29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tady si dál můžeme dělat radost...
Není tady
Ahojik Andrejko, jak se mas Kitten ? Jisteze budeme pokracovat v novem chlivecku
Není tady
Já mám radost z mojí milované dcerky a nejen z ní, ze všech svých dětí
Není tady
morpheus napsal(a):
Ahojik Andrejko, jak se mas Kitten ?
Jisteze budeme pokracovat v novem chlivecku
Ahojík Morphy, člověče, asi je to divné, ale mám se "dvojitě" - na jednu stranu se mi daří strašně blbě, na stranu druhou nádherně - neříká se tomu rozdvojená osobnost? Ale já jsem fakt normální
PS : kdo je Kitten (doufám, že je to aspoň lichotka)?
Není tady
Stavil se kamarád a proběhla polštářová bitva a děti jsou nádherně unavené
Není tady
Son, to je bezva nápad poštářů máme doma plno, jen nevím jestli to vydrží, jsou po babičce
Moneto, co je "zkušební léčba"? Nikdy jsem nic takového neslyšela. Ale jsem hrozně ráda, že Ti to dobře dopadlo, tyhle nemoci by neměly být.
Není tady
Ros.. vydržely všechny, i péřové a malý usnul na gauči u toho filmu co dávají pro děti
a malá asi za chvilku
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Je to prý "kočička"...
Není tady
Tak to je bezva, to musela být pořádná oslava. Co dort, chutnal jim? My kdybychom uspřádali takovouhle bitvu, tak budeme mít peří všude, mým zlatíčkům je oběma 17 a mají docela páru
Upravil(a) Rosamunda (22. 8. 2009 21:32)
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Tak to je bezva, to musela být pořádná oslava. Co dort, chutnal jim? My kdybychom uspřádali takovouhle bitvu, tak budeme mít peří všude, mým zlatíčkům je oběma 17 a mají docela páru
![]()
Dort výbornej, skoro jako od maminky no kamarád měl taky páru, ale přežilo všechno až na husičku co jsem měla na topení, teď jsme objevili, že ji chudáčkovi upadla hlavička
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Je to prý "kočička"...
Ano, rad rikam zenam Kitten
Udelal mi radost cely dnesni den, moje sestricka mi dela milou spolecnost a stravili jsme spolu velice pekne odpoledne. Zitra ji chci vzit do centra mesta a vecer na nejakou dobrou veceri Libi se ji, ze nemusi vubec nic, jen si uzivat pobytu v CZ
Není tady
ViktorkaLove: jsem velký arachnofobik co jsi to udělala??
Není tady
byla jsem v kine na Brunovi, dobry!
Pak jsem se stavila do hospody se najist - vyborny!
Není tady
dneska sushi večírek ve Slovanském domě, za 7 stovek můžete sníst tolik kolik dokážete, málem jsme se neodkulili, oba rýži a syrové rybky můžem mlask
Není tady
xxxx napsal(a):
dneska sushi večírek ve Slovanském domě, za 7 stovek můžete sníst tolik kolik dokážete, málem jsme se neodkulili, oba rýži a syrové rybky můžem
mlask
Holka já jsem zvědavá, kdy ty si přestaneš vytahovat triko ........trapas:)
Není tady
Našla jsem v bankomatu tisícovku.
Není tady
Rozmarila napsal(a):
xxxx napsal(a):
dneska sushi večírek ve Slovanském domě, za 7 stovek můžete sníst tolik kolik dokážete, málem jsme se neodkulili, oba rýži a syrové rybky můžem
mlask
Holka já jsem zvědavá, kdy ty si přestaneš vytahovat triko ........trapas:)
...mě by zajímalo kdy přestaneš být kyselá a trapná ty...tohle je thread o tom co nám udělalo radost, mně udělal radost sushi večírek a to že se dá jít na sushi i levně, protože běžná konzumace toho co jsme měli je tak za dva tisíce. Vůbec nechápu, kde vidíš vytahování tu cenu jsem tam napsala ne kvuli vytahování, ale kvůli tomu kdyby někdo měl chut si na tuhle věc v rozumné ceně zajít taky, mohli jsme ty peníze prolejt v hospodě nebo nechat za špatnej film...něco ti to vytahování "zrcadlí" ? Jo mám se fajn
Není tady
Leila napsal(a):
...na to pozor, nedávno běželo v televizi, že paní dostala dva roky za to, že nevrátila dvacet tisíc co zůstaly v bankomatu, považovalo se to za bankovní krádež a podle kamer jí našli. Zvaž jestli by nebylo dobré to odnést do banky, které patřil bankomat, aby se to vrátilo klientovi, kterému si peníze "odnesla"....
