|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Marti- ty jedna kočeno! Jedna mrcha tě přece nepoloží! Nechci strašit, ale takovejch tě v životě možná potká víc! Hezky studuj a jak píšou holky- nejsme tu každá snažilka a přesto by nás tu holky postrádaly! Takže nezopomen při tom studování sem nakukovat 

Není tady
Miri tos me potesila
, budu nakukovat to je jasne
, jenom mam na vas zkusenejsi dotaz, meli ste nekdy takovou mrchu s jasnou cistou krvi? ja se toho trosku desim
Není tady
Marti, mrcha má mnoho podob, bohužel... 
Tělo se čistí a tak třeba v tvým případě je to o tom, že zrovinka je jasně červená a to se může v Ms na jakou si zvyklá změnit. No tělo se prostě čistí... Nechci ti brát naději, já vím na co myslíš, ale to se prostě někdy stává... 
Upravil(a) MiraB (21. 8. 2009 7:35)

Není tady
Miri nevim na co myslis
, ale spis me napada ze tam ten mrnous treba byl a tohle je dusledek, ale je to proste mrcha mrchovita a to by mrnous tezko prezil, takze jsem s tim smirena normalne
, ted se budu venovat studiu a ono to casem nejak dopadne 
Není tady
A kolik dní si měla zpoždění?
Jestliže tělo zjistí, že se jedná o neprosperující budoucí těhu, tak to samo zjistí a vypudí mimi, bohužel. nebo možná taky bohudík.
Snad si určo nepřeješ, aby to tělo nedejbože zjistilo někdy např v 8 tt- to už by byl průšvih 
To studium ti schvaluju a hlavně seš mladá a uvidíš, že těch šancí na mimi v životě bude víc 

Není tady
Ahoj holky, zdravím pří pátku 
Marti, krásně červenou mínám, tak druhý den se ti už zbarví do tmavé aji s cuckama

Není tady

AHOJ, krasne patecni rano
sice nas o vikendu ceka prace na zakladove desce, ale furt lepsi nez v praci
protoze pak to radne
doufam, ze pocasi nebude tak hrozny jak slibujou 
Marti, jasne cervenou mrchu mivam taky obcas. Proste si telo s nami obcas zahrava
drzim paluchy ve studiu. Letos se do toho taky mozna pustim 
Není tady
Sun tak teda taky drzim palce
, u mne te n posledni rocnik to teda bude neco 
Není tady

Dekuju Marti, ja teprve zacinam, tak uvidime, jak daleko dobehnu
jestli z toho driv nezesedivim

Není tady
Marti, mě se loni v září stalo toto, měla jsem zpoždění, samo jsem testla a ona tam ta druhá velie slaboulinká byla, jenže začalo krvácení (byla to světlá krev bez cucků) a asi 3den mě v noci chytly solidní bolesti břicha, šupajdila jsem na WC a tam vypadl obr. kus s bílou kuličkou (bolesti břicha hned přešly a přišla depka)...... pak už byla mrcha normální......
Není tady
Ahoj holky, jen vás zdravím při pátku. Za chvilku letím na hematolku pro výsledky, tak se trochu bojím... 
Jo a holky držím palce ať vám studium brzy uteče 
[/uNení tady
Miri, moc děkuji. Určo písnu. pa 
[/uNení tady

Reni, tak drzim pesti, at je vsechno v poradku 
Není tady

Jee, tady voni kafco
to si budu muset taky jit uvarit 
Není tady