29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky zlaté, opět a opakovaně jsem dneska v noci přišla o miminko
teď nemám sílu více psát, jsem unavená a rozlámaná. Ležet nemůžu, sedět taky ne. Prostě hrůza emoce.
Není tady
Saďourek napsal(a):
holky zlaté, opět a opakovaně jsem dneska v noci přišla o miminko
![]()
![]()
![]()
teď nemám sílu více psát, jsem unavená a rozlámaná. Ležet nemůžu, sedět taky ne. Prostě hrůza emoce.
Sadí to snad né co se stalo si mě dostala brečím tu jako želva
proč musíme takhle trpěttttttt za co nás takhle trestá život
Není tady
Olli, já nevím, prostě jsem se ve středu zase bez jakých koliv bolestí otevřela, ani cerkkalge nepomohla, včera večer mi odešla plodovka
Není tady
Sadi, to je mi stašně moc líto Úplně cítím, jak ti je.
Jen prosím choď za námi a my ti aspoň malinko pomůžeme.
Určitě se dočkáš sluníčko. Vůbec nevím co napsat, jen snad že jsme tady kdykoliv budeš potřebovat
Není tady
Saďourku vůbec si nedovedu představit, co vše teď prožívám, ale moc na tebe myslím a posílám co nejvíc síly, kterou teď budeš potřebovat. Jsme tu vždycky pro tebe Je mi to tak líto, kort u tebe
Není tady
Panebože, musím se přidat k holkách, hodně sil Sádi, zvládni to .. je mi uplně zima
Není tady
Nechapu jak to muze byt tak nespravedlivy. Je mi to strasne moc lito Sadi a pridavam se k holkam a posilam hrooooozne moc sily
Není tady
saďourku
takhle jsem už dlouho kvůli nikoho neřvala
bože, na tohle nemám žádná slova ..... snad jen, posílám virtuální obejmutí a kopec síly
Není tady
Je mi to moc líto, jsem z toho hodně špatná
V noci to opět přišlo, byla jsem vzhůru a vzpoměla si, že jsem přišla o miminko a a
Jsou to dva měsíce. A teď si přečtu tohle.....
Musíme tu naši smůlu porazit, vím, že to není vůbec jednoduché, ale věřím, že se musíme dočkat
posílám hodně síly z celého
Není tady
Sadí -
Vůbec nevím, co napsat.
Drž se.
Není tady
Saďourku je mi to tak moc líto, drž se, není co víc napsat
Není tady
Saďourku já vůbec nevím co teď psát. Vůbec to nechápu. Pořád na tebe ,yslím a kdyby to nějak šlo, tak ti moc ráda pomůžu
Není tady
Doprdele
Sádě strašně moc moc moc mě to mrzí, ráda bych ti nějak pomohla, kdyby sis na cokoliv vzpoměla, neváhej se na nás obrátit, jsme tu pro tebe, drž se ty naše beruško statečná
Není tady
Sádě, není co napsat, jenom že jsme tady pro tebe Mám tě ráda
Není tady
Sádí drž se ,moc na tebe myslím
Není tady
Sádě.. nevim co rict.. na to se jen tezko hledaji slova.. preji Ti aby jsi brzo nabrala sily a chuť do zivota... bude to tezke.. ale po bource vzdycky vyjde zase slunce ..
Není tady
Saďourek napsal(a):
Olli, já nevím, prostě jsem se ve středu zase bez jakých koliv bolestí otevřela, ani cerkkalge nepomohla, včera večer mi odešla plodovka
Sa´dourku takhle bez jakéhokoliv upozornění že je něco špatně to je fakt hrozné moc s Tebou cítím vím co prožíváš a tak plakej a plakej trošku to pomůže vím že ne moc ale čas je nejlepší lékař věř vím to i když to bude pořád bolet vyptej si lexaurin a odpočívej a příd za náma do revize jsme tam všechny na stejné lodi
Upravil(a) oliii (21. 8. 2009 13:17)
Není tady
saďourku, nevím co napsat.. je mi to strašně moc líto a mrzí mě, čím vším pořád procházíš . beruško naše, přeju hodně sil
Romanko je mi to strasne lito
S takovou hruzou jsem koukala na ten nazev a doufala ,ze to nejsi ty ,berusko tolik me to mrzi
drz se zlaticko
Není tady