18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky zlaté, opět a opakovaně jsem dneska v noci přila o miminko
teď nemám sílu více psát, jsem unavená a rozlámaná. Leet nemůu, sedět taky ne. Prostě hrůza emoce.
Není tady
Saďourek napsal(a):
holky zlaté, opět a opakovaně jsem dneska v noci přila o miminko
teď nemám sílu více psát, jsem unavená a rozlámaná. Leet nemůu, sedět taky ne. Prostě hrůza emoce.
Sadí to snad né co se stalo si mě dostala brečím tu jako elva proč musíme takhle trpěttttttt za co nás takhle trestá ivot
Není tady
Olli, já nevím, prostě jsem se ve středu zase bez jakých koliv bolestí otevřela, ani cerkkalge nepomohla, včera večer mi odela plodovka
Není tady
Sadi, to je mi staně moc líto Úplně cítím, jak ti je. Jen prosím choď za námi a my ti aspoň malinko pomůeme. Určitě se dočká sluníčko. Vůbec nevím co napsat, jen snad e jsme tady kdykoliv bude potřebovat
Není tady
Saďourku vůbec si nedovedu představit, co ve teď proívám, ale moc na tebe myslím a posílám co nejvíc síly, kterou teď bude potřebovat. Jsme tu vdycky pro tebe Je mi to tak líto, kort u tebe
Není tady
Paneboe, musím se přidat k holkách, hodně sil Sádi, zvládni to .. je mi uplně zima
Není tady
Nechapu jak to muze byt tak nespravedlivy. Je mi to strasne moc lito Sadi a pridavam se k holkam a posilam hrooooozne moc sily
Není tady
saďourku takhle jsem u dlouho kvůli nikoho neřvala
boe, na tohle nemám ádná slova ..... snad jen, posílám virtuální obejmutí a kopec síly
Není tady
Je mi to moc líto, jsem z toho hodně patná
V noci to opět přilo, byla jsem vzhůru a vzpoměla si, e jsem přila o miminko a a
Jsou to dva měsíce. A teď si přečtu tohle.....
Musíme tu nai smůlu porazit, vím, e to není vůbec jednoduché, ale věřím, e se musíme dočkat
posílám hodně síly z celého
Není tady
Sadí -
Vůbec nevím, co napsat.
Dr se.
Není tady
Saďourku je mi to tak moc líto, dr se, není co víc napsat
Není tady
Saďourku já vůbec nevím co teď psát. Vůbec to nechápu. Pořád na tebe ,yslím a kdyby to nějak lo, tak ti moc ráda pomůu
Není tady
Doprdele Sádě straně moc moc moc mě to mrzí, ráda bych ti nějak pomohla, kdyby sis na cokoliv vzpoměla, neváhej se na nás obrátit, jsme tu pro tebe, dr se ty nae beruko statečná
Není tady
Sádě, není co napsat, jenom e jsme tady pro tebe Mám tě ráda
Není tady
Sádí dr se ,moc na tebe myslím
Není tady
Sádě.. nevim co rict.. na to se jen tezko hledaji slova.. preji Ti aby jsi brzo nabrala sily a chu do zivota... bude to tezke.. ale po bource vzdycky vyjde zase slunce ..
Není tady
Saďourek napsal(a):
Olli, já nevím, prostě jsem se ve středu zase bez jakých koliv bolestí otevřela, ani cerkkalge nepomohla, včera večer mi odela plodovka
Sa´dourku takhle bez jakéhokoliv upozornění e je něco patně to je fakt hrozné moc s Tebou cítím vím co proívá a tak plakej a plakej troku to pomůe vím e ne moc ale čas je nejlepí lékař věř vím to i kdy to bude pořád bolet vyptej si lexaurin a odpočívej a příd za náma do revize jsme tam vechny na stejné lodi
Upravil(a) oliii (21. 8. 2009 13:17)
Není tady
saďourku, nevím co napsat.. je mi to straně moc líto a mrzí mě, čím vím pořád prochází . beruko nae, přeju hodně sil
Romanko je mi to strasne lito S takovou hruzou jsem koukala na ten nazev a doufala ,ze to nejsi ty ,berusko tolik me to mrzi drz se zlaticko
Není tady