Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#776 13. 3. 2010 18:21

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: Kdo jsou vlastně žárlivci a moralisté?

Achooooj, Lupi, pussa !!!!!

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#777 13. 3. 2010 18:30

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Nevěra neexistuje.

Přesně tak. A pokud ano, podstata není v tom, že miluju někoho jiného, ale spíše v neloajalitě k partnerovi, v nepodpoře, v tom, že mu nepřeju všechno dobré, že se tvářím, že ho miluju, když ho nemiluju a spaluju tak čas, který mohl být s někým jiným atd. Tohle už se tu probíralo někdy před čtyřmi, pěti lety, ne? smile

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#778 13. 3. 2010 18:30

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Výtečně, výtečně!
jelikož mám tedy od tebe veřejné potvrzení, že smím kvákat a že mi hodláš věřit, můžeme začít....řekni si, kde wink

I ty jedna samaritánko wink

gloria
Jednou na to zhebnu...ale dlouho jsem si nezasamaritánkovala lol

Nezhebneš,. neboj, my holky, co spolu chodíme, si na tebe už dohlídneme parstoltstoltstolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#779 13. 3. 2010 18:31

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa: Ano, jaká šla, takového potkala stolt
Výběr tam pochopitelně je.
Já si jen nemyslím, že špatný.
Tedy jinak: na první pohled jistě velmi špatný. A většina lidí to tak taky chápe.
Pokud se ale hluboce zamyslí a příjmou fakt, že to, co vypadá jako totální průser může být i jedinečná šance a pustí se do práce, tak na jejím konci pochopí, že si vybrali dobře.

Jo, souhlasím bezvýhradně - vidím to stejně. smile

Kiara: já si nevybrala špatný druh tvarohu, já si vybrala přímo odleželý Romadůr

big_smile Kiaro, bezva humor tummenupp - nějak jsem ani nevěděla, že momentálně řešíš tyhle problémy; všecko zvládneš, po tom Romadúru se o Tebe vůbec nebojím big_smile a držím Ti palce.

Není tady

#780 13. 3. 2010 18:32

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Nevěra neexistuje.

Přesně tak. A pokud ano, podstata není v tom, že miluju někoho jiného, ale spíše v neloajalitě k partnerovi, v nepodpoře, v tom, že mu nepřeju všechno dobré, že se tvářím, že ho miluju, když ho nemiluju a spaluju tak čas, který mohl být s někým jiným atd. Tohle už se tu probíralo někdy před čtyřmi, pěti lety, ne? smile

Tohle je Axi never ending storry.... ještě asi na dlouho stolt sad
Ale určitě ne napořád tummenuppwink

Není tady

#781 13. 3. 2010 18:35

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Achooj, Kiar! par
No jasně, že máš pravdu - kdo netuší, že existujou meruňkový knedle, baští kopřivy lol Jde jen o to, zjistit pravdu o meruňkových knedleh co nejrychleji smile
Mikši, já Kiaru znám a prisámvačku, že  je živoucím příkladem toho, že někdy je rozvod čistokrevná výhra! A nevěra též wink
Někdy!
Nedávno jsem ale vedla velice zajímavou debatu - jestli je "lepší" vytrvat v jednom vztahu, byť je místy zcela nevyhovující, a v rámci toho vztahu řešit svoje vlastní věci - neboť k tomu vztahy mimo jiné jsou. Anebo střídat - neboli, jak se dneska hezky říká přepřahat - coollol přičemž s každým tím partnerem se vyřeší kousek - a pak zase kousek.
Protože jako jsou lidi, kterí opouštějí vztah ztěžka (a není to žádná jejich zásluha, nýbrž vrozená vlastnost) a taky lidi, kteří s klidem vezmou své tři děti, kufr a jdou. (přiznám se, že jsem jim někdy tuto lehkost záviděla smile ) A to je taky většinou vrozený způsob...
No - došly jsme k názoru, že každý má svý a ani jedno není pro všechny lol
Takový moudro, no visslalol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#782 13. 3. 2010 18:50

