18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
moneta napsal(a):
ViktorkaLove: jsem velký arachnofobik co jsi to udělala??
Líbí se mi. Je roztomilá a nebezpečná...
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Souhlasím s Pavlou, vrátila bych ji, třeba pro mě je tisícovka hodně...
já taky. prd můu vědět, kdo ji tam nechal a v jaké je situaci. někomu by třeba nechyběla, ale pro jinýho to můe být docela velkej problém.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Souhlasím s Pavlou, vrátila bych ji, třeba pro mě je tisícovka hodně...
já taky. prd můu vědět, kdo ji tam nechal a v jaké je situaci. někomu by třeba nechyběla, ale pro jinýho to můe být docela velkej problém.
mě jednou ukradli peněenku a byla tam akorát tisícovka... opravdu mi chyběla....
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
moneta napsal(a):
ViktorkaLove: jsem velký arachnofobik co jsi to udělala??
Líbí se mi. Je roztomilá a nebezpečná...
Tobě se to líbí, ale já trpím...
Není tady
moneta napsal(a):
Ale jdi ty... u jsem ju zmenila, je heboučká a plachá, u-u, mu-u, ňu-ňu...
Kdy se bude na ňu dívat a vedle ní číst ty moje gegy, určitě se své fobie zbaví
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
moneta napsal(a):
dík,to zmenení trochu pomohlo ta arachnofobie je fakt ílená, nearachnofobik to nepochopí , mě včera vletěl do pokoje takový ten velký komár, připomíná mi pavouka, já ílela , jetě e mám biolit, vystříkala jsem ho tolik,e jsem se dusila i já ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no a co, e jde o tisícovku a ne o dvacet tisíc. co je to za přihlouplý kecy. prdlajs ví, kdo tam tu tisícovku nechal. mohl to být klidně někdo, pro koho je tisícovka hodně a teď mu prostě chybí. ne vichni jsou v situaci, e můou nad tisícovkou mávnout rukou. take jestli chce být za frajera, co dává litr na charitu, tak si dávej, ale svý peníze, nesna se být frajer za cizí.
tohle je stranej přístup. ty peníze ti neříkají pane, měl by je dostat majitel a ne aby sis s nimi nakládal, jak chce.
Ano maminko A jeste doplnim, ty vazne nectes...Psal jsem "Takze ja bych to nechal plavat a penizky bych dal na charitu" jako JA, takze takto bych to udelal ja, co udela dotycna, je jeji vec...
Upravil(a) morpheus (23. 8. 2009 12:34)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
moneta napsal(a):
Viki ? Miluju pavouky a zvlaste pak BW ...
Není tady
Mam radost, pac mam asik novou holcinu Alek jeste to nefim urcite Snad to vyjde ...
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no a co, e jde o tisícovku a ne o dvacet tisíc. co je to za přihlouplý kecy. prdlajs ví, kdo tam tu tisícovku nechal. mohl to být klidně někdo, pro koho je tisícovka hodně a teď mu prostě chybí. ne vichni jsou v situaci, e můou nad tisícovkou mávnout rukou. take jestli chce být za frajera, co dává litr na charitu, tak si dávej, ale svý peníze, nesna se být frajer za cizí.
tohle je stranej přístup. ty peníze ti neříkají pane, měl by je dostat majitel a ne aby sis s nimi nakládal, jak chce.Ano maminko A jeste doplnim, ty vazne nectes...Psal jsem "Takze ja bych to nechal plavat a penizky bych dal na charitu" jako JA, takze takto bych to udelal ja, co udela dotycna, je jeji vec...
a já ti jako tvá matka právě říkám, e to co píe je patně. asi sjem udělala chybu ve výchově
Není tady
morpheus napsal(a):
Viki ? Miluju pavouky a zvlaste pak BW ...
Takhle jsem si ji dávno ji tomu zamilovala já: http://www.youtube.com/watch?v=EfTX6dw3 … p;index=12
Není tady
PPavlaa napsal(a):
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tohle je stranej přístup. ty peníze ti neříkají pane, měl by je dostat majitel a ne aby sis s nimi nakládal, jak chce.Ano maminko A jeste doplnim, ty vazne nectes...Psal jsem "Takze ja bych to nechal plavat a penizky bych dal na charitu" jako JA, takze takto bych to udelal ja, co udela dotycna, je jeji vec...
a já ti jako tvá matka právě říkám, e to co píe je patně. asi sjem udělala chybu ve výchově
Asik ! Mela by ses polepsit, ale chybama se clovek uci ...
Není tady
Mam radost, vic nemohu napsat ... chjo... segra, moje nova holka...jsou obe uzasne a rozumi si !!! Proste super den !
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ano maminko A jeste doplnim, ty vazne nectes...Psal jsem "Takze ja bych to nechal plavat a penizky bych dal na charitu" jako JA, takze takto bych to udelal ja, co udela dotycna, je jeji vec...a já ti jako tvá matka právě říkám, e to co píe je patně. asi sjem udělala chybu ve výchově
Asik ! Mela by ses polepsit, ale chybama se clovek uci ...
nj, co u teď. budu na tebe muset víc výchovně působit
Není tady
morpheus napsal(a):
Mam radost, vic nemohu napsat ... chjo... segra, moje nova holka...jsou obe uzasne a rozumi si !!! Proste super den !
no ne e bych ti to nepřála, ale trochu sjem vyvalená z toho, jak rychle dokáe měnit baby, city
Není tady
PPavlaa napsal(a):
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a já ti jako tvá matka právě říkám, e to co píe je patně. asi sjem udělala chybu ve výchověAsik ! Mela by ses polepsit, ale chybama se clovek uci ...
nj, co u teď. budu na tebe muset víc výchovně působit
Hlavne rezat, rezat a rezat Mej se, jdu se segrou na koupalise
Není tady
PPavlaa napsal(a):
morpheus napsal(a):
no ne e bych ti to nepřála, ale trochu sjem vyvalená z toho, jak rychle dokáe měnit baby, city
na city kasli... City prijdou s babou ktera vi co chce
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
morpheus napsal(a):
Asik ! Mela by ses polepsit, ale chybama se clovek uci ...nj, co u teď. budu na tebe muset víc výchovně působit
Hlavne rezat, rezat a rezat Mej se, jdu se segrou na koupalise
na tebe bych si musela přinést ebřík, přece tě nebudu řezat po zadku se neutopte
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
morpheus napsal(a):
na city kasli... City prijdou s babou ktera vi co chce
kdy myslí. já mám tohle holt jinak
Není tady
Holki, piste, at me inspirujete na vecerni Komixu Nejak mam prazdno ...
Není tady
v hlavě ale to přece víme u dááávno fftip morfe
Není tady
PPavlaa napsal(a):
v hlavě ale to přece víme u dááávno fftip morfe
Pavli, nechci Te zklamat...ale v hlave prazdno rozhodne nemam, teda aspon jak me vidi okoli Nemohu vymyslet komix, ale to s tim, co mam v hlavince nema nic spolecneho. Musim najit vhodne tema, nic vic Apropo... Ty to mozna jeste nefis, ale ja Te straaaasne MILUJU Jsi rada ?
Není tady
jj vím morfe jak jsi to říkal ? zlá, nepřející pavlina, jetě, e s ní nemusíme ít no, ono toho tvého vyznání lásky bylo daleko víc, e jo
tak up up k vodě, třeba tam na něco přijde
Není tady
...dneska dalí kulturně kulinářský den, takhle si představuju léto. Ráno jsme vyrazili směr Panská skála/točila se tam Pyná princezna/ a pak směr Malevil - krásný ranč kousek od Liberce, mají tam výborný grilovaný jídla a pak zámek Frýdlant. Vůbec jsem netuila, e je to tak rozsáhlej zámek a hrad. Navíc jsem si tam splnila přání vymejdit nějaký hrad od sklepa na půdu, prohlídka tam trvá hodinu a půl a dostanete se do kuchyně , sklepení i podkroví. Expozice jsou úasný / za komunistů tam byl sklad i pro ostatní zámky/ hodně obsáhlý...opravdu doporučuju, kam se hrabe Hluboká.
Není tady
Jůůůů já mám radost ze staronového monitoru... můj nej kamarád mi sehnal odkaz e někdo daruje monitor za čokoládu, tak u ho mám doma a funguje
Není tady