
Helen ty taky
já se těchhle potvor bojím, mladej měl někdy před rokem ílenej nápad pořídit si sklípkana. rychle sjem mu vysvětlila, e by el i s tou potvorou. nemám tuhle havě ráda
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Tercila napsal(a):
tady pere slunko jak o ivot
tady taky. a včera večer to vypadalo na bouřku, jsem se těila a nakonec nic
Není tady
mashanka napsal(a):
Mně dneska zatím jetě nic, tak mě to snad teprve čeká
Tak mozna DA se svejma priblblyma kecama Hehe Jak se mas Kitten ?
Není tady
Tercila napsal(a):
Nazdarek Terc Uz jsi tu zas ? Jeste Te neprejela tramway ? Hmizziimm pryc kurnik, nez me sejmes
Není tady
e jsem přeila v práci a do konce pracovní doby beze ztráty kytičky, bylo tam děsné dusno a horko. A teď vyráím s kamarády do klubu .
Není tady
Ros : nechces me vzit sebou ? jako kamose, ovsemze :-D
Není tady
Ale klíďo, jene si musí pospíit, právě sedám do auta.
Není tady
Ahoj Morfí, mě a alina? Pche, kdee , to by musela vyjet z kolejí .
Holky, jak tu píete o těch pavoucích, tak se tedy povauji za poměrně měkkou mámu (u máme doma i krysu, co mi dřív připadalo nepředstavitelné), ale v otázce pavouků a hadů jsem nekompromisní. Dceři jsem se omluvila , slíbila jsem, e se budu snait, abych jí dopomohla k vlastnímu bydlení, tam a si pořídí, co chce. Ale tady a teď - co nemá srst, nemá u nás místo .
(Rybičky se nepočítají a na jejich údrbu mám kamaráda-akvaristu) .
Mám radost, e jsem si udělala pěkný dovolenkový den, zařídila jsem, co jsem mohla -a zítra si jedu koupit autíčko. Hodlám ho tunit a do zemdlení a u pomalu vymýlím jméno. Radost bude trvat do doby, ne mi ho někteří ... pokrábou .
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Ale klíďo, jene si musí pospíit, právě sedám do auta.
Tak priste, ja uz bych to nestihnul Apropo, to jako jedess chlastat autem jo ? To se dela ? Kurnik
Není tady
Jo, jedu chlastat Cappy s Matonkou
Není tady
Tercila napsal(a):
Holky, jak tu píete o těch pavoucích, tak se tedy povauji za poměrně měkkou mámu (u máme doma i krysu, co mi dřív připadalo nepředstavitelné), ale v otázce pavouků a hadů jsem nekompromisní. Dceři jsem se omluvila , slíbila jsem, e se budu snait, abych jí dopomohla k vlastnímu bydlení, tam a si pořídí, co chce. Ale tady a teď - co nemá srst, nemá u nás místo .
Mám radost, e jsem si udělala pěkný dovolenkový den, zařídila jsem, co jsem mohla -a zítra si jedu koupit autíčko. Hodlám ho tunit a do zemdlení a u pomalu vymýlím jméno. Radost bude trvat do doby, ne mi ho někteří ... pokrábou .
Ahoj Terc, v obcance mam Morpheus, tak prosim, bud dusledna a oslovuj me Morpheus jo ? Neee, delam si kozenky
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Jo, jedu chlastat Cappy s Matonkou
Mnooo, tak to si vazne uzij !
Není tady
Tercila napsal(a):
jj Tercil.... já mám krásnou novou rýhu přes celý zadní blatník...lidi jsou závistivé h.o.v.a.d.a. to asi nepatří na radost e? Hele jak bude mít novou káru, kam vyráíme? Někam za chlapama?
Upravil(a) sonrisa_1976 (27. 8. 2009 20:09)
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
jj Tercil.... já mám krásnou novou rýhu přes celý zadní blatník...lidi jsou závistivé h.o.v.a.d.a. to asi nepatří na radost e? Hele jak bude mít novou káru, kam vyráíme? Někam za chlapama?
Presne tak Sun, pro jedno kviti, Slunce nesviti ... Za chlapama a tak to ma byt
Není tady