29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
maminky mám dotaz - mě dnes mudr řekla,že PRIORIX nemá a mít nebude, jeslti nechci priorix tetra a zaplatit ho, tak má jen ten triviac či co, ale že na ten jsou pravidelně blbé reakce jako horečky nebo osypání se. Nevíte někdo kde se dá PRIORIX na recept sehnat? ( pokud ano, tak prosím i do SZ- byla bych vděčná za jaho vyzvednutí a domluvily bychom se na poslání) i za nějakou odměnu. dík. na očkování máme jít koncem září.
původně jsem uvažovala nad tou tetra, ale po přečtení rzných názorů a www a poradami s maminkami jsme se rozhodli pro bu bez nich. ale ted zase není
Není tady
Romisku naše MUDr. Priorix má, byli jsme na očkování před 14 dny a reakce byla velká. 2 dny teplot, trochu osypání Filípek měl ještě tu starší vakcínu a reakci měl menší (a to má obecně na všechno reakce horší), takže já bych to neřešila a Priorix nesháněla. Toť můj subjektivní názor...
Upravil(a) Souris (18. 8. 2009 19:48)
Není tady
Romí, my teda přeočkování Priorixem máme, doktorka pro nás druhou dávku schovala (tu první jsme si platili, protože nebyl Trivivac). Reakce žádná. Ale ten Trivivac není špatnej, já bych se ho nebála. Pokud nemíváte silné reakce... Mně doktorka říkala, že Priorix je teď k nesehnání, takže pokud vám nabízej Trivivac, šla bych do něj.
Není tady
Romisku, tak mě Dr. před měsícem zas říkala, že Trivivac už není k dostání a že se očkuje už jen Priorixem (bezplatně). Priorixem jsou teď ale očkovány přednostně děti, které ještě žádnou dávku nedostaly.
Mišku jsem dala naočkovat před rokem Trivivacem (neviděla jsem důvod, proč jít do placeného Priorixu, žádnou reakci jsme neměli) a teď už dostane Priorix, ale až na ní přijde řada. Dr. říkala, že je tam lhůta 5 let, kdy musí dostat druhou dávku.
Romisku mě spíš připadá, že Tě Mudra chtěla natáhnout na ten Priorix Tetra
Upravil(a) Darina (18. 8. 2009 21:24)
Není tady
u nás taky tak, říkala mi na roční prohlídce v dubnu,kdy nás objednávala na srpen na to očkování, že se očkuje Trivivac, pak Priorix,který je šetrnější a připlácí se 500, a Priorix Tetra s těma neštovicema za cca 1500 (nebo kolik). A pak dodala. "No vlastně ten Trivivac teď (v tom dubnu) není a zjevně nebude, takže budete mít Priorix zadarmo)
a tak to bylo, byli jsme teď 4.8...
Není tady
Romisku my jsme byly na ockovani pred mesicem a nam taky Dr. rikala, ze Triviac neni k sehnani, proto se ockuje Priorixem, ktery se ted nedoplaci
jinak my jsem nemeli reakci temer zadnou, mala byla jen cca dva dny vic protivna a spava (tech 8 dni po ockovani)
Není tady
my jsme teď aakorát 14 dní poočkování a zatím bez reakce. Dr. mi říkala že reakce může být v rozmezí 5-21 dní
Není tady
byli jsme na očkování asi před 2ma měsícema a Mudra nám právě říkala že není ten Trivivac a pojišťovna nám proplatila ten Pritronix ale nedala jsem ten tetra jen obyč bez neštovic
reakce 11den teplota 38,8
Není tady
a to u nas zase neni k sehnani trivivac a doktorky davaji zadarmo priorix:) my meli trivivac, reakce byla,ale nevim taky zda by byla i u priorix nebo ne, je to asi o jedincich.
Není tady
Stránky: 1