29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) sonrisa_1976 (23. 8. 2009 21:45)
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
morpheus napsal(a):
Mam radost, vic nemohu napsat ... chjo... segra, moje nova holka...jsou obe uzasne a rozumi si !!!
Proste super den !
no ne že bych ti to nepřála, ale trochu sjem vyvalená z toho, jak rychle dokážeš měnit baby, city
na city kasli...
City prijdou s babou ktera vi co chce
ja jsem vyvalena hlavne z lidi, co nedokazou ani chvili si uzivat samoty a vychutnavat ji. Porad musi nekoho shanet...Neumi byt ani chvilku sami, vzdyt je to tak super!
Není tady
Tak teda já mám úplně přízemní radost, zavařili jsme s Bubákem, 40 sklenic hrušek. Normálně nezavařujeme nic, ani jeden, ale tak jsme se rozhodli, že kdž je ta nadúroda, že zavaříme. Tak jsem loupali, vykrajoali, krájeli hrušky, myli sklenice, plnili, sypali cukr, zalívali vodou a zavařovali. Fuj, ještě teď mě bolí pravá ruka od toho krájení. Ale máme to. Zbytek si pozavařuje rodina, něco se rozdalo a tak podobně. Teď už nás čeká vaření švestkových povidel.
Není tady
Jsem stastny, protoze jsem si dnes s kostelika odnesl neco hodnotneho
Není tady
morpheus napsal(a):
ty chodis do kostela? fakt husty, to je asi nejaka nova moda, mam to zkusit taky? ;-)) Pripada mi to jako strasny kyc totiz.
Není tady
baba.jaga napsal(a):
morpheus napsal(a):
ty chodis do kostela? fakt husty, to je asi nejaka nova moda, mam to zkusit taky? ;-)) Pripada mi to jako strasny kyc totiz.
Proč kýč..............tam je skvělá energie , taky se tam chodím sprchovat .........nejradši mám v Karlštejně.........tam jsou na mši 4 lidi .........je tam i krásnej hřbitov plnej starodávný energie........hřbitovy miluju .......ty fotky na hrobech , představuju si jejich osudy a citím jejich radosti i žaly ........
Není tady
Rozmarila napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
morpheus napsal(a):
Proč kýč..............tam je skvělá energie , taky se tam chodím sprchovat .........nejradši mám v Karlštejně.........tam jsou na mši 4 lidi .........je tam i krásnej hřbitov plnej starodávný energie........hřbitovy miluju .......ty fotky na hrobech , představuju si jejich osudy a citím jejich radosti i žaly ........
...to dělám taky, jak chodím za tatínkem, pak se jdu projít jen tak po hřbitově....
Není tady
Rozmarila napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
morpheus napsal(a):
na karlstejne jsem dneska byla na kole ;-)))
Není tady
hele videli jste zcenu toho oralniho sexu s duchem Milliho z milli vanilli ve filmu Bruno? Fake me to dost rozesmalo.
Jinak ja cerpam energii z kola, ale zejmena z hudby ;-))
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
ty chodis do kostela? fakt husty, to je asi nejaka nova moda, mam to zkusit taky? ;-)) Pripada mi to jako strasny kyc totiz.........hřbitovy miluju .......ty fotky na hrobech , představuju si jejich osudy a citím jejich radosti i žaly ........
na karlstejne jsem dneska byla na kole ;-)))
No vidíš to si tam mohla skáknout v 16 hodin na mši ..........já dám vždycky předehru v cukrárně a pak jdu do sprchy do kostela
Není tady
Rozmarila napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
........hřbitovy miluju .......ty fotky na hrobech , představuju si jejich osudy a citím jejich radosti i žaly ........na karlstejne jsem dneska byla na kole ;-)))
No vidíš to si tam mohla skáknout v 16 hodin na mši ..........já dám vždycky předehru v cukrárně a pak jdu do sprchy do kostela
tam by me z kolem jednak nepustili a druhak mi to pripada zbytecny, kdyz nejsem verici. Cukrarnu ale maji dobrou v Cernosicich, tu jsem dneska mijela.
