1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
u to vidím a jetě jsem chtěla napsat, e se NEVZDÁM!!!!!! A udělám ve pro to, aby u to přítě vylo.
Jen je mi záhadou, proč se tyto věci vdy dějí 20.7., 20.1., a te´d 20.8. přitom jsem narozená 20., take jsem povaovala 20-ku za happy číslo
Není tady
Romčo, i já tě virtuálně objímám
Musí bejt hodně statečná, pt bez toho a při tvý smůle bys skončila i jinde ... Mnoho sil a jak čtu, tak naději má-cerclage by jí mohla být. Ale já bohuel nic bliího nevím
Myslím na tebe
Není tady
Jitu , Mufi, nevím, jestli IVF, ale kadopádně císař. Nemůou mě zaít úplně na pevno, to by nemohla odcházet MS a nic.
Jitu, to prý se obije nějak děloha a ten čípek, je to natrvalo, steh se nepovoluje. Takhle mi to bylo včera vysvětleno.
Mufí, uvauji i o té Praze, ale nejdřív chci zkusit pozji´tovat nějaké kontakty tady v Ostravě.Slíbila jsem manovi, e do pondělí nebudu nic podnikat díky bohu spí po noční
Není tady
Sadi, jsem moooc ráda e jsi tady s námi
Vůbec nevím, co je to za metodu, ale pokusím se pro tebe zjistit co nejvíc. U jsem rozhodili sítě, máme dobrého kamaráda Dr., kterýmá zase známé v nemocnicích v Praze.
Není tady
holky dík, jdu taky něco pohledat na netu
Není tady
Ahoj Sádí,
Jsi naprosto neuvěřitelná enská a já se před tebou klaním, jak to zvládá... Je to neuvěřitelné jak statečná enská jsi a nevzdává se...: opravdu věřím e ty se toho uzlíčku těstí dočká
tu cerclage jsem nikdy neslyela..ale je určitě super e jetě je pořád nějaká ance
Upravil(a) Verunka (22. 8. 2009 9:18)
Není tady
verunko, moná poslední ance, ale budu se ji snait vyuít.
Není tady
Saďourku, je mi to moc líto, tolik jsem ti fandila a drela palce... Posílám hodně síly a jetě víc naděje
Jsi straně statečná, dr se a nevzdávej to . Zdá se, e existuje řeení, moc bych ti to přála!
Není tady
Saďourku, jsi skvělá baba Moc ti drím palce
Není tady
Verun, mana se teď snaí hlavně dret mě, takhle "na :-X" jsem snad nebyla jetě nikdy. To ví, e ho to taky bolí, ale je to chlap, umí tyto věci řeit jinak, po svém.
Není tady
Sadí, to je moc dobře. Jsi skvělá silná enská a má můj obdiv. Moc ti drím palce. Zkouela jsem rejdit po netu, ale nic jsem nenala .
Saďourek napsal(a):
Verun, mana se teď snaí hlavně dret mě, takhle "na :-X" jsem snad nebyla jetě nikdy. To ví, e ho to taky bolí, ale je to chlap, umí tyto věci řeit jinak, po svém.
jj musí být teďka silný za Vás oba..
Sádí nechci se vyptávat, vím e ta představa e vechno znova, ale co tě vlastně čeká?..kdy se budete moc snait zase o mimi?...
co ti řekli jetě doktoři?
Není tady
Sadí koukám, e u řeí co dál. Drím paluchy
To zaití asi bude podobné jako kdy jsou problémy s povoleným pánevním dnem, ne? U toho se snad stáhnou a zaijí vazy co drí dělohu. Třeba to bude něco podobného. Myslím e rodit císařem není nic tragickýho.
Není tady
Verun, min. 3 měsíce, ale budu to chtít nejdřív pořeit. Nemá cenu se poutět do dalího těhu a znovu dopadnout takto. A jak znám svoje tělo, stejně bude min. půl roku stávkovat.
Není tady
Pavko, je moné, e to tak nějak bude
Není tady
Sádí, určitě jsi na tohle u narazila: http://www.nemocnice-stod.cz/soubory/gy … erklaz.pdf
Ale nechápu, proč kdy byl u tebe takový problém, nenapadlo je to u dřív...
Promiň, e se do toho montuju, chtěla jsem o tom něco najít.
Není tady
Sádí, nejlepí by bylo hodit dotaz přímo na http://www.porodnice.cz/poradny/22 je to doktor Michal Koucký a je nejvyhláenějí ve svém oboru..on ti určitě pomůe..
Není tady
Markét, protoe se přiklonili k variantě , e za to můou ty antifosfolipidy. No jsem zvědavá, jak se dr. po neděli bude tvářit
Není tady
Saďourek napsal(a):
ahoj holky, neplačte nade mnou, taky se snaím , ale moc mi to nejde. Vypadám jak vyblitý hemeroid, který dostal ránu mezi oči, nemůu ani spát ani myslet, ale snaím se. Teď mi ale poraďte:
1, začínají se mi nalévat prsa, mám je od včerejka staené, ale vidím to na odpo návtěvu dr., protoe nemíním čekat na zánět, nechápu, proč mi hned něco nedali.
2, dr. říkal, e jediná monost u mě je celková a trvalá cerclage (tzn. přes dutinu břiní zaití dělohy a čípku natrvalo,jetě před otěhotněním), e pesar v15tt by u mě neměl smysl.
Tedy problém asi není ani v té krvi, prostě se bez jakých koliv náznaků otevřu a je po srandě.At o jsme teď letěli hned, jakmile jsem zaznamenala kapičku krv.hlenu a byla jsem u na prst otevřená, do rána na 3.
JSem to zamluvila, slyela jste některá o této variantě cerclage?!?!?
Saďourku já ti to tu včera psala ale pak jsem to smázla jsem myslela e je blbost Ti radit kdy jsi tím prola u dvakrát take pokud tě prsa nebolí tak zínět jetě nemá tak si je chlaď a kup si v lékarně homeopatika
RICINUS COMMUNIS 15 nebo 30 CH
- dávkování: 5 granuli 2x denně
- pouití: zastavení tvorby mléka, odstavení kojence
LAC CANINUM 9 nebo 15 CH
- dávkování: 5 granulí 2x denně, střídat s lékem Ricinus communis 15 nebo 30 CH
- pouití: zastavení tvorby mléka
5granuli dvakrát denně ráno a večer vycucat pod jazýkem nepít půl hodiny po a omezit kafé a pepermint
mě pomohli víc ne nějaké práky přímo na zastavení laktace byla jsem po nich bolava a jetě mi myslím pomohli k těm mým střevům já to tenkrát dr říkala e mě začala bolet střeva a on řekl e nemůu vědět co jsou střeva a děloha to byl MEDOCRIPTINE ale stejně mi začalo téct mlíko i po 14 dnech braní nakonec jsem koupila homeopatika a ta pomohlo a taky jsem ledovala normálně ledem a pak obvázala a pořád dokola kdy jsem cítíla e jsou prsa horké tak jsem zase ledovala a obvazovala a to jsem byla na dovolené take docela na prd ale mám u od té doby pokoj prostě příroda je nejlepí a taky mi nic nedali blbci v nemocnici jako by nevěděli e nejhorí na psychiku je jetě laktace viď
Upravil(a) oliii (22. 8. 2009 10:13)
Není tady