18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Saďourek napsal(a):
Karal, já se hned po prvním potratu setkala s názorem 9-12 měsíců. To mi řekl na genetice.
A stejně, nevím, co řeím, jsem ráda, e jsem v práci, e kobnečně přijde normální výplata a vnitřně stejně otěhotnět zatím nechci ...... asi jsem úplný magor, rozpolcená osobnost . U mě jde spí o takový vnitřní klid, e můu a přes to vechno nehcci, je to lepí pocit ne nemůe, to zní hrozně
Sadí- nezní to zle...
Znám to dobře- je to boj "dívky v nesnázích"
Já stojím na prahu stimulky a začínám mít pocit, e se čítím střemhlav do propasti...
To asi taky není normální...
Není tady
Sade, trochu ti rozumim, ja to mam podobne, ja sice vim stoprocentne ze druhe ditko chci a moc, ale nejak nevim, zda uz mam chut se zase stresovat..Sice jsme se uz zacali snazit, ale tak nejak si rikam, ze by mi nevadilo, kdyby to mesic dva trvalo..ale jsou to spis obavy..a s praci? Po 4 letech doma je to parada, pohybovat se mezi normalnima lidma :-)) Ono se rekne sladke miminko, ale ta puberta ve trech letech je fakt psycho..kdyz si predstavim, ze bych k tem hysterakum co predvadi jeste treba zvracela :-))
Není tady
ono to asi normální jen. A ví proč, protoe jsme enské
Není tady
Karal, já ta chci a moc!!! KDyby mi někdo řekl, neře a dej si půl roku klid, pak hned otěhotní, tak neváhám a uívám si jene tudle záruku mi stejně nikdo nedá.
Není tady
Sade, pro me jsi ty stejne zahadou, ja uz bych polykala pilulky na stesti :-))) tak rika kamoska antidepresivum :-) Ja mam sileny strach z tech prvnich kontrol..kdyz mi minuly tzden sousedka rikala, ze jeji mimi je podle utz mensi a jeste nemaji SA, okamzite se mi vybavil ten utz: Ja vas bohuzel nepotesim..a normalne jsem se roztrasla..:-(
Není tady
Sádě - kdyby to bylo kvůli sliznici tak by se to dalo jednodue kontrolovat na utz. Spí bych to viděla na nějakou hormonální nerovnováhu, ale taky si myslím, e kdyby byla nějak veliká, tak by se nezadařilo...
No, oni i ty tři měsíce jsou dost
Není tady
Karal, já mám docela tvrdý ivot a doufám, e u konečně "změkne" , ale nevím, co mě drí nad vodou, snad víra, e vdycky se najde nějaké řeení. Nevím.
Bavial jsem se nedávno s jednim známým, je to kněz a tenmi řekl, e nemám hledat smysl, proč se to stalo, ale mám vnitřně přijmout to, e třeba skutečně vlastní děti nikdy mít nebudu. Zní to krutě, ale je na tom kus pravdy.
Není tady
Defi, kdyby byla horm. nerovnováha, tak by asi ani nepřila MS a nezačaly by jaječníky fungovat, ne?
Není tady
Sádě - to je taky fakt ale mohlo by bejt třeba nějakýho hormonu míň, e by sice spustil ovu, ale sliznice by dostatečně nenarstla...ale to u fakt jen pekuluju, tak mě neber moc váně
Není tady
Sádi tak tos mě normálně potěila, protoe já se cítím dost podobně, ale nedováila bych se s tím tady vyrukovat. Prostě jsem si začala ten bezdětný ivot uívat, nevím jestli je to sebeobranný mechanismus, aby se z toho člověk nezbláznil, ale prostě teď vůbec vnitřně neproívám, e se snaíme o dítě a nejde nám to.
Pořád mám samozřejně zhruba přehled o cyklu, větinou se tak někde uprostřed měsíce doma i něco odehraje, ale prostě přijímám jako hotovou věc, e na konci měsíce dorazí MS, a ona opravdu dorazí a vechno je v pohodě...ádné napajé očekávání, ádné zoufalé upínání se k IVF, prostě plavu s proudem a je mi fajn
Není tady
Sadí osobně myslím, e moná doporučují delí pauzu, aby se tělo zotavilo... čípek atd... to je jen můj laický názor... nicméně taky zastávám názor, e pokud by tělo nebylo připravené, tak se těhu "nechytí"... řekla bych, e 3 menstruace budou stačit..
a Ronjí a Sadí k tomu vaemu postoji... vůbec se vám nedivím... asi to je fakt jakási vnitřní obrana, aby se z toho veho člověk nezbláznil... nenapadají mě ádná moudra... jen vám chci napsat, e na vás myslím a drím vechno co mám...
Není tady
hoj krásky!
Ronji, ví, e já vyřknu vechno Ale má pravdu, čím dál tím více zjiuji, jak je svět krásný. Tento víkend jsme byli na Moravě ve sklípku - mimochodem, myslela jsem na tebe, stavili jsme se na Buchlov - ta nádherná příroda a lidi u kterých jsme byli ani nemluvím ... no paráda.
Jinak asi je to fakt nějaká obrana proti zblbnutí. Utápět se ve smutku příli dlouho, nemá smysl.
Počkám jetě jeden cyklus a pak jdem s chutí do toho. Pravda, jestli se rozjede ovue, víme jak to bylo posledně, 8 měsíců ani netěkla a samozřejmě, pokud neotěhotním teď, protoe jsme si nedávali majzla a najednou jsem u 18 DC
Není tady
Ja myslim, ze to co pise Sadi a Ronja je prirozena reakce aby nam nehrablo..mam kamaradku ktera se o decko snazi asi 5.rokem a protoze je verici o IVF ani neuvazuje..Ani nevim, zda vubec prodelala nejaka vysetreni..Ale kdyz s ni mluvim, mluvi jak zaryta femimistka, jako ze je to stejne hruza, jak ty zenske zblbnout kdyz maji dite, jak sislaji, nedbaji na sebe, neumi si udrzet konicky,atd..Je mi to docela lito, ze nema moznost si nechat pomoct, byla by skvela mama..ale podle me ty reci jsou jen obranny mechanismus..
Není tady
holky, přila mi dalí odpově´d, od Mufííí dr.
Z toho co jste mi napsala a z materiálů, které jsou k dispozici, mám obavy, e vyhlídky Vaeho dalího těhotenství jsou velmi závané.
Pravděpodobnost, e by se podařilo odhalit skutečnou příčinu Vaich problémů, je malá.
Péče v dalím těhotenství by asi měla být komplexní, nicméně vekerá opatření budou asi zaloena na tom, e skutečná příčina obtíí není známa. Cerclage je opravdu rozporuplným opatřením, ale asi bych ve Vaem případě o ní uvaoval, protoe bohuel nemáte co ztratit.
- jsem z toho taková nějaká rozporuplná a 2 dny nad tím přemýálím. To, e je má situace sloitá a závaná, vím.
Mi z tohodle mailu vyplývá, e problém není ani v děl. hrdle?!?!? To teda v čem?
Není tady