|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj snažilky! Jsem v 5. týdnu těhu a HCG jsem měla asi 430, za 2 dny vzrostlo jen asi o 60 jednotek. Na UTZ nic nebylo vidět. Co dr., to jiný názor. Jen mě vyděsili mimoděložním těhu atd. Vzhledem k tomu, že už mám jedno za sebou, tak jsem z toho na infarkt. Prosím o Vaše názory. Díky!
Není tady
myslím, že tady by se mohla vyjádřit Simi-určitě napíše- te hcg také nestoupalo a přitom se jedna o vitální graviditu
takže nezoufej. držím palce ať je vše tak, jak ma být 
Není tady
Ahojky Eli jestli chces tak se mrkni na tehule stagnace hcg 
Kazdopadne ti pisnu nazory trech dr co mi rekli.Takze v nemocnici doktorka mi rekla ,ze to muze byt tim ,ze jedno mimi se nechytlo a proto pomaly rust ,jeji verze ,asi byly dve .Doktor v nemocnici na druhy den ,ze se stim nesetkal,ale muj dr rekl ,ze jsou tam ruzne krivky atd ,muze byt ,kazdopadne se v prve rade musi vyloucit mimodelozni to bylo prvni na co se divaly nechci strasit ,ale u toho to pry to hcg roste pomalu ,ale koukni na me a uz mi psala jedna holcina a mela to same co ja a zatim vse v pohode .Dr mi rekl ,ze kazde tehu je individualni a dulezite ,ze roste hcg
.Drzim pesti 
Není tady
Ahooj Eli, zažila jsem něco podobného jako Simi, taky jsem byla vylekaná a dneska je všechno Ok, prosperující gravidita, takže hlavu vzhuru a nezoufej. 
Není tady
Sita napsal(a):
Ahooj Eli, zažila jsem něco podobného jako Simi, taky jsem byla vylekaná a dneska je všechno Ok, prosperující gravidita, takže hlavu vzhuru a nezoufej.
Jeeee ahoj Sito to jsem rada ,ale ty nervy kolem
co: 
Není tady
sima 75 napsal(a):
Sita napsal(a):
co:
Ahojky Simi, no to máš pravdu, ty nervy, ty nervy

Není tady
Tak to jsem ráda, že vám to dopadlo dobře.
Mně HCG už klesá, takže to je špatné. A dneska konečně dr. asi něco zahlédla v děloze - to mi hlava nebere.... Asi už naděje ani není. V pátek jdu znovu na krev a UTZ a asi to rozřízneme..
Není tady
Sita napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Sita napsal(a):
co:
Ahojky Simi, no to máš pravdu, ty nervy, ty nervy
![]()
Situs co KO jak dopadly ???
Není tady
Elišška napsal(a):
Tak to jsem ráda, že vám to dopadlo dobře.
Mně HCG už klesá, takže to je špatné. A dneska konečně dr. asi něco zahlédla v děloze - to mi hlava nebere.... Asi už naděje ani není. V pátek jdu znovu na krev a UTZ a asi to rozřízneme..
Eli to me mrzi ,dej vedet jak jsi dopadla !!!
Není tady
Tak to mám za sebou. Bylo to 2. mimoděložní těhu - takže mám po operaci a revizi. Bohužel už jsem bez vejcovodů.
Není tady

Tak dovolila jsem si ještě otevřít toto téma a chci se zeptat od kdy je v krvi hcg?
Já jsem dneska 25 DC,ráno jsem měla slabě pozitivní test,před 14 dny mi byl píchnut pregnyl..tak jsem vyrazila na krev s nadějí,že hcg bude potvrzeno a tam mi bylo sděleno,že hcg je 0,38
Myslíte,že je to tento měsíc úplně ztraceno nebo,že to ještě v krvi být nemusí...díky moc 
na netu jsem našla jen toto a nějak se v tom nevyznám 
Doba od početí Doba od poslední menstruace mIU/ml
7 dní (1. týden) 21 dní (3 týdny) 0 - 5
14 dní 28 dní (4 týdny) 3 - 426
Není tady

Eli v HCG se teda nevyznám,ale 14 dní po Pregnylu dle mého testík není z něj
Pregnyl už bude pryč...takže dál držím palečky 

Není tady

Jsem chtěla napsat Luci ne Eli,tak pardoooon 
Není tady

Luci, to je prekérka!!!! Kdy jsi testila ty předešlé testy?!?!? Vím, je to hodně individuální, ale na 14 dní po pregnylu se mi zdá to hcg trochu málo. Zku vydržet do sobotního ráda a testni znova. Nic víc se ani poradit nedá.

Není tady

Holky díky moc,no uvidíme zkusím testík po víkendu a bud jo nebo ne..spíš teda asi ne..protože v té krvi by už včera asi něco bylo 
ale stejně díky 
Není tady

Luci držím palec ať tam jsou

Není tady