Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 25. 8. 2009 10:12

moneta
♥♥♥♥---

Re: Co vám dnes udělalo radost č. 11

morpheus napsal(a):

Nadherny vecer s moji sestrou smile Nikdo z kolemjdoucich muzu nevi, ze to moje sestra, kdyz cupita v podpatcich zavesena do me smile Vsichni po ni slintaji a me to dela neskutecnou radost, muze byt moji manzelkou, pritelkyni, nebo milenkou, ale nikoho nenapadne, ze to je segra ! big_smile No, supeeeeer tummenupptummenupptummenupp Ja ji vazne MILUJU big_smile ( jako sestru, vy zvrhlici lol )

závidím tvojí ségře, mám taky bráchu,ale ten mě zcela ignoruje...

Není tady

#77 25. 8. 2009 11:32

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ten krásnej pavouk ve Viktorčině avataru, báječný! tummenupp

Out from the dark into the light !

Není tady

#78 25. 8. 2009 14:40

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Koupila jsem novej sprcháč, včera jsme s Bubákem vybourali ten starej, byla prasklá ta akrylátová vanička, dnes jsme koupili novej, taky jsem si koupila papiňák a nový světlo do kuchyně, teda dvě, jedno pod linku a jedno na strop. A taky jsem si koupila stěrku na okna, to se to budou mýt okna, se na to vysloveně těším.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#79 25. 8. 2009 15:19

Rozmarila
Zablokovaný

Návštěva u mé německé klientky...........to je vždycky velký požitek..........když vstoupím do jejího obýváku, je to jako bych přišla do předminulýho století ...........všude zašlý stříbrný svícny s dlouhýma růžovýma svíčkama , černý příborník po prababičce se skoroslepým zrdcadlem.........všude  uschlý kytice růží a čerstvý růže ve vázách.......spousta rodinných fotek a v rohu šlapací šicí stroj...........ráda se těch věcí dotýkám.......popíjím výbornou kávu , kterou dělá v džezvě.......nádherný dům s nádhernou starodávnou energií......tongue

A si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#80 25. 8. 2009 16:30

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

moneta napsal(a):

morpheus napsal(a):

Nadherny vecer s moji sestrou smile Nikdo z kolemjdoucich muzu nevi, ze to moje sestra, kdyz cupita v podpatcich zavesena do me smile Vsichni po ni slintaji a me to dela neskutecnou radost, muze byt moji manzelkou, pritelkyni, nebo milenkou, ale nikoho nenapadne, ze to je segra ! big_smile No, supeeeeer tummenupptummenupptummenupp Ja ji vazne MILUJU big_smile ( jako sestru, vy zvrhlici lol )

U nas ta bratrska laska opravdu funguje, dal bych za ni zivot kdyby to potrebovala smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#81 25. 8. 2009 16:33

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

moneta napsal(a):

morpheus napsal(a):

U nas ta bratrska laska opravdu funguje, dal bych za ni zivot kdyby to potrebovala smile

Jé to je hezký, konečně něco pozitivního! smile

Není tady

#82 25. 8. 2009 17:24

morpheus
Babinet Klub
Web

Rosaminda : Pozitivni je vse, co si udelame smile Segra me nacerpala novou, mladou energii a elanem, mam velke plany do budoucna, ja verim, ze to vyjde, i kdyz... Je tu jeden ne zcela maly problemek, ale budu citovat moji milou kamaradku Modroocku "Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá"... Takze vzhuru do smelych planu, nic nemusi byt ztraceno i kdyz je to neresitelne smile Libi se mi u beznych lidi, ze kazdy ma minimalne 2 moznosti, ja uz nemam zadnou, ale presto nezoufam ! tummenupptummenupptummenupp

Upravil(a) morpheus (25. 8. 2009 17:25)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#83 25. 8. 2009 17:26

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Přestala mě bolet hlava, jupííííííííííííííííí.

Není tady

#84 26. 8. 2009 16:44

morpheus
Babinet Klub
Web

Uvedomuji si, jak moc miluji svoji sestru...
hjartahjartahjarta
Ta srdicka jsou pro Tebe moje draha Muslicko i kdyz vim, ze nectes Babi...

Za chvilku mi odjede, ale to je spis na skuhraci ! gratergratergratergrater

Není tady

#85 26. 8. 2009 16:56

mashanka
Zablokovaný

Mně udělal radost manžel - byl nakoupit a koupil mi moji oblíbenou zmrzlinu

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#86 26. 8. 2009 17:10

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mně neudělal radost nikdo, tak si ji udělám sama, akorát ještě nevím jak lollollol že by storstarkstorstarkstorstark jj, aj tak sa dá tummenupp

Není tady

#87 26. 8. 2009 18:06

Blossom
Host

Konečně jsem umyla auto, zvenčí, zevnitř, ze všech stran! A že to už potřebovalo!
On nám totiž dnes část dne nešel proud, tak aspoň to bylo taky k něčemu dobrý, že jsem se k tomu pidlikování auta konečně dokopala!

