|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Sadi zdravím tě. Jsi fakt skvělá, že se díváš dopředu. Mooooc držím palečky ať to všechno vyjde 

Jinak cerkláž je opravdu sešití děl. čípku stehem, ale nedělá se přes břicho, ale vaginální cestou. A taky se to dělá až po otěhotnění a do porodu zůstává čípek zašitý. O jiné metodě nevím, ale v pondělí jdu do práce, tak se zeptám na klinice hlavy nejvyšší, jestli něco jiného je. Potom hned písnu.
A drž se beruško, nezapomeň, že jsme všechny při tobě 
[/uNení tady
Saďourku tady opravdu není slov, ani není nic co by mohlo zmírnit tvoji bolest a trápení....je mi to tak neskutečně líto, jen posílám strašně moc sil do dalšího boje....obdivuju tvoji sílu a budu ze všech sil držet palce i pěsti, aby 4 byla tvoje šťastné číslo 
Není tady

Rosničko a spol. díky, ale skutečně exist. i nějaká ta celková cerclage, přes tu dutinu břišní, jen se to asi až tak obvykle nedělá, proto to žádná neznáme. Přece by si ten dr. nevymýšlel.
Holky, já nevím, co dělat
odpo jsme stejně skončili na pohotovosti - prsa. Dala mi Dostinex, ale zatím vůbec nezabírá, celou noc jsem nespala a proskuhrala, ani už je nemůžu stáhnout, protože je to neskutečná bolest. Ani nevím, jestli n a ty léky můžu třeba brufen nebo něco od bolesti. ZArudlá je zatím nemám, ale horká pořádně a nalitá min. o 2 čísla navrch 

Není tady
Sadí, pořád na tebe myslím a posílám ti sílu. Jsi statečná a silná, vím, že to zvládneš.
Jak jsi psala, že se ti ti děje vždy 20., tak já mám něco podobného, mě se vššechno zlé děje po 9 letech v letních měsících. Takže jsem zvědavá, co bude dalšího.
Držím pěsti
Upravil(a) Honney (23. 8. 2009 8:09)
Není tady
Sadi, než ti zaberou léky, přilož si na prsa tvaroh a pak si hoď teplou sprchu a prsa rozmasíruj - ať nechytíš zánět!!!! Chudáku - máš to ale trápení!!! 
Není tady

takže z nich mám to mléko vytlačit? A jak poznám, že už je tam zánět? To tak strašně rve, že nevím jestli počkat do zítřka, nebo tam letět znova

Není tady
Sadi, nebylo by lepší nejezdit na obyč. pohotovost, ale na pohotovost do nemocnice? Taky jsem jela 7.8. rovnou do FN. Myslím, že tam ti líp poradí co a jak s těmi prsy 

Není tady
sádi to vypadá na zánět pokud tě už bolí chce to antibiotika tak si zajed na pohotovost taky sjem si to zažila to mlíko klidně odstříkej mě to pomohlo a pak jsem dávala studený ručník polity slivovici smrdí to ale vytáhne to horkost a brufen jsem taky jedla bez něho bych umřela bolestí
Není tady
Sadi jojo, pokud se ti uleví, tak i vymačkávat. Ale pokud už ti v nich rve, tak je to zánět. Nemáš i teplotu??? Možná by fakt byly lepší ty antibiotika. Zkus si zavolat do nemocnice.
Není tady

teplotu zatím nemám, zkoušela jsem sprchu, obklad (to pak mám zase zimnici
), ale nic nepomáhá.
peeti, byla jsem na gyn. pohotovosti 

Není tady
sádi já ty oklady střídala s obvazováním vždycky jsem prsa schladila a hned na to stáhla a zase až začaly být horké i přes obynadlo zase odvázala schladila a pořád dokola dva dny třetí den už to bylo v pohodě taky mi byla zima a to jsem byla po druhé když mě to chytlo v chorvatsku 
Není tady
Sádi mě pomohla jiná babská rada- měla jsem prsa jako kámen, horká a červená - dávali mi priesnitz, nebyl špatný, ale co nejvíc pomohlo byla hlávka zelí- do ldnice a pak vždy po jednom listu do podrsenky, pak vždy v horké sprše rozmasírovat a zase nové zelné listy - a do druhého dne bylo dobře
Není tady

volala jsem na tu gyndu a hlavně nemám mačkat, že prý by to zbytečně podporovalo další tvorbu mléka a chladit do zblbnutí. Prý někomu ty léky zabírají později, hold, jsem zase ta šťastná a těším se na 6 hodin, až si budu moci vzít další prášek
. Ráno mám naklusat ke svému dr., případně kdybych měla horečku, hnedka k nim. Naštěstí nemám ani teplotu.

Není tady

Tak jsem jen nakoukla po příjezdu z dovolené a to co sem tu hned viděla mi úplně vyrazilo dech a po pravdě i rozbrečelo
. Sádí je mi to strašně moc líto a přeju ti co nejvíc sil
, zároveň bych ti chtěla i říct že neskutečně obdivuju tvoji sílu a že věřím, že s informacema a pomocema které teď nastřádáš to teď dopadne na jedničku až do konce
. Drž se beruško
.
Není tady
Sádě,
i mě po návratu tahle zpráva šokovala a rozesmutnila... nebudu psát nic víc než jen to, že budu spolu s ostatními dál držet pěsti a doufat s tebou.
Posílám ti hodně síly abys tohle strašný období překonala s grácií a nezlomností tobě vlastní
a posílám alespoň virtuální Slepičí polívku pro duši ...
Není tady

ahoj holky, prsa už jsou dnes lepší, ale jsem celá polámaná, neumím spát na zádech.
Ráno na mě padla depja, co když nepomůže vubec nic a já zůstanu bezdětná
vždyť to je snad cítel každé ženy, stát se matkou, tak proč zrovna já ji být nemám 

Není tady

já vím, ale leží mi na srdci tolik nezodpovězených otázek, které se bojím jen vyslovit, protože mi jde mráz po zádech. Já letím k tomu dr., měl by tam být ten můj, tak jsem zvědavá, co mi k tomu řekne.

Není tady
Sadi ahoj 
utíkej k Dr. a nedej se a nepodávej se ani těm momentálním srač... Prostě příště to vyjde, protože se to bude řešit jinak! 

Není tady

Sádě nedepkuj. Já vím, že se to snadno říká a je to i pochopitelné, že na tebe ta depka dolehla, ale uvidíš, že se to zase zlepší. Pořádně se doktora zeptej na úplně všechno.
Já jsem zkoušela volat té své známé, ale je dovče, takže má jen vzkaz na telefonu. Tak až se vrátí, tak jí zkusím znova. Ale do té doby už možná budeš mít všechny informace pohromadě.
Moc ti držím palce , ať tohle bolavé období rychle překonáš. 
Není tady
Sadí, ty otázky bych právě vyslovila, ale asi už na jiném pracovišti - přijeď do Prahy do Podolí nebo Motola, kde se na tohle specializují... můžu ti nabídnout azyl u nás doma, kousek od Podolí. Myslím to vážně, kdykoli. Můžeš si tu nechat udělat veškerá potřebná vyšetření a vytáhnu tě na panáka a na pánskej striptýz 
Není tady
Romí, je mi moc a moc líto, co tu čtu. Do.. dele.
K útěše nemám co napsat...
nemám slov. Snad je přání hodně hodně sil a najít řešení - třeba tm zákrokem (bohužel o něm nic nevím) - zkusila bych ten dotaz hoti ještě na jiné fora. třeba baby-cafe nebo rodinu. tam mi přijde chodí víc ženských, třeba budou mít zkušnost.

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady