18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
není
Není tady
Ahoj olii, osobně ne, ale manel byl na obojím a ta rekto je prý dobrá oproti kolono. To popisoval jako horor taky. Tak se dr a drím palce i na to mimi.
Není tady
Oliku, rektoskopie by neměla být bolestivá, aspoň ne zdaleka tak jako kolonoskopie.. Je to nepříjemné, ale určitě se bát nemusí. Teda aspoň podle pacientů, já jsem na tom nikdy nebyla...
Moc drím palečky a a u to má za sebou.
Není tady
Olii, tak já jsem nebyla na kolonoskopii, říkají, e je hrozná, nevím, nakolik, ale rektoskopie jen spíe jen nepříjemná. Neměla by být bolestivá, ale měla bys přijít řádně vyčitěná, to se pak dobře pracuje lékařům.
Mě brali vzorek z nádoru ve střevech, tak to jsem myslela, e prokousnu i tu kovovou postel :-), ale zase, trvalo to pár vteřin.....nebála bych se ! Jen nepříjemné - na kolenách a na lékaře vystrkovat zadeček.... to fakt nic nebude, kdy u má za sebou to horí !!!
Není tady