Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#976 11. 10. 2009 20:57

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: Co vám dnes udělalo radost č. 11

Rosamunda napsal(a):

Blossom napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Dnes mi udělalo radost, že jsme konečně koupili klukům dárky k zítřejším narozkám, všichni 5 jsme byli nakupovat ty dárky, dali jsme si oběd a courali jsme po OC a i jsme si docela fajn pokecali, prostě pohodové odpoledne. A zítra jedeme k babičce, dědovi a bráchovi na návštěvu a malou rodinnou oslavu, tak se těším. smile

Tak gratuluju klukům k narozeninám (kolik - 18???) a vám ostatním  přeju krásnou a vydařenou rodinnou oslavu. I když, teď mi dochází že to mé přání přichází asi s křížkem po funuse - je večer a oslava asi byla odpoledne.
No nevadí, tak aspoň napiš, jaké to bylo smile

Jéé - a kdo je ten pátý? Ty Munďák, kluci a ??

Klukům bylo dnes 17 a mě bylo 1. 10. 42. Oslava se vyvedla, díky za přání, no a ten pátý je Munďákův syn z 1. manželství, tedy "náš" nejstarší.

tak to je super! tummenupp

Není tady

#977 12. 10. 2009 19:30

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Byla jsem u nové paní doktorky, gynekoložka, super, podala mi ruku, představila se mi, pak mě trochu vyzpovídala, co a jak, prohlídla mě, měla to tam jako v Růžovce, fakt super přístup, moc se mi tam líbilo. Příjemný prostředí, bezva, fakt. Takovou mám i zubařku. Je to fajn, vědět, že teď je tam jen pro mě, věnuje se mi, mluví se mnou, zajímá se. Ne neosobní přístup, jak často bývá zvykem. Takže mě tohle vyšetření potěšilo, protože jsem tam šla s obavama.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#978 12. 10. 2009 21:24

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

S tou gynekoložkou jsi mi připomněla jednu veselou příhodu, mám taky bezva gynekoložku, jsme kámošky a tykáme si, no a potykaly jsme si, když jsem u ní ležela na křesle...nejzvláštnější potykání, jaké jsem kdy zažila lollol

Out from the dark into the light !

Není tady

#979 12. 10. 2009 22:23

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Radost mi udelal vecerni caj s jednou prima holkou wink A chcete vedet se kterou ? Mozna se Vam sama ohlasi, pokud to uzna za vhodne ... wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#980 12. 10. 2009 22:48

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

big_smile jo jo, je příjemné uvařit si večer čaj a vypít si ho při klábosení po ajsku...takže čaj a pokec, to mi dneska udělalo radost big_smile, jinak ten den byl teda hodně pošmourný, lije a lije, chjoooooo.

Není tady

#981 12. 10. 2009 22:55

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

AndreaP. napsal(a):

big_smile jo jo, je příjemné uvařit si večer čaj a vypít si ho při klábosení po ajsku...takže čaj a pokec, to mi dneska udělalo radost big_smile, jinak ten den byl teda hodně pošmourný, lije a lije, chjoooooo.

chčije a chčije řečeno slovy klasika vissla

Není tady

#982 13. 10. 2009 10:37

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Mně udělalo radost, že dnes už neprší, naopak nám tu prosvítá slunko sem tam smile Hned je to radostnější...

Není tady

#983 13. 10. 2009 12:33

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Deborah napsal(a):

chčije a chčije řečeno slovy klasika vissla

Tady taky sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#984 13. 10. 2009 13:06

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Mikeši, Ty máš asi rád Jethro Tull, že?

Není tady

#985 13. 10. 2009 13:09

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda napsal(a):

Jethro Tull, Pink Floyd, Yes, Genesis s Gabrielem a hlavně starý Queen (do Noci v opeře, pak už bohužel těžká komerce dumbom)

Není tady

#986 13. 10. 2009 13:32

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Jethro Tull, Pink Floyd, Yes, Genesis s Gabrielem a hlavně starý Queen (do Noci v opeře, pak už bohužel těžká komerce dumbom)

No vida tak to posloucháš to samý jako já a Munďák, tak proto ten podpis. Škoda že nás takových není víc.

Není tady

#987 13. 10. 2009 13:33

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

No vida tak to posloucháš to samý jako já a Munďák, tak proto ten podpis. Škoda že nás takových není víc.

Není tady

#988 13. 10. 2009 13:33

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Není tady

#989 13. 10. 2009 13:35

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Není tady

#990 13. 10. 2009 13:52

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda napsal(a):

Však jsme taky (Munďák a já) skoro stejně staří... mně bude v březnu 47...

Není tady

#991 13. 10. 2009 16:58

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Však jsme taky (Munďák a já) skoro stejně staří... mně bude v březnu 47...