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Achooj, Kiar! par
No jasně, že máš pravdu - kdo netuší, že existujou meruňkový knedle, baští kopřivy lol Jde jen o to, zjistit pravdu o meruňkových knedleh co nejrychleji smile
Mikši, já Kiaru znám a prisámvačku, že  je živoucím příkladem toho, že někdy je rozvod čistokrevná výhra! A nevěra též wink
Někdy!
Nedávno jsem ale vedla velice zajímavou debatu - jestli je "lepší" vytrvat v jednom vztahu, byť je místy zcela nevyhovující, a v rámci toho vztahu řešit svoje vlastní věci - neboť k tomu vztahy mimo jiné jsou. Anebo střídat - neboli, jak se dneska hezky říká přepřahat - coollol přičemž s každým tím partnerem se vyřeší kousek - a pak zase kousek.
Protože jako jsou lidi, kterí opouštějí vztah ztěžka (a není to žádná jejich zásluha, nýbrž vrozená vlastnost) a taky lidi, kteří s klidem vezmou své tři děti, kufr a jdou. (přiznám se, že jsem jim někdy tuto lehkost záviděla smile ) A to je taky většinou vrozený způsob...
No - došly jsme k názoru, že každý má svý a ani jedno není pro všechny lol
Takový moudro, no visslalol

Lupiš, to se mi líbí, to přepřahání smile To někdo nerozdejchá reta. Jen mi ale nějak vysvětly, jak je možné, že při cca druhém občas  třetím, přepřažení klisny/oře smile to klapne? Kde je ta chybka vesmíru? vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#783 13. 3. 2010 18:51

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Mikeš napsal(a):

Zklamčo, já proti Tobě celkem nic nemám - vážím si lidí, kteří i když mají názor, se kterým já nesouhlasím, si za ním stojí - ale nemyslíš si, že to se svým "bojem za manželskou věrnost" tak trochu přeháníš? Nemyslíš si, že i tvému muži by se doma lépe dýchalo, kdyby neměl onen pověstný "nůž pod krkem"? va

Ty jsi přesvědčen o tom, že má nůž pod krkem? V jaké souvislosti? A jak to myslíš tím, že tak trochu přeháním? Názor na to mám stále stejný - od počátku. ještě si se s tím za ty víc jak 2 roky nesmířil?

...a děkuji za optání - mě se dýchá skvěle. tongue lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#784 13. 3. 2010 19:01

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisatel napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Vono moje drahá, urazit mě může jen člověk s prokázaným IQ 18O a víš na to ty a další nemáte. Tento babinec, který tady mluví jak jsou ženské moudré a inteligentní, rozvážné a dokonalejší než muži dokazuje přesně opak, Sami tady světu předvádíte, proč vám muži nemají věřit, proč vás mají držet zkrátka, proč většina mužů vás nemá za rovnocené partnery, jak doma tak v práci, proč se hodíte jen k plotně a k hlídání dětí. Jen tak dál Zklamčo a další. Perskej trh je inteligentnější a tišší než tady tohle pořvávání, která je větší k (na k to začíná ale královna to není reta )

Moc se mi líbí, jak si nás tu VŠECHNY (když píšu všechny, myslím tím všechny...) hodil do jednoho pytle - šovinisto lollollol
A nádherná ukázka tvého vlastního pohledu na ženy. Te´d ti řeknu já svůj názor na tebe, který jsem si utvořila při prvních tvých písmenkácjh, kterými ses projevil - tebe jako chlapa bych prostě doma nemohla mít - nesnesla bych tě už pro tvůj povýšenecký a nadřazený šovinistický pohled. A chápu, že ti silně připomínám tvou BM, pokud si se k ní choval s tímto názorem.

reta všechny ne, jen ty jako jsi ty a tobě podobné, "ublížené" kočky, které si myslí, že jsou středobodem všeho, všechny mají za kus hadru, hlavně pak chlapy. Že všechny ve svém ublížení musí poučovat o tom jak jen ony jdou dokonalé a umí. Přesně takové bohužel ty skutečné Ženy s velkým Ž stahují do toho pytle. reta  Ty rovnocené ženy na tento "špek" neskočí. A votom to je reta

nesnaž se to teď zabalit do pozlátka - pokud si měl na mysli jen mě a mě podobné, určitě bys to tak hezky napsal rovnou a ty své "favoritky" do toho pytle nerval.......jenže tobě leží v žaludky všechny baby, tak si je tam smetl jedním vrzem. A vo tom to je tongue

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#785 13. 3. 2010 19:05

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Protože jako jsou lidi, kterí opouštějí vztah ztěžka (a není to žádná jejich zásluha, nýbrž vrozená vlastnost) a taky lidi, kteří s klidem vezmou své tři děti, kufr a jdou.

Pokud někdo skutečně sebere děti a jde s KLIDEM, tak bych řekla, že to není ani tak vrozená vlastnost, jako přímo vrozené zbytnělé ego + velká dávka strachu. Taková Scarlet O'Hara a Rhett Butler stolt

Nu ale pochopitelně záleží to i na okolnostech, někdy je ten klid na místě stolt

Není tady

#786 13. 3. 2010 19:08

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Nevěra neexistuje.

tak si předně srovnej sám v sobě...nevěra existuje, nebo neexistuje?
nedělej okolo toho omáčky typu...a pokud ano tak.....blá blá blá

Není tady

#787 13. 3. 2010 19:09

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Pisateli, já nevím - a nemyslím, že je to vždycky tak. Já sama jsem stálý typ smile ale z pozorovaného vím, že někdy to klapne při prvním a někdy vůbec. Podle mě to záleží na tom, kolik si toho stihneš vyřešit sám v sobě - ať tak nebo tak.
Nojo, Pan - s klidem to jsem měla na mysli relativní klid - v poměru ke mně! lol

A Sauronée................sama proti světu.......ty temné světlo dvrácených stran........
Mikeš přece říkal, že by se lépe dýchalo tvému muži, nikoli tobě. Neboť on to přece je, kdo má pod krkem nůž, žeano?

Není tady

#788 13. 3. 2010 19:21

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisateli, já nevím - a nemyslím, že je to vždycky tak. Já sama jsem stálý typ smile ale z pozorovaného vím, že někdy to klapne při prvním a někdy vůbec. Podle mě to záleží na tom, kolik si toho stihneš vyřešit sám v sobě - ať tak nebo tak.
Nojo, Pan - s klidem to jsem měla na mysli relativní klid - v poměru ke mně! lol

A Sauronée................sama proti světu.......ty temné světlo dvrácených stran........
Mikeš přece říkal, že by se lépe dýchalo tvému muži, nikoli tobě. Neboť on to přece je, kdo má pod krkem nůž, žeano?

ale však já vím moc dobře, že mu šlo o dýchání mého muže....přesto ten, kdo mě zná (i po písmenkách) přesně ví, co tím svým dýcháním mám na mysli.. tongue

Není tady

#789 13. 3. 2010 20:04

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

ale však já vím moc dobře, že mu šlo o dýchání mého muže....přesto ten, kdo mě zná (i po písmenkách) přesně ví, co tím svým dýcháním mám na mysli.. tongue

ale ovšemže VÍ.....ale nešlo o něj.

Není tady

#790 13. 3. 2010 20:05

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Moc se mi líbí, jak si nás tu VŠECHNY (když píšu všechny, myslím tím všechny...) hodil do jednoho pytle - šovinisto lollollol
A nádherná ukázka tvého vlastního pohledu na ženy. Te´d ti řeknu já svůj názor na tebe, který jsem si utvořila při prvních tvých písmenkácjh, kterými ses projevil - tebe jako chlapa bych prostě doma nemohla mít - nesnesla bych tě už pro tvůj povýšenecký a nadřazený šovinistický pohled. A chápu, že ti silně připomínám tvou BM, pokud si se k ní choval s tímto názorem.

reta všechny ne, jen ty jako jsi ty a tobě podobné, "ublížené" kočky, které si myslí, že jsou středobodem všeho, všechny mají za kus hadru, hlavně pak chlapy. Že všechny ve svém ublížení musí poučovat o tom jak jen ony jdou dokonalé a umí. Přesně takové bohužel ty skutečné Ženy s velkým Ž stahují do toho pytle. reta  Ty rovnocené ženy na tento "špek" neskočí. A votom to je reta

nesnaž se to teď zabalit do pozlátka - pokud si měl na mysli jen mě a mě podobné, určitě bys to tak hezky napsal rovnou a ty své "favoritky" do toho pytle nerval.......jenže tobě leží v žaludky všechny baby, tak si je tam smetl jedním vrzem. A vo tom to je tongue

Jasně ty a tobě podobné jsou moje neskutečně interesantní favoritky. Pro vás položím i sousedův život reta
Tys teda dobrá soudružka svazačka blondýna lol . Když nerozumíš, tak jsi pro a děláš jak jsi dokonalá, když ti to přežvejkou, tak ty nic  ty muzikant a ostatní ano. Přiznej že na to nemáš reta, mlátíš prázdnou slámu, každého jen urážíš v domění jak jsi moudrá a jen ty máš ty správné rady a porady Hybenská 14 .... lol

Upravil(a) Pisatel (13. 3. 2010 20:08)

Není tady

#791 13. 3. 2010 20:12

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

lol
Ale Mikeš zapomněl na slavnou poznámku Zklamči jak starýmu organizuje život. On dechá v klídku, ale Zklamča to za dva neudejchá lol Aspoň vidíš jak všechno musí organizovat a držet po controlingem retaretalol

