|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Katji, nějak nestíhám, takže píšu se zpožděním - Anička je kočka 
Dámy a pánové, tu si tedy zamlouváme pro Tobíka

Není tady
Káti - vlasatice je nááádherná
Napadlo mě (jak jsme na to narazily na plenkách), nechceš něco an ty třmínky ušít? Klidně ti to spíchnu
Nebude to sice jak od krejčový, ale něco snad umím 
Není tady
Holky díky
...
Veri, to se uvidí, jestli bude Anička na mladší, ale jestli bude po mamce, tak jo
....
Defi, zkoušeli jsme různý věci, manžel jí našil na ty třmeny sandálky, ale to taky nepomohlo, ony ty řemínky mají zespodu filc, ale to nepomáhá, taky jsem jí to vypodložila filcem, ale shrnovalo se to. Protože ona těma nožkama pořád šije
. Nejvíc se nám osvědčily podkolenky, teď jsem zase objevila Ameriku s návlekama, tak jsem jedny objednala s kočičíma tlapičkama: http://www.ditezeskatulky.cz/cs/229.229 … -na-nozky, tak uvidíme. Každopádně děkuji za nabídku
.
Není tady

Anička je fakt kočka 
A ty návleky jsou super věc, tak ať se vám osvědčí.
Doufám, že nám se hodíš fotečku.A i s novou plenkou 
Není tady
Tak jsem myslela, že tento den nikdy nenastane, ale Anička se dnes začala lezoplazit
, má sice takovej zajímavej styl, asi 50ti pohybama se posunula cca o 0,5 m, ale věřím že to vypiluje
.
Je sranda se na ni u toho dívat, posune nožičku pod sebe, vyvrátí se do boku jakoby se chtěla přetočit na záda, ale v ten moment se odrazí nohou (zatím tak trochu naprázdno - max 2 cm
)a na druhou stranu to samý!!!
Já mám takovou radost
, určitě je to tím, že jsme začaly látkovat 

.
Jo a už se taky umíme ze zad otočit na bříško, a ze sedu (dělá přímo ukázkovou roznožku) přes ručičky dopředu na bříško (nevím co na to kyčle
), takže to tak asi máme všechno naopak, ale co že? 
Upravil(a) KatjaCat (9. 3. 2010 14:36)
Není tady

Katji tak to moc gratuluju
sikulka sikovna ,az bude bez trminku ,tak se po ni jen zaprasi a budes ji stale honit
Jo a latkovky uz mate teda doma jo? 
Upravil(a) Zuzanka007 (9. 3. 2010 17:01)
Není tady
Katji, to je skvělá zpráva s tím lezením
Anička je fakt šikulka
Počkej, postupně ty pohyby zkrouhne na pár základních posunů a jednou se otočíš a bude v trapu
A jasně že za to můžou látkovky 
Hele a na jakých látkovkách ujíždíš? 
Není tady

Ahoj Katjo, no tak to jsou úžasné zprávy
Mám velkou radost 
Já jsem ty Marwellky nakonec vykuchala a nacpala látkovejma plínkama. P. má špatné kyčle .... nevím přesnou diagnozu, ale do teď nemůže nohy dát do určtých poloh. A protože je to v rodině, tak Dany dostal široký balení. Nález nebyl nijak závažný, ale prostě je to v rodině
Já měla velký problém hlavně s tím, jak byl malilinkej (2 kg) a nemohla jsem mu to balení pořádně dát. A ty vykuchaný Marwellky mi to vyřešily. A mohla jsem i používat látkovky. Sice měl pr... jak čmelák, ale dobře mu to sedělo.Blbec doktor řekl, tak ať používám jednorázovky, že prej jsou z ortopedickýho hlediska OK
Pak i strašil Frejkovou peřinkou, ale pak tam byla jiná doktorka a ta řekla, že to vůbec není nutné 
Teď už dávat nic nemusím, ale cvičíme. A chodíme měsíčně na kontrolu. A ještě nemá jadýrka. Takže by jsme stejně chodili.
Takže tak . Taková spíš standartní situace
Jenom já to asi moc prožívala 
Není tady
Peti, prožívala neprožívala, je to normální, já se ti vůbec nedivím
člověk vyšiluje z každýho "prdu" co se stane našim prckům.... a myslím, že to není standardní situace, všechny reálný maminy (ne virtuální
) v mém okolí mají děti a ty mají kyčle naprosto v pořádku bez širokýho balení....
My měly abdukci od narození v pořádku - tu Frejkovu peřinku a ty třmeny teď vlastně pro fixaci kyčelních kloubů v jamkách, aby ty nožičky nenarovnala a ty kyčle si nevykloubila a aby se jí dovyvinuly stříšky....
Vždycky vyšiluji, když ji vidím jak udělá roznožku, nebo si sedne do překážkového sedu, nebo si chytne rukou šlapku tak, že si ji celou jakoby vyvrátí bokem k tělu a ještě si u toho tou šlapkou kroutí
, ale zakaž to takto malému dítěti, já jen doufám, že to ničemu neškodí....
Jo a nemáš nějakou čmeláčí fotku, docela mě to rozesmálo... 
Není tady
Kathi -
Velká gratulace k lezoplazení
Mě se náhodou zdá, že na tu nevýhodu, jakou Anička má, s tím začla teda dost brzy, ne?
Je to prostě šikulka
A látkovky za to můžou jednoznačně 
Není tady
KatjaCat napsal(a):
Zuzi, Veri
...
Veri zatím mám ošahaný a ozkoušený IB, BB a čekám SW, DryBees, Imse Vimse, atd...
Mrkni na vlákno na těhulích o látkovkách
Katji já taky látkuju, neboj
Už někdy od konce 6nedělí frčíme na IV, BG a Moímmy's Touch 
Není tady

Katji trochu vidět je to tady. Dany 2,5 kila a plenky 3 kila 

Upravil(a) PetraP (10. 3. 2010 18:58)
Není tady
Peti, ten čmeláčí zadeček je naprosto úžasnej
, takovej malej prďolka.... ale hlavně že to pomůže..... kdy jdete na kontrolu?
Veri, vím, že látkuješ
, pročetla jsem celý to vlákno - já jen chtěla upozornit na to, že tam poslední dobou hodně přispívám a vylévám své nové zážitky 

.
Def, ona nám už kdysi dávno doktorka říkala, že je aktivnější mnohem víc jak jiné děti (nevím jestli rovnou neříkala hyperaktivní
), takže podle mě kdyby byla bez třmenů, tak už leze dlouho.
Jo další novinka, Anička už 3 dny "couvá"
....
Není tady

Katji jdeme za šest týdnů. Snad už naposled
A Anička je opravdu rychlík
Za chvilku bude tvůj další příspěvek, že Aničku nemůžeš chytit po bytě 
Není tady
Tak tady je jedna Blueberry Minky s ťapkovýma návlekama a třmeny....
Jo a pokrok asi zastaven, bo se naučila z bříška přes roznožku sedat a to jí stačí, sice pořád couvá, ale jak ji to přestane bavit, tak si sedne a je vymalováno.......
Jo a jsme ostříhaný:
Není tady

Katji je to kočka kočkovitá 
A jak to, že jste ostříhaný? Culíčky už vás nebavily?
Není tady