Tak někdy uděláme mejdlo  s těmahle skladbama jo? big_smile

Upravil(a) Rosamunda (13. 10. 2009 16:59)

Není tady

#992 13. 10. 2009 18:22

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Zapomněla jsem v knihovně tašku s rohlíkama, a když jsem se pro ně vrátila, JEŠTE TAM BYLY!!! lol

Strach je malá smrt...

Není tady

#993 13. 10. 2009 19:38

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes jsem si dovezla opravný autíčko konečně domů. Bubák  kamarádem mi ho ještě doladili a už je OK. Bubák mi kladl na srdce, abych jela pomalu a opatrně. opatrně jsem jla, ale pomalu ne, jela jsem tzak, abych se nenamlela na té mokré silnici. Já jezdím opatrně, ale ta bouračka byla prostě blbá náhoda. Za 20 let, co řídím, tak poprvé a doufám, že naposledy. Chjo. No co už nadělám, no. Ale mrňou už je uzdravený zase doma.

Není tady

#994 13. 10. 2009 20:05

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Já jezdím opatrně, ale ta bouračka byla prostě blbá náhoda. Za 20 let, co řídím, tak poprvé a doufám, že naposledy. Chjo.

Tak hlavně že jsi v pořádku, modrá kočko tummenupp

Není tady

#995 13. 10. 2009 20:36

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Já taky tohle poslouchám, no a ještě taky Deep Purple, Uriah Heep atd, atd. No a synek, ten mladší, mi do auta (před bouračkou) koupil nový rádio, s USB, super zvuk, repráky mám celkem slušný, takže když si to v autě pustím, je to nářez. Byli jsme s Bubákem onehdy na výstavě tunninových aut, bylo tam Mitsubishi 3000 gt, super vytuněný, Bubák po něm touží, v padesáti blbne jako mlaďoch lollollol ta muzika Bubáka málem z toho auta vystřelila.Tam to mělo grády a tahle hudba, ta by se tam poslouchala. No jo, auto mělo cenu cca 50 tisíc, ta souprava 200 tisíc, ale hrálo to krásně.

Není tady

#996 14. 10. 2009 9:54

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Já taky tohle poslouchám, no a ještě taky Deep Purple, Uriah Heep atd, atd. No a synek, ten mladší, mi do auta (před bouračkou) koupil nový rádio, s USB, super zvuk, repráky mám celkem slušný, takže když si to v autě pustím, je to nářez. Byli jsme s Bubákem onehdy na výstavě tunninových aut, bylo tam Mitsubishi 3000 gt, super vytuněný, Bubák po něm touží, v padesáti blbne jako mlaďoch lollollol ta muzika Bubáka málem z toho auta vystřelila.Tam to mělo grády a tahle hudba, ta by se tam poslouchala. No jo, auto mělo cenu cca 50 tisíc, ta souprava 200 tisíc, ale hrálo to krásně.

Jééé tak takový auto by se mi taky líbilo, jenže to by si pacienti mysleli,. že se magistra zbláznila, na starý kolena vytuněný auto a dupací hifi lollol A ještě bych s tím mohla jezdit po městě a pouštět to na plný pecky, třeba Smoke on the water, to by byl nářez! lollol

Není tady

#997 14. 10. 2009 11:35

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

chacha, byla jsem vcera na posezeni u psychiatra (odeslala me tam neurolozka jen tak pro jistotu) a dozvedela jsem se, ze mam hodne sportovat a hodne sexovat.  Oboji uvolnuji endrofiny ;-))))

42!

Není tady

#998 14. 10. 2009 11:40

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

baba.jaga napsal(a):

chacha, byla jsem vcera na posezeni u psychiatra (odeslala me tam neurolozka jen tak pro jistotu) a dozvedela jsem se, ze mam hodne sportovat a hodne sexovat.  Oboji uvolnuji endrofiny ;-))))

to je kráásnýýý to bych brala taky a dala ti to písemně?  vissla no s tím sportem by se to nemělo moc přehánět, že ano.... vissla

Není tady

#999 14. 10. 2009 11:42

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Deborah napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

to je kráásnýýý to bych brala taky a dala ti to písemně?  vissla no s tím sportem by se to nemělo moc přehánět, že ano.... vissla

ne, sport bych mela opatrne asi zacit, uvidime ;-)))

42!

Není tady

#1000 14. 10. 2009 13:53

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda:  jenže to by si pacienti mysleli,. že se magistra zbláznila, na starý kolena vytuněný auto a dupací hifi lollol

Ale Rosi, snad nejsi snobík big_smile big_smile
To si klidně tu mjuzik pusť tummenupp
Věk dnes nehraje roli, důležitá je mysl big_smile

Teda my s manželem kupujeme značku aut, o kterých říkáme, že jsou dokonalá a tunning by jim spíš ubral. Ale já si každopádně plánuju na důchod ještě vytuněného sporťáka........ big_smile

Upravil(a) Tercila (14. 10. 2009 13:56)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí