6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
morpheus napsal(a):
Nadherny vecer s moji sestrou Nikdo z kolemjdoucich muzu nevi, ze to moje sestra, kdyz cupita v podpatcich zavesena do me Vsichni po ni slintaji a me to dela neskutecnou radost, muze byt moji manzelkou, pritelkyni, nebo milenkou, ale nikoho nenapadne, ze to je segra ! No, supeeeeer Ja ji vazne MILUJU ( jako sestru, vy zvrhlici )
závidím tvojí ségře, mám taky bráchu,ale ten mě zcela ignoruje...
Není tady
Ten krásnej pavouk ve Viktorčině avataru, báječný!
Není tady
Koupila jsem novej sprcháč, včera jsme s Bubákem vybourali ten starej, byla prasklá ta akrylátová vanička, dnes jsme koupili novej, taky jsem si koupila papiňák a nový světlo do kuchyně, teda dvě, jedno pod linku a jedno na strop. A taky jsem si koupila stěrku na okna, to se to budou mýt okna, se na to vysloveně těím.
Není tady
Návtěva u mé německé klientky...........to je vdycky velký poitek..........kdy vstoupím do jejího obýváku, je to jako bych přila do předminulýho století ...........vude zalý stříbrný svícny s dlouhýma růovýma svíčkama , černý příborník po prababičce se skoroslepým zrdcadlem.........vude uschlý kytice růí a čerstvý růe ve vázách.......spousta rodinných fotek a v rohu lapací icí stroj...........ráda se těch věcí dotýkám.......popíjím výbornou kávu , kterou dělá v dezvě.......nádherný dům s nádhernou starodávnou energií......
Není tady
moneta napsal(a):
morpheus napsal(a):
Nadherny vecer s moji sestrou Nikdo z kolemjdoucich muzu nevi, ze to moje sestra, kdyz cupita v podpatcich zavesena do me Vsichni po ni slintaji a me to dela neskutecnou radost, muze byt moji manzelkou, pritelkyni, nebo milenkou, ale nikoho nenapadne, ze to je segra ! No, supeeeeer Ja ji vazne MILUJU ( jako sestru, vy zvrhlici )
U nas ta bratrska laska opravdu funguje, dal bych za ni zivot kdyby to potrebovala
Není tady
morpheus napsal(a):
moneta napsal(a):
morpheus napsal(a):
U nas ta bratrska laska opravdu funguje, dal bych za ni zivot kdyby to potrebovala
Jé to je hezký, konečně něco pozitivního!
Není tady
Rosaminda : Pozitivni je vse, co si udelame Segra me nacerpala novou, mladou energii a elanem, mam velke plany do budoucna, ja verim, ze to vyjde, i kdyz... Je tu jeden ne zcela maly problemek, ale budu citovat moji milou kamaradku Modroocku "Dokud dýchám, iju....aspoň to tak zatím vypadá"... Takze vzhuru do smelych planu, nic nemusi byt ztraceno i kdyz je to neresitelne Libi se mi u beznych lidi, ze kazdy ma minimalne 2 moznosti, ja uz nemam zadnou, ale presto nezoufam !
Upravil(a) morpheus (25. 8. 2009 17:25)
Není tady
Přestala mě bolet hlava, jupííííííííííííííííí.
Není tady
Uvedomuji si, jak moc miluji svoji sestru...
Ta srdicka jsou pro Tebe moje draha Muslicko i kdyz vim, ze nectes Babi...
Za chvilku mi odjede, ale to je spis na skuhraci !
Není tady
Mně udělal radost manel - byl nakoupit a koupil mi moji oblíbenou zmrzlinu
Není tady
Mně neudělal radost nikdo, tak si ji udělám sama, akorát jetě nevím jak e by jj, aj tak sa dá
Není tady
Konečně jsem umyla auto, zvenčí, zevnitř, ze vech stran! A e to u potřebovalo!
On nám toti dnes část dne neel proud, tak aspoň to bylo taky k něčemu dobrý, e jsem se k tomu pidlikování auta konečně dokopala!
Jo, to znám - kdy nejde proud (komp), to má člověk najednou času.
Není tady
Zítra a v pátek mám dovolenou a ani nevím jestli mám radost .
Není tady
Blossom napsal(a):
Konečně jsem umyla auto, zvenčí, zevnitř, ze vech stran! A e to u potřebovalo!
On nám toti dnes část dne neel proud, tak aspoň to bylo taky k něčemu dobrý, e jsem se k tomu pidlikování auta konečně dokopala!
Autíčko mi umyl mladí syn, půjčují si je s kamarádama, zasvinili ho, tak ho museli na vlastní náklady vypulírovat, zvenku i zevnitř
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Ten krásnej pavouk ve Viktorčině avataru, báječný!
Děkuju, dnes jsi udělala radost ty mně...
Není tady
morpheus napsal(a):
...Takze vzhuru do smelych planu, nic nemusi byt ztraceno i kdyz je to neresitelne Libi se mi u beznych lidi, ze kazdy ma minimalne 2 moznosti, ja uz nemam zadnou, ale presto nezoufam !
Co to je, totok, Morfiku?
Já mám teď taky dvje monosti... ale...
Není tady
Já mám pavouci ráda, jednoho mám doma v terárku a je to metuzalém, u je mu nějakých 15 let. Bohuel na to nemám ádný rodný list, jinak by u byl na zápis do Guinessovky.
Není tady
Ty jo, a to ho aj poutí ven na procházky? Nebo nosí za krkem jako moja dcera své potkánky, co jim řikáme "myice"? A je chlupatej? A má jméno?
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
morpheus napsal(a):
...Takze vzhuru do smelych planu, nic nemusi byt ztraceno i kdyz je to neresitelne Libi se mi u beznych lidi, ze kazdy ma minimalne 2 moznosti, ja uz nemam zadnou, ale presto nezoufam !
Co to je, totok, Morfiku?
Já mám teď taky dvje monosti... ale...
Viktorko, na sklo to nebudu hazet, mozna v SZ...nekdy
Není tady
Dneska mi neudelalo radost nic ba jo Krabice dietnich sucharu, mam jich plnou spajzku, mam je moc rad a davam si je k televizi
Upravil(a) morpheus (26. 8. 2009 23:25)
Není tady
To já si k televizi dávám televizní program, kytky, pletení a někdy barvy a tětce, je to toti krásná dekorace...
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Já mám pavouci ráda, jednoho mám doma v terárku a je to metuzalém, u je mu nějakých 15 let. Bohuel na to nemám ádný rodný list, jinak by u byl na zápis do Guinessovky.
ty a viktorka jste jediný enský který znám co maj rády pavouky
Není tady
PPavloo, taky se hlásím do klubu přátel pavouků
Jen hysterický odpor mojí dcerunky zabránil synkovi, aby je choval doma (já mu to schvalovala ), tak jsme za nimi chodili ke známým.
Jo - a momentálně mám jednoho velikého v baráku u okna a doufám, e ho některý ze sousedů nezlikviduje.
Není tady
Viktorko na procházky ho nepoutím, oni pavouci nejdou ochočit, e bych ho pak zavolala a on přiel zpátky do terárka Není nijak zvlá divoký ani jedovatý, ale zaprvé by mi ho seraly kočky a zadruhé on jak je starej, tak u se moc často nesvlíká a na vycházce by si mohl odřít chlupy a kůi, co by mu moc nesvědčilo. A jmenuje se Adolf, i kdy je to samice.
Není tady