|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tes, Beruš byla dnes venku taky strašně protivná, nechtěla chodit, pořád fňukala, nohy šoupala za sebou. Myslíš, že ten mráz a sníh se může takhle projevit? Navíc jak se chuděra olizujovala, tak má kolem pusinky lišej a koukala jsem, že na nohách je nějak flekatá... Hm, možná ji dřely punčošky nebo co...
Esterce všechno nej.
Není tady
Děkujeme za přání!!
Saranko, gratuluju k Lukáškovi!!
Smíšku, téééda, to už je miminko tak velké??
Kde ho máš v tom břichu schované???

Není tady
Enji, miminko mám schované v bříšku
a dle dr. je malé, tak tomu nerozumím. Prý jestli mám malého partnera???? 

Upravil(a) Smíšek (21. 12. 2009 11:39)
Není tady

Tak tentokrát ne ftípek,ale jedno moc hezké životní moudro....Je to smutný,ale mám víc kamarádů
Rozdíl mezi kamarádem a přítelem..........Tak z toho mě úplně mrazí - to nemá chybičku!
Rozdíl mezi kamarádem a přítelem.
Když Tě navštíví kamarád, chová se jako host,
ale opravdový přítel otevře ledničku a obslouží se.....
Kamarád Tě nikdy neviděl plakat,
ale příteli se chvějí ramena, když vidí Tvé slzy....
Kamarád nezná jména Tvých rodičů,
ale přítel má jejich telefonní čísla i adresy ve svém notýsku.....
Kamarád přinese lahvinku vína na Tvé narozeniny,
ale přítel přijde dříve a zeptá se, s čím Ti může pomoci
a po skončení oslav zůstane, aby Ti pomohl s úklidem...
Kamarád nesnáší, když mu voláš, jestliže už šel spát,
ale přítel se ptá, proč jsi mu tak dlouho nezavolal....
Kamarád si s Tebou rád pokecá,
ale přítel Tě vyslechne, když máš romantickou lásku i problémy...
Kamarád si myslí, že přátelství skončilo, jestliže jste se pohádali,
ale přítel Ti po hádce zavolá....
Kamarád si myslí, že jsi tady vždy jen pro něho,
ale přítel je zde pořád pro Tebe....
Kamarád si tento vzkaz přečte a zapomene na něj,
ale přítel ho přepošle a vrátí ho také TOBĚ ...

Není tady
Holky,dík za přání 
Čekanko,slohovku psát nebudu. Ve zkratce pro Tebe
: v sedm mi zavedli Prostin,kolem desáté pustili vodu a ve 12.30 byl Lukášek na světě . Docela fofr. Nikdy více,i když z hlediska porodníka krásný a bezproblémový porod.
Gábi,vy jste dobří
U nás nočník zatím moc nechytá,zásadně mi hlásí až po akci,že chce čurat. Párkrát jsem ji odchytla,ale prostě se zatím nedaří.. Tak snad jí to jednou sepne.
[/url]
[/url]Není tady
Sari, Bibi je taky o dva měsíce starší než Danielka a fakt se to zlomilo ze dne na den...
A je fajn, žes měla porod rychlý, vím, že jsi měla dost obavy
Taky doufíám, že to bude fofrník.
Není tady

Dobré ráno babuchy!
Saranko ještě jednou přeju ať si užijte krásné svátky s novým členem rodiny:hjarta: a porod super! Fakt jsi to měla docela rychlý
A Gábi to o těch přátelích a kamarádech úplně vážně neberu,ale něco pravdy na tom trochu je 
Jinak my od zítra máme už taťku doma až do ledna,tak to úplně pak vidím...to zas bude po pár dnech ponorka,jak blázen...až mi bude do všeho krafat a podobně jinak prudit..... úplně to vidím,že 28.12 se budu pomalu modlit aby už šel zase do práce
ale zase výhoda bude,že budeme moc prcky vytáhnout spolu ven na sáňky,nebo boby,protože kočárek je teď pro nás nepoužitelnej v tom marastu co zas máme venku.
Jinak hlásím,že mě zatím vůbec nepřipadá,že za 2 dny jsou vánoce,prostě se ještě nějak nedostavila ta pravá vánoční nálada...tak snad až ozdobím stromeček 
Upravil(a) Mateska01 (22. 12. 2009 7:55)

Není tady
Matesko, líbí? Nebo chceš pešl text?
Není tady

Bensi krása!!!!!!
děkujůůůůůů 

jestli ještě můžu prosím do meilíka.....

Není tady
Není zač, pro tebe vždy ráda.. máš to v mejlu.. papa..
Není tady

Bensi a jak s váma? Pojedete do Krkonoš? jestli vám pak výjde čas...tak manža je doma až do Ledna,tak se můžeme třeba někde scuknout.....rádi vás uvidíme.

Není tady
Holky, přeji Vám všem
svátky plné radosti,
rybu téměř bez kosti,
od Ježíška plný ranec,
na Silvestra hříšný tanec,
po půlnoci pevný krok
a pak šťastný celý rok!! 
Není tady
Všem maminkám i dětem přejeme krásné vánoce a do nového roku hlavně zdraví a štěstí 

Není tady

Holky i od nás letí vám všem podzimním kecalínám přání krásných a hlavně pohodových svátků bez nějakých větších stresů 
Vánoce jako z pohádky,
bez starostí a bez hádky.
Za oknem vločky padají,
v domě zvonky cinkají.
Nazdobený stromeček,
pod ním zabalený dáreček,
v pokoji vůně cukroví,
to už leccos napoví.
Klid a pěkné svátky,
v pohodlí křesla u pohádky.......

Není tady
Matesko, předběžně navrhuji 28.12., co říkáš? Teda záleží taky na počasí a zdraví prcků.. jo a s tím přáníčkem jsi mne dostala, sednout si do křesla - to neznám, lítám jako fretka.. ale snad bude lépe..
Také se všem babinetkám přeji klidné svátky, krotké děti a chápající drahé polovičky (ne chrápající
), zdraví a pohodu v roce 2010..
Není tady

Bensi určitě...ještě si dáme určitě vědět...telefon na sebe máme,tak si ještě určitě písneme. Jinak já tu pohodu v křesle taky nemám...před chvílí jsem dozdobila stromeček...a ta pravá vánoční nálada furt nikde...tak snad zítra večer o vinné klobásky a popelky....

Není tady
ahooj, kdepak jste? Funíte na gauči?
Přežili jsme, sláva! Bibi se na dárcích nejvíc líbilo rozbalování - rozbalila úplně všechno i to naše. Dárky, no, asi se jí líbila nejvíc sada s modelínou a těma vykrajovátkama. Jo a u našich dostala mmj. panenku Baby Born, tak se s ní pořád tahá...
Já jsem asi taky byla hodná, dárečků bylo dost! Nejvíc mně potěšila Anna Karenina na DVD (mám ji jen na kazetě a už jde do kopru), taky malé rádijko do kuchyně a úžasný kalendář se starými plakáty... No a samozřejmě toužebně očekávaný koš na pleny a nosítko Ergo. lol
Není tady

Zdar ženský! Tak Gábi já se snažím na gauči moc nefunět
stejně na to nějak nemám čas....včera tu byla moje mamka...dneska manža má svátek a dorazí tchán s tchýňou a švagrové s přítelkyněma...takže tu bude pořádnej šrumec....docela se těším až tohle vše skončí...jinak dárky se dětem taky moc líbili...s tím prolézacím stanem řádí jak černá ruka a maj z toho děsnou prču
Jinak já dostala teplé kalhoty na lyže/teda spíš na sáňkování s dětma/ a dostala jsem lísky na muzikál Děti Ráje...ale až na březen...takže to pak s manžou spojíme i s jarní prochajdou po Praze 

Není tady
Ahoj holky, to já včera gaučovala a to zcela zaslouženě a s radostí.. zase dnes byl docela šrumec, malý dostal průjem, chytlo ho to na prochajdě ve stromovce, my jsme vyrazili na lehko, takže jsme letěli na tramku a domů. DOma spoustu řevu a kompletní desinfekce..
Ale štědrý den byl hezký, dopoledne přišli příbuzní, pak prochajda a oběd.. klasika.. ale to nadšení před stromkem vylo velké. A cupování obalů mu taky šlo. Samo nejvíc letí garáže a vláčkodráha, knížky jsou zatím bokem, až se to nové okouká, tak je vytáhnu. Já dostala od manžy nový iphone 3G, no byl to tak trochu dar od partnera, ale i tak mám z něj radost, pak džíny a triko, no a nějaký cash na povánoční výprodeje. Jen sehnat to hlídání..
Matesko, tak hoď se termín, uděláme jarní slezinu v Praze - asi to bude s dítky, takže možná v ambiente na náměstí republiky jako minule. Obsazení - Mateska, Čekan, Gábi, Tes, Sluní??? Co říkáte babuchy? Těhule se budou moci pochlubit bříškem, my ostatní jim to nebudeme závidět

Není tady
Klidne a pohodove proziti vanocnich svatku v rodinnem kruhu a do noveho roku hlavne zdravi,stesti a lasku a jen samou radost s nasimi malymi zlaticky. 
Bensi, jestli jsi myslela me,tak ja Vas hrozne rada uvidim a rada se zucastnim.
Alespon konecne predam toho slona pro Honzika.
Stale tu lezi na stejnem miste.
Není tady
Opožděně přejeme krásné vánoce 
Sarííííííí moc gratuluji k mimísovi, vidíš jaká jsi holka rychlá a šikovná 
U nás z dárků nejvíce vede čtyřkolka, ale je tak obrovská, že nám to snad zboří barák 
Není tady