|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Rosamunda napsal(a):
Blossom napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Dnes mi udělalo radost, že jsme konečně koupili klukům dárky k zítřejším narozkám, všichni 5 jsme byli nakupovat ty dárky, dali jsme si oběd a courali jsme po OC a i jsme si docela fajn pokecali, prostě pohodové odpoledne. A zítra jedeme k babičce, dědovi a bráchovi na návštěvu a malou rodinnou oslavu, tak se těším.
Tak gratuluju klukům k narozeninám (kolik - 18???) a vám ostatním přeju krásnou a vydařenou rodinnou oslavu. I když, teď mi dochází že to mé přání přichází asi s křížkem po funuse - je večer a oslava asi byla odpoledne.
No nevadí, tak aspoň napiš, jaké to bylo
Jéé - a kdo je ten pátý? Ty Munďák, kluci a ??Klukům bylo dnes 17 a mě bylo 1. 10. 42. Oslava se vyvedla, díky za přání, no a ten pátý je Munďákův syn z 1. manželství, tedy "náš" nejstarší.
tak to je super! 
Není tady

Byla jsem u nové paní doktorky, gynekoložka, super, podala mi ruku, představila se mi, pak mě trochu vyzpovídala, co a jak, prohlídla mě, měla to tam jako v Růžovce, fakt super přístup, moc se mi tam líbilo. Příjemný prostředí, bezva, fakt. Takovou mám i zubařku. Je to fajn, vědět, že teď je tam jen pro mě, věnuje se mi, mluví se mnou, zajímá se. Ne neosobní přístup, jak často bývá zvykem. Takže mě tohle vyšetření potěšilo, protože jsem tam šla s obavama.
Není tady

S tou gynekoložkou jsi mi připomněla jednu veselou příhodu, mám taky bezva gynekoložku, jsme kámošky a tykáme si, no a potykaly jsme si, když jsem u ní ležela na křesle...nejzvláštnější potykání, jaké jsem kdy zažila 

Není tady
Radost mi udelal vecerni caj s jednou prima holkou
A chcete vedet se kterou ? Mozna se Vam sama ohlasi, pokud to uzna za vhodne ... 
Není tady
jo jo, je příjemné uvařit si večer čaj a vypít si ho při klábosení po ajsku...takže čaj a pokec, to mi dneska udělalo radost
, jinak ten den byl teda hodně pošmourný, lije a lije, chjoooooo.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
jo jo, je příjemné uvařit si večer čaj a vypít si ho při klábosení po ajsku...takže čaj a pokec, to mi dneska udělalo radost
, jinak ten den byl teda hodně pošmourný, lije a lije, chjoooooo.
chčije a chčije řečeno slovy klasika 
Není tady

Mně udělalo radost, že dnes už neprší, naopak nám tu prosvítá slunko sem tam
Hned je to radostnější...
Není tady

Deborah napsal(a):
chčije a chčije řečeno slovy klasika
Tady taky 
Není tady

Mikeši, Ty máš asi rád Jethro Tull, že?
Není tady

Rosamunda napsal(a):
Jethro Tull, Pink Floyd, Yes, Genesis s Gabrielem a hlavně starý Queen (do Noci v opeře, pak už bohužel těžká komerce
)
Není tady

Mikeš napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Jethro Tull, Pink Floyd, Yes, Genesis s Gabrielem a hlavně starý Queen (do Noci v opeře, pak už bohužel těžká komerce
)
No vida tak to posloucháš to samý jako já a Munďák, tak proto ten podpis. Škoda že nás takových není víc.
Není tady

Mikeš napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
)
No vida tak to posloucháš to samý jako já a Munďák, tak proto ten podpis. Škoda že nás takových není víc.
Není tady

Mikeš napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
)
Není tady

Mikeš napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
)
Není tady

Rosamunda napsal(a):
Však jsme taky (Munďák a já) skoro stejně staří... mně bude v březnu 47...
Není tady

Mikeš napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Však jsme taky (Munďák a já) skoro stejně staří... mně bude v březnu 47...
Tak někdy uděláme mejdlo s těmahle skladbama jo? 
Upravil(a) Rosamunda (13. 10. 2009 16:59)
Není tady
Zapomněla jsem v knihovně tašku s rohlíkama, a když jsem se pro ně vrátila, JEŠTE TAM BYLY!!! 
Není tady

