Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#751 13. 3. 2010 13:00

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kdo jsou vlastně žárlivci a moralisté?

Pandorraa napsal(a):

Kairo, myslím, že tvůj rozvod patří právě mezi ty výhry smile

V případě Kiary si myslím totéž...

Upravil(a) Mikeš (13. 3. 2010 13:00)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#752 13. 3. 2010 13:21

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Vono moje drahá, urazit mě může jen člověk s prokázaným IQ 18O a víš na to ty a další nemáte. Tento babinec, který tady mluví jak jsou ženské moudré a inteligentní, rozvážné a dokonalejší než muži dokazuje přesně opak, Sami tady světu předvádíte, proč vám muži nemají věřit, proč vás mají držet zkrátka, proč většina mužů vás nemá za rovnocené partnery, jak doma tak v práci, proč se hodíte jen k plotně a k hlídání dětí. Jen tak dál Zklamčo a další. Perskej trh je inteligentnější a tišší než tady tohle pořvávání, která je větší k (na k to začíná ale královna to není reta )

Pořád nechápu, proč se ty s tak vysokým IQ (soudím, že je jistě nebetyčné) snižuješ k nám a chodíš pořád na babinet. Dokonce ses poslední dobou zase utrhl z řetězu a píšeš a píšeš ty své nesrozumitelné nesmysly v množství větším než velkém. Nu, dle tebe jsou to asi vysoce moudré myšlenky, které my nemůžeme pochopit.
Vždyť tady vůbec nemusíš být.

Máš pravdu být nemusím, stejně jako házet perly.....
Ale stejně tak ty a další fakt nemusíte plevelit vlákna plkama, kterými ukazujete, jaké jste ...... a těm kteří by se rádi něco o tom druhém pohlaví nebo názoru rádi dozvěděli poučili a natavili tak lepší vztah a tím i společnost. Protože to tu vypadá jak ve Sněmovní tak podstata utekla, už to není Babinet, ale S..... . Ke škodě těch kdo chtěli .... sad

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#753 13. 3. 2010 13:31

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Pandorraa napsal(a):

Selima napsal(a):

No, ono to býva zložitejšie, Pan, ako skoro všetko v živote... ale súhlasím s tým, že aj keď partner/ka prudko zmení správanie k horšiemu(z môjho pohľadu), tak budem riešiť jednak svoju časť vzťahu a druhak jeho/jej správanie voči MNE. Verím, že svoje prípadné iné zástoje si zvládne sám/sama a ak nie, tak v tym připadku Au.

Souhlas.

Něco "složitého" tu vysvětlovat je celkem ztráta času, protože tu mnohým "morálně pevným a odhodlaným" přispěvovatelkám (zdůrazňuji: říkám mnohým, nikolivěk VŠEM) nejde o diskuzi a konsensus, ale především o uhájení jejich jedině správného pohledu na "nevěru". Takže neumějí diskutovat, naslouchat jiným názorům a vstřebávat VŠECHNY informace, ale pouze plaměnně argumentovat mnohdy na hranici pomluv a slušnosti.
Jim nejde o vývoj, ale o uhájení statutu, který jim vyhovuje.
A to říkám s plným vědomím toho, že na rozdíl od těchto lidí jsem já svou plnou identitu už dávno zveřejnila.

..přesto se stále dokola v tom motáš a stále dokola se snažíš těm druhým "nechápajícím tebe" cosi vysvětlovat, přestože to sama komentuješ jako ztrátu času. Proč to tedy děláš? Proč máš potřebu psát tyto sáhodlouhé eseje na vnímání a názory jiných, když bys už měla být natolik dle svých slov "tam někde výš".....proč máš potřebu někomu otvírat oči, když je má zavřené, proč máš potřebu někoho postrkovat někam, kam dle tvého názoru ještě nedospěl?
Možná že ti jiní dospěli někam jinam, kam si zatím nedospěla TY SAMA, takže nedokážeš diskutovat, naslouchat jiným názorům a vstřebat všechny informace, ale pouze plaměnně argumentovat nikoliv na základě vlastního poznání, ale toho, co jsi zrovna četla, zhlédla, slyšela a nějakým způsobem tě to oslovilo. Tobě nejde o vývoj druhých, tobě jde o uhájení svého statutu, který si přijala za jediný správný ze svého hlediska a nedokážeš vstřebat tu skutečnost, že jiní tuto tvou cestu nesdílejí a ani ji sdílet nehodlají. Mají svůj názor, své stanovisko a své vidění.

BTW. a opravdu nechápu, jak s tím souvisí tvá provalená identita (kterou si sama nezveřejnila, ale vyplavila se na povrch sama....však si se dlouho bránila, leč marně) wink

A ještě BTW. co jsou to pro tebe "tito lidé", které tu mnohé (neříkám všechny) veřejně pranýřuješ za jejich názory a statut náhledu na svět?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#754 13. 3. 2010 13:32

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa: To je přece jednoduché, při pozorném studiu to najdeš v každé učebnici dějepisu,

Samozřejmě!! Ale měla jsem (jen tak z legrace) na mysli konkrétního jednoho člověka!!! big_smile big_smile Někoho to jednou napadnout muselo, jednoho! big_smile To se už nikdy nedozvíme... smile

Jinak ohledně výhry či "poražení" v souvislosti s rozvodem (jak psal Mikeš) - tady asi směrem ke Kiaře trošku zaměňuješ - určitě rozvod může být pro někoho výhra, o tom asi nikdo nepochybuje. Nicméně stejně to znamená, že ten člověk "něco nezvládl", přinejmenším tehdejší výběr partnera - a nemusí to být vůči tomu nezvládnuvšímu myšleno vůbec špatně. Jen jako fakt, konstatování (možná že zbytečné) big_smile. Prostě se to tak stalo. Předpokládám, že takhle to Mikeš myslel - ne že by se někdo rozvádět neměl. smile

A jetě chci pogratulovat Pisatelovi k tak vysokému IQ tummenupp tummenupp

Upravil(a) Tercila (13. 3. 2010 13:36)

Není tady

#755 13. 3. 2010 13:35

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Pandorraa: To je přece jednoduché, při pozorném studiu to najdeš v každé učebnici dějepisu,

Samozřejmě!! Ale měla jsem (jen tak z legrace) na mysli konkrétního jednoho člověka!!! big_smile big_smile Někoho to jednou napadnout muselo, jednoho! big_smile To se už nikdy nedozvíme... smile

Jinak ohledně výhry či "poražení" v souvislosti s rozvodem (jak psal Mikeš) - tady asi směrem ke Kiaře trošku zaměňuješ - určitě rozvod může být pro někoho výhra, o tom asi nikdo nepochybuje. Nicméně stejně to znamená, že ten člověk "něco nezvládl", přinejmenším tehdejší výběr partnera - a nemusí to být tomu nezvládnuvšímu myšleno vůbec špatně. Jen jako fakt, konstatování (možná že zbytečné) big_smile. Prostě se to tak stalo. Předpokládám, že takhle to Mikeš myslel - ne že by se někdo rozvádět neměl. smile

Tak to věř že mé IQ tykve lol je odpovídající tomuhle podniku, vláknu a kolem jdoucích  reta

Není tady

#756 13. 3. 2010 13:43

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisatel napsal(a):

Vono moje drahá, urazit mě může jen člověk s prokázaným IQ 18O a víš na to ty a další nemáte. Tento babinec, který tady mluví jak jsou ženské moudré a inteligentní, rozvážné a dokonalejší než muži dokazuje přesně opak, Sami tady světu předvádíte, proč vám muži nemají věřit, proč vás mají držet zkrátka, proč většina mužů vás nemá za rovnocené partnery, jak doma tak v práci, proč se hodíte jen k plotně a k hlídání dětí. Jen tak dál Zklamčo a další. Perskej trh je inteligentnější a tišší než tady tohle pořvávání, která je větší k (na k to začíná ale královna to není reta )

Moc se mi líbí, jak si nás tu VŠECHNY (když píšu všechny, myslím tím všechny...) hodil do jednoho pytle - šovinisto lollollol
A nádherná ukázka tvého vlastního pohledu na ženy. Te´d ti řeknu já svůj názor na tebe, který jsem si utvořila při prvních tvých písmenkácjh, kterými ses projevil - tebe jako chlapa bych prostě doma nemohla mít - nesnesla bych tě už pro tvůj povýšenecký a nadřazený šovinistický pohled. A chápu, že ti silně připomínám tvou BM, pokud si se k ní choval s tímto názorem.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#757 13. 3. 2010 13:48

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisatel napsal(a):

Tercila napsal(a):

Jinak ohledně výhry či "poražení" v souvislosti s rozvodem (jak psal Mikeš) - tady asi směrem ke Kiaře trošku zaměňuješ - určitě rozvod může být pro někoho výhra, o tom asi nikdo nepochybuje. Nicméně stejně to znamená, že ten člověk "něco nezvládl", přinejmenším tehdejší výběr partnera - a nemusí to být tomu nezvládnuvšímu myšleno vůbec špatně. Jen jako fakt, konstatování (možná že zbytečné) big_smile. Prostě se to tak stalo. Předpokládám, že takhle to Mikeš myslel - ne že by se někdo rozvádět neměl. smile

Tak to věř že mé IQ tykve lol je odpovídající tomuhle podniku, vláknu a kolem jdoucích  reta

tak první věc, kterou ti bezezbytku plně věřím...proto také v tomto podniku stále dlíš a dosud ses neposunul někam do výšin...úúplně stejně, jak tu "dlíme všichni" a když píšu všichni, mám tím na mysli všichni...tebe, tebe..joo i tebe lol

Není tady

#758 13. 3. 2010 14:23

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamčo, já proti Tobě celkem nic nemám - vážím si lidí, kteří i když mají názor, se kterým já nesouhlasím, si za ním stojí - ale nemyslíš si, že to se svým "bojem za manželskou věrnost" tak trochu přeháníš? Nemyslíš si, že i tvému muži by se doma lépe dýchalo, kdyby neměl onen pověstný "nůž pod krkem"? va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#759 13. 3. 2010 14:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel: proč vás (muži) mají držet zkrátka

Pisateli, jsem ráda, že v tu chvíli jsi nebyl vedle mě - nevyvázl bys jen tak big_smile big_smile big_smile
Fascinuje mě, jak si někteří muži myslí, že mají právo někoho nějak držet. Pak si v duchu děkuji, že existují takové ženy, jako byla paní Růžičková big_smile big_smile big_smile  wink

Není tady

#760 13. 3. 2010 14:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Opět s tebou souhlasím.
Jen si někdy tak myslím, zda právě Savčenkova "šoková terapie" není tím jediným, co ty věrné nevěrníky může probrat z jejich iluzí..... Opravdu nevím. Sama ji nepoužívám, pokud se setkám se "nováčkem". U lidí, kteří se ale pořád "točí v kruhu" je velmi účinná stolt
Savčenko sám o sobě mne nijak neprovokuje ani ho nevnímám jako arogantního člověka. Vím totiž stejně jako ty, že má pravdu a servíruje ji prostě "natvrdo". Každý to neustojí, ale to není chyba Savčenka...
(v televizním vystoupení určitě ne, na semináři nebo při teprapii by to mohl být problém, to máš pravdu. Jenže i tam chodí lidé z vlastního rozhodnutí... takže je to tak půl na půl? smile)

Já nesouhlasím a odpovím tvými slovy...

No a co?
Máme prostě každá jiný rozměr "všímání si". (já doplňuju vnímání)
A co jako?
Budeš mne tedy pořád opravovat a divit se tomu, jak to vnímám já a nebo to prostě a obyčejně zvládneš přejít a nechat ležet?

Ať uděláš co uděláš, stejně pořád platí, že jak to vidíš ty, tak to je a jak to vidím já, tak to je. Pokud není společná vůle, viděné světy se neprolnou

Upravil(a) Pandorraa

No vidíš, jak ti to jde smile tummenupp Sice vytrženo z kontextu, ale dobře se to hodí :joj:
Jenže ještě ti tam chybí další moje slova - ta o tom, že když to tak máš, je to jen a jen tvůj vlastní boj, nazývat ostatní hanlivě a napadat je za "nevěru", to už je tvá vlastní zadubenost a vnucování vlastních názorů druhým.
Poskládej si to prosím všechno a budeme tu mít důvod k jásotu - konečně se o kousek pohneš wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#761 13. 3. 2010 14:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Selima napsal(a):

No, ono to býva zložitejšie, Pan, ako skoro všetko v živote... ale súhlasím s tým, že aj keď partner/ka prudko zmení správanie k horšiemu(z môjho pohľadu), tak budem riešiť jednak svoju časť vzťahu a druhak jeho/jej správanie voči MNE. Verím, že svoje prípadné iné zástoje si zvládne sám/sama a ak nie, tak v tym připadku Au.

Souhlas.

Něco "složitého" tu vysvětlovat je celkem ztráta času, protože tu mnohým "morálně pevným a odhodlaným" přispěvovatelkám (zdůrazňuji: říkám mnohým, nikolivěk VŠEM) nejde o diskuzi a konsensus, ale především o uhájení jejich jedině správného pohledu na "nevěru". Takže neumějí diskutovat, naslouchat jiným názorům a vstřebávat VŠECHNY informace, ale pouze plaměnně argumentovat mnohdy na hranici pomluv a slušnosti.
A to říkám s plným vědomím toho, že na rozdíl od těchto lidí jsem já svou plnou identitu už dávno zveřejnila.

..přesto se stále dokola v tom motáš a stále dokola se snažíš těm druhým "nechápajícím tebe" cosi vysvětlovat, přestože to sama komentuješ jako ztrátu času. Proč to tedy děláš? Proč máš potřebu psát tyto sáhodlouhé eseje na vnímání a názory jiných, když bys už měla být natolik dle svých slov "tam někde výš".....proč máš potřebu někomu otvírat oči, když je má zavřené, proč máš potřebu někoho postrkovat někam, kam dle tvého názoru ještě nedospěl?
Možná že ti jiní dospěli někam jinam, kam si zatím nedospěla TY SAMA, takže nedokážeš diskutovat, naslouchat jiným názorům a vstřebat všechny informace, ale pouze plaměnně argumentovat nikoliv na základě vlastního poznání, ale toho, co jsi zrovna četla, zhlédla, slyšela a nějakým způsobem tě to oslovilo. Tobě nejde o vývoj druhých, tobě jde o uhájení svého statutu, který si přijala za jediný správný ze svého hlediska a nedokážeš vstřebat tu skutečnost, že jiní tuto tvou cestu nesdílejí a ani ji sdílet nehodlají. Mají svůj názor, své stanovisko a své vidění.

BTW. a opravdu nechápu, jak s tím souvisí tvá provalená identita (kterou si sama nezveřejnila, ale vyplavila se na povrch sama....však si se dlouho bránila, leč marně) wink

A ještě BTW. co jsou to pro tebe "tito lidé", které tu mnohé (neříkám všechny) veřejně pranýřuješ za jejich názory a statut náhledu na svět?

Zklamčo, ber to prostě tak, že tu nejsi sama, jsou tu i tací, kvůli kterým mi to stojí za to pořád vysvětlovat, protože to nejsou zadubení sebestřední hlupáci,ale otevření lidé, kteří upřimně hledají, jak z problémů ven.
Tebe vnímám jako virus v počítači, který někdy prostě jen tak překliknu, jindy mrknu a zahraju si na "cvrnkanou". To podle toho, jakou mám náladu wink

Pokud jde o mou identitu, kecáš blbosti, nikdo nás nenutil zřídit web, bylo to vlastní rozhodnutí, stejně tak jako moje vlastní stránky.
Moje aktivity jsou naprosto průhledné, každý se může základní info dočíst.
Nemám zapotřebí zřizovat si bonzdeníčky a pak napadat lidi.
A tebe mi je upřímně líto za to, že tu potřebu máš.

Není tady

#762 13. 3. 2010 14:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tercila napsal(a):

Jinak ohledně výhry či "poražení" v souvislosti s rozvodem (jak psal Mikeš) - tady asi směrem ke Kiaře trošku zaměňuješ - určitě rozvod může být pro někoho výhra, o tom asi nikdo nepochybuje. Nicméně stejně to znamená, že ten člověk "něco nezvládl", přinejmenším tehdejší výběr partnera - a nemusí to být vůči tomu nezvládnuvšímu myšleno vůbec špatně. Jen jako fakt, konstatování (možná že zbytečné) big_smile. Prostě se to tak stalo. Předpokládám, že takhle to Mikeš myslel - ne že by se někdo rozvádět neměl. smile

Tercilo, myslím, že to vůbec není o výběru partnera.
Myslím, že je to uplně jinak a že v konkretním případě Kairy to vůbec není o nezvládnutí čehokoliv, že je to přesně naopak.

Není tady

#763 13. 3. 2010 15:05

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Souhlas.

Zklamčo, ber to prostě tak, že tu nejsi sama, jsou tu i tací, kvůli kterým mi to stojí za to pořád vysvětlovat, protože to nejsou zadubení sebestřední hlupáci,ale otevření lidé, kteří upřimně hledají, jak z problémů ven.
Tebe vnímám jako virus v počítači, který někdy prostě jen tak překliknu, jindy mrknu a zahraju si na "cvrnkanou". To podle toho, jakou mám náladu wink

Pokud jde o mou identitu, kecáš blbosti, nikdo nás nenutil zřídit web, bylo to vlastní rozhodnutí, stejně tak jako moje vlastní stránky.
Moje aktivity jsou naprosto průhledné, každý se může základní info dočíst.
Nemám zapotřebí zřizovat si bonzdeníčky a pak napadat lidi.
A tebe mi je upřímně líto za to, že tu potřebu máš.

Tak proč se stále snažíš mým směrem něco kázat - jako ta, co již má vše zvládnuto, nezvládáš emoce k jedné Zklamané - takže když něco napíšu musíš tu zadubenou sebestřednou hlupačku stále vyvádět z nějakých "omylů chápání. Máš to jak stranický úkol v pětiletce?
Ad. virus v počítačií - ten je třeba zlikvidovat, ne  si s ním cvrkat, nevíš, kdy v tvém počítači udělá error.
Takže Pandii, ber to prostě tak, že tu nejsi sama, jsou tu i tací kteří  si mě rádi přečtou - a nepotřebují ode mě vysvětlovat stále dokola, že ti druzí jsou zadubení sebestřední hlupáci.
A mě tebe líto vůbec není - nejsem litovací typ.
BTW. proč se zase zabývaš vlastní zveřejněnou identitou? Trápí tě na tom něco? Proč si vůbec o svém zveřejnění něco začínala?...a nepřestaneš....

PS: jásáš zbytečně a předčasně - k tvé radosti se nehodlám hnout ani o píď ze svých nastavení...ale když mi budeš ještě chvilku přizvukovat, radost ti udělám a k tvému jásotu nad "mým prozřením" učiním nějaký ten sbližovací krok - pro tvou domněnku tvého plnění stranického úkolu zde vůči těm zabedněným hlupákům. Tak se snaž....nasyp mi zrní lol

Není tady

#764 13. 3. 2010 15:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa: Tercilo, myslím, že to vůbec není o výběru partnera.

Tak nevím, já se domnívám, že se slovo "nezvládnutí" (i když ono to zní tak nehezky, že) samozřejmě nemusí týkat JENOM výběru. Určitě se k tomu připojí v průběhu života spousta dalších faktorů - změna všech možných okolních podmínek, změna našeho vnímání atd... ale přesto asi výběr partnera primárně do našeho dalšího života zasáhne big_smile.
Nebo myslíš, že fakt ne? va

Pandorraa: Myslím, že je to uplně jinak a že v konkretním případě Kairy to vůbec není o nezvládnutí čehokoliv, že je to přesně naopak.

Jéje, tady je možné, že mluvíme "o koze a o voze". Ale to nevadí smile, nebudeme to rozpitvávat, myslela jsem to původně jen obecně; důležité je, že si to Kiara nějak pořešila.

Není tady

#765 13. 3. 2010 16:16

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tercilo,
já to vidím tak, že když jdeš třeba vařit ovocné knedlíky, tak si připravíš potřebné suroviny - ovoce, tvaroh, mouku.... jak je kdo zvyklý a jak mu to chutná. Nu a začneš "hňácat", balit, vařit, papat smile

Stejně tak to funguje i v životě jako takovém.

Když si například potřebuješ vyřešit svoji neschopnost říkat NE a nebo program: na mne nezáleží, všechno zvládnu, unesu... jsem chudinka ap. tak si podle toho většinou taky do života "přitáhneš" (protože stejné přitahuje stejné) i potřebné "suroviny" - tedy okolnosti a lidi - máš třeba přísné rodiče, hnusné učitele a vybereš si podle toho i partnera - většinou někoho, kdo tě bude slušně dusit, abys v sobě našla sílu se konečně sama za sebe postavit.

Podle toho si tedy Kaira vybrala paertnera naprosto perfektně, potřebnou lekci zvládla, změnila nazírání sama na sebe a tudíž si příštího partnera vybere určitě podle zcela jiných měřítek a její život půjde dál k dalším životním "lekcím" smile Pohla se z místa, může tedy dál.
Její výběr byl správný stolt

Takhle jsem to myslela smile

Není tady

#766 13. 3. 2010 16:51

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Pandorraa: ano, myslím si, že nějak takhle to se mnou bylo smile
Naučila jsem se s pokorou poděkovat životu za každou facku, kterou mi kdy uštědřil ... protože to byly "výchovné" facky, které mě měly něčemu naučit a někam posunout.
Akorát škoda těch promarněnejch roků, kdy jsem si ten výchovnej účinek ne-a-ne a nechtěla připustit tongue

A co se týče výběru partnera, v mém životě už někdo více nežli rok existuje... a dobrý ... big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#767 13. 3. 2010 16:53

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Pisatel: proč vás (muži) mají držet zkrátka

Pisateli, jsem ráda, že v tu chvíli jsi nebyl vedle mě - nevyvázl bys jen tak big_smile big_smile big_smile
Fascinuje mě, jak si někteří muži myslí, že mají právo někoho nějak držet. Pak si v duchu děkuji, že existují takové ženy, jako byla paní Růžičková big_smile big_smile big_smile  wink

Ale jo lollollollollol, umím utíkat, jsem ale líný, a tak si myslím, že my dva se domluvíme tongue

Není tady

#768 13. 3. 2010 17:02

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Moc se mi líbí, jak si nás tu VŠECHNY (když píšu všechny, myslím tím všechny...) hodil do jednoho pytle - šovinisto lollollol
A nádherná ukázka tvého vlastního pohledu na ženy. Te´d ti řeknu já svůj názor na tebe, který jsem si utvořila při prvních tvých písmenkácjh, kterými ses projevil - tebe jako chlapa bych prostě doma nemohla mít - nesnesla bych tě už pro tvůj povýšenecký a nadřazený šovinistický pohled. A chápu, že ti silně připomínám tvou BM, pokud si se k ní choval s tímto názorem.

reta všechny ne, jen ty jako jsi ty a tobě podobné, "ublížené" kočky, které si myslí, že jsou středobodem všeho, všechny mají za kus hadru, hlavně pak chlapy. Že všechny ve svém ublížení musí poučovat o tom jak jen ony jdou dokonalé a umí. Přesně takové bohužel ty skutečné Ženy s velkým Ž stahují do toho pytle. reta  Ty rovnocené ženy na tento "špek" neskočí. A votom to je reta

Není tady

#769 13. 3. 2010 17:05

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kiara napsal(a):

Pandorraa: ano, myslím si, že nějak takhle to se mnou bylo smile
Naučila jsem se s pokorou poděkovat životu za každou facku, kterou mi kdy uštědřil ... protože to byly "výchovné" facky, které mě měly něčemu naučit a někam posunout.
Akorát škoda těch promarněnejch roků, kdy jsem si ten výchovnej účinek ne-a-ne a nechtěla připustit tongue

A co se týče výběru partnera, v mém životě už někdo více nežli rok existuje... a dobrý ... big_smile

Tak to je vidět Kairo, že jsi skutečně lekci zvládla.
Znovu gratuluji par

Není tady

#770 13. 3. 2010 17:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tercila napsal(a):

Pandorraa: Tercilo, myslím, že to vůbec není o výběru partnera.