Není tady
Leila napsal(a):
Leo, já bych ty peníze odnesla do banky, které patří bankomat. Myslím, že banka lehce zjistí, kdo vybíral, třeba se už dotyčný přihlásil.
A i kdyby nezjistila.
Nestojí mi to za to. Neměla bych čisté svědomí. Vůbec by mě to netěšilo.
Tak litr z bankomatu bych taky vrátila. Já jsem šla zaplatit zpátky k pokladně v Tescu i kvasnice za 3,50, který jsem v tom stříbrným obalu přehlídla na dně toho velkýho nákupního koše. Splynuly s tím košem a všimla jsem si jich až při vracnení toho koše.
No a mamonka měla včera velikou radost u toho zlatýho prstýnku. Tak jsem ráda, sice měla řeči, že to nepotřebuje, že nemám tolik utrácet a tak podobně, ale radost měla. Tak jsem moc ráda.
Není tady
xxxx napsal(a):
Leila napsal(a):
...na to pozor, nedávno běželo v televizi, že paní dostala dva roky za to, že nevrátila dvacet tisíc co zůstaly v bankomatu, považovalo se to za bankovní krádež a podle kamer jí našli. Zvaž jestli by nebylo dobré to odnést do banky, které patřil bankomat, aby se to vrátilo klientovi, kterému si peníze "odnesla"....
20 tis a tisicovka je rozdil. Navic tamta se o to prihlasila, protoze bankomat vydal penizky az za nekolik minut, kdy uz dotycna cela bez sebe obihala policejni stanice, tento clovek pravdepodobne nad tim jen mavnul rukou. Takze ja bych to nechal plavat a penizky bych dal na charitu
Není tady
Zrdcadlí mi to drsnýho snoba .....kterej nikdy nepochopí , jak je malej...........
Já mám radost , pze mě čeká krásná procházka lesem ..............sice hned za humny ..........jdeme do chuchelskýho lesíka do ZOO, projdeme se voňavým lesem , proběhnem areál zdraví ...........teda rodina, já budu sedět na kameni a pak si zajdem do slivenecké restaurace na hotovku, mají tam výborný hotovčičky ........zmrzlinka, drinčík.............a pak projdem můj milovanej funkcionalistickej starej Barrandov......kde jsem se batolila už jako malá ........miluju funkcionalismus..........to mě vždycky pohladí po duši ty strohý nádherný baráky ...
Není tady
mám radost..... svítí sluníčko....vypadá to na krásný den
Upravil(a) sonrisa_1976 (23. 8. 2009 8:39)
Není tady
morpheus napsal(a):
xxxx napsal(a):
Leila napsal(a):
20 tis a tisicovka je rozdil. Navic tamta se o to prihlasila, protoze bankomat vydal penizky az za nekolik minut, kdy uz dotycna cela bez sebe obihala policejni stanice, tento clovek pravdepodobne nad tim jen mavnul rukou. Takze ja bych to nechal plavat a penizky bych dal na charitu
no a co, že jde o tisícovku a ne o dvacet tisíc. co je to za přihlouplý kecy. prdlajs víš, kdo tam tu tisícovku nechal. mohl to být klidně někdo, pro koho je tisícovka hodně a teď mu prostě chybí. ne všichni jsou v situaci, že můžou nad tisícovkou mávnout rukou. takže jestli chceš být za frajera, co dává litr na charitu, tak si dávej, ale svý peníze, nesnaž se být frajer za cizí.
tohle je strašnej přístup. ty peníze ti neříkají pane, měl by je dostat majitel a ne aby sis s nimi nakládal, jak chceš.
Upravil(a) PPavlaa (23. 8. 2009 9:15)
Není tady
Souhlasím s Pavlou, vrátila bych ji, třeba pro mě je tisícovka hodně...
Není tady