|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
No těbuch
To abych zas bojovala s nějakým pocitem zodpovědnosti 
Není tady
lupina montana napsal(a):
No těbuch
To abych zas bojovala s nějakým pocitem zodpovědnosti http://sallyporadi.cz/forum/Smileys/smfsmiles/padnu.gif
Ale kuš babo! Jakýpak boje, nech to volně prolnout SKRZ svůj majestát 

Nejsi přece žádnej militantní moralista 
Upravil(a) Pandorraa (13. 3. 2010 23:06)
Není tady
No on je to už devon...nebo co. Ovšem já bych byla schopná mořit se zodpovědností i dodatečně, to je fakt
Asc na Panně - co naděláš 
Militantní moralista jsem leda na sebe - ale likviduju to lopatou 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Připomíná mi to hezkou poznámku jedné mé švagrové (mmch, jinak taktéž neobyčejně počestné - ta by se ti Sauronée líbila
) když kupovala švagrovi svetr - s hodně dlouhými rukávy; manžel namítl, že jeho bratr nemá rád dlouhé rukávy; švegruše oplátkou namítla, že ona ano - a bylo vymalováno
Ježiši lupiš a co bys jiného očekávala od neobyčejně počestné ženy?
Taky mám jednu takovou na dohled. Ta si kuchtí kuchtí v kuchyni, pak přiběhne do obýváku, chopí se ovladače a přítomným mužům přepne fotbal se slovy, že tedy ONA se na takový čutálisty dívat nebude a oni taky ne, protože by jen čuměli na televizi, zatímco ona musí kuchtit v kuchyni

tys u toho asistovala, nebo pěješ vlastní ódy, kterých ses zaplať bůh zbavila a teď to dáváš k dobru s dodatkem - žes jednu takovou taky znala..? 

Není tady
no joo, jsme dočetla další příspěvky a hle - ona vlastní autobiografie 

leč nyní se v prsa bijící, že prej jen chvíli to hrála - ha ha...20 let je chvíle? 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
leč nyní se v prsa bijící, že prej jen chvíli to hrála - ha ha...20 let je chvíle?
Podívejme se na Temnostrannou.....................copak ty víš, víš-li vůbec?
Tvůj receptář her by nás jistě obohatil: sem s tím, zkušenosti nos na stůl 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
leč nyní se v prsa bijící, že prej jen chvíli to hrála - ha ha...20 let je chvíle?Podívejme se na Temnostrannou.....................copak ty víš, víš-li vůbec?
Tvůj receptář her by nás jistě obohatil: sem s tím, zkušenosti nos na stůl
Lupiš, buďme rády, že má alespoň NĚJAKOU fantazii a přejme jí to. Alespoň bude mít zase z čeho pár měsíců, než ji pustěj na net, žít 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Ježiši lupiš a co bys jiného očekávala od neobyčejně počestné ženy?
Taky mám jednu takovou na dohled. Ta si kuchtí kuchtí v kuchyni, pak přiběhne do obýváku, chopí se ovladače a přítomným mužům přepne fotbal se slovy, že tedy ONA se na takový čutálisty dívat nebude a oni taky ne, protože by jen čuměli na televizi, zatímco ona musí kuchtit v kuchyniNo jo Pan, aspoň vidíš další takovou co si neumí pustit bednu v kuchyni
A na co by si pak asi stěžovala, nevíš?
To by ji ubyl jeden z důvodů a pak už by nebyla taková svatá, neobyčejně počestná a obětavá. Její hra by utrpěla systémovou chybu. To přece nemůže NIKDY připustit
Asi ji daruju CD se Savčenkem ke dni matek. Pokud ji rovnou nemigne, tak se alespoň nějakej čas kluci budou moci dívat na co budou chtít.
Vsadím se, že se k bedně pak radši nepřiblíží, protože bůh ví, co by odtud na ni zase vyskočilo
Tak jak znám zdejší moralistku, tak třeba na to, že je to málo barevné, málo opepřené, že je to hodně dekadentní, či málo romantické, znáš to moralisté nikdy neví co je vhodné a správné.
Ty rozmysli si Mařenko rozmysli, darovat CD se Savčenkem, já mám strach o život Zklamaného, naše s (oudružka) by se pak mohla dostat do stavu ohrožující její zdraví, musela by být nuceně hospitalizovaná a Zklamaný by neměl jak večeři, neměl organ organizovaný život a znáš to, vyšel by zmatený ven a první dáma na vejletě by ho vojela. 