Není tady

#792 13. 3. 2010 20:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ach thák...no, všechnu Sauronku jsem nečetla, jak je vidět. Nicméně to hezky ilustruje moji poznámku o tom, jak je počestný život namáhavý cool
Připomíná mi to hezkou poznámku jedné mé švagrové (mmch, jinak taktéž neobyčejně počestné - ta by se ti Sauronée líbila smile ) když kupovala švagrovi svetr - s hodně dlouhými rukávy; manžel namítl, že jeho bratr nemá rád dlouhé rukávy; švegruše oplátkou namítla, že ona ano - a bylo vymalováno cool

Není tady

#793 13. 3. 2010 21:48

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Připomíná mi to hezkou poznámku jedné mé švagrové (mmch, jinak taktéž neobyčejně počestné - ta by se ti Sauronée líbila smile ) když kupovala švagrovi svetr - s hodně dlouhými rukávy; manžel namítl, že jeho bratr nemá rád dlouhé rukávy; švegruše oplátkou namítla, že ona ano - a bylo vymalováno cool

Ježiši lupiš a co bys jiného očekávala od neobyčejně počestné ženy?
Taky mám jednu takovou na dohled. Ta si kuchtí kuchtí v kuchyni, pak přiběhne do obýváku, chopí se ovladače a přítomným mužům přepne fotbal se slovy, že tedy ONA se na takový čutálisty dívat nebude a oni taky ne, protože by jen čuměli na televizi, zatímco ona musí kuchtit v kuchyni lollollol

Není tady

#794 13. 3. 2010 21:58

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Ach thák...no, všechnu Sauronku jsem nečetla, jak je vidět. Nicméně to hezky ilustruje moji poznámku o tom, jak je počestný život namáhavý cool

Potfora jedna mazanálollollollollollolvissla

Není tady

#795 13. 3. 2010 21:59

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Taky mám jednu takovou na dohled. Ta si kuchtí kuchtí v kuchyni, pak přiběhne do obýváku, chopí se ovladače a přítomným mužům přepne fotbal se slovy, že tedy ONA se na takový čutálisty dívat nebude a oni taky ne, protože by jen čuměli na televizi, zatímco ona musí kuchtit v kuchyni lollollol

No jo Pan, aspoň vidíš další takovou co si neumí pustit bednu v kuchyni lollollollol

Není tady

#796 13. 3. 2010 22:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisatel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

No jo Pan, aspoň vidíš další takovou co si neumí pustit bednu v kuchyni lollollollol

A na co by si pak asi stěžovala, nevíš?
To by ji ubyl jeden z důvodů a pak už by nebyla taková svatá, neobyčejně počestná a obětavá. Její hra by utrpěla systémovou chybu. To přece nemůže NIKDY připustit lollollol
Asi ji daruju CD se Savčenkem ke dni matek. Pokud ji rovnou nemigne, tak se alespoň nějakej čas kluci budou moci dívat na co budou chtít.
Vsadím se, že se k bedně pak radši nepřiblíží, protože bůh ví, co by odtud na ni zase vyskočilo lollollollollol

Není tady

#797 13. 3. 2010 22:20

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa: přítomným mužům přepne fotbal se slovy, že tedy ONA se na takový čutálisty dívat nebude a oni taky ne, protože by jen čuměli na televizi, zatímco ona musí kuchtit v kuchyni

Viď, místo co by si k bedně sedla s nimi, zafandila a pak se jen z obýváku dívala, jak chlapi kmitají po kuchyni a chystají pro ni véču tummenupp wink wink - ostatně jak je to běžné v jiných rodinách big_smile.

Není tady

#798 13. 3. 2010 22:26

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ses asi zbláznila, ne?
Copak myslíš, že někdo umí tak perfektně vařit, jako ona? Navíc kdo má ten bordel po nich porád uklízet.

Není tady

#799 13. 3. 2010 22:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

A na co by si pak asi stěžovala, nevíš?
To by ji ubyl jeden z důvodů a pak už by nebyla taková svatá, neobyčejně počestná a obětavá. Její hra by utrpěla systémovou chybu.
:

Jojo - tahle se jmenuje Ošoupaný koleno cool Taky jsem to hrávávala...to byly pane časy lyssna
Úplně nejblbější je, když to jednoho hráče přestane bavit; to prej může mít i neblahý dopady na psýché těch zbylých va

Není tady

#800 13. 3. 2010 22:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nikolivěk prej, ale určitě smile
Tedy určitě, pokud se konečně nechytěj za nos stolt

Jo a taky jsem to chvíli, poslušna rodinných tradic, hrávala. Ale fakt jen chvíli, protože já jsem děsně líná a vaření + veškeré domácí práce mne děsně otravujou vissla

Upravil(a) Pandorraa (13. 3. 2010 23:00)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí