6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak teď jeden pro odlehčení.....
Vlk leží na břehu řeky a hulí,jak fabrika.... skáče kolem žába a ptá se vlka....
Co,to kouříš vlku?
Vlk: Trávu.
Žába: "A jak se to kouří?"
Vlk: "Hele žábo, to si musíš dát toho největšího práska přímo
do plic a dlouho to udržet."
Žába: A jak dlouho to mám v sobě podržet?
Vlk odpoví: Tak dlouho, jako bys plavala pod vodou, na druhou
stranu řeky a zpátky."
Žába si dá práska a skočí do vody. Nevydrží to a na druhém
břehu se vynoří a vyfoukne. Tam na ni kouká hroch a hned se
ptá:
"Žábo, co to tady provádíš??"
Žába: "Ale... učím se kouřit trávu."
Hroch: Já chci taky.
Žába: "Tak to musíš plavat na druhý břeh, tam je vlk a on tě
to naučí.
Hroch plave, plave, vynoří se na druhým břehu. Tam na něj
vejrá zhulenej vlk s vypoulenýma očima a křičí:
"TY VOLE ŽÁÁÁBO!!!! UŽ VYFOUKNI!!!!"
Není tady
Peti...skoro mi to něco připomíná Naši se taky rvou,jak koně...je to děs! Strkaj do sebe a koušou se.... no prostě mazec! Snad z toho brzo vyrostou,neb z nich mívám hlavu,jak pátrací balon.
Bensi s tou opravou to by jste měli super držím palečky ať vám to klapne!
Jinak k těm mým lazarům...už řáděj,jak kdyby jim nikdá nic nebylo akorát to v nich trochu chrčí...holt to máme na průduškách...prostě u nás je to klasika....mudra říkala,že nám to začalo chřipkou a pak po pár dnech si to sedlo na průdušky....prý jsou hodně zahlenění,ale chytili jsme to docela ještě včas.
Upravil(a) Mateska01 (13. 1. 2010 12:22)
Není tady
holky, to vám musím říct, skoro jsem se ráno přizabila
jak jsem šla ráno v 3/4 na 7 na ty cukrtesty, tak abych nevzbudila Bibi (má dveře do pokoje v předsíni), tak jsem si jen nazula boty, vzala vše do ruky a tiše za sebou zavřela. Když jsem chtěla udělat krok, abych rozsvítila, hodila jsem d*žku... A proč? Zavřela jsem si ty dlouhý tkaničky od bot pod dveřma!!
Jinak testy jsem přežila, výsledky prej zejtra a kdyby se jim něco nezdálo, tak zavolaj...
Není tady
Holky, toho se právě bojím, dva kluky doma krátce po sobě, brrr.. jen věčné rvačky..
Gábi, dávej na sebe pozor.. jak jinak doma? Trochu lepší?
Jo a jedna fotka zimní
Není tady
Bensi, fotka je krasna.
Kdyz to si nevyberes,obavam se,ze holka a kluk ci dve holky se budou rvat stejne.Mezi mnou a brachou je 5.5 roku rozdil a ten,kdo byl vice agresivni a provokoval jsem byla ja a ne bracha. Je to tezke, znama ma kluka 3.5 a holcicku 1.5 a rvou se jako kone stale, videla jsem to ted na vlastni oci, kdyz mi to rikala,neverila jsem. Myslim si,ze zalezi nejen na povaze deti,ale i na pristupu k detem a vychove, ale predejit rvackam stejne nepujde vzdy. Ja se stale utesuji,ze ve 13 tt je jeste brzy na uceni pohlavi,takze stale nekde uvnitr doufam v tu holcicku.
Není tady
Sluní, třeba to bude ok, ta holčina na fotce s Honzíkem je od kamarádky, má ročního brášku, no nikdy jsem je neviděla se rvát o něco, ale kamarádka říkala, že je to občas náročné. Sousedi mají trochu starší kluky, taky krátce po sobě a ti už při sobě drží.
No dnes jsem se domluvila s paní, co vede na Praze 7 školičku yamahu, že budeme od února chodit. Jsem zvědavá na první zkušební lekci.. vy chodíte ne, Sluní? A snad se konečně dostaneme taky na ten bazén..
Není tady
Šmarjá,holky,já z té naší malé zešedivím ,no nebarvit se,tak nevím. Stalo se z ní tak vzteklé a uvřeštěné děcko,uááááááááá...... Fakt nemůžu občas...
Bensi,Yamaha je super,taky chodíme ,do Krůčků
No nic,už zase vřeští,asi bude nemocná,tak zas končím. Jsem napsala aspoň něco...Tak Vás moc zdravím
Není tady
Bensi, díky za optání, doma, no, trochu lepší, ale skvěle rozhodně ne...
Bibi měla včera super hlášku... prohlížela si v sedě pipinku a pak takovým smutným hláskem povídá: "Maminko, je to rozbitý, vidíš? Je tam dírka..."
Skoro jsem se počůrala smíchy...
Není tady
Bensi, take se hodne bojim,jak bude Matyasek reagovat na miminko, uz mu to povidame a ukazujeme kocarky,ale nevim,jak dalece si to uvedomuje lepe receno neuvedomuje. Do yamahy jsme chodili,ale ted jsme toho nechala,protoze ta nase ucitelka v Jesenici je nepouzitelna a jina tu neni,mrzi me to,ale kamaradka chodi,tak mame CDcko a poslouchame a zpivame si, Matyasek ma hrozne rad hudbu,rikadla a pisnicky a take rad zpiva,takze snad bude po me.
Gabi, to je uzasneeee,uz se take tesim,az ten nas prcek zacne takto jednou perlit.
Sari,drzim pesticky, ono to urcite casem prejde.
Upravil(a) Slniečko (14. 1. 2010 14:39)
Není tady
Tak mi to na chvíli zas usnulo,uf.
Sluní,dva kluci ? Ten náš zatím vypadá extrémně mírumilovně,Danča byla "nedobrá" už jako miminko To je taková pruda..
Musím ohlásit,že se stal zázrak a naše vzteklé dítě začalo chodit asi před týdnem na nočník Samo že s nehodama,občas si ucvrkne do kalhotek apod. Na malou i velkou,vysléká se sama(pak se nechce často oblékat) a musí ho chodit vylévat na wc.
Jsem vás trochu pročetla,malá počítá stylem - dva čtyži . Když někdo pláče,říká třeba : tatínku,nekakej . Ta batolecí mluva je fakt kouzelná..
Není tady
Ahojky, takže jaký jste měly víkend. V Praze zase napadlo, u nás tedy pohodově. Jdu se vám pochlubit, už druhý den jsme bez dudlíku a to vše bez řevu. Jak jsem psala, prokousl si ho, takže jsme postupně odbourali dudlání. No a včera šel spát s tatínkem, nemohli ho najít, takže Usnul bez něj. No a už jsme mu ho nedali, poptávka sice byla, ale vzal to v poho. Já jsem tak ráda, držte mi palce
Není tady
Bensi,tak to velka gratulace, Honzik je uz velky chlap,takze ta domluva je opravdu skvely krok a je sikulka.
Není tady
Dík sluní, no skuhrá trochu, ale co, houknu na něj, že je velkej a je to. Ale už je má na mne odpověď, říká "já mimi", když něco nechce dělat nebo chce pochovat. Vzala jsem tedy jednu knížku, došla mi od DM, kde jsou říkanky o Oskárkovi, asi ji znáš. Tam jsem mu ukázala, že mimi dudlík má, ale taky tam má jen chrastíka a pleny. Zvláště na ty pleny reagoval, neb je nechce Takže jsem ho už možná přesvědčial, že mimi už néééníí.. Jsem zvědavá, kdy zapomene..
Gábi, ani jsem nestačila odpovědět, no ptala jsem se, protože u nás opět na bodu mrazu. Ach jo, to je život, co.. jo a jaká je ta postýlka? Honzík dostal nějaké finance od dědy k vánocům, uvažovala jsem nad větší postýlkou..
Není tady
Gábi, on se mi vzbudil v noci jen jednou, tu první a za 10 min zabral a pohoda.. dnes v noci se vůbec nevzbudil.. jsem ráda, že to máme za sebou, přece jen má zuby od sebe a předkus po mě a proč to zhoršovat..
Není tady
Bensi, u vás to je taky na dvě věci? to jsem netušila
Jinak postýlka bezva, dneska na ní hopsaly tři děti a nespadla Bibi je v ní spokojená, takže pohoda. Pouvažuj ale, jestli by se vám nevyplatila už klasická postel (Beruš v ní spí u našich bez potíží). Já koupila tu menší, protože až druhej prcek povyroste, budeme muset pořídít palandu a normoš postel by byla zbytečně navíc. A hlř by se prodávala. A takhle je aspoň v tom pidipokoji trochu místa.
Není tady
Bensi,Oskarek byla jednu dobu opravdu velmi oblibena knizka.
Ja jsem zatim postylku odlozila,stale v noci cestujeme,i kdyz uz ne tolik,tak mam strach,aby mi nepadal, asi zacneme jen na matraci,jako kamaradka a az potom dam klasickou postylku se zabranou,take me velice oslovila ta z Ikei. Gabi a jakou jsi poridila matraci? Stale se divam po detskych matracich a jsem zoufala, Mata je zvykly na tu kokosovou tvrdou,tak se bojim,ze si jen tak nezvykne na jinou.
Není tady
Jo je to na nic, ale to spíš osobně, nedáme slezinu?
No u nás je problém právě s tím pidipokojíkem, má jen necelých 11m2 a nechci ho zbytečně zahlcovat nábytkem. Velká postel by zabrala třetinu.. až půjde do školy, tak mu ho nechám udělat od truhláře nově, se stolem a tak.. s prodejem si hlavu nelámu, neb je to vždy jen otázka ceny
Není tady
Sluní, líbí se mi tahle
Není tady
Bensi,tak to je presne ona.
Holky,nic si z toho nedelejte,u nas je to take na houby,asi tak.
Není tady
Jejda, co Sluní u vás..
Není tady
Bensi,vsude je neco,tak i u nas....jestli s Gabi neco podniknete,rada se pridam,jestli to nebude vadit.
Není tady
Jo, máme taky tuhle, ale bílou
Sluní, já jsem koupila obyčejnou molitanovou, asi za 400,- taky v Ikea. Bibi byla taky zvyklá na kokos a v pohodě. Ony ti prcci přecejen neváží tolik, aby se do matrace zabořili. Až pak budem kupovat jednou tu palandu, pořídíme matrace kvalitní.
Není tady