29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Super školení - lektorka byla profík, o problematice věděla své a neměla přednášku jen nastudovanou z knih.
Příjemná pedikura. A za chvíli máme s kolegyněmi sraz v hospůdce sraz kolegyní na mateřské. Takže i závěr dnešního dne vypadá slibně.
za chvíli bude tma
Bude, ale hned jak se setmí se vytratím a pofičím domů .
Není tady
Co mi udělalo radost? Že jsem svého desetiletého syna po učební hodině v lidušce vyvlekla i s nástrojem k místu, kde nás nabral můj muž. Větve lítaly zepředu zezadu, deštník nebylo možné použít.
Byl to boj o život.
A proto mám radost, že jsme to přežili.
Není tady
Oskááár! Vzšlo šubnko a svet je hneď krajší... asi poobede niekam vypadnem.
Není tady
Sel, ať koukám, jak koukám, u nás ničehož nic. Oskar na nás tady kašle.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Sel, ať koukám, jak koukám, u nás ničehož nic. Oskar na nás tady kašle.
U nás na severu je totéž co na jihu.
Není tady
Tak si uděláme výlet do Bratislavy a skáknem k Selimce na kafe. Budeme mít slunko a ještě si poklábosíme.
Není tady
...radost mi udělal miláček vrací se z Anglie už dneska a ne až v pondělí.... a píše mi hezký zprávy a poslá krásný MMS. Mimochodem v jim tam svítí sluníčko
Není tady
Toto : Češi vybrali knihu svého srdce: Saturnin a Babička porazili Harryho Pottera
České romány obsadily prvně dvě místa v hlasování o Knihu mého srdce. V soutěži České televize jednoznačně vyhrál humoristický román Zdeňka Jirotky Saturnin. Hned za ním se pak umístila klasiky od Boženy Němcové Babička. Třetí pak skončil příběh o Malém princi, který napsal Antoine de Sain-Exupéry.
České tituly v hodnocení tak jednoznačně porazily i bestsellery současnosti.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Tak si uděláme výlet do Bratislavy a skáknem k Selimce na kafe. Budeme mít slunko a ještě si poklábosíme.
No, zmeškali ste to... už je aj tu . Ale včera sa to fakt trochu roztrhalo a hneď bolo lepšie.
No, niekedy, keď tu bude pekne, vám dám avízo a skáknite... Možno vás ja potom prídme niekedy na oplátku mrknúť.
Není tady
Že se Jenson Button stal mistrem světa ve formuli 1 Viva England!
Není tady
Já jsem ráda, že jsem vyžehlila haldu prádla. Jsem ráda, že jsem ráda.
Není tady
Tak to já bych taky byla ráda, ale já jsem se k tomu nedokopala.
Upravil(a) Rosamunda (18. 10. 2009 21:38)
Není tady
Ros, já jsem musela, ale víš, jak moc jsem se musela ukacávat? Děsně, dalo mi to práci, ale nakonec jsem se přemluvila.
Není tady
To já bych taky měla, já mám to prádlo rozcamraný pocelé koupelně a ještě v šatníku, bohužel nemám tu tvoji velkou skříň
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já jsem ráda, že jsem vyžehlila haldu prádla. Jsem ráda, že jsem ráda.
uff mě to čeká zítra, ani přes tu hromadu nebude vidět
Není tady
Deborah, tak to budeme úpět spolu pod jhem prádla, ale to už je spíš na skuhrací.
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Deborah, tak to budeme úpět spolu pod jhem prádla, ale to už je spíš na skuhrací.
Není tady
Pokračujeme zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 6#p2232046
Není tady