1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj zaltíčka.... byl to celkem fofr, kdy uváím, e sem 7.8.09 byla jetě v práci a na svatbě a druhý týden u mám prďolku u sebe
Ve středu jsem byla na kontrole v nemocnici - poradna + ozvy a nic se nedělo, doktor strail, e se tam malému líbí, a e pokud neporodím, tak 24.8.09 vyvolávačka. Začala jsem se s tim smiřovat. Ten den nás byl kamarád a říkal příteli, e bych mohla porodit v pátek 14.8.09 aby mohli chlastat celý víkend
tak sem se v duch smála, e přeci malej ven nechce.....
V pátek ráno v půl 3 abych byla přesná, jsem se vzbudila s takovými lehkými kontrakcemi, sem si říkala hm...poslíčci, hodim vanu a uvidím.... mno vana hozená a"poslíčci furt" tak to ale vůbec nebylo tak straný, nepravidelné bolesti, po 8, 10, 12 minutách v různé intenzitě... umyla jsem se, a koukala na bednu - Animal planet v 6 jsem tedy vzbudila přtele, e tedy radi pojedeme... e to ale jako moc nebolí ale co kdyby....
Vylít z postele, oblíkl se, odvezli jsme psa k rodičum a jelo se, v autě kontrakce po 5-8 minutách..... a v pohodě....jen se mi blbě sedělo...
V Kadani měli úúúplně narvaný porodní sál, vechny hekárny plný, ambulance taky..ten den docela mazec.... jediný co bylo volné, bylo přímo křeslo u na sále. Tak mi dali erár a natáčeli monitor. PA tvrdili, e to sou jen posli a zavolali doktora (muj mudla čeklal na chodbě...) doktor do mě hrábnul...to je to správný slovo a zaregistorvala sem jen: hm... jedna blanka, druhá... jo 3,4,....7,8 cm.... jejda maminko vy rodíte
PA na mě koukali jak na zjevení a začli s přípravama, kanyla..na střídačku se ve mě hrabali a komentovali své nálezy a to byla fakt sranda, jedna říká - koukni hele fontanela na 12ce a ta druhá..uka..... hm..mě přijde spí na 7čce )) a takhle se tam jako střídali.... pak mi tedy píchli vodu, co byla taky sranda, kdy se ta jedna ptala té druhé, jka to teda píchá?
)))
Mno a lo se na věc, kontrakce silnějí, přítel u mě.... neměla sem zalý lem, tlačení ve stoje, v lee..ve stoje... u sem fakt nemohla..... najednou doktorka, píchli mi oxitocin, abych měla silněí stahy...jako celý se to nějak dalo, a na to tlačení ve stoje teda ale celou dobu byl muj přítel u toho a pomáhal mi.... a jelo se...ke konci na mě u musela leet i PA a pomáhat mi a tímto té blnd slečně moooc děkuji.....do porodky sme přijeli v 6:45 to vim, volala sem éfce e rodim.... a v 8:47 byl malej na světě. Pak si ho odnesli a mě ili... docela dlooooouho protoe byl mudlík celkem velikej, na to jakej sem střízlík
3850g a 52 cm přot om ití sem s doktorkou jetě ertovala, co tam dělá tak dlouho, e to bolí
a ona jen prohodila "chcete jí mít jako dřív ne? "troku" Vás potrhal, i kdy sm nastřihávali... mno ale to sem u nepatří, jsme druhý den doma a moooc astní!
Děkuji mému příteli, e tam byl po celou dobu se mnou a podporoval mě.
Kadaňském porodnickému oddělení i oddělení estinedlí - naprosto super přístup, milé sestřičky, hodní doktoři a z toho jeden mooooc hezkej
Není tady
Angel, moc hezká slohovka, jetě jednou gratuluji ke těpánkovi .
Není tady
Angel velké gratulace Je to kluk jako buk!
Jinak tu rychlos v velice závidím ... to byl můj vysněný porod
Není tady
ty vogyyyyy, to je pohodovej poroood
gratuluji... to chci taky takto
Není tady
Blahopřeji k miminku, hodně zdravíčka a lásky mu přeju
Takový porod bych si jednou představovala
Není tady
Angel, moc gratuluju ke těpánkovi
slohovka super. po týdnu a u s takovým nadhledem
A vám těpánek dělá jenom radost
Není tady
Angel - moc moc gratuluju to byl teda epesní porod
tajně doufám e se budem opičit
a e ivot bude pro těpánka tak pohodovej, jako ten porod
Není tady
Angi, teeeda, krasne jsi to napsala a jeste lepe zvladla - samo za podpory pritele (je to zlaty, kdyz je chlap pri tom, vid?!) ... jeste jednou moc gratuluji a preji Tve rodince, at se ma jen a jen slunickove
Není tady
Blahopreji k miminku.
Mozna to sem nepatri, ale zajimalo by me, jestli by s tim oxitocinem a tlacenim lehanim na tvoje bricho tak pospichali, i kdyby nemeli narvanou porodnici. Tohle me prave desi, ze by mi takto mohli pomahat.
Není tady
Angel to musel být fofr, jetě e ste jeli. A ty PA, to je teda rychta
Gratulujeme a přejeme hodně zdravíčka.
Není tady