|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zklamaná napsal(a):
A to jsme vzala v potaz pouze nás dvě - mě a Pandoru, myslím si, že tam můžu vidět 99% zdejších diskutujících.
Teď jsi přesně pojmenovala svůj největší problém Zklamčo: bereš v potaz vlastně jen mně a sebe....
Snažíš se vytvořit neexistující konflikt, protože v tom se umíš pohybovat, jinak jsi bezradná.
Jenže spektrum zdejších diskutujících je daleko pestřejší a barevnější. Zahrnuje mnohem víc pohledů, než je ten tvůj a nebo můj. Tvoje analytické myšlení tě prostě determinuje a v mnoha věcech i dyskvalifikuje.
A ty si prostě dál jen sedíš v tom svém zdánlivě bezpečném tanku a díváš se na svět tím uzounkým průzorem...pak ti ovšem nic jiného, než to, co tí vychází při pohledu na takhle úzkou výseč světa ani vycházet nemůže.
Nu a ze svého tanku se vylézt bojíš. Přitom máš tu drzost stále rádoby zasvěceně komentovat i to, co vlastně vůbec nevidíš....
Stále stejná "tupost".
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Určitě pán doktor neměl na mysli jen a pouze nějakou Zklamanou
Tak to v žádném případě neměl 
Jen nějaká Zklamaná se s tím nemůže srovnat a jako potrefená husa s tím "bojuje".
Legrační.
Není tady
Nharte napsal(a):
Misa II napsal(a):
Tak , a pak že neexistuje, už o tom píšou i v novinách
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex … ostna.htmlHa, to si určitě podplatila Pandora. Ta ženská je všeho schopná.
Jj, mám "své lidi" fšude 
Až budu mít čas, tak si ten článek přečtu 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Pandora napsal(a):
Kdo jsou vlastně žárlivci a moralisté?
Přece ti, kdo mají potřebu kecat mi do života, případně do něj dokonce nemístně zasahovat
Další možnost a konečně konkretní bez "husích" atributů 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Jen nějaká Zklamaná se s tím nemůže srovnat a jako potrefená husa s tím "bojuje".
Legrační.
Zklamaná narozdíl od tebe stále jen a pouze píše svůj názor, nekřičí do světa, že jako její názor musí být i názor dalších, potažmo proto, že to dokonce někdo i napsal knižně. Takže ten úzký průzor máš i ty a to především v pohledu na Zklamanou, protože si nedokážeš připustit, že má jiný názor.
Osobně jsem uvedla příklad mě a tebe, protže tady momentálně diskutuju já a ty. nemusím pro tvou potěchu, nebo pro ukázání, že vidím i jiný názor ty jiné názory dávat jako příklad. Jistě snad uznáš, že těch příkladů může být plné spektrum - tak, jako je nespočet barev ve spektru. Já píšu za sebe - ale ty se snažíš psát za všechny, potažmo i za mě. Stále jak bulgok jdeš jedním směrem - tak si jím jdi, ale nekázej, že tím směrem nutně musí jít i někdo jiný - nebo že by měl.
Kdybys nevytrhla větu z kontextu, viděla bys, že jsem tu větu měla hodně rozvitou, tak ti ji tady znovu kopíruju.
Určitě pán doktor neměl na mysli jen a pouze nějakou Zklamanou, měl na mysli všechny lidi - bez rozdílu - neboť jak sama píšeš, v bodě 1. jedná se pouze o jednu z možných odpovědí...a ještě - něco jiného je SI MYSLET JAKO PAN DOKTOR, protože on si to taky jen a pouze MYSLÍ A a svůj názor, co si MYSLÍ dal na papír a vydal knižně, a věří, že s jeho názorem se někdo může ztotožnit, není však dáno, že je to JASNÁ VĚC a vědecky podložená.
Legrační je pouze to, že tím tvým vytrháváním potřebného kousku můžeš sem plácnout něco - ale zase jen to, co je tvůj názor - Zklamaná se nemusí s ničím srovnávat, Zklamaná je spokojená tak, jak je. Pandora se nemůže srovnat s názorem Zklamané, proto jako potrefená husa stále s ní bojuje. 