Dnes jsem si dovezla opravný autíčko konečně domů. Bubák kamarádem mi ho ještě doladili a už je OK. Bubák mi kladl na srdce, abych jela pomalu a opatrně. opatrně jsem jla, ale pomalu ne, jela jsem tzak, abych se nenamlela na té mokré silnici. Já jezdím opatrně, ale ta bouračka byla prostě blbá náhoda. Za 20 let, co řídím, tak poprvé a doufám, že naposledy. Chjo. No co už nadělám, no. Ale mrňou už je uzdravený zase doma.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Já jezdím opatrně, ale ta bouračka byla prostě blbá náhoda. Za 20 let, co řídím, tak poprvé a doufám, že naposledy. Chjo.
Tak hlavně že jsi v pořádku, modrá kočko 
Není tady

Rosamunda napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
)
Já taky tohle poslouchám, no a ještě taky Deep Purple, Uriah Heep atd, atd. No a synek, ten mladší, mi do auta (před bouračkou) koupil nový rádio, s USB, super zvuk, repráky mám celkem slušný, takže když si to v autě pustím, je to nářez. Byli jsme s Bubákem onehdy na výstavě tunninových aut, bylo tam Mitsubishi 3000 gt, super vytuněný, Bubák po něm touží, v padesáti blbne jako mlaďoch 

ta muzika Bubáka málem z toho auta vystřelila.Tam to mělo grády a tahle hudba, ta by se tam poslouchala. No jo, auto mělo cenu cca 50 tisíc, ta souprava 200 tisíc, ale hrálo to krásně.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Jethro Tull, Pink Floyd, Yes, Genesis s Gabrielem a hlavně starý Queen (do Noci v opeře, pak už bohužel těžká komerce)
Já taky tohle poslouchám, no a ještě taky Deep Purple, Uriah Heep atd, atd. No a synek, ten mladší, mi do auta (před bouračkou) koupil nový rádio, s USB, super zvuk, repráky mám celkem slušný, takže když si to v autě pustím, je to nářez. Byli jsme s Bubákem onehdy na výstavě tunninových aut, bylo tam Mitsubishi 3000 gt, super vytuněný, Bubák po něm touží, v padesáti blbne jako mlaďoch
ta muzika Bubáka málem z toho auta vystřelila.Tam to mělo grády a tahle hudba, ta by se tam poslouchala. No jo, auto mělo cenu cca 50 tisíc, ta souprava 200 tisíc, ale hrálo to krásně.
Jééé tak takový auto by se mi taky líbilo, jenže to by si pacienti mysleli,. že se magistra zbláznila, na starý kolena vytuněný auto a dupací hifi 
A ještě bych s tím mohla jezdit po městě a pouštět to na plný pecky, třeba Smoke on the water, to by byl nářez! 

Není tady

chacha, byla jsem vcera na posezeni u psychiatra (odeslala me tam neurolozka jen tak pro jistotu) a dozvedela jsem se, ze mam hodne sportovat a hodne sexovat. Oboji uvolnuji endrofiny ;-))))
Není tady
baba.jaga napsal(a):
chacha, byla jsem vcera na posezeni u psychiatra (odeslala me tam neurolozka jen tak pro jistotu) a dozvedela jsem se, ze mam hodne sportovat a hodne sexovat. Oboji uvolnuji endrofiny ;-))))
to je kráásnýýý to bych brala taky a dala ti to písemně?
no s tím sportem by se to nemělo moc přehánět, že ano.... 
Není tady

Deborah napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
to je kráásnýýý to bych brala taky a dala ti to písemně?
no s tím sportem by se to nemělo moc přehánět, že ano....
ne, sport bych mela opatrne asi zacit, uvidime ;-)))
Není tady
Rosamunda: jenže to by si pacienti mysleli,. že se magistra zbláznila, na starý kolena vytuněný auto a dupací hifi 
Ale Rosi, snad nejsi snobík

To si klidně tu mjuzik pusť 
Věk dnes nehraje roli, důležitá je mysl 
Teda my s manželem kupujeme značku aut, o kterých říkáme, že jsou dokonalá a tunning by jim spíš ubral. Ale já si každopádně plánuju na důchod ještě vytuněného sporťáka........ 
Upravil(a) Tercila (14. 10. 2009 13:56)
Není tady