|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No jo, já bych si to taky přála, ale už ze mě jde i trochu krve a ty bolesti, no nevím........... jestli se tam něco zavrtává, tak se to zavrtává fakt pořádně.... 17DC je sice hodně brzo, samotnou mě to šokuje, ale u mě už je snad možné všechno....
Není tady
Very, určitě to bude dobré. Ať se klidně zavrtá pořádně hluboko
Aspoň se bude pěkně držet 
[/uNení tady
to máš pravdu
Very, už jsem našla jsem tu listovku, ale děkuji
Kyselina listová je důležitou látkou, která snižuje riziko spontánních potratů v počátku těhotenství a přispívá ke správnému vývoji plodu v nejranějším stádiu gravidity. Tyto příznivé účinky však mají šanci se projevit až po přeměně kyseliny listové na látky nazvané foláty, organismus až poloviny žen však tento proces neovládá.
[/uNení tady
verynka napsal(a):
Miru, taky si myslím..... jinak to přece ani nejde..... a na miminko máme přece doktory.....
Přesně
od čeho ty mudry máme, že 
Reni- místo listovky? myslíš Femibion? No, na to se poptej doktorky, jestli to má smysl brát... U nás doporučují listovku klasickou (brávala sem i Babylan, tím nic nezkazíš nicméně