Není tady
Klubko napsal(a):
hirondel napsal(a):
![]()
Jsi velice vnimava.![]()
ho :-), Majere, ho :-). Odkdy se štěkavosti a přetáčení faktů říká vnímavost
![]()
Je to az prilis proste Klubko.
Odpoved : Od te doby kdy se nazor jednoho cloveka rozchazi s nazorem toho druheho. 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
A to jsme vzala v potaz pouze nás dvě - mě a Pandoru, myslím si, že tam můžu vidět 99% zdejších diskutujících.
Teď jsi přesně pojmenovala svůj největší problém Zklamčo: bereš v potaz vlastně jen mně a sebe....
Snažíš se vytvořit neexistující konflikt, protože v tom se umíš pohybovat, jinak jsi bezradná.
Jenže spektrum zdejších diskutujících je daleko pestřejší a barevnější. Zahrnuje mnohem víc pohledů, než je ten tvůj a nebo můj. Tvoje analytické myšlení tě prostě determinuje a v mnoha věcech i dyskvalifikuje.
A ty si prostě dál jen sedíš v tom svém zdánlivě bezpečném tanku a díváš se na svět tím uzounkým průzorem...pak ti ovšem nic jiného, než to, co tí vychází při pohledu na takhle úzkou výseč světa ani vycházet nemůže.
Nu a ze svého tanku se vylézt bojíš. Přitom máš tu drzost stále rádoby zasvěceně komentovat i to, co vlastně vůbec nevidíš....
Stále stejná "tupost".
Pan, nezlob se za
, ale stačí tady prohodit "ty" za "já" a obráceně... a máš ZRCADLO jako prase - pardon, prasátko...
Já sice jsem momentálně
, ale zarazila mě tady taková maličkost:
Ve svém vlastním vlákně je povoleno urážet, ponižovat a diskriminovat podle názoru jiné??? 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Legrační.Zklamaná narozdíl od tebe stále jen a pouze píše svůj názor, nekřičí do světa, že jako její názor musí být i názor dalších, potažmo proto, že to dokonce někdo i napsal knižně. Takže ten úzký průzor máš i ty a to především v pohledu na Zklamanou, protože si nedokážeš připustit, že má jiný názor.
Osobně jsem uvedla příklad mě a tebe, protže tady momentálně diskutuju já a ty. nemusím pro tvou potěchu, nebo pro ukázání, že vidím i jiný názor ty jiné názory dávat jako příklad. Jistě snad uznáš, že těch příkladů může být plné spektrum - tak, jako je nespočet barev ve spektru. Já píšu za sebe - ale ty se snažíš psát za všechny, potažmo i za mě. Stále jak bulgok jdeš jedním směrem - tak si jím jdi, ale nekázej, že tím směrem nutně musí jít i někdo jiný - nebo že by měl.
Kdybys nevytrhla větu z kontextu, viděla bys, že jsem tu větu měla hodně rozvitou, tak ti ji tady znovu kopíruju.Určitě pán doktor neměl na mysli jen a pouze nějakou Zklamanou, měl na mysli všechny lidi - bez rozdílu - neboť jak sama píšeš, v bodě 1. jedná se pouze o jednu z možných odpovědí...a ještě - něco jiného je SI MYSLET JAKO PAN DOKTOR, protože on si to taky jen a pouze MYSLÍ A a svůj názor, co si MYSLÍ dal na papír a vydal knižně, a věří, že s jeho názorem se někdo může ztotožnit, není však dáno, že je to JASNÁ VĚC a vědecky podložená.
Legrační je pouze to, že tím tvým vytrháváním potřebného kousku můžeš sem plácnout něco - ale zase jen to, co je tvůj názor - Zklamaná se nemusí s ničím srovnávat, Zklamaná je spokojená tak, jak je. Pandora se nemůže srovnat s názorem Zklamané, proto jako potrefená husa stále s ní bojuje.
Tak mně je jasné, že zatímco ty máš NÁZOR, ostatní ti ho berou a jen KŘIČÍ do světa, o tom žádná 
Kecy v kleci 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Tak mně je jasné, že zatímco ty máš NÁZOR, ostatní ti ho berou a jen KŘIČÍ do světa, o tom žádná
Kecy v kleci
Jestliže reaguješ ty ně mě, reaguju já na tebe -akce-reakce. Já pišu za sebe - ale ty tu píšeš za ostatní. Mluv za sebe, proč do toho taháš další miliardy obyvatelstva? Já fakt nemůžu za to, že ty ses ztotožnila s nějkým názorem , tudíš i ten cizí názor bereš jako svůj vlastní, ale neopravňuje tě to k tomu, že za ty další miliardy budeš kopat jak za mančaft. Až mi sem přijde pan doktor a bude mi tu přednášet své názory, řeknu mu na to také svůj názor. Určitě nebude poukazovat na to, že nějaká Pandora s ním souhlasí, tudíž to musí být svaté. Pokud je totiž někde dál, bude chápat, že ať říká, co říká, vždy vychází jen ze svého myšlení, zaujetí, pocitů apd. To, že si pan doktor myslí, že kdo je morální, tak vlastně ve skrytu svého myšlení je nemorální je pouze a čistě jeho domněnka, možná se při jeho výzkumu našel někdo, kdo mu toto potvrdil, ale není to daná a zákonitá věc. Kdyby pan doktror zkoumal mě, pravděpodobně by nedošel k těmto výsledkům...kdyby zkoumal tebe, pravděpodobně by k těm výsledkům došel. Kdyby zkoumal Anču Vomáčkovou - možná by se divil, že nemá žádný názor a žádné skrytě a neskryté myšlenky.
Není tady

Zklamaná napsal(a):
[Zklamaná se nemusí s ničím srovnávat, Zklamaná je spokojená tak, jak je.
Ptám se sama sebe: Proč se tomu tak špatně věří?
Asi proto, že to pořád tak vehementně opakuješ. Myslím, že kdo je spokojený, nemá potřebu to pořád dokola o sobě prohlašovat. Prostě aspokojený je.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Asi proto, že to pořád tak vehementně opakuješ. Myslím, že kdo je spokojený, nemá potřebu to pořád dokola o sobě prohlašovat. Prostě aspokojený je.
Ale Fanny, já to neříkám stále dokola, nemám tu potřebu. Čemu věříš a nevěříš, je pouze tvoje věc - já věřím a nevěřím zase jiným věcem a také je to moje věc. Tady diskutujeme. Neznamená to přeci, že když je někdo spokojený, má být zticha - protože ten druhý si může myslet, že tomu tak nemůže být a naopak, že ten, kdo je nespokojený, má mluvit.
A čemu se ti nechce věřit, že Zklamaná je spokojená TAK JAK JE? Nebo tě praštilo do oka jen slovo SPOKOJENÁ?
Je to o slovíčkách a slovíčkaření. Nebo tě to nějak pobouřilo, že je někdo spokojený? Hlodá v tobě podezíravost, zda tomu tak je, či není?
Upravil(a) Zklamaná (26. 8. 2009 11:28)
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Asi proto, že to pořád tak vehementně opakuješ. Myslím , že kdo je spokojený, nemá potřebu to pořád dokola o sobě prohlašovat. Prostě aspokojený je.
Ale, kdyz se na diskuzi mezi Zklamcou a Pan podivas pozorneji ,uvidis mnohem vic nez jen to co si myslis. 
Není tady
Zklamaná narozdíl od tebe stále jen a pouze píše svůj názor, nekřičí do světa, že jako její názor musí být i názor dalších...
Píše a nekřičí... ale názory (nebo spíš jejich nositele), které neodpovídají těm jejím, okamžitě odsoudí jako špatné či přinejmenším podezřelé. Ani zrníčko snahy uznat, že někomu vyhovuje i jiný model...
Není tady
helena napsal(a):
Zklamaná narozdíl od tebe stále jen a pouze píše svůj názor, nekřičí do světa, že jako její názor musí být i názor dalších...
Píše a nekřičí... ale názory (nebo spíš jejich nositele), které neodpovídají těm jejím, okamžitě odsoudí jako špatné či přinejmenším podezřelé. Ani zrníčko snahy uznat, že někomu vyhovuje i jiný model...
Helco a uz jsi prisla na to proc takovym a ne jinym zpusobem uvazujes a nahlizis na Zklamciny prispevky? 
Upravil(a) hirondel (26. 8. 2009 11:42)
Není tady
Pandora si myslí, že pan doktor má pravdu, Zklamaná si myslí, že tomu tak není, Fanny si myslí že Zklamaná nemůže být spokojená, Zklamaná si myslí, že je.
Všechno je jen o myšlení - a svých názorech - myšlenka je něco, co ti dává slova, která vyjadřuješ. A co vyjadřuješ, zase druhým dodává myšlenky. Jestliže se bude mlčet, nikdo nic nebude vědět. Pandora by si nemohla myslet, že pan doktor má pravdu, Zklamaná by ji nemusela odporovat a vyjadřovat svůj názor, Fanny by nemusela přemýšlet, zda je, či není Zklamaná spokojená a Zklamaná by ji nemusela říkat, že je to její problém, čemu chce a nechce věřit.
Není tady
hirondel napsal(a):
helena napsal(a):
Píše a nekřičí... ale názory (nebo spíš jejich nositele), které neodpovídají těm jejím, okamžitě odsoudí jako špatné či přinejmenším podezřelé. Ani zrníčko snahy uznat, že někomu vyhovuje i jiný model...Helco a uz jsi prisla na to proc takovym a ne jinym zpusobem uvazujes a nahlizis na Zklamciny prispevky?
..A helena dělá teď co?
Hir - nebyla tam tvá odpověď...a najednou tu je? 
Upravil(a) Zklamaná (26. 8. 2009 11:44)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pandora si myslí, že pan doktor má pravdu, Zklamaná si myslí, že tomu tak není, Fanny si myslí že Zklamaná nemůže být spokojená, Zklamaná si myslí, že je.
Všechno je jen o myšlení - a svých názorech - myšlenka je něco, co ti dává slova, která vyjadřuješ. A co vyjadřuješ, zase druhým dodává myšlenky. Jestliže se bude mlčet, nikdo nic nebude vědět. Pandora by si nemohla myslet, že pan doktor má pravdu, Zklamaná by ji nemusela odporovat a vyjadřovat svůj názor, Fanny by nemusela přemýšlet, zda je, či není Zklamaná spokojená a Zklamaná by ji nemusela říkat, že je to její problém, čemu chce a nechce věřit.

Není tady

Zklamaná napsal(a):
A čemu se ti nechce věřit, že Zklamaná je spokojená TAK JAK JE? Nebo tě praštilo do oka jen slovo SPOKOJENÁ?
Je to o slovíčkách a slovíčkaření. Nebo tě to nějak pobouřilo, že je někdo spokojený? Hlodá v tobě podezíravost, zda tomu tak je, či není?
Nepobuřuje mne, že je někdo spokojený, to by asi bylo se mnou špatné. Toho jsem daleka. Ani to ve mně nehlodá, ani mne nic z toho nepobuřuje.
Je to jen pocit z tvého psaní. Často svou spojokenost a pohodu stavíš za zvé argumenty jako důkaz, že musíš mít ten nejsprávnější názor, když jsi táááák spokojená.
Každopádně ti spokojenost přeju.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
hirondel napsal(a):
helena napsal(a):
Píše a nekřičí... ale názory (nebo spíš jejich nositele), které neodpovídají těm jejím, okamžitě odsoudí jako špatné či přinejmenším podezřelé. Ani zrníčko snahy uznat, že někomu vyhovuje i jiný model...Helco a uz jsi prisla na to proc takovym a ne jinym zpusobem uvazujes a nahlizis na Zklamciny prispevky?
..A helena dělá teď co?
