6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem,
před časem jsem vás tu prosila o radu a jsem tu znovu...Jen pro připomenutí, lo o výpověď danou zaměstnavatelem pro nadbytečnost, rozhodovala jsem se jestli odejít ihned a vzít odstupné pět měsíců nebo vydret dvouměsíční výpovědní lhůtu a odejít s třemi platy navíc. Nakonec jsem odela ihned.
Několik týdnů mi trvalo, ne jsem se dala trochu psychicky dohromady, výpověď po deseti letech ve firmě, kde jste skoro jako doma, mě přece jen trochu vzala. Odpočinula jsem si a pustila se do intenzivního hledání práce.
Bohuel musím přiznat, e mne nenapadlo, e s mou praxí budu mít takový problém práci sehnat. Dnením dnem mi končí podpora v nezaměstnanosti a práci stále ádnou nemám:-( Mám za sebou několik pohovorů, dostanu se větinou do posledního kola výběru, ale ve finále se vdy objeví někdo lepí a místo nedostanu. Jsem z toho zoufalá, přestávám věřit, e si někdy nějakou pořádnou práci jetě najdu:-(
Momentálně mě tedy zajímá tato věc: pokud mi skončí podpora, mám nárok na nějaký sociální příspěvek? Bere se ohled na vyplacené odstupné?
Nikdy jsem v této situaci nebyla a nevím, co si počít:-(
Také mne napadlo, e pokud bych nárok na nějaký příplatek měla, nebylo by pro mne v této situaci lepí najít si například práci v baru načerno? Ne se najde něco lepího? Platově se toti bary pohybují nízko, pokud bych tam la pracovat na smlouvu, tak si vydělám na poplatky a moná na benzín, který projedu...na ití mi nezbyde.
iji se skoro patnáctiletou dceru, alimenty mám 1500,- o zvýení chci poádat a vyjde dcera základní kolu.
Budu vděčna za jakoukoli vai radu...
Petra
Není tady
Petulle napsal(a):
Ahoj vem,
před časem jsem vás tu prosila o radu a jsem tu znovu...Jen pro připomenutí, lo o výpověď danou zaměstnavatelem pro nadbytečnost, rozhodovala jsem se jestli odejít ihned a vzít odstupné pět měsíců nebo vydret dvouměsíční výpovědní lhůtu a odejít s třemi platy navíc. Nakonec jsem odela ihned.
Několik týdnů mi trvalo, ne jsem se dala trochu psychicky dohromady, výpověď po deseti letech ve firmě, kde jste skoro jako doma, mě přece jen trochu vzala. Odpočinula jsem si a pustila se do intenzivního hledání práce.
Bohuel musím přiznat, e mne nenapadlo, e s mou praxí budu mít takový problém práci sehnat. Dnením dnem mi končí podpora v nezaměstnanosti a práci stále ádnou nemám:-( Mám za sebou několik pohovorů, dostanu se větinou do posledního kola výběru, ale ve finále se vdy objeví někdo lepí a místo nedostanu. Jsem z toho zoufalá, přestávám věřit, e si někdy nějakou pořádnou práci jetě najdu:-(
Momentálně mě tedy zajímá tato věc: pokud mi skončí podpora, mám nárok na nějaký sociální příspěvek? Bere se ohled na vyplacené odstupné?
Také mne napadlo, e pokud bych nárok na nějaký příplatek měla, nebylo by pro mne v této situaci lepí najít si například práci v baru načerno? Ne se najde něco lepího? Platově se toti bary pohybují nízko, pokud bych tam la pracovat na smlouvu, tak si vydělám na poplatky a moná na benzín, který projedu...na ití mi nezbyde.
iji se skoro patnáctiletou dceru, alimenty mám 1500,- o zvýení chci poádat a vyjde dcera základní kolu.
Petra
Práci načerno nebrat . Rozepi se více do SZ - kde bydlí, s kým bydlí, apod. Zkusím vypočítat jestli nemá nárok na dávky HN.
Není tady
Petulle po skonceni podpory mas narok na davky hmotny nouze.Me je vypocetli pro me a pro 16 letou dceru 5500 kc.za to se,ale zit neda.Treba nasi poslanci to dokazou.ja,ale ne.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Petulle po skonceni podpory mas narok na davky hmotny nouze.Me je vypocetli pro me a pro 16 letou dceru 5500 kc.za to se,ale zit neda.Treba nasi poslanci to dokazou.ja,ale ne.
Erem, tak z toho se ít opravdu nedá. Ale je mi jasný, e víc nedostanu, ani jsem větí částku nečekala. Budu ráda, kdy budu mít nárok alespoň na něco...
Není tady
aprill napsal(a):
Petulle napsal(a):
Ahoj vem,
PetraPráci načerno nebrat . Rozepi se více do SZ - kde bydlí, s kým bydlí, apod. Zkusím vypočítat jestli nemá nárok na dávky HN.
aprill, psala jsem ti SZ, ale nevidím ji u mě v odeslaných...dej mi prosím vědět, jestli ti to přilo.
Není tady
Petulle napsal(a):
aprill napsal(a):
Petulle napsal(a):
Ahoj vem,
PetraPráci načerno nebrat . Rozepi se více do SZ - kde bydlí, s kým bydlí, apod. Zkusím vypočítat jestli
nemá nárok na dávky HN.aprill, psala jsem ti SZ, ale nevidím ji u mě v odeslaných...dej mi prosím vědět, jestli ti to přilo.
SZ nepřila .
Není tady
A odkud jsi? Kadá ofiko práce je přece jenom lepí ne na černo nebo sociálka .. nebo ne ? :-)
Není tady
a co třeba jít na čas pracovat někam do obchodu? Tam se větinou bere pořád...bohuel v takové situaci člověk musí vzít ve..
Není tady
Majka.Praha napsal(a):
A odkud jsi? Kadá ofiko práce je přece jenom lepí ne na černo nebo sociálka .. nebo ne ? :-)
Z malého města, jih. kraj...dojídění mě nemine ( s tím počítám, dojíděla jsem vdy, i kdy ne tak daleko) tady u nás ve městě práce není. Práci na černo mi z okolí radí hodně lidí, proto jsem se na to ptala...samozřejmě jen do té doby, ne se najde něco lepího...
Není tady
vendulinda napsal(a):
a co třeba jít na čas pracovat někam do obchodu? Tam se větinou bere pořád...bohuel v takové situaci člověk musí vzít ve..
Nevím...kdy si spočítám, co si vydělám, kolik projedu, kolik mám poplatky...tak si nevydělám ani na ten projetý benzín...plus vidím jen v tom, e bych se dostala mezi lidi...
Není tady
Petulle napsal(a):
Majka.Praha napsal(a):
Z malého města, jih. kraj...dojídění mě nemine ( s tím počítám, dojíděla jsem vdy, i kdy ne tak daleko) tady u nás ve městě práce není. Práci na černo mi z okolí radí hodně lidí, proto jsem se na to ptala...samozřejmě jen do té doby, ne se najde něco lepího...
Neofiko ... nepůjde ti to na důchod :-)
Není tady
Pokud jde o třicátníky, tak ti u důchod mít nebudou
Není tady
vendulinda napsal(a):
No taky jsem nakonec musela vzit misto prodavacky v markeru. Platove je to nez na zaplaceni slozenek,ale zato si clovek prinese i ledacos domu,kde konci ten den zaruka a navic je cely den mezi lidma
Není tady
Taky bych se etření na důchod nebála :d radi ty peníze správně investovat Stát u nám podle mě nedá ani kačku
Není tady
eremuruss napsal(a):
vendulinda napsal(a):
No taky jsem nakonec musela vzit misto prodavacky v markeru. Platove je to nez na zaplaceni slozenek,ale zato si clovek prinese i ledacos domu,kde konci ten den zaruka a navic je cely den mezi lidma
právě, hlavně je člověk mezi lidma, to je hrozně důleitý
Není tady
Co takhle si najít práci? Třeba i nějakou horí.. podpora v nezaměstnanosti sice není kdo ví jak vysoká, ale být úplně bez příjmu se přeci nedá. A nikdo neříká, e tam musíte být u napořád, mezitím můete dál hledat a třeba zrovna najdete něco, co vás bude bavit :-)
Upravil(a) AndreaP. (26. 7. 2018 13:05)
Není tady
IMraz: věřím tomu, e zakladatelka vlákna si ji jistě práci nala. Moná Ti to troku uniklo, ale zareagoval/a jsi na příspěvek, starý devět let
Není tady
IMraz je jeden z reklamních démonů... a se*re mě, protoe pofidérní stránky na cokoli vem čert, ale cpát někam pofidérní stránky s kdovíjakejma informacema... sociální, zdravotní a pod. je tak akorát o nakopání do ***
Není tady