|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj holky jen jsem tu na skok vás pozdravit a jdu pokračovat v úklidu...
Není tady
Ahoj holky, tak jsem tu zpátky. Nějak nevím co si myslet. Dnes všechny výsledky v pořádku, ale.... Nebyl tam ten primář u kterého jsem byla minule - má dovču. A přestože mi řekl, že potraty u mě způsobuje trombofilní mutace, mimochodem to řekla i má gyndr, tak ten dnešní říkal, že to v žádném případě říct nemůže. Že to možná způsobuje, možná ne.... Ach jo, ta představa, že to způsobuje něco jiného, je hrozná.
Jestli se to bude zase opakovat, tak já už nevím.... V pondělí jsem objednaná do poradny pro riziková těhu a tam se na to zeptám taky. Ale ta naděje, že se konečně ví, čím to je, je pryč. To je dneska den. 
[/uNení tady
Renča75 napsal(a):
Ahoj holky, tak jsem tu zpátky. Nějak nevím co si myslet. Dnes všechny výsledky v pořádku, ale.... Nebyl tam ten primář u kterého jsem byla minule - má dovču. A přestože mi řekl, že potraty u mě způsobuje trombofilní mutace, mimochodem to řekla i má gyndr, tak ten dnešní říkal, že to v žádném případě říct nemůže. Že to možná způsobuje, možná ne.... Ach jo, ta představa, že to způsobuje něco jiného, je hrozná.
Jestli se to bude zase opakovat, tak já už nevím.... V pondělí jsem objednaná do poradny pro riziková těhu a tam se na to zeptám taky. Ale ta naděje, že se konečně ví, čím to je, je pryč. To je dneska den.
Reni, nebud smutná! To že by trombofilní mutace mohly být příšinou potrácivosti se všeobecně ví.Pravděpodobná příčina to určitě je, ale můj názor a názory mudrů na potrácivost jsou- že se na 100% příčina nezjistí!
Hodně sem o tom dočetla. Třeba např -žena má jeden spontánní porod, päk chce druhé dítě, a 2 krát ho bohužel potratí a až to 3tí má prosperující těhu a hlavně se vůbec nezjistí čím to bylo 
Tak si tím nelam hlavu a bud v klidu, když výsledky máš dobrý! 

Není tady
Very , Miri, já vím, jenže já jsem si tak vydechla, když mi řekli důvod. Jenže ten doktor mi řekl, že se na tyto problémy na hematologii specializuje a že je to spíš populační "hit", že se zjišťuje, že to až takový význam nemá. Tak fakt nevím. Jasně, nezbývá nic jiného, než doufat, že to bude všechno v pořádku. Chjo
[/uNení tady
Miri, snažím se. 
[/uNení tady
Reni, vím že je to hnus moc dobře! Např já potratila loni dvakrát )sice zkrajetěhu, ale je to stejný) a to ještě po šíleně zdlouhavejch cyklech IVF (nejprve čekáš měsíc na schválení pojištovnou, pak když se trefíš, tak 21den cyklu si pícháš první injekci(a to, že seš momuntálně 23den cyklu znamená že čekáš opět další měsíc než budeš ten 21den cyklu
)
Od tý chvíle co píchneš tu první injekci pak za pár dní stmuluješ dalšíma ijekcema (okolo 10-12) a než dojde k transféru embryjka, tak tento proces trvá další měsíc. Pak nejméně 14 dní stresuješ před testováním a teprve ted pokračujem jako vy, co otěhotníte přirozeně.... 
Už do toho jdu počtvrtý
(a to ještě možná, ptž taky mé výsledky za cca 14 dní nemusí být ok) A to se celé táhne jako smrad

Není tady
Miri, já vím, že mrčím, ale může být daleko hůř. Jen je mi to tak nějak líto. Mám prostě strašný strach, že jestli to tím nebylo, že se to stane zase. A opět jsem poslouchala ty řeči, že statisticky pár potratů nic neznamená... Ale ať si zkusí jen jeden a uvidí jak je to strašné...
Ale teď se nám všem určitě zadaří a už snad bude všechno v pořádku. 

[/uNení tady
Miri, to je pravda, otěhu můžu, sice jen z jednoho vaječníku, ale to stačí
A kdy myslíš, že budeš mít to další IVF?
[/uNení tady
Já, já už ani nedoufám, že se ještě se mnou bude něco dít, víš... 
Mám špatnou imunitu a začátkem září se dozvím zda budu moci rozjet svůj životně poslední a hrazenej pojištovnou pokus. Pak už bohužel (když se nezadaří ani tento pokus) dávám ruce pryč a jdu , jak se říká od válu 
Máme to bohužel napsaný každej jinak no... Já sem taky po porodu Terezky nemyslela, že někdy v životě budu mít s otěhotněním problémy 

Není tady
Miri, teď to určitě vyjde 

Je pravda, že mě při mém prvním těhotenství ani nenapadlo, že bych mohla mít jakékoliv problémy. Těhu úplně předpisové, syn v pořádku, prostě ani myšlenka, že by se něco mohlo stát... Jenže uběhlo skoro 14 let a mám takové problémy..
Ale my jsme holky šikovné a zvládneme to. Už té přírodě ukážeme, že do toho máme taky co mluvit. 
[/uNení tady
Olisku, já už teda prcka nemám, ale taky se dočkáš. Musíme založit ty letňátka. Jarňátka jsem už vzdala, když se mi zbláznil cyklus...
[/uNení tady
Oli, to se ví, že stihneš 
Isabel, samozřejmě se přidej. Budeme rádi.
Holky skoro mám chuť založit předletňátka, ale to bych asi mohla zakřiknout, takže nic nebude... 
[/uNení tady
Kdybych se k vam dostala aspon casteji na net
doma net zatim nemam, ale snad do mesice bude, konecne...
Bylo by to krasny, kdyby pristi rok jsme mely uz nejake prdolky u sebe nebo aspon v brisku !!!
mno, uvidime...

Není tady
tak jsem to spočítala poslední ms by měla být někdy mezi 12.9.až 12.12 aby jsme stihli letnátka takže v září začíná snženíčkon pro letnátka ale já to vidím na ten prosinec to bude skvělý dárek pod tsromeček aspon zapomenu na ten původní ternín porodu a ještě bych miminko nadělila miláčkovy ke 30tinám skvělé né 
Není tady
oliii napsal(a):
tak jsem to spočítala poslední ms by měla být někdy mezi 12.9.až 12.12 aby jsme stihli letnátka takže v září začíná snženíčkon pro letnátka ale já to vidím na ten prosinec to bude skvělý dárek pod tsromeček aspon zapomenu na ten původní ternín porodu a ještě bych miminko nadělila miláčkovy ke 30tinám skvělé né
uplne dokonole!!!
Drzim palce, ne palce ne, primo pesti!!!!! 

Není tady
Oli, no ty jsi úžasná
Tak to jsem potřebovala slyšet. To bych snad mohla taky zvládnout. A já si mimi nadělím k 35-tinám 
[/uNení tady