#88 26. 8. 2009 18:08

mashanka
Zablokovaný

Jo, to znám - když nejde proud (komp), to má člověk najednou času. smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#89 26. 8. 2009 18:13

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Zítra a v pátek mám dovolenou a ani nevím jestli mám radost tongue .

Není tady

#90 26. 8. 2009 18:44

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Konečně jsem umyla auto, zvenčí, zevnitř, ze všech stran! A že to už potřebovalo!
On nám totiž dnes část dne nešel proud, tak aspoň to bylo taky k něčemu dobrý, že jsem se k tomu pidlikování auta konečně dokopala!

Autíčko mi umyl mladší syn, půjčují si je s kamarádama, zasvinili ho, tak ho museli na vlastní náklady vypulírovat, zvenku i zevnitř

Není tady

#91 26. 8. 2009 22:19

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Rosamunda napsal(a):

Ten krásnej pavouk ve Viktorčině avataru, báječný! tummenupp

Děkuju, dnes jsi udělala radost ty mně... pussa

Není tady

#92 26. 8. 2009 22:23

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

...Takze vzhuru do smelych planu, nic nemusi byt ztraceno i kdyz je to neresitelne smile Libi se mi u beznych lidi, ze kazdy ma minimalne 2 moznosti, ja uz nemam zadnou, ale presto nezoufam ! tummenupptummenupptummenupp

Co to je, totok, Morfiku? va
Já mám teď taky dvje možnosti... ale... kapitulation hjarta kapitulation

Není tady

#93 26. 8. 2009 22:30

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Já mám pavouci ráda, jednoho mám doma v terárku a je to metuzalém, už je mu nějakých 15 let. Bohužel na to nemám žádný rodný list, jinak by už byl na zápis do Guinessovky.big_smile

Není tady

#94 26. 8. 2009 23:04

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Ty jo, a to ho aj pouštíš ven na procházky? Nebo nosíš za krkem jako moja dcera své potkánky, co jim řikáme "myšice"? godlike A je chlupatej? A má jméno?

Není tady

#95 26. 8. 2009 23:23

morpheus
Babinet Klub
Web

ViktorkaLove napsal(a):

morpheus napsal(a):

...Takze vzhuru do smelych planu, nic nemusi byt ztraceno i kdyz je to neresitelne smile Libi se mi u beznych lidi, ze kazdy ma minimalne 2 moznosti, ja uz nemam zadnou, ale presto nezoufam ! tummenupptummenupptummenupp

Co to je, totok, Morfiku? va
Já mám teď taky dvje možnosti... ale... kapitulation hjarta kapitulation

Viktorko, na sklo to nebudu hazet, mozna v SZ...nekdy smile

Není tady

#96 26. 8. 2009 23:24

morpheus
Babinet Klub
Web

Dneska mi neudelalo radost nic sad ba jo big_smile Krabice dietnich sucharu, mam jich plnou spajzku, mam je moc rad a davam si je k televizi smile

Upravil(a) morpheus (26. 8. 2009 23:25)

Není tady

#97 26. 8. 2009 23:38

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

To já si k televizi dávám televizní program, kytky, pletení a někdy barvy a štětce, je to totiž krásná dekorace... reta

Není tady

#98 27. 8. 2009 6:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda napsal(a):

Já mám pavouci ráda, jednoho mám doma v terárku a je to metuzalém, už je mu nějakých 15 let. Bohužel na to nemám žádný rodný list, jinak by už byl na zápis do Guinessovky.big_smile

ty a viktorka jste jediný ženský který znám co maj rády pavouky roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#99 27. 8. 2009 7:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

PPavloo, taky se hlásím do klubu přátel pavouků http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Jen hysterický odpor mojí dcerunky zabránil synkovi, aby je choval doma (já mu to schvalovala http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png), tak jsme za nimi chodili ke známým.
Jo - a momentálně mám jednoho velikého v baráku u okna a doufám, že ho některý ze sousedů nezlikviduje.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#100 27. 8. 2009 7:39

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Viktorko na procházky ho nepouštím, oni pavouci nejdou ochočit, že bych ho pak zavolala a on přišel zpátky do terárka lol Není nijak zvl᚝ divoký ani jedovatý, ale zaprvé by mi ho sežraly kočky a zadruhé on jak je starej, tak už se moc často nesvlíká a na vycházce by si mohl odřít chlupy a kůži, což by mu moc nesvědčilo. A jmenuje se Adolf, i když je to samice. big_smile big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí