6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jinak skvělá poradna je tady a odpovídal mi přímo dr uzel http://www.planovanirodiny.cz/clanky/poradna
Není tady
Ollii a seenu to nermálně v lékarně?
Není tady
Saďourku je mi to moc líto. Tohle člověku úplně vezme slova z pusy Ale pevně věřím, e u Tebe bude platit 3x a dost - u ádná smůla a bolest. Přítě u to prostě MUSÍ VYJÍT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myslím na Tebe
Není tady
Sade , jsi uzasnaaa, proste neskutecna baba.... ja pred Tebou smekam... jsi fakt clovek , na kteryho si vzpomenu, kdyz zacnu knourat nad kravinama , strasne moc Ti drzim palce
Není tady
tak v lékarně jsem nepochodila, prý mi to můe objednat na´pondělí, co u můe být pozdě. Asi budeme muset s manou odpo poobjídět supermarkety
Není tady
Saďourek napsal(a):
tak v lékarně jsem nepochodila, prý mi to můe objednat na´pondělí, co u můe být pozdě. Asi budeme muset s manou odpo poobjídět supermarkety
je jej tak to já měla těstí e to měli
Není tady
docela mě to zaráí, e takové věci nemají na skladě?!?!? Má se etřit a abys jetě lítala po vech čertech.
Není tady
Sadi oni toti moc homeopatikům nevěří přitom si myslím e kolikrát je to učinnějí ne vekerá chemie určitě etrnějí k organismu
Já se dozvěděla od jedné holky e existují homeopatika na přivolání MS taky si je půjdu koupit třeba se vyhnu injekci na přivolání
Upravil(a) oliii (22. 8. 2009 12:45)
Není tady
Saďourku, tak jsem to dočetla a ani nevím co napsat!!! Je mi to hrozně líto!!!! Holka dr se a přeji hodně síly!!!
Není tady
Sádě jsi fakt úasná!!
Sama jsem o tomto zákroku neslyela, take nevím, ale mám známou gyndr take jí zkusím zavolat a pozjiovat co půjde Moc ti fandím
Není tady
Sádě .
Dva dny jsem tu nebyla a zrovna dneska u snídaně jsem manelovi vyprávěla - jako e mu moc věcí z babi neříkám - jak děsně moc myslím na jednu, co atd., aby u měla tento kritický čas za sebou. Jak MOC ti drím palce. Je mi na . Já přila 3x o nějaký 5-12tt, co je to proti tobě............ Ani já se nevzdávám. TENTOKRÁT to VYJDE . Musí, co jiného.
Kočko, a to byl zase chlapeček? Nebo ne? Nebo tos pohlavím vůbec nesouhlasí?
Není tady
Ačkoliv sem moc nechodím,občas nakouknu,sleduju a moc jsem drela pěsti ,ale koukám,e prd platný.Je mi to moc líto a věřím,e třeba ta cerklá pomůe.Moc bych ráda pomohla,kdybych věděla jak.I přes to vechno věřím,e se miminka dočkáte!!!!!!Hodně síly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
holky, byl to prý zase chlapeček. Loni mi na genetice říkala, e pokud by to přítě byl zase kluk, udělají se nějaké podrobnějí testy, tak se nechám překvapit.
Není tady
Sádinko, moc s tebou cítím.
Já jsem cerklage měla a nepomohlo to. Opravdu jediné dalí schůdné řeení je: od 4.tt leet ve pitále hlavou dolů. Je to kruté, ale vedle mě leela holka takhle a dítě donosila (doleela). Přitom měla i cerklage. Děloha se při tom natahuje nahoru k aludku a ne dolů k porodním cestám. Voda pak nepraskne. Mohla vstát v 9. měsíci. Ale 100% není nic. Moc ti drím palce. Cokoliv ze svých zkueností nabízím k radě.
Není tady
fíha, to zní opravdu hodně krutě. Ale tos i ty i ona měla jen staený čípek nebo to druhé, o čem mluvit ten dr.?
Není tady
cerklá a staený čípek je toté. Je to 1 steh chirurgickou nití skrz čípek a pak čípek obtočený a staený. Ona to měla, bo měla vcestné lůko a furt krvácela. Já jsem to měla, bo jsem nosila dvojčátka. Bylo to v Ostravě - Vítkovicích. Straně přibrala a brala léky na vykadění, bo se třeva nahýbaly. Do 7. měsíce leela a náklon zvětovali. Pak mohůa v 8. měsíci vstát 3x na záchod a sprchu-denně. Jak steh vyndali, hned rodila a la na císař.
Není tady
Ptej se, vechno, co vím, dám do placu.
Není tady
Sádě
moc mě to mrzí.. je to straně krutý, co Vám osud nadělil.. moc Ti drím place do dalího boje, jsi neuvěřitelně silná enská netěstí jsis vybrala do uplného konce, věřím a pevně doufám, e je to poslední peklo, kterým si prochází
Není tady
sádi nechtěla jsem tě strait ale mě sestřička ve pitále takly vykládala o paní která leela od začátku a do konce se zaitým čípkem protoe taky pořád potrácela měla nějak jinak nakloněnou dělohu ale tohle pomohlo a donosila zdravé miminko teda spí vyleela ale já říkala e kdybych proto musela leet 9měsíců neváhám ajdu do toho pro miminko udělám vechno jako vechny tady e
Není tady
Sadí, zní to krutě, ale nic není tak horké...... Záleí na tom, jak váné to bude, u tebe vědí, e potrácí v určitém období těhu, tak si myslím, e bys nemusela leet zrovna od 4tt a pak kdyby bylo vechno OK, tak na WC a sprchu tě pustí, později (kdy u má miminko slunou anci na přeití) i na procházku. Existují léky které jsou protipotrácivé (nevzpomenu si na název), ale ty ti jinde ne v nemocnici nedají, musí se brát pod přísnou kontrolou.
Upravil(a) verynka (22. 8. 2009 17:23)
Není tady
romi, jsi neskutečně silná enská . je skvělé, e existuje dalí moné řeení, jen koda, e tě o něm neinformovali dříve, mohli tě uetřit dalího trápení..
myslím na tebe a drím palec
Romanko, jsi skvělá. Jsem moc ráda, e to nevzdává.
To, co tu psala Rosnička je kruté, ale vím, e by to nebylo krutějí a bolestivějí ne to, co Ti osud, a doposud nachystal.
Dr se zlatíčko moje.
Není tady