Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#801 13. 3. 2010 23:02

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Kdo jsou vlastně žárlivci a moralisté?

No těbuch lol To abych zas bojovala s nějakým pocitem zodpovědnosti http://sallyporadi.cz/forum/Smileys/smfsmiles/padnu.gif

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#802 13. 3. 2010 23:05

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

No těbuch lol To abych zas bojovala s nějakým pocitem zodpovědnosti http://sallyporadi.cz/forum/Smileys/smfsmiles/padnu.gif

Ale kuš babo! Jakýpak boje, nech to volně prolnout SKRZ svůj majestát lolwink
Nejsi přece žádnej militantní moralista wink

Upravil(a) Pandorraa (13. 3. 2010 23:06)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#803 13. 3. 2010 23:16

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No on je to už devon...nebo co. Ovšem já bych byla schopná mořit se zodpovědností i dodatečně, to je fakt va Asc na Panně - co naděláš cool
Militantní moralista jsem leda na sebe - ale likviduju to lopatou styrka

Není tady

#804 13. 3. 2010 23:18

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Pandorraa napsal(a):

Připomíná mi to hezkou poznámku jedné mé švagrové (mmch, jinak taktéž neobyčejně počestné - ta by se ti Sauronée líbila smile ) když kupovala švagrovi svetr - s hodně dlouhými rukávy; manžel namítl, že jeho bratr nemá rád dlouhé rukávy; švegruše oplátkou namítla, že ona ano - a bylo vymalováno cool

Ježiši lupiš a co bys jiného očekávala od neobyčejně počestné ženy?
Taky mám jednu takovou na dohled. Ta si kuchtí kuchtí v kuchyni, pak přiběhne do obýváku, chopí se ovladače a přítomným mužům přepne fotbal se slovy, že tedy ONA se na takový čutálisty dívat nebude a oni taky ne, protože by jen čuměli na televizi, zatímco ona musí kuchtit v kuchyni lollollol

lollol tys u toho asistovala, nebo pěješ vlastní ódy, kterých ses zaplať bůh zbavila a teď to dáváš k dobru s dodatkem - žes jednu takovou taky znala..? lollol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#805 13. 3. 2010 23:22

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

lol no joo, jsme dočetla další příspěvky a hle - ona vlastní autobiografie lollollol
leč nyní se v prsa bijící, že prej jen chvíli to hrála - ha ha...20 let je chvíle? cool

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#806 13. 3. 2010 23:26

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

lol no joo, jsme dočetla další příspěvky a hle - ona vlastní autobiografie lollollol
leč nyní se v prsa bijící, že prej jen chvíli to hrála - ha ha...20 let je chvíle? cool

Podívejme se na Temnostrannou.....................copak ty víš, víš-li vůbec?
Tvůj receptář her by nás jistě obohatil: sem s tím, zkušenosti nos na stůl wink

Není tady

#807 13. 3. 2010 23:45

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

Podívejme se na Temnostrannou.....................copak ty víš, víš-li vůbec?
Tvůj receptář her by nás jistě obohatil: sem s tím, zkušenosti nos na stůl wink

Lupiš, buďme rády, že má alespoň NĚJAKOU fantazii a přejme jí to. Alespoň bude mít zase z čeho pár měsíců, než ji pustěj na net, žít vissla

Není tady

#808 14. 3. 2010 7:01

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ježiši lupiš a co bys jiného očekávala od neobyčejně počestné ženy?
Taky mám jednu takovou na dohled. Ta si kuchtí kuchtí v kuchyni, pak přiběhne do obýváku, chopí se ovladače a přítomným mužům přepne fotbal se slovy, že tedy ONA se na takový čutálisty dívat nebude a oni taky ne, protože by jen čuměli na televizi, zatímco ona musí kuchtit v kuchyni lollollol

No jo Pan, aspoň vidíš další takovou co si neumí pustit bednu v kuchyni lollollollol

A na co by si pak asi stěžovala, nevíš?
To by ji ubyl jeden z důvodů a pak už by nebyla taková svatá, neobyčejně počestná a obětavá. Její hra by utrpěla systémovou chybu. To přece nemůže NIKDY připustit lollollol
Asi ji daruju CD se Savčenkem ke dni matek. Pokud ji rovnou nemigne, tak se alespoň nějakej čas kluci budou moci dívat na co budou chtít.
Vsadím se, že se k bedně pak radši nepřiblíží, protože bůh ví, co by odtud na ni zase vyskočilo lollollollollol

Tak jak znám zdejší moralistku, tak třeba na to, že je to málo barevné, málo opepřené, že je to hodně dekadentní, či málo romantické, znáš to moralisté nikdy neví co je vhodné a správné.
Ty rozmysli si Mařenko rozmysli, darovat CD se Savčenkem, já mám strach o život Zklamaného,  naše s (oudružka) by se pak mohla dostat do stavu ohrožující její zdraví, musela by být nuceně hospitalizovaná a Zklamaný by neměl jak večeři, neměl organ organizovaný život a znáš to, vyšel by zmatený ven a první dáma na vejletě by ho vojela. lollollollollol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#809 14. 3. 2010 8:29

majkafa
Host

Mají vaši egoušci momentálně tak velkou potřebu být na úrovni Zklamané, že se projevují posměchem?
Proč?
Jarní únava?

Upravil(a) majkafa (14. 3. 2010 8:45)

#810 14. 3. 2010 13:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisatel napsal(a):

Ty rozmysli si Mařenko rozmysli, darovat CD se Savčenkem, já mám strach o život Zklamaného,  naše s (oudružka) by se pak mohla dostat do stavu ohrožující její zdraví, musela by být nuceně hospitalizovaná a Zklamaný by neměl jak večeři, neměl organ organizovaný život a znáš to, vyšel by zmatený ven a první dáma na vejletě by ho vojela. lollollollollol

Tomuhle nerozumím, Pisateli.

Není tady

#811 14. 3. 2010 14:05

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Tomuhle nerozumím, Pisateli.

Ono ti to dojde smile časem.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#812 14. 3. 2010 16:48

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nu já nevím, ale možná by to mělo spíš dojít tobě, protože v souvislosti s darovaným CD mne Zklamaných rodina nepřišla na mysl ani omylem, takže mi tvé dedukce týkající se jejího případného ohrožení, nedávají žádný smysl.

Není tady

#813 2. 4. 2010 15:26

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

Tercila napsal(a):

Haiel: No a když je někdo zodpovědný, románek ho neohrozí. Taková nevěra není důsledkem nezodpovědnosti. Nevnímám to jako nespolehlivost nebo zradu.

Haiel, fakt jen čistě teoreticky: jestliže románek nevnímáš jako zradu, pak z toho vyplývá, že je to něco, o čem Tvůj stálý partner ví. Jestliže neví - důvod je jasný, nepotěšilo by ho to - tak to zrada je. (I když to asi zní tvrdě).
Nemusí to být nutně zrada ve smyslu "neuvařila, nevyzvedla děti ze školky atd... smile, ale zrada na partnerově dušičce. Jooo, pokud je s tím Tvým románkem obeznámen a nic to s ním nedělá, to pak jo. big_smile
Jen přemýšlím o těch slovech... neodsuzuji. smile
Já opravdu neznám vůbec nikoho, kdo by věděl, že jeho manželka jde z práce přímo za milencem (nebo opačně manžel za milenkou) a nevadilo by mu to. Kdybych někoho takového poznala, byl by to pro mě úkaz, vážně!! smile

Nevyplývá smile To, že partneři musí navzájem vědět o každém kroku toho druhého, je blud. Tohle si sdělují ještě tak čerstvě zamilovaní nebo novomanželé, ale lidi v dlouhodobém vztahu...... "My o sobě všechno víme, nemáme před sebou žádné tajemství" - hovadina. Nic nevědí. Neznají sebe natož toho druhého. Mají jenom požadavky, které by ten druhý měl splňovat a běda jestli ne.... Kdo komu má právo diktovat, že si smí v životě hluboce porozumět jen s jedním jediným partnerem? gloria
Jo, a řekla bych, že když jsou na tom oba stejně, tak to o sobě vědí, aniž by se o tom museli bavit u večeře. Museli si totiž už dávno předtím vyjasnit své postoje k tzv. věrnosti.
A taky jsem přesvědčená o tom, že nemusí všechny hluboké vztahy být dlouhodobé nebo trvalé "do smrti smrťoucí ámen", někdy někoho potkáme jenom na chvíli...a pak se naše cesty rozejdou, aniž by se stalo něco zlého.

Čoveče Haiel, jak tě tady čtu, na tomto vlákně...už několikátý příspěvek,  musím ti složit poklonu. Krom toho, že bych to psala úplně stejně, jen ne tak pěkně a srozumitelně , dokázalas vyhmátnout podstatu. Seš dobrá tummenuppgodlike

Upravil(a) Wiki (2. 4. 2010 15:27)

Není tady

#814 2. 4. 2010 15:37

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Pustila jsem si jeden díl Savčenka... Myslím, že jsem od něj něco četla, viděla jsem ho prvně. Většinou s ním souhlasím, připomíná mi trenéra Straku big_smile - tím nasazením, ale nesedí mi (pokud jsem mu dobře rozuměla) vztah, coby výměnný obchod..

Není tady

#815 3. 4. 2010 0:30

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki: ale nesedí mi (pokud jsem mu dobře rozuměla) vztah, coby výměnný obchod..

Zřejmě chtěl ve svém vysvětlování vytáhnout podstatu a pro lepší pochopení oddělit emoce od racionálního jednání. Chlapům to jde někdy velmi dobře.

Není tady

#816 3. 4. 2010 15:09

majkafa
Host

á, Rozmarila.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí