18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jei, to je straný... je mi z toho do breku... Taky netuím, co říct, jak povzbudit... Snad jen - nám se zadařilo na popáté, tak doufám, e u vás to bude na počtvrté!!!!
... ale moc chápu pocit beznaděje.., navíc, kdy u to je později... ach jo
ivot umí být fakt krutej a nespravedlivej....
Není tady
Sádi, moc a moc mě to mrzí... Přeji hodně síly do přítích dnů
Není tady
Doprdele prace, tohle snad ani neni mozny!!!!
Sadino nase zlata, vsechny jsme verily s tebou, ze to tentokrat bude dobry. Nemam fakt co rict, tohle je proste hruza a des, tezko si predstavovat, jak ti je.
Drz se krasko, jestli to aspon trochu pomuze, jsme tady pro tebe. Udelej cokoli, co ti pomuze, i kdyby to musely byt antidepresiva, jak pisou holky. Tyhle hnusny dny a tydny musis nejak prezit, zlato nase. Bud na sebe hodna, at te tvuj chlap rozmazluje, cokoli, jen se prosim te drz. Neskutecne me to mrzi, takovyhle peklo si nezaslouzis.
Není tady
Sadí, je mi to straně líto. ivot je někdy k.....a těkej.... . Dr se holka, posílám .
Sadi,
proboha, opravdu se těko hledají slova.....posílám co nejvíce síly to zvládnout.
Není tady
Romanko,
není co napsat víc.. Mám tě ráda Prosím tě, dr se a neztácej naději. Já vím e jsi ta nejstatečnějí holka D.o.pr...
Není tady
Dosla mi slova:(
Napada mne jen Requiem in aeternam...
Myslim na vas oba
Není tady
Sadí, je mi to hrozně moc líto
Není tady
Sadi, nevím, co říct... je mi to neskutečně líto, nedovedu si představit, co proívá, ale pokud bych mohla jakkoliv pomoct, nebo by Ti pomohlo časem se z toho vypsat, jsme tu pro Tebe mám Tě moc ráda!!!!
Není tady
Sadi je mi je luto co sa stalo verila som,ze to dotiahnes az do konca.Nemam slov drz sa
Není tady
Sadí... co říct...dr se jo...přeju hodně sil
Není tady
Sadourku - i já posílám
Není tady
Tohle neni snad ani mozne? Sadi moc me to mrzi, je to fakt nasepravedlivy
Není tady
Saďorku ná Tohle je snad zlej sen opravdu! straně moc mě to mrzí beruko ani já nevím, co říct...ono je lepí asi nic neříkat...Máme TĚ moc rádi! Dr se!
Není tady
Romi,broučku to je mi tak straně moc líto.Moc na tebe myslím a posílám obejmutí
Není tady
Saďourku, je mi to moc, moc, moc líto, posílám pusu na bolevou dui, at se rychle zahojí.
Není tady
ahoj holky, neplačte nade mnou, taky se snaím , ale moc mi to nejde. Vypadám jak vyblitý hemeroid, který dostal ránu mezi oči, nemůu ani spát ani myslet, ale snaím se. Teď mi ale poraďte:
1, začínají se mi nalévat prsa, mám je od včerejka staené, ale vidím to na odpo návtěvu dr., protoe nemíním čekat na zánět, nechápu, proč mi hned něco nedali.
2, dr. říkal, e jediná monost u mě je celková a trvalá cerclage (tzn. přes dutinu břiní zaití dělohy a čípku natrvalo,jetě před otěhotněním), e pesar v15tt by u mě neměl smysl.
Tedy problém asi není ani v té krvi, prostě se bez jakých koliv náznaků otevřu a je po srandě.At o jsme teď letěli hned, jakmile jsem zaznamenala kapičku krv.hlenu a byla jsem u na prst otevřená, do rána na 3.
JSem to zamluvila, slyela jste některá o této variantě cerclage?!?!?
Není tady
tak te´d jsem asi u úplný magor, protoe mi to můj poslední příspěvek vůbec neukazuje
Není tady