Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 8. 9. 2012 21:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Rakovina děložního čípku

Omlouvám se za hrubky  - já jsem ted offtopic ale když jsem psala slovo chřipka, vzpomněla jsem si na diktát ve druhý třídě,kdy jsem dostala svou prnví trojko,protože jsem napsala chřibka. dumbom
Judy - kontryhel piju tak měsíc než mám jít na kontrolu, jinak ne.
Ale pila jsem celé těhotenství (zjistili mi špatné cyto na začátku těhotenství), a po konizaci (v 6 týdnech po porodu) výsledky ok. Výsledek - amputovaný čípek (ale přesto jsem po 10letech od operace otěhotněla a porodila - císařským ř.)
Mám v plánu ale začít pít častěji, začala mi trochu habrovat ms.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#27 9. 9. 2012 11:01

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Rakovina děložního čípku

Já jsem někde četla, že kontryhel patří mezi bylinky, které se dají používat dlouhodobě. To mᚠdobrý, žes otěhotněla i bez čípku. Já myslela, že to nejde.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí