29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky při úterý..to je dnes venku hezky že??? aspon tedy u nás svítí krásně slunéčko. Včera jsme byli bobovat a byla to prča, nasmáli jsme se......měli jsme sebou aj pejska a ten tahal kačenku do kopce tak jsme se ani nenadřeli hihi...
Upravil(a) Famozka (5. 1. 2010 11:50)
Není tady
Gábi, dávej na sebe pozor.. ty ledovky jsou fakt děsný..
Matesko, tak co zlobříci? jinak u nás hitovka jsou boby s volatem.. to se pak mamka nadře..
Famozko, teda psík by se nám taky hodil, hezky by Honzina povozil nechceš půjčit
My dnes byli u doktorky, malej chytl nakonec ty průdušky od manžy taky a marodí o sto šet. Ale dobrý, dostal kapky na kašel a spí. Ale ta horečková noc.. on nespal a já taky ne..
Jo a máme novinku, malej si rozkousl dudlík, docela se tomu divil, že to nefunguje, ale vzal ho na milost a stejně usnul. Tak propíchneme i ten druhý a pak pomalu budeme odstřihávát, aby si zvykal..
Není tady
Gábi ofafrně! Ledovky jsou pěkný mrchy! Takže radši klíííd doma...ale ono to s Bibi asi moc nejde... Tak hezky pořídit aspoň mačky
Bensi zlobříci furt řáděj! Trochu chrláme a pokašláveme,takže jsem nahodila domácí klid... a ven to zkusíme asi zas o víkendu...je tu docela ziminka a od zítra má padat hafo sněhu....takže uvidíme jak se to nakonec vyvrbí.... a nějakého pséka tahače bych taky brala....asi si řeknu bývalé sousedce...ta má celou smečku Husky/asi 25/ a její přítel asi 40 psíků u nich by se možná jeden klidně ztratil...
Upravil(a) Mateska01 (5. 1. 2010 21:01)
Není tady
Tak jsem od včerejšího dne opět na mateřské dovolené Teda ale to papírování a obíhání úřadů mě vůbec nebaví, teď jsem se doplazila ze sociálky, navíc všude horko, nedýchatelno a venku pod nohama hnus (ale to k zimě patří)
Není tady
Matesko, mačky budou asi nutné mrknu se po nich. Ty bys je taky užila, ne?
Smíšku, je to víc papírování než při prvním miminu? Nemám rád úřady!
Jinak velký UTZ - mimčo je v pořádku, zdá se, že vše je tam, kde má být. Akorát je cca o týden menší, než by mělo být (odpovídá asi 20+1 a váží 360g) ale doktorka mi říkala, že pokud jsou všechny hodnoty nastejno (což jsou), tak se nic neděje. Tak snad má pravdu.
Zde fotka z ultrazvuku - ksichtíček.
http://gabrielamars.rajce.idnes.cz/Druh … #mimi1.jpg
Není tady
Gábi, připadá mi, že papírování je víc. Ale já jsem zároveň sama sobě účetní, takže to za mě nikdo neudělá. Navíc na sociálce mají veškeré podklady o mém příjmu a já musím znovu vše dokládat, počítat.... no děs běs.
I na matrice jsme dostali třístránkové lejstro ohledně příjmení. Posledně nám obouchla jednu stránku a bylo to, ale teď... Přítel se pak doma divil k čemu všemu se zavázal a jaké má vůči mě a dítěti povinnosti
Pěkné fotečky, taky mám mimi o týden menší... tak uvidíme. Břicho mám až pod nosem a ty tlaky na žebra u Marti neznám...
Není tady
Zdarec ženy!
Gábi mačky by se nám tady šikly určitě a máš moc hezké fotečky...když vidím fotky z ultrazvuku,tak mě to vždycky dostává...je to opravdu malý zázrak! To né,že bych byla na měkko,že by mě někdo ukecal do nějakého dalšího dalšího to néééé
ale je to hezký...člověk si rád vzpomene....
Holky o úřadech snad ani nemluvte...jen při vyslovení slova úřad mám skoro osypky.... a člověk může mít i 2-3 vejšky a připadá si stejně na úřadu jako debil
Holt platí pořekadlo.... Dej blbci funkci a vymyslí lejstro!
Takže ať žije papírování!
Upravil(a) Mateska01 (6. 1. 2010 19:38)
Není tady
Smíšku, no to se těším na lejstra... Matriku my tentokrát vynecháváme, už potáhnu do porodky jen oddací list
Matesko, pravda pravda
Co ta Slniečko, dneska měla jít na NT screening, ne?
Upravil(a) Gabrielle (6. 1. 2010 20:40)
Není tady
Ahojky babinetky!!!
Hlásím se po dlouhé pauze.
U mě nic moc novýho nejni - kluci zloběj jako čerti, Vojta má nějaký vztekací období a někdy je na zabití.
Pořád poletuju buď kolem dětí, zvířat a podobně. Mám tu teď 3 koníky, kozenky, hafíka a další zvěřinec, tak se mám co otáčet. Vás pravidelně dočítám, ale nepíšu - většinou tu nikdo nejni. Jsem hodně na Facebooku, tak jestli tam některá chodíte, tak si mě najděte!!!
Mějte se krásně!!! Všem přeju krásný a úspěšný rok 2010! Těhulkám pohodové těhotenství, snadný porod a hodné mimísky!!! A nám ostatním hodné a nevztekací dětičky!
Pá Peťulína
Není tady
ahojky Petulíííííí moc tě zdravím...
Tak nám chumelí co??? konečně se bude dát pořádně lyžovat a s dětma sáňkovati.
Holky jak jste na tom po svátkách?? ja jsme nabrala asi 50kg....musím s tím n ěco začít dělat....
Upravil(a) Famozka (8. 1. 2010 9:22)
Není tady
Zdar ženy!
Tak hlásím jednoho maroda....Terča horečkuje,frká a kašle,nudle u nosu furt jak hrom... No děs! Mates to zvládl lépe...včera byl taky hotovson a dneska už je v pohodě. Takže o víkendu budeme s manžou venčit jen jednoho prcka a s druhým budeme na střídačku doma,tak to snad brzo zvládneme.
Jinak hlásím,že na mě padle nějaká chandra a splín,furt jsem nějaká bez nálady a nevím co s tím....do postele chodím už kolem 20 hodiny a nebaví mě vůbec nic....nemáte tip na nějaké rozjařovadlo?
Není tady
Matesko, ty a splín, no to snad nééééé!
Bibi taky nudlí, mně škrábe v krku... asi nás zima zaskočila
A rozjařovadlo? No nákup Já si včera koupila kočár... Sem k našim, abychom se pak nemuseli pokaždé stěhovat s tolika věcma + kočárem
Upravil(a) Gabrielle (8. 1. 2010 14:12)
Není tady
Gábi moc pěknej kočík A já opravdu nikomu takovýhle nedala
A no právě...ke mě splín a depky vůbec nejdou...když tohle na mě sedne,tak to už na pováženou ale dneska už jsem na tom o fous lépe a zítra zas budu ready....prostě někdy i pozitivci,jako jsem já dojde zničeho nic pozitivismus..... ale naštěstí to nikdá nemá dlouhého trvání a jedu dál.....
Upravil(a) Mateska01 (8. 1. 2010 19:49)
Není tady
Ahoj maminky, byla jsem ted tyden u nasich,aby si Matysek zacal zvykat i na druhou babi a dedu a proto jsem se neozyvala,to vite, v Brne jsme bez pocitacu a internetu,jeste to sem z Prahy nedorazilo.
Zustavala jsem i proto,ze Gennet maloval a jedna sestra zbabrala moje objednani,takze jsem musela do Prenatalu do Brna. Vsechno dopadlo naprosto skvele,jen toho pindika bohuzel neslo prehlednout,takze moje sny o holcicce se definitivne rozplynuly. Trosku me to mrzi,ale asi me ti kluci maji neco naucit,takze se to tak snazim i brat.
Gabi,mimisek je nadherny, Vy si nechavate prekvapeni?
Není tady
Jůůů, pindík Sluní, nebuď smutná, kluci se spolu víc vyřádí, nebudeš muset obměňovat oblečky a pokud budeš dál toužit po holčičce, klidně ti půjčím na dva tři dny Bibi, ony tě ty touhy rychle přejdou
Jo, my si necháváme překvapení. Já bych to sice ráda věděla, ale manža nechce, tudíž nesmím být zvědavá...
Není tady
Gabi tak to bych asi nevydržela čekat do dne narození. A yt sama vnitřně něco cítíš??? ja když se měla narodit káta tak jsme vnitřně cítila že to bude holčička, v okolí chtěli skoro všici kluka, ale ja samam cítila že to bude asi holka a byla.
Slníčko aspon nebudeš muset obměnovat šatník poMatýskovi...páreček by chtěla asi každý, ale hlavně aby mimísek byl zdravej.
Holky ja taky uvažuji o druhém mimískovi.....ale stále nevímnevím.stále to zvažuji.nechce se mi být další 3 roky doma...někdy mi to už leze na šišku, potřebuji mezi lidi. Uvidíme......
Není tady
Famozko, já pořád věřím, že to bdue holčička, ale vcelá rodina kolem sází na kluka... Já osobně bych raděj holčičku, no... Pořád mám pocit,že s klukem bych si nevěděla rady Trochu se bojím, že když se narodí kluk, budu zklamaná.
Upravil(a) Gabrielle (9. 1. 2010 10:53)
Není tady
gabi no to jsme moc zvědavá co to tedy bude.....kdy máš termín??kdy se máme těšit
Není tady
Gabi, me to trosku mrzi,ale uz jsem smirena se vsim,jedine,co me hrozne stve bude ta vyrehtana tchyne,ktera mi rikala,ze jsem hloupa,kdyz si myslim,ze se mi muj sen splni,coz se me hodne dotklo. Tak jsem si vduchu rikala,ze se mi to splni,ale neboj, srovnam se i s klucikem,hlavne at je v poradku. O tretim se s manzou bavime,ale obavam se,ze dve mi budou bohate stacit.
Není tady
Sluní, na tchyni se vyprdni, řekni jí, že jsi dávno změnila názor a klučíka sis přála. Ono jí sklapne, babě. No to my třetí mít rozhhodně nebudem, jestli tohle druhý bude tak neskutečně vzteklý jak Bibi, tak já budu na antidepresivech...
Taky se vám háďata tak šíleně vztekaj při oblíkání? To jsou scény, že mít po ruce rákosku, tak jí zmaluju do modra... Nezabírá nic, vysvětlování, přemlouvání,slibování, co vššchno venku budem dělat a vlastně ani to plácnutí. Rvát se s ní nemůžu, na to je moc těžká, takže když se mi složí a¨na zem, nejsem schopná jí do těch hadrů dostat... Zabít zabít.
Není tady