Není tady
Jo tu miluju Mašinku ..........nejdřív dáme pizzerku Luna u řeky v Mokropsech , tam se přežerem a pak jdem pěšky do Mašinky 2 km a tam se dorazíme ........mají tam super jahodový dorty a pravou šlehačku .......a to dnes není vůbec častý , domácí šlehačka ze stroje (všude dávají spray)..........úplně mám radost, když na to vzpomínám!!
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Jo tu miluju Mašinku ..........nejdřív dáme pizzerku Luna u řeky v Mokropsech , tam se přežerem a pak jdem pěšky do Mašinky 2 km a tam se dorazíme ........mají tam super jahodový dorty a pravou šlehačku .......a to dnes není vůbec častý , domácí šlehačka ze stroje (všude dávají spray)..........úplně mám radost, když na to vzpomínám!!
a co teprve zamecky had v dobrichovicich! mnam mnam, jejich cheesecake a domaci testoviny, jo, tam se nacpu a zpatky uz musim vlakem, protoze to pak nejde....
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
a co teprve zamecky had v dobrichovicich! mnam mnam, jejich cheesecake a domaci testoviny, jo, tam se nacpu a zpatky uz musim vlakem, protoze to pak nejde....
Jenže ten je nechutně drahej...........tam chodím akorát na horkou hrušku před saunou....chodíme do Sokola do sauny jen pro nás za pár šupů...........v Hadu by mi bylo líto dát tolik za jídlo .......ale interier je nádhernej .......
jééé ted koukám že voni maj meníčka ....tak to tam jdu .....je v tom i zákusek..........mňáááááááááám
Upravil(a) Rozmarila (23. 8. 2009 22:00)
Není tady
Rozmarila napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Jenže ten je nechutně drahej...........tam chodím akorát na horkou hrušku před saunou....chodíme do Sokola do sauny jen pro nás za pár šupů...........v Hadu by mi bylo líto dát tolik za jídlo .......ale interier je nádhernej .......
ale vari tam dobre, ty ceny fakt odpovidaji te kvalite, cheesecake za 75, ale je opravdu DOMACI. Ja tam chodim rada a skoro pokazde se zastavim aspon na pivko...
Není tady
Krásné počasí a koňské dostihy v Mostě, prostě perfekní den .
Není tady
brigáda , aspoň něco, snad se to vyvrbí a získám stálé zaměstnání.
Není tady
Mam dovolenou tak si to dnes opravdu užívam,pač ten minuly týden byl hodně hekticky
Jsem sama doma,tak si jen tak lebedím
však zítra je taky den .
Není tady
Bledá závist, já už mám týden po dovolené a mohla bych na ní z fleku znova!
Není tady
Ros víš co mam naplanovane prace ?? A nejhorší je,že i mě to uteče jak voda a o víkendu už do toho zase vlítnu
Není tady
Bebe napsal(a):
brigáda
, aspoň něco, snad se to vyvrbí a získám stálé zaměstnání.
, gratuluji, až budeš mít smlouvu, tak to musíme oslavit
Upravil(a) aprill (24. 8. 2009 16:39)
Není tady
Ty děláš o víkendech? To Ti teda nezávidím, já taky v mládí takhle dělala a nestojí to za nic, páč člověk má pak volno, když jsou ostatní v práci a rodiny si moc neužije
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Ty děláš o víkendech? To Ti teda nezávidím, já taky v mládí
takhle dělala a nestojí to za nic, páč člověk má pak volno, když jsou ostatní v práci a rodiny si moc neužije
No je to naprd,ale da se to zvladnout.Tady si člověk moc vybírat nemuže Ale i to už se pomalu kratí a rodiny si užiji,až jim to nebude mile
Není tady
Nadherny vecer s moji sestrou Nikdo z kolemjdoucich muzu nevi, ze to moje sestra, kdyz cupita v podpatcich zavesena do me
Vsichni po ni slintaji a me to dela neskutecnou radost, muze byt moji manzelkou, pritelkyni, nebo milenkou, ale nikoho nenapadne, ze to je segra !
No, supeeeeer
Ja ji vazne MILUJU
( jako sestru, vy zvrhlici
)
Není tady
Není tady