29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ještě jsem se chtěla optat, když se mi malá u kojení někdy kroutí, kojíme často v leže a ona někdy chce jakoby hodně pít, hledá bradavku, pak se přisaje a zase bradavku vyplivne a zase se jakoby dychtivě přisaje...pak často usne nebo pláče chvilku a usne. Jkoby se před spaním chtěla přecpat, nebo má prdíky? Nevím, máte to tak někdo podobně? Díky
Není tady
Jani, my to tak měli někdy u Vojtíka a někdy i u Kačenky. Zkus dát malou odříhnout, to kojení vleže je právě nic moc, že nemají hlavičku výš, ale já tak někdy kojím taky... Když pak celý den někde jsme a kojím na lavičkách atd., většinou je Káťa spokojená. Chce to být asi důsledná v odříhávání, ale mě někdy u jídla Kačenka usne, tak ji kvůli tomu nebudím a pak má asi prďáky No moc jsem Ti neporadila, viď... A nebo jestli nemáš málo mlíčka...? Zkus malou přiložit i k druhýmu prsu, ale to asi děláš, viď
Myslím, že to bude prďanama...
Není tady
Janicko,myslím, že je to normální...já kojila sice plně jen pět měsíců,ale nejdřív usínala,pak se kroutila,potom měla málo, pak zase pila jen chvilinku.,..a kroutila se tak z 50 % Ale vím,že jsem vždycky našla povzbuzení a radu na www.kojeni.net
Tak to zkus,ale zrovna to kroucení bývá fakt častý a normální jev
Není tady