6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Me je to uplne jedno,takze az se domluvite,tak ja se rada pridam,jen u nas je od jedne do tri spani a bez nej to Mata neda,takze muzu bud dopoledne nebo az potom okolo ctvrte bych mohla byt v Praze.
Není tady
Takže úterý nebo čtvrtek dopoledne, tipuji tak od desíti, no ale kde? My můžeme kamkoliv, neb jsme na metru C.. těhule mají přednost
Není tady
Teda holky...škoda,že je Prágl pro mě trochu z ruky...jinak bych si za váma dojela,protže aj u nás máme brutální partnerskou krizi asi něco řádí ve vzduchu
Jinak už jsme zdraví a děti řádí,jak šus od středy už můžeme konečně ven,takže půjdeme hnedle protáhnout ven sáňky
Bensi moc krásná postýlka
Není tady
Matesko u nás taky těžká krizovka, čím to sakra bude? že by nějaký erupce na slunci?
Není tady
čekan...asi... erupce jsou kurňa sviňa Ale venku je hnus,vlezlo zima,brzo tma a když ještě manža prudí....tak to je skoro na mašlu! Jde jen o to...jestli se to zase s jarem třeba zlepší..... Někdy si říkám...jestli být náhodou čtyřprocentní není třeba výhra?
Upravil(a) Mateska01 (19. 1. 2010 8:07)
Není tady
Matesko, tak u nas uz ten snih taje, jsou tu silene proudy vody,takze ven se take moc neda jit, ch jo,se doma asi totalne zblaznime s Matou.
Není tady
Ajaj, na podzimní maminy padl splín.. špatný špatný.. to chce svařák (nebo džusík) a trochu pokecat..
No u nás to taky taje, ale jsem ráda, takhle jsme se nikam nemohli vydat, neb dítě donést přs závěje až na zstávku se mi nechce. Sluní, chodíte třeba do solné jeskyně? My dnes jdeme, je to fajn zábava.. a zítra má den otevřených dveří naše školka..
Není tady
Vidis, byli jsme jen parkrat,ale jednu mame kousek od nas,tak bych mohla opet zkusit zajit.
Me to utery take sedi, jen by se mi hodilo neco kolem centra,protoze Zlicin i Cerny Most je opravdu dost z ruky,ale kdyz na to prijde, prizpusobim se,hrozne rada Vas totiz uvidim a konecne se dostanu i do Prahy a poznam Te Bensi osobne. Je to sranda, pred pul rokem jsem utekla a jsem tu opet zpet mezi Vami.
Není tady
Bensi splín je skoro slabé slovo prostě život je kámoš,hajzl a šmejd ale nějak bylo a nějak bude..... takže na depky času dost...možná až někde v důchodu
Jinak Sluní vítej zpátky mezi náma
U nás sníh teda netaje,ale drobně posněhává vesele dál,ale pořád se to ještě dá....jen se v tom venku blbě chodí dospělejm...natož prckům....
Není tady
čau žouželky, no řeknu vám, je to fakt nejen de, ale měsíc pr..del... To malý hádě smrádě neskutečně zlobí, dneska se válela s řevem v loužích, musela jsem ji domů odnést! Část cesty jsem ji táhla za sebou, po kolenou, po zadku... fakt už nemůžu. Břicho mě bolí, jsem vyřízená psychicky i fyzicky. Kamarádka už mi shání termín u psycholožky.
Musím vám říct - kdybych si teď mohla vybrat, tak to druhý dítě mít nebudu.
Není tady
Matesko,dekuji za privitani,je to od Tebe moc mile.
Gabi, ja vim,ze je to chaba utecha,ale udajne nejhorsi obdobi u deti je prave mezi druhym a tretim rokem, takze vydrz a Berenika pochopi,ze s Tebou takto nemuze mavat,krome toho budes mit druhe mimi,na ni nebude tolik casu a snad se srovna. Matyasek ma take svoje obdobi,ale to,co Ty popisujes vidim v dome a u kamaradciny holcicky a ta s ni takto clouma uz od jednoho roku a jen se to stupnuje,ale tam je to problem,ze ji vychovavaji na stridacku 2 babicky a otec funguje presne naopak,nez mama,takze holka s nimi cvici neuveritelne a uzasne je,jak ji to prochazi,to ale neni Tvuj pripad, proste Berenika je vic osobnost a zkousi,co maminka vydrzi a kam az muze zajit. Ze je to narocne si asi ani nedovedu predstavit,ale vim jedine,ze kdyz to tak v okoli vidim,tak chci radsi opravdu druheho kluka. Ty holcicky jsou jaksi vic svehlave a urvanejsi nez Ti kluci. Ale neni to samozrejme pravidlem,to srovnavam jen deti v blizkem okoli,co se maminky potkavame. Jsem Ti prd pomohla, omlouvam se,chtela jsem Te jen povzbudit.
Není tady
Holky, tak jedině ambiente u kotvy, malý koutek je i nahoře v palladiu v jednom cafe.. jo a ve vodičkově je taky jedna kavárna s koutkem, ale moc se mi to tam nelíbí, čistota a tak..
Sluní, taky tě ráda poznám, to víš, už si to slibujeme dlouho.. co se stalo u odpadlíků? Odpadli? Nic to byl vtípek. Solná jeskyně je fakt super, malej si tam vždy tak krásně hraje. A je to dobrá prevence viróz. Loni jsme chodili více a taky byl zdravější. No ale ruku do ohně za to nedám..
Matesko, však se uvidíme v tom březnu a bez chlapů.. to už bude hezky a depky trochu povolí. Je pravda, že leden únor jsou nejhorší měsíce v roce. Vánoce za námi a do léta daleko
Čekan, tebe se ani neptám.. no hlavně, že to zvládáš.. co v práci? A mlaďoši? Už začal Adámek kecat? O víkendu tu byl můj táta, že prý Honzík vůbec nemluví a musíme to řešit. Nějak nechápe, že ho to naučit nelze. Ale udělal už pokroky, opakuje první slabiky slov a pak se naučil: lambo (lamborghini), opel, audi, vévé (vw), seet (seat) a tak podobně. Samý užitečný slova Máš vidět, jak mu jede papula, když jdeme přes parkoviště
Gábi, ani jsem netušila, že je to tak zlý. Tuším, odkud vítr vane. No u nás stejný. Proto taky podruhé těhu nejsem. Já bych se utrápila a děti taky. Zkus si to zařídit trochu lépe. Co jesle nebo školka pro mládě? S tím taháním tě chápu, mladej taky nechce chodit (nebo ne mým směrem), řve, ale co v tomhle sněhu. No tak jsem ho vozila na nákup na bobech. Teď to taje, tak jsme doma, nikam nedojdeme.. takže u vás jedině kočík, co?
Není tady
Dobré ráno ženský! U nás za oknem je mlha jak na blatech,že bych měla strach vyjít ven,aby mě tam nesežral nějaký ten Baskervil
Už aby bylo jaro...tohle je fakt dlouhý a úmorný! Sluníčko někde v nedohlednu...do toho nám dávají zabrat dítka.... a naši mužové stojí mnohdy za dvě věci.... skoro být takový medvěd a na dva měsíce se někde zachumlat a spát a relaxovat a nestarat se.... jéžiš to by byla paráda! Ale trochu sci-fi.....
Gábi vůbec ti to nezávidím...že je Bibi svéhlavička víme,ale tohle je fakt síla.....myslím,že sezení u nějakého psychologa bude docela fajn relax...vypovídat se...není vůbec špatný
Bensi s tím Březnem předběžně počítám...leč se to tu vyvíjí docela všelijak,takže vůbec netuším co bude zítra, za týden....ale to si ještě určitě napíšeme.... každopádně tě,nebo i vás víc ráda uvidím
Není tady
Krásné ráno maminy!
Tak vy tady plánujete sraz a ani jedna si nevzpomene na mne, že by jste mi poslaly Sz ???!!! No teda vy jste kámošky
pošlete mi prsím indicie co kde kdy a jak a já bych vás ženský moc ráda viděla a dokonce poznala ztracenou ovečku Slniečko... Jen mne ted to moje "hodné dítě" vůbec nenechá sedět u PC a odpoledne ho zase okupuje Nikča a přes poledne už to taky nejde, protože Mates už nechodí spát.. takže občas juknu jestli žijete a ani nestačím dočítat, takže doufám, že mne taky rády uvidíte a dáte mi vědět...
Tak krásný zbytek dne a Pááááá
Není tady
Jo jo Gábi stačila jsem si všimnout že tady je to krizovka, ale nemysli si, sice u nás doma chlap poslouchá za to Nikole bych utrhla hlavu a s Matějem je to nadruhou to samý.... nebo jinak.... jako asi všude... jsem doma na nervy a už abych byla v práci...
Ikdyž, u nás je to spíš psychologický boj kdo z koho. Jak jsem četla, máš to s Bibi fakt těžký, vemou ti ji do školky když budeš mít druhý? tady v Praze mamina na MD nemá šanci dát prvorozený do školky - nejsou místa - ale v kladně to myslím tak ghustý nebude že ne? Dokonce mi tam vzali Nikolu ve dvou letech... a zkusíš to aspoň? Kámošky co měly vztekací děti, tak těm dětem tam ve školce kolektiv ostatních dětí " za vyučenou" a zklidnily se tam... snasd by to pomohlo i u Bibi
Není tady
Jo a až se domluvíte, dejte vědět, pokud budu moci přizpůsobím se, pokud ne, snad vás uvidím jindy...každopádně budu ráda!
Není tady
Sluní, já ani snad nepotřebuju radu, právě spíš jen tu podporu. Takže díky
Bensi, no, holt to bude tak, že bez kočáru ven nepůjdu. S narůstajícím břichem ji nosit fakt nebudu moct nehledě na to, že jsem zas byla jako prase... Zápis do školky samozřejmě zkusím, jsou 4.a 5. března, tak budu doufat, že se to podaří. I když spíš ne. Pak mám v záloze ještě soukromé hlídací centrum - strčit jí tam aspoň tak na 2 dopoledne v týdnu. Sice to není úplně levné, ale snad by to pomohlo nám oběma.
Ona potřebuje zaměstnání, jak se nudí, hned začne zlobit. Zdá se, že jí zajímá tvoření rukama, tak jdem zítra zkusit výtvarku pro prcky. A taky je v pohodě ve společnosti dětí, to je vychechtaná a poslušná.
Není tady
Ambiente u Kotvy by šlo, už jsem tam 2x byla. Akorát tam po nás chtěli vždy rezervaci. Takže já to prozatímě shrnu:
Úterý 2.2., restaurace Ambiente u Kotvy. Hodina srazu - nejdříve od 11:30 (dříve neotvírají)
Upravil(a) Gabrielle (20. 1. 2010 9:18)
Není tady
Tak tohle by se mi šiklo!!! Je to tam jak jsme byli? Takže já se hlásím , že s prckem jdu, to jste rádi co?
Není tady