|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Byval jsem zamlada taky zarlivy, pak jsem ale zjistil ze jsem nejlepsi a konkurence nema sanci.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Nharte napsal(a):
Takže pro mne je žárlivost o strachu více než o projekci. Ráda o tom podebatuji.
Já si Nharte myslím, že je to o obém.
Prvotně o strachu - ztratím tvář, ostatní - bože hrůzo, nebo dokonce já sama - zjistí, jaká ve sklutečnosti jsem, o čem si to vlastně sním, co chci, fuj, ble...a druhotně právě o té projekci - nemohu přece připustit, že tak NEMORÁLNÍ jsme právě já, takže šupky dupky, hodím to na druhé a bojuji a rvu se za čistotu morálky - pochopitelně že především těch druhých -a juž proháním "rozhoďnožky", jen to fičí
Jj.
Modlete se všechny rozhoďnožky především potlačené a skryté, aby bylo zítra už zase hezký a já mohla opět do hor, protože mám nějakej absťák a chce se mi něco říííííct
Trala dejte si lázně, je to supééééééér
Kde bereš jistotu, že moralisti ve skrytu duše vlastně chtějí být (když tady mluvíme především o nvěře) také nevěrní? Pouze na základě toho, že jsi to ČETLA? Měla by sis uvědomit, že i ten, kdo to napsal, psal pouze o svých pocitech, zkušenostech apd. Není zákonem, že to, co někdo někde napsal, je nutné, aby to tak bylo. je to pouze o tom, že si to ten dotyčný myslí - je to jeho NÁZOR. A když má někdo jiný názor, mělo by se to respektovat - ostatně, o tom tady v každém druhém příspěvku mluvíš - a v zápětí zase meleš svou. Chceš tu prezentovat čísi NÁZOR s kterým ses TY ztotožnila, není však nikde a ničím podloženo, že to tak je.
Škoda, že je dnes hezky a budeš nám tu chybět - mě teda rozhodně
tralalááá
Upravil(a) Zklamaná (23. 8. 2009 9:56)
Není tady
Pan, souhlasím se zklamčou. To je přece o nastavení každého z nás. Nechápu proč si myslíš, že ten, kdo mluví o věrnosti ve skutečnosti touží podvádět. To je přece hloupost.
Není tady
Penelopa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
zajímavý proslov protknutý citovaným
co mě při čtení hned napadlo: přesný opak - tzn - oni ti amorální by v hloubi duše byli rádi těmi morálními a rádi by kolem sebe měli ty morální, aby jim amorálními skutky nikdo nemusel ubližovat. A protože neumí být morální, jsou jen amorální. Takže taky takové to zrcadlení v jiném úhlu pohledu.
tak fajn, co tam máš dál? Co si ještě vyčetla?Není náhodou amorálním lidem morálka fuk?
Proč by chtěli být morální? Být amorální je mnohem větší pohoda.
Nějak Tě jako člověka ani nenapadne, že je amorální žárlit.
Jistě, že amorálním lidem je morálka fuk - ale dle vyčteného od Pandory a jejích zrcadel tedy nevědomě touží po morálnosti - a navenek bych dokonce řekla, že nabádají k amorálnosti, protože předhazují tu "pohodu" být amorálním. Touží však, aby jeho nejbližší okolí však bylo morální a jestliže dostane ťafku amorálnosti od toho nejbližšího, skládá se jak domeček z karet, lítá po psychiatrech a psycholožích, cpe do sebe horem dolem AD, pomýšlí nad sebevraždou. Jejich amorálnost tkví předším v tom, že ten druhý nehodlá tolerovat jeho výstřelky a kříčí po morálce v tom smyslu, že je morální tu amorálnost tolerovat ve jménu svobody jednotlivce.
Příklad: nevěrník nabáda jiné k nevěrnostem...vždyť si přeci svobodný a můžeš si dělat, co chceš. Jestliže však jeho partner nehodlá tolerovat jeho nevěrnost a SVOBODNĚ se rozhodne, že s takovým člověkem nebude, vrhá se na něj banda nevěrných a ctících nevěru s tím, že tomu chudáčkovi dokonce ubližuješ, protože mu vlastně dáváš jakousi podmínku s tím, že budeš s ním, ale nebudeš ve třech. Oni se zlobí, že nejsi dost morálně na výši a netoleruješ jeho amorálnosti (které on vidí jako morálné) - ale nevidí, že mu vlastně tímto dáváš plnou svobodu aby mohl své amorální morálnosti činit. Oni se bojí, že přijdou o něco jistého, co měli. Bojí se té svobody, co je jim nabídnuta. A je to jejich rozhodnutí. tak, jako se ten první svobodně rozhodne za nějakých hranic být s tím druhým, ten druhý se také svobodně rozhoduje, zda tedy bude žít s hranicemi, nebo bez hranic. Je to v jeho rukou a jeho rozhodnutí. Ten první má totiž už jasno. Ale ostatní to vidí jako amorální, že sám si ten první o své svobodě a způsobu žití rozhoduje, že nekouká na toho druhého chudáka nevěrníka - že on by tak strašně rád byl nevěrný a ten první mu vlastně hází klacky pod nohy a svazuje ho nějakýma podmínkama. V zaslepenosti nevidí, že ten první mu dává právě tu plnou svobodu, aby mohl činit tak, jak sám uzná za vhodné...ale oni se zlobí že to nechceš s nimi sdílet - ten fajn a pohoda pocit být amorální.
Upravil(a) Zklamaná (23. 8. 2009 10:01)
Není tady
Nevysvětlujte.....přátelé to nepotřebují a nepřátelé Vám stejně neuvěří.
Není tady
Vikouši, netlumoč, já si rád poslechnu (přečtu) originál.
Btw. divný pavouk, celý ty. 
Upravil(a) Lord Voldemort (23. 8. 2009 10:30)
Není tady
Lord Voldemort napsal(a):
Vikouši, netlumoč, já si rád poslechnu (přečtu) originál.
Btw. divný pavouk, celý ty.
ONA je celÁ já, ale byla moc velká, tak jsem ju trošku "scvrkla"... už je to lepší?
Není tady
Ona? A jak to poznáš?
Chlupatá a vlezlá?
Nebo má ONA jiná utajená specifika?
OK. sorry, bylo to ode mne prvoplánové rýpnutí 
Není tady
Ona? A jak to poznáš?
Ano, Ona! Je to Black Widow - tarantule... teda aspoň pro mne... co je doopravdy, je mi fuk a tobě klidně může být taky, ne?

Tahle: http://fun.cafetime.cz/video/skakajici- … ta-kamera/
Upravil(a) ViktorkaLove (23. 8. 2009 10:48)
Není tady
Tak černá vdova, říkáš?
Hmm, tak na sebe dávej pozor, Vikouši, aby se ti něco nestalo.
Znáš to, jako když do místnosti vlétne mol, taky si chudák může myslet, že lidi mávají a teskají na uvítanou. 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pan, souhlasím se zklamčou. To je přece o nastavení každého z nás. Nechápu proč si myslíš, že ten, kdo mluví o věrnosti ve skutečnosti touží podvádět. To je přece hloupost.
Mluvení je jedna věc a vášnivé a radikální mávání praporem věc druhá
já sem moc nepíšu, s nevěrou zkušenost nemám z žádné strany a trochu mě tohle téma míjí, nejspíš mám jiné hory k výšlapu, i když člověk nikdy neví. Ale pokud si někdo z jakéhokoli tématu dělá životní program (v sociologii se tomu tuším říká aktivní zastánce), aktivně projevuje netoleranci k jiným životním modelům a spojuje danou oblast životního stylu s hodnocením osobnosti (kdo dělá tohle, je takový a makový), je to pro něj něco, s čím se potřebuje vypořádat, o tom žádná.

Ja si tiež myslím, že kto s vernosťou a neverou nemá žiaden problém(z ktorejkoľek strany), tak to proste NERIEŠI. Nehovorí o tom, nemyslí na to, nepíše - nemá nutkanie kázať, presviedčať a získavať "dušičky".
Ja som na Nevere preto, lebo v hodnotnom ženskom časopise, čo som čítala, bol link rovno sem, nie na Babi všeobecne. Klikla som a zírala.
Až po čase osm objavila ostatné vlákna. A nevera ma zaujíma ako fenomén, čo robí s ľuďmi a ich osudmi. Osobne si myslím, že žiarlivosť robí možno rovnakú paseku ako nevera. A najhoršie je, keď sa spoja.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Penelopa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
zajímavý proslov protknutý citovaným
co mě při čtení hned napadlo: přesný opak - tzn - oni ti amorální by v hloubi duše byli rádi těmi morálními a rádi by kolem sebe měli ty morální, aby jim amorálními skutky nikdo nemusel ubližovat. A protože neumí být morální, jsou jen amorální. Takže taky takové to zrcadlení v jiném úhlu pohledu.
tak fajn, co tam máš dál? Co si ještě vyčetla?Není náhodou amorálním lidem morálka fuk?
Proč by chtěli být morální? Být amorální je mnohem větší pohoda.
Nějak Tě jako člověka ani nenapadne, že je amorální žárlit.Jistě, že amorálním lidem je morálka fuk - ale dle vyčteného od Pandory a jejích zrcadel tedy nevědomě touží po morálnosti - a navenek bych dokonce řekla, že nabádají k amorálnosti, protože předhazují tu "pohodu" být amorálním. Touží však, aby jeho nejbližší okolí však bylo morální a jestliže dostane ťafku amorálnosti od toho nejbližšího, skládá se jak domeček z karet, lítá po psychiatrech a psycholožích, cpe do sebe horem dolem AD, pomýšlí nad sebevraždou. Jejich amorálnost tkví předším v tom, že ten druhý nehodlá tolerovat jeho výstřelky a kříčí po morálce v tom smyslu, že je morální tu amorálnost tolerovat ve jménu svobody jednotlivce.
Příklad: nevěrník nabáda jiné k nevěrnostem...vždyť si přeci svobodný a můžeš si dělat, co chceš. Jestliže však jeho partner nehodlá tolerovat jeho nevěrnost a SVOBODNĚ se rozhodne, že s takovým člověkem nebude, vrhá se na něj banda nevěrných a ctících nevěru s tím, že tomu chudáčkovi dokonce ubližuješ, protože mu vlastně dáváš jakousi podmínku s tím, že budeš s ním, ale nebudeš ve třech. Oni se zlobí, že nejsi dost morálně na výši a netoleruješ jeho amorálnosti (které on vidí jako morálné) - ale nevidí, že mu vlastně tímto dáváš plnou svobodu aby mohl své amorální morálnosti činit. Oni se bojí, že přijdou o něco jistého, co měli. Bojí se té svobody, co je jim nabídnuta. A je to jejich rozhodnutí. tak, jako se ten první svobodně rozhodne za nějakých hranic být s tím druhým, ten druhý se také svobodně rozhoduje, zda tedy bude žít s hranicemi, nebo bez hranic. Je to v jeho rukou a jeho rozhodnutí. Ten první má totiž už jasno. Ale ostatní to vidí jako amorální, že sám si ten první o své svobodě a způsobu žití rozhoduje, že nekouká na toho druhého chudáka nevěrníka - že on by tak strašně rád byl nevěrný a ten první mu vlastně hází klacky pod nohy a svazuje ho nějakýma podmínkama. V zaslepenosti nevidí, že ten první mu dává právě tu plnou svobodu, aby mohl činit tak, jak sám uzná za vhodné...ale oni se zlobí že to nechceš s nimi sdílet - ten fajn a pohoda pocit být amorální.
Taky zajímavý. Ona souvisím amorálnost s braním antidepresiv, sklonům k sebevraždám?
Svobodný člověk se svobody nebojí. On je. Hrát se dá lehce. Jestli je to opravdové, pak ho touha po tomtéž od partnera nepřekvapí. Nebo ne?
Není tady
Selima napsal(a):
Ja si tiež myslím, že kto s vernosťou a neverou nemá žiaden problém(z ktorejkoľek strany), tak to proste NERIEŠI. Nehovorí o tom, nemyslí na to, nepíše - nemá nutkanie kázať, presviedčať a získavať "dušičky".
Ja som na Nevere preto, lebo v hodnotnom ženskom časopise, čo som čítala, bol link rovno sem, nie na Babi všeobecne. Klikla som a zírala.Až po čase osm objavila ostatné vlákna. A nevera ma zaujíma ako fenomén, čo robí s ľuďmi a ich osudmi. Osobne si myslím, že žiarlivosť robí možno rovnakú paseku ako nevera. A najhoršie je, keď sa spoja.
teda tak tos mě připravila o veškré iluze. o tom, jak ses sem dostala. myslela sjem, žes tu fňukala a chtěla vraždit stejně jako já 

Není tady

Nie, vtedy už rozhodne nie... 9 rokov PO. 
Není tady
Není tady
Selima napsal(a):
9 let PO ? je mi to jasný, tenkrát tě pustili za dobré chování 
Není tady
Penelopa napsal(a):
Taky zajímavý. Ona souvisím amorálnost s braním antidepresiv, sklonům k sebevraždám?
Svobodný člověk se svobody nebojí. On je. Hrát se dá lehce. Jestli je to opravdové, pak ho touha po tomtéž od partnera nepřekvapí. Nebo ne?
Bingo - tak teď malá otázka - hraješ si na svobodnou, nebo jí jsi?Je tvůj pertner stejně svobdný, jako ty? proč máš potřebu svého milence před partnerem skrývat a tajit?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
tuto odpověď považuji za styl, koza se nažrala a vlk zůstal celý nebo naopak.
Kde vidíte podstatný rozdíl mezi svou diskuzí a vaším vysvětlováním?
Nebo že by ostatní jen vystvětlovali, zatím co vy tu s úspěchem jen lehce konverzujete či diskutujete?
Něco jsem přehlédl?
Nebo si berete příklad z nicku Hirondel, který taky stále dokola pějeje, "já ne, já ne, to ty, to ty? 
Upravil(a) Lord Voldemort (23. 8. 2009 12:34)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Kde vidíte podstatný rozdíl mezi svou diskuzí a vaším vysvětlováním?
Nebo že by ostatní jen vystvětlovali, zatím co vy tu s úspěchem jen lehce konverzujete či diskutujete?
Něco jsem přehlédl?
Nebo si berete příklad z nicku Hirondel, který taky stále dokola pějeje, "já ne, já ne, to ty, to ty?
Možná si přehledl/a jednu maličkost - proč bych měla něco vysvětlovat právě tobě? Notabene nicku, který se zde vynořil právě kvůli mě - tzn. který byl stvořen pro porýpání a potažmo uchránění svého původního nicku?
Co je ti potom, z které sféry beru , či přebírám příklady? Není v tom uražená ješitnost, že nepěju s tebou, či podle tebe? 
Upravil(a) Zklamaná (23. 8. 2009 13:33)
Není tady
Zklamčo, tuším, že bys moc a moc chtěla, ale nejsi ta, kvůli které se točí můj svět
Na tvé zavolání jsem nepřišel.
Až se probudíš ze sna nebo z Matrixu ( nebo v čem to žiješ) do reality a přestaneš vztekle dupat kopýtkama o zem , tak dej vědět, zase třeba pokecáme.
Zatím čao a pozdravuj pána. 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Selima napsal(a):
9 let PO ? je mi to jasný, tenkrát tě pustili za dobré chování

Není tady

Domnívám se, že nejvíce žárlí ti co sami podvádějí 
V jedný písničce se zpívá: 
Ten rozčílenej pán co plnou hubu keců má
Večer si to před spaním vesele udělá
Ta paní v černém byla nejvíce pohoršená
Nestačí ji jeden má to ráda se třema
Hej moralisti jek se vám líbím
Každej ať radši nejdřív koukne na sebe
Svatý nepatřej na zem svatý patřej do nebe
Než začneš kázat uvědom si co na sebe víš
Jsi stejnej jako my akorát o tom nemluvíš
Upravil(a) Želvička17 (23. 8. 2009 15:01)

Není tady
Želvičko, tak tohle je výstižný! :-))
Není tady