29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
není
Není tady
Ahoj olii, osobně ne, ale manžel byl na obojím a ta rekto je prý dobrá oproti kolono. To popisoval jako horor taky. Tak se drž a držím palce i na to mimi.
Není tady
Olišku, rektoskopie by neměla být bolestivá, aspoň ne zdaleka tak jako kolonoskopie.. Je to nepříjemné, ale určitě se bát nemusíš. Teda aspoň podle pacientů, já jsem na tom nikdy nebyla...
Moc držím palečky a ať už to máš za sebou.
Není tady
Olii, tak já jsem nebyla na kolonoskopii, říkají, že je hrozná, nevím, nakolik, ale rektoskopie jen spíše jen nepříjemná. Neměla by být bolestivá, ale měla bys přijít řádně vyčištěná, to se pak dobře pracuje lékařům.
Mě brali vzorek z nádoru ve střevech, tak to jsem myslela, že prokousnu i tu kovovou postel :-), ale zase, trvalo to pár vteřin.....nebála bych se ! Jen nepříjemné - na kolenách a na lékaře vystrkovat zadeček.... to fakt nic nebude, když už máš za sebou to horší !!!
Není tady