Není tady
Mají vaši egoušci momentálně tak velkou potřebu být na úrovni Zklamané, že se projevují posměchem?
Proč?
Jarní únava?
Upravil(a) majkafa (14. 3. 2010 8:45)
Pisatel napsal(a):
Ty rozmysli si Mařenko rozmysli, darovat CD se Savčenkem, já mám strach o život Zklamaného, naše s (oudružka) by se pak mohla dostat do stavu ohrožující její zdraví, musela by být nuceně hospitalizovaná a Zklamaný by neměl jak večeři, neměl organ organizovaný život a znáš to, vyšel by zmatený ven a první dáma na vejletě by ho vojela.
Tomuhle nerozumím, Pisateli.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tomuhle nerozumím, Pisateli.
Ono ti to dojde
časem.
Není tady
Nu já nevím, ale možná by to mělo spíš dojít tobě, protože v souvislosti s darovaným CD mne Zklamaných rodina nepřišla na mysl ani omylem, takže mi tvé dedukce týkající se jejího případného ohrožení, nedávají žádný smysl.
Není tady
haiel napsal(a):
Tercila napsal(a):
Haiel: No a když je někdo zodpovědný, románek ho neohrozí. Taková nevěra není důsledkem nezodpovědnosti. Nevnímám to jako nespolehlivost nebo zradu.
Haiel, fakt jen čistě teoreticky: jestliže románek nevnímáš jako zradu, pak z toho vyplývá, že je to něco, o čem Tvůj stálý partner ví. Jestliže neví - důvod je jasný, nepotěšilo by ho to - tak to zrada je. (I když to asi zní tvrdě).
Nemusí to být nutně zrada ve smyslu "neuvařila, nevyzvedla děti ze školky atd..., ale zrada na partnerově dušičce. Jooo, pokud je s tím Tvým románkem obeznámen a nic to s ním nedělá, to pak jo.
Jen přemýšlím o těch slovech... neodsuzuji.
Já opravdu neznám vůbec nikoho, kdo by věděl, že jeho manželka jde z práce přímo za milencem (nebo opačně manžel za milenkou) a nevadilo by mu to. Kdybych někoho takového poznala, byl by to pro mě úkaz, vážně!!Nevyplývá
To, že partneři musí navzájem vědět o každém kroku toho druhého, je blud. Tohle si sdělují ještě tak čerstvě zamilovaní nebo novomanželé, ale lidi v dlouhodobém vztahu...... "My o sobě všechno víme, nemáme před sebou žádné tajemství" - hovadina. Nic nevědí. Neznají sebe natož toho druhého. Mají jenom požadavky, které by ten druhý měl splňovat a běda jestli ne.... Kdo komu má právo diktovat, že si smí v životě hluboce porozumět jen s jedním jediným partnerem?
Jo, a řekla bych, že když jsou na tom oba stejně, tak to o sobě vědí, aniž by se o tom museli bavit u večeře. Museli si totiž už dávno předtím vyjasnit své postoje k tzv. věrnosti.
A taky jsem přesvědčená o tom, že nemusí všechny hluboké vztahy být dlouhodobé nebo trvalé "do smrti smrťoucí ámen", někdy někoho potkáme jenom na chvíli...a pak se naše cesty rozejdou, aniž by se stalo něco zlého.
Čoveče Haiel, jak tě tady čtu, na tomto vlákně...už několikátý příspěvek, musím ti složit poklonu. Krom toho, že bych to psala úplně stejně, jen ne tak pěkně a srozumitelně , dokázalas vyhmátnout podstatu. Seš dobrá 

Upravil(a) Wiki (2. 4. 2010 15:27)
Není tady
Pustila jsem si jeden díl Savčenka... Myslím, že jsem od něj něco četla, viděla jsem ho prvně. Většinou s ním souhlasím, připomíná mi trenéra Straku
- tím nasazením, ale nesedí mi (pokud jsem mu dobře rozuměla) vztah, coby výměnný obchod..
Není tady
Wiki: ale nesedí mi (pokud jsem mu dobře rozuměla) vztah, coby výměnný obchod..
Zřejmě chtěl ve svém vysvětlování vytáhnout podstatu a pro lepší pochopení oddělit emoce od racionálního jednání. Chlapům to jde někdy velmi dobře.
Není tady
á, Rozmarila.