Tak nevím, já se domnívám, že se slovo "nezvládnutí" (i když ono to zní tak nehezky, že) samozřejmě nemusí týkat JENOM výběru. Určitě se k tomu připojí v průběhu života spousta dalších faktorů - změna všech možných okolních podmínek, změna našeho vnímání atd... ale přesto asi výběr partnera primárně do našeho dalšího života zasáhne big_smile.
Nebo myslíš, že fakt ne? va

Pandorraa: Myslím, že je to uplně jinak a že v konkretním případě Kairy to vůbec není o nezvládnutí čehokoliv, že je to přesně naopak.

Jéje, tady je možné, že mluvíme "o koze a o voze". Ale to nevadí smile, nebudeme to rozpitvávat, myslela jsem to původně jen obecně; důležité je, že si to Kiara nějak pořešila.

A čo je to, keď tvoj partner/ka ochorie na takú ťažkú formu duševnej choroby, že s ním/ňou spolužitie nie je možné? Alebo je taká nezamestnanosť, že odíde pracovať do zahraničia, vaše cesty sa rozídu? ČIE je to zlyhanie konkrétne? Toho chorého? Toho zdravého? Toho odíduvšieho za prácou alebo toho, ktorý ostal? Alebo ...?

Upravil(a) Selima (13. 3. 2010 17:23)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#771 13. 3. 2010 17:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Seli, vždyť jsem psala "i okolní podmínky".........smile

Není tady

#772 13. 3. 2010 17:31

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa: já to vidím tak, že když jdeš třeba vařit ovocné knedlíky, tak si připravíš potřebné suroviny - ovoce, tvaroh, mouku.... jak je kdo zvyklý a jak mu to chutná. Nu a začneš "hňácat", balit, vařit, papat smile

Rozumím Ti - a nemůže to být třeba tak, že si vybrala špatný druh tvarohu? hmm
A velmi správně píšeš: jak je kdo zvyklý.... čili k tomu se váže "jaká šla, takového potkala", že... No já tam ten výběr pořád vidím.

Jo, že byl správný, byť se to tak třeba 20 let nezdá, o tom nepochybuji.

Upravil(a) Tercila (13. 3. 2010 17:34)

Není tady

#773 13. 3. 2010 17:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ano, jaká šla, takového potkala stolt
Výběr tam pochopitelně je.
Já si jen nemyslím, že špatný.
Tedy jinak: na první pohled jistě velmi špatný. A většina lidí to tak taky chápe.
Pokud se ale hluboce zamyslí a příjmou fakt, že to, co vypadá jako totální průser může být i jedinečná šance a pustí se do práce, tak na jejím konci pochopí, že si vybrali dobře.

Je pochopitelné a naprosto přirozené, že to takhle všichni nevidí.

Není tady

#774 13. 3. 2010 18:19

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Tercilo, já si nevybrala špatný druh tvarohu, já si vybrala přímo odleželý Romadůr lol lol lol
Ovšem bylo na mně, jestli si na takhle nechutný finální výrobek zvyknu a budu ho přežvykovat až do smrti i za cenu vlastního zkaženého žaludku, nebo jestli pozměním recepturu a začnu vařit znovu, jinak a z jiných surovin wink

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#775 13. 3. 2010 18:20

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Pandorraa napsal(a):

lupina montana napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Kvákat o bezbřehé toleranci a něco o gramotném a psychicky zdravém člověku a jeho slibných románcích mimo vztah může pouze ten člověk, kdo tak žije. Teorie je jedna věc, praxe je věc druhá.
Navíc pokud bych už sama měla věřit tomu, co se zde píše, tak jedině od člověka, co dokázal svůj vztah ukočírovat a není rozveden.

Výtečně, výtečně!
jelikož mám tedy od tebe veřejné potvrzení, že smím kvákat a že mi hodláš věřit, můžeme začít....řekni si, kde wink

I ty jedna samaritánko wink

gloria
Jednou na to zhebnu...ale dlouho jsem si nezasamaritánkovala lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí