|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
morpheus napsal(a):
Nadherny vecer s moji sestrou
Nikdo z kolemjdoucich muzu nevi, ze to moje sestra, kdyz cupita v podpatcich zavesena do me
Vsichni po ni slintaji a me to dela neskutecnou radost, muze byt moji manzelkou, pritelkyni, nebo milenkou, ale nikoho nenapadne, ze to je segra !
No, supeeeeer
Ja ji vazne MILUJU
( jako sestru, vy zvrhlici
)
závidím tvojí ségře, mám taky bráchu,ale ten mě zcela ignoruje...
Není tady

Ten krásnej pavouk ve Viktorčině avataru, báječný! 
Není tady

Koupila jsem novej sprcháč, včera jsme s Bubákem vybourali ten starej, byla prasklá ta akrylátová vanička, dnes jsme koupili novej, taky jsem si koupila papiňák a nový světlo do kuchyně, teda dvě, jedno pod linku a jedno na strop. A taky jsem si koupila stěrku na okna, to se to budou mýt okna, se na to vysloveně těším.
Není tady

Návštěva u mé německé klientky...........to je vždycky velký požitek..........když vstoupím do jejího obýváku, je to jako bych přišla do předminulýho století ...........všude zašlý stříbrný svícny s dlouhýma růžovýma svíčkama , černý příborník po prababičce se skoroslepým zrdcadlem.........všude uschlý kytice růží a čerstvý růže ve vázách.......spousta rodinných fotek a v rohu šlapací šicí stroj...........ráda se těch věcí dotýkám.......popíjím výbornou kávu , kterou dělá v džezvě.......nádherný dům s nádhernou starodávnou energií......
Není tady
moneta napsal(a):
morpheus napsal(a):
Nikdo z kolemjdoucich muzu nevi, ze to moje sestra, kdyz cupita v podpatcich zavesena do me
Vsichni po ni slintaji a me to dela neskutecnou radost, muze byt moji manzelkou, pritelkyni, nebo milenkou, ale nikoho nenapadne, ze to je segra !
No, supeeeeer
Ja ji vazne MILUJU
)
U nas ta bratrska laska opravdu funguje, dal bych za ni zivot kdyby to potrebovala 
Není tady

morpheus napsal(a):
moneta napsal(a):
morpheus napsal(a):
No, supeeeeer
Ja ji vazne MILUJU
)
U nas ta bratrska laska opravdu funguje, dal bych za ni zivot kdyby to potrebovala
Jé to je hezký, konečně něco pozitivního! 
Není tady
Rosaminda : Pozitivni je vse, co si udelame
Segra me nacerpala novou, mladou energii a elanem, mam velke plany do budoucna, ja verim, ze to vyjde, i kdyz... Je tu jeden ne zcela maly problemek, ale budu citovat moji milou kamaradku Modroocku "Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá"... Takze vzhuru do smelych planu, nic nemusi byt ztraceno i kdyz je to neresitelne
Libi se mi u beznych lidi, ze kazdy ma minimalne 2 moznosti, ja uz nemam zadnou, ale presto nezoufam ! 

Upravil(a) morpheus (25. 8. 2009 17:25)
Není tady

Přestala mě bolet hlava, jupííííííííííííííííí.
Není tady
Uvedomuji si, jak moc miluji svoji sestru...

Ta srdicka jsou pro Tebe moje draha Muslicko i kdyz vim, ze nectes Babi...
Za chvilku mi odjede, ale to je spis na skuhraci ! 

Není tady

Mně udělal radost manžel - byl nakoupit a koupil mi moji oblíbenou zmrzlinu
Není tady

Mně neudělal radost nikdo, tak si ji udělám sama, akorát ještě nevím jak 

že by 

jj, aj tak sa dá 
Není tady
Konečně jsem umyla auto, zvenčí, zevnitř, ze všech stran! A že to už potřebovalo!
On nám totiž dnes část dne nešel proud, tak aspoň to bylo taky k něčemu dobrý, že jsem se k tomu pidlikování auta konečně dokopala!

Jo, to znám - když nejde proud (komp), to má člověk najednou času. 
Není tady
Zítra a v pátek mám dovolenou a ani nevím jestli mám radost
.
Není tady

Blossom napsal(a):
Konečně jsem umyla auto, zvenčí, zevnitř, ze všech stran! A že to už potřebovalo!
On nám totiž dnes část dne nešel proud, tak aspoň to bylo taky k něčemu dobrý, že jsem se k tomu pidlikování auta konečně dokopala!
Autíčko mi umyl mladší syn, půjčují si je s kamarádama, zasvinili ho, tak ho museli na vlastní náklady vypulírovat, zvenku i zevnitř
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Ten krásnej pavouk ve Viktorčině avataru, báječný!
Děkuju, dnes jsi udělala radost ty mně... 
Není tady
morpheus napsal(a):
...Takze vzhuru do smelych planu, nic nemusi byt ztraceno i kdyz je to neresitelne
Libi se mi u beznych lidi, ze kazdy ma minimalne 2 moznosti, ja uz nemam zadnou, ale presto nezoufam !
Co to je, totok, Morfiku?
Já mám teď taky dvje možnosti... ale...

Není tady

Já mám pavouci ráda, jednoho mám doma v terárku a je to metuzalém, už je mu nějakých 15 let. Bohužel na to nemám žádný rodný list, jinak by už byl na zápis do Guinessovky.
Není tady
Ty jo, a to ho aj pouštíš ven na procházky? Nebo nosíš za krkem jako moja dcera své potkánky, co jim řikáme "myšice"?
A je chlupatej? A má jméno?
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
morpheus napsal(a):
...Takze vzhuru do smelych planu, nic nemusi byt ztraceno i kdyz je to neresitelne
Co to je, totok, Morfiku?
![]()
Já mám teď taky dvje možnosti... ale...![]()
![]()
Viktorko, na sklo to nebudu hazet, mozna v SZ...nekdy 
Není tady
Dneska mi neudelalo radost nic
ba jo
Krabice dietnich sucharu, mam jich plnou spajzku, mam je moc rad a davam si je k televizi 
Upravil(a) morpheus (26. 8. 2009 23:25)
Není tady
To já si k televizi dávám televizní program, kytky, pletení a někdy barvy a štětce, je to totiž krásná dekorace... 
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Já mám pavouci ráda, jednoho mám doma v terárku a je to metuzalém, už je mu nějakých 15 let. Bohužel na to nemám žádný rodný list, jinak by už byl na zápis do Guinessovky.
ty a viktorka jste jediný ženský který znám co maj rády pavouky 
Není tady
PPavloo, taky se hlásím do klubu přátel pavouků 
Jen hysterický odpor mojí dcerunky zabránil synkovi, aby je choval doma (já mu to schvalovala
), tak jsme za nimi chodili ke známým.
Jo - a momentálně mám jednoho velikého v baráku u okna a doufám, že ho některý ze sousedů nezlikviduje.
Není tady

Viktorko na procházky ho nepouštím, oni pavouci nejdou ochočit, že bych ho pak zavolala a on přišel zpátky do terárka
Není nijak zvlášť divoký ani jedovatý, ale zaprvé by mi ho sežraly kočky a zadruhé on jak je starej, tak už se moc často nesvlíká a na vycházce by si mohl odřít chlupy a kůži, což by mu moc nesvědčilo. A jmenuje se Adolf, i když je to samice.

Není tady