|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Tercila napsal(a):
Rosamunda: jenže to by si pacienti mysleli,. že se magistra zbláznila, na starý kolena vytuněný auto a dupací hifi
![]()
Ale Rosi, snad nejsi snobík![]()
To si klidně tu mjuzik pusť
Věk dnes nehraje roli, důležitá je mysl
Teda my s manželem kupujeme značku aut, o kterých říkáme, že jsou dokonalá a tunning by jim spíš ubral. Ale já si každopádně plánuju na důchod ještě vytuněného sporťáka........
Víš Terci, já si představila, takový ty ...náctiletý týpky, co nám tu jezdí po městě s "vytuněnými" Favority ap. no a mezi nimi já...

Není tady

Mně udělalo radost, že mi fikli abses na dost citlivém místě - trápil mě už několik dní neuvěřitelnou bolestí. Sice mám bebí a nemůžu teď pár dní vydělávat korunky, ale neskutečně se mi ulevilo.
Není tady

V neděli se jdeme podívat s Bubajdou na autíčko, Mitsubishi 3000gt wr4, je to teda 8 let starý, už se to nevyrábí, má to "jen" 350 koní, ale Bubajda po tom touží. Ale je to ještě nižší, než je to jeho Probe, takže nevím, jak do toho poleze. Už tak má problém vlézt do toho svýho, je to nízký a on s tou svou páteří... No ale chce to, ať to má. Když tam pak nevleze, budu s tím jezdit já 

Mně se to taky líbí, navíc, já jsem v pořádku a k tomu malá, takže se tam vsoukám jedna-dvě 

Není tady
Rosamunda: Víš Terci, já si představila, takový ty ...náctiletý týpky, co nám tu jezdí po městě s "vytuněnými" Favority ap. no a mezi nimi já...

No počkej, Rosi, ale - mě nějaký Favorit vůbec nenapadl
Tebe jsem si jednak představila v něčem úplně jiném a - za další, nebyla bys mezi nimi, ale před nimi, ne? 
Manžel mi říkává "ženeš je všecky za sebou"
.
Když už jsme u těch aut, já se docela divím, že některým lidem stojí za to dávat prachy na tunění starých šunek, obzvlášť úžasná jsou obrovská křídla vzadu na Fabiích
, místo co by ty peníze investovali do lepšího auta - ale každému, co jeho jest, že jo 
Jo, Modroočko, to máš pravdu
, my si taky s mužem říkáme, že nejspíš skončíme u nějakého vyššího fárka, kvůli zádům a kolenům
.
Mashankooo, to je fajn, že je Ti líp.
Upravil(a) Tercila (14. 10. 2009 17:08)
Není tady

Jo a jedu teď na pekúru, ke svojí potencionální švagrové. To bude lahoda pro moje nožky a taky to bude příjemnej pokec s super babou.
Není tady
K tématu: mám radost, že mám schválené (původně nechtěné) volno 
Není tady

Pedikútra bylo supééééééééééér. Mám nožičky jako batolátko. Krásně hlaďoučký. 
Není tady
Tak to je skvělé
, to budou běhat samy.
A já jsem se dovolala své dávné a vzdálené spolužačce - potěšilo.
Není tady

Já jsem si včera skvěle zatančila na orientálních tancích. 
Není tady

Mám radost, že je zítra pátek a přede mnou je víkend. Hurá, se tak těším na víkend, že to ani říct nejde. Taky se těším na to autíčko, co se jdeme podívat. Koukala jsem na ně ještě na netu, fakt se mi líbí. Móóóóóóóóóóóc
Není tady
Návštěva u maséra, sauna, pak pár pivínek s kamarády.
Není tady

Hezky kluk, uplne muj typ

Není tady

Za 2 mesice budu doma oslavovat navrat z Ruska a mit pred sebou dovolenou do konce roku :-) Imaginarne striham metr.
Taky mi udelalo radost, ze mi prace sla od ruky a uz v 18:30 jsem byla doma s ditetem a na me doma cekala tepla vecere od pani na hlidani: Stara se o nas dobre.
Není tady
Hezké dva dny v Praze s mou kolegyní a současně kamarádkou, s mou dcerkou, mým nastávajícím zeťem, naším miminečkem, které jsem viděla na videu z ultrazvuku, Carmen s Lucií Bílou, prostě příjemné pohlazení dušičky.
Carmen je super.
Není tady
Prijemny pokec a caj s jednou sympatickou mladou damou 
Upravil(a) morpheus (15. 10. 2009 22:21)
Není tady
Skvěle jsem se dneska protáhla na pilates.... woooow
Není tady

Babo Jago, ten je docela pěknej akorát na mně mladej, já jsem spíš na ty starší ( ne seniory, ale tak kolem 50 )
Není tady

Jinak mi udělalo radost, že jsem dojela v pořádku ze skupiny, i když mi svítily obě světla úplně blbě asi metr před auto.
Není tady
Debi, Pilates bych si taky ráda zacvičila, ale Matýsek mě nenechá
.
Není tady
Moooc se těším na večer - dámská jízdička, asi po třech měsících, Bože ochraňuj nás 

Není tady
dixina napsal(a):
Moooc se těším na večer - dámská jízdička, asi po třech měsících, Bože ochraňuj nás
Pořádně si to užij, já byla v létě a woooow domů jsem došla až v 6 ráno a bylo to supéééér 

Není tady
Deborah napsal(a):
dixina napsal(a):
Pořádně si to užij, já byla v létě a woooow domů jsem došla až v 6 ráno a bylo to supéééér
Deborah díky moc, užiju, užiju, když se paří, tak pořádně a s tím ranním příchodem počítám, naštěstí je ještě tma 
Není tady
Super školení - lektorka byla profík, o problematice věděla své a neměla přednášku jen nastudovanou z knih.
Příjemná pedikura. A za chvíli máme s kolegyněmi sraz v hospůdce sraz kolegyní na mateřské. Takže i závěr dnešního dne vypadá slibně.
Není tady
aprill napsal(a):
Super školení - lektorka byla profík, o problematice věděla své a neměla přednášku jen nastudovanou z knih.
Příjemná pedikura. A za chvíli máme s kolegyněmi sraz v hospůdce sraz kolegyní na mateřské. Takže i závěr dnešního dne vypadá slibně.
za chvíli bude tma 
Není tady