Helena projektuje na venek sve mysleni. 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
Je snad v pořádku, že člověk, když chodí na diskusní fóra o příspěvcích ostatních přemýšlí. Myšlení je tu povoleno, doufám. 
Rozhodně si nemyslím, že nemůžeš být spokojená. Jen na mne občas tvé psaní působí jako bys nebyla. Je to můj pocit.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Je to o slovíčkách a slovíčkaření. Nebo tě to nějak pobouřilo, že je někdo spokojený? Hlodá v tobě podezíravost, zda tomu tak je, či není?Nepobuřuje mne, že je někdo spokojený, to by asi bylo se mnou špatné. Toho jsem daleka. Ani to ve mně nehlodá, ani mne nic z toho nepobuřuje.
Je to jen pocit z tvého psaní. Často svou spojokenost a pohodu stavíš za zvé argumenty jako důkaz, že musíš mít ten nejsprávnější názor, když jsi táááák spokojená.
Každopádně ti spokojenost přeju.
Měla-li bych se držet teorie, co tu nastavila Pandora, že když něco, tak v skrytu duše, či myšlní je naopak....tak ty jsi v jednom kratičkém odstavečku 2x použila slovo NEPOBUŘUJE a ještě s vysvětlením....mám to tedy podle Pandořiny teorie brát tak, že tě to ve skrytu vlastně hodně pobuřuje? Ani tě to NEHLODÁ - takže vlastně hlodá?
Ano, je to pouze pocit z psaní, který tohle všechno v tobě vyvolává. Ano, stavím svou spokojenost a pohodu za své argumenty jako důkaz - máš ty snad důkaz jiný, že nejsem spokojená a v pohodě? Každý svůj názor bere jako ten nejsprávnější a podle toho také koná. A to slovo táááák...vyjadřuje jaký tvůj pocit? 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
A Mikeš si myslí, že jste praštěný všechny 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
...mám to tedy podle Pandořiny teorie brát tak, že tě to ve skrytu vlastně hodně pobuřuje? Ani tě to NEHLODÁ - takže vlastně hlodá
Ano, je to pouze pocit z psaní, který tohle všechno v tobě vyvolává. Ano, stavím svou spokojenost a pohodu za své argumenty jako důkaz - máš ty snad důkaz jiný, že nejsem spokojená a v pohodě? Každý svůj názor bere jako ten nejsprávnější a podle toho také koná. A to slovo táááák...vyjadřuje jaký tvůj pocit?
K vytučněnému: Klidně to tak ber, to je na tobě a já to neovlivním.
Slovo táááák je zdůraznění, nic světoborného za tím nehledej.
Nepotřebuju důkaz o tom, že nejsi spokojená, protože tě neobviňuji ani nesoudím. Diskutuji. Hodila jsem svůj postřeh.
Upravil(a) Fanny5 (26. 8. 2009 12:03)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
A Mikeš si myslí, že jste praštěný všechny
Taky názor 
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Zklamaná[b napsal(a):
]...mám to tedy podle Pandořiny teorie brát tak, že tě to ve skrytu vlastně hodně pobuřuje? Ani tě to NEHLODÁ - takže vlastně hlodá?[/b]
Ano, je to pouze pocit z psaní, který tohle všechno v tobě vyvolává. Ano, stavím svou spokojenost a pohodu za své argumenty jako důkaz - máš ty snad důkaz jiný, že nejsem spokojená a v pohodě? Každý svůj názor bere jako ten nejsprávnější a podle toho také koná. A to slovo táááák...vyjadřuje jaký tvůj pocit?K vytučněnému: Klidně to tak ber, to je na tobě a já to neovlivním.
Slovo táááák je zdůraznění, nic světoborného za tím nehledej.
Nepotřebuju důkaz o tom, že nejsi spokojená, protože tě neobviňuji ani nesoudím. Diskutuji. Hodila jsem svůj postřeh.
Takže nebudeme dál pitvat Zklamané spokojenost nebo nespokojenost a můžeme se posunout dál.... 
ale i zdůraznění čehokoliv je známkou čehosi 
Není tady