29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gabi, tohle uz prislo i k nam, u nas pomaha jedine, obliknu se, sbalim vsechny veci a jakmile zaviram dvere,uz se Mates vyslika a rve,ze jde se mnou,boji se zustat doma sam. Chvili jsme se vstekali, sem tam jsem mu uz dala i na zadek,co jsem mela nervy v kyblu,ale pak nam nekdo poradil tohle a ejhle,uz to tak funguje mesic a uspesne. Jinak se z naseho andilka take klube pekne kvitko,no ma byt po kom, tatinek se nezapre. U nas je uz nejaky ten mesic vsechno ne a ne a ne. Sem tam si rikam,ze az se to druhe narodi,tak si to hodim na nejblizsi vetvi.
Není tady
Holky nestrašte.... u nás zatím oblíkání a svlékání docela v pohodě ale když to tak čtu,tak se nám to asi nevyhne co?
Jinak marodíme furt dál...Terča už má od pátka horečky...takže jen polehává a kouká na pohádky...Matesovi taky není úplně nejlíp,ale docela to zvládá. Dneska jsem vytáhla po delší době čípky..a zabraly daleko rychlejc než sirup...tak snad nás to pustí,nebo s ní půjdu v úterý k mudře. Jinak snížek nám docela napadl,ale žádné kalamity se tu nekonají asi jsme si to tady vybrali už v tom říjnu
Není tady
Tak po dlouhé zas jeden ftípek!
Řidič nákladního auta jede v dešti a veze náklad bowlingových koulí. Na
krajnici vidí stát dva rómy, tak se mu jich zželí a nechá je nastoupit
podmínkou, že si vylezou na korbu a tam ani nemuknou. Za chvíli
náklaďák
zastaví příslušník a ptá se kam řidič jede. Ten odpoví, že do Rakouska.
Příslušník jde dozadu, podívat se na korbu a jak odhrne plachtu
zkoprní,
přiběhně k řidiči a rychle na něj drmolí. "Okamžitě nastartujte a jeďte
co
nejrychleji, ať jste co nejdříve za státní hranicí"! Řidič na to dupne
a
jede co to motor dá. Příslušník volá přes operační středisko : "Všem
jednotkám. Ke státní hranici jede vysokou rychlostí řidič bílého Iveca.
Prosím nezastavovat a nechat volný průjezd. Veze náklad cikánských vajec
a
dva už se mu na korbě vylíhli".
Není tady
Tak ještě jeden kameňáček
Velmi ukřičená, neatraktivní,nevzhledná žena s hrubými rysy
vchází do Tesca s dvěma dětmi za sebou, křičíc oplzlosti na ně celou cestou ke hlavnímu vchodu.
Vrátný u vchodu jí říká: "Dobrý den madam, vítejte v Tescu,
máte nadherné detičky. To jsou dvojčata?"
A tlustá škaredá žena přestane křičet,potáhne nosem a povídá
"Samozřejmě, že nejsou. Starší má devět a mladší sedm. Proč
si myslíš, že jsou dvojčata? Copak vypadají stejně ty idiote?"
Absolutně ne", odpovídá jí vrátný. "Jen nemůžu uvěřit tomu,
že Vás někdo šukal dvakrát.."
Upravil(a) Mateska01 (11. 1. 2010 12:02)
Není tady
Jojo... Gábi ten druhej je fakt síla prý to byl nejlepší vtip roku ve Velké Británii...a pak,že Britové jsou suchaři a nemají smysl pro humor co?
Jinak k sněhu tady ho je hromada,ale nesněží manža jel ráno do Chomutova,ale prý cesta byla docela v pohodě. Tentokrát si myslím,že jinde jsou na tom s tím sněhem daleko hůř.
Jinak u nás furt choříme,takže to na zítra vidím k doktorce,Terče zabíraj ty čípky...fakt se jí rychle uleví a pak je schopná fungovat...chce pak běhat a hopsat na koníkovi a prohlížet si i knížky,když dostane jen sirup,tak pak jen polehává a nic do ní není...jinak nás trápí kašel....ráno měli oba skoro záchvat...kašlali skoro 10 minut a nemohli přestat...no hrůza! Skoro se bojím,že to budeme mít na průduškách a dostaneme ATB...ale na jednu stranu,když to zabere a pomůže to,tak proč ne? Moc taky nejíme,spíš jen ovoce a trochu rýže s omáčkou a o nocích se snad ani nezmiňuju,protože se pak budí na pití každou hodinku,takže já jsem chodící zombiee a dopuju se kafem už od božího rána....no prostě děs
Není tady
Matesko, tak se brzo uzdravte, Honzík to měl od pondělka, 4 noci horečky, přes den míň, ale taky špatný, kašel hrůza a hrozná rýma. No už je docela fit, ale chápu tě, dvě nemocný dítka jsou zápřah. Honzin by mi v noci nespal při horečce vůbec, jen když mi ležel v náručí, tak zabral na chvíli.. byla jsem hotová.. no a rekonvalescence na nic, neb se děsně nudil a to mi pak dá pěkně zabrat..
Navíc ta kalamita tady v Praze, kdo měl ruce volný a čas, nafasoval lopatu a odklízel celý blok.. my jezdili pro nářadí, matroš.. prostě o víkendu bylo o zábavu postaráno, Honzin byl venku jen chvíli, ale trochu si zajezdil na bobech a zablbnul ve sněhu..
takže na bbnet není čas..
Jo a oblíkání.. no hláška odchzím a zavírám dveře funguje už dostatečně dlouho, ale třeba včera mi sám přinesl kalhoty na sníh, když jsem mu ukázala venku bobovat děti.. ale to byla na dlouhou dobu výjimka.. nebo při oblíkání říkame říkanku nebo ho prostě musím zabavit něčím do ruky (třeba telefonem).. ale je to otrava..
Sluní, umí si už Matyáš sundat kalhoty a posadit na nočník? My to pilujeme, už to docela jde, ale nevím nevím, nespěchám na něj? On není zrovna pohybově nadaný, pořád hrozně padá a tak..
Není tady
Bensi, u nas jde vyslikani pred prochazkou, to si krasne sunda boticky a teplacky,pak uz se hoodne dlouho na nej nesmi sahnout po navratu z vychazky, tam jsem si vydobyla pravo mu alespon sundavat boty,ale kdyz se jedna o nocnik,tak si necha vesele pomahat, zkousela jsem to,ale nez se vyslece,tak si curne,takze ho honem honem vyslecu radsi sama,ale kdyz ma dobrou naladu,tak si slipky a puncuchacky oblece sam,ale neni to pravidlo a zatim ho moc nenutim, jo s druhym to bude hukot.
Není tady
Bensi a jak se jinak vede?
Není tady
Tak teda se musím pochlubit, že čůrat chodí Bibi na nočník sama bez říkání a nepotřebuje pomoc. Pak ohlásí že čůrala, dostane papírek, utře se. Ale navlíkout gatě sama si furt neumí... (sundavá si totiž komplet všechno vč. ponožek
Není tady
Gábi, tak to je super, Honzin prostě koordinace těžce nezvládá a ani o to nemá zájem. Ale budeme trénovat. Teda pyžámko si stáhne, ale punčochy ne.
Sluní, nic nového, stále nemluví, pozná celou abecedu, všechny značky a tak, takže snad i prospívá. No a já se dala na hubnutí, už je něco dole, ale do cíle daleko. Splíny mne přepadají pravidelně, potřebuji do práce a dítko je na mne max fixované. Ještěže je doma tatínek, jinak by mne piclo.
Není tady
Bensi, trapna otazka,co ze to hubnes? Kdyz jsem se divala na fotky,tak jsi jako vyzle.
Není tady
Bensi naprosto souhlasím se sluní...co ty hubneš paní?
Jinak se hlásí marodi s ATB...ale musím uznat,že hnedle po první dávce se jim rapidně ulevilo a začínají opět řádit,takže mi končí "relativní pohoda" s polehávajícími,ale ukňouranými dítky..... teď si to zas pěkně vyžeru,protože jim bude vadit,že nemůžou ven...chjo! To jsou mi prázdniny
Jinak my svlékání docela zvládáme....Terča i punčocháčky...Mates jak kdy...musí mít náladu. Ale nočník je furt pro nás tabu,tak občas zkoušíme dětské prkénko na záchod,ale zatím bez valného úspěchu...my se těch plín asi nikdá nezbavíme
Není tady
Matesko,obdivuji Tvoje pevne nervy,ja uz bych asi byla zavrena v Bohnicich.
Není tady
Holky, to je prostě problém hubených, zůstalo mi děsný břicho a boky po porodu, no nohy a ruce hubený, tak na tohle se fakt nedalo koukat.. už mám 3 kila dole, to jsem sundala tu nahromaděnou vodu, teď to půjde pomaleji, chci se ale vrátit na svých 56 kilo..
Matesko, vím o čem mluvíš, přesně takto to bylo minulý týden, je teda pravda, že my atb nedostali, neb naše doktorka je v tomhle zdrženlivá.. a já s ní souhlasím, stačí dát panadol a tak a hned jsou fit a otravují.. natož antibiotika, takhle to musel hezky vyležet.. furt jsme četli, koukali na pohádky, nebo leželi u vláčků.. už sám na sebe hodí deku, když sedne na gauč na kouzelnou školku .. ale odskákaly to moje záda, tak jsem pak musela v neděli do posilovny, hezky na ně zacvičit.. teď máme rekonval režim, to znamená, venku jen chvíli a neběhat, jezdit na bobech taky jen chvíli, aby se nezadýchal, vitamíny a mukosolvan, no zítra možná dorazí první návštěva po 14 dnech.. neb mi to už leze na mozek!!
Jo holky, mám taky dost práce, vypadá to, že kompletní rekonstrukci baráku nám zaplatí stát v rámci programu zelená úsporám, ale to by bylo skvělé, mohli bychom od příštího roku hodně snížit příspěvky do fondu oprav..
Není tady
Jo a Sluní, jaké u vás vedou hračky? Nebo aktivity.. Honzík objevil nálepky a občas se tím zabavíme.. uvažovala jsem o modelíně.. pastelku totiž do ruky nevezme.. je asi po mě
Není tady
Bensi, s knizek u nas vedou kratke pohadky tipu Polamal se mravenecek ci Zasadil deda repu a pak rikadla a pisnicky. Z hracek jednoznacne duplo auticka, mame policejni auto a hasice. Pak dostal z Playmobilu velky vrtulnik,tak s tim tu take radi. Plastelinu a malovani barvami na ruce se mu take libi,ale nejvetsi zabava je v cemkoliv pomahat pri beznem provozu domu,takze mycka, mikrovlnka, pracka, vysavac........
A s tou mluvou je to asi tak,ze umi hodne slovicek typu tma, moucha, tucnak no same nezbytne nutne k denni mluve, od tatinka se naucil nech toho a jinak to u nas funguje asi formou tati, mami ne brm brm, tati tap tap brm,brm. V prekladu to znamena tato, mama mi nechce pustit Borka, tatko zvedni se z toho gauce a pod mi to pustit.
Ucim se s nim barvy uz snad mesic, naucil se ted,co jsme byli u nasich z vytahu napocitat jeho mluvou 0,1,2,3,ale rozumet mu je jen nula.
Venku miluje sankovani, blbnuti ve snehu a na jare jdeme do First biku, protoze motorka uz je nam mala a uz ho zdrzuje.
Upravil(a) Slniečko (12. 1. 2010 19:14)
Není tady
Áhojky!!!
Sluní, gratuluju k pindíkovi a zároveň tě malino lituju , já když vidím, jak tu řáděj ti moji dva opičáci, tak bych je někdy vystřelila na měsíc. Je to o nervy, mám pocit že na ně jenom řvu - hrůůůůza. Ale třeba budeš mít zrovna dva hodný klučíky.
Ale naštěstí jsem si pořídila koníky, takže jak je chvilka, prchám s kobčou do luk a polí - je to super odreagování od toho řevu tady.
Gábi, až budeš někdy ve Sloupu, ozvi se! Vyrazíme zase někam na procházku - posledně to bylo fajn.
Mějte se všechny krásně a zase někdy pápá!!!
Není tady
Peti, to je supr,Te opet videt, holka nestras me,protoze podle utrazvuku to bude hezke kvitko, to Mata na kazdem spal a byl pohodovy,ale tohle je cert.
Není tady
Ahojky!!!
To ti moji - to jsou šílený lumpové - Vojta všechno okouká od Páti, takže řádí ostošest, berou si hračky, hádaj se, rvou se jak koně - no fakt hrůza. Babička si je k sobě bere po jednom, protože prohlásila, že to nejsou děti, ale zvěř. Každej sám jsou celkem hodný, ale jak jsou spolu, je to na prášky. Fakt jsem ráda, když je Páťa ve školce a Vojta usne - ani nemám síly uklízet, jen si užívám vzácné chvilky klidu. Sny o uklizeném bytě jsem už dávno vzdala - nemá to cenu a ani nejsou síly. Ale zase aspoň vím, že je mám.
Není tady
Peťulína napsal(a):
, takže jak je chvilka, prchám s kobčou do luk a polí - je to super odreagování od toho řevu tady.
Gábi, až budeš někdy ve Sloupu, ozvi se! Vyrazíme zase někam na procházku - posledně to bylo fajn.
Peťu, já tam teď moc nejezdím,ale až to nadejde, písnu Akorát nebudu mít nejspíš odvoz, musela bys přijet ty...
Není tady
Holky tohle si přečtěte.....
http://zdravi.idnes.cz/dcera-se-priotra … 1_deti_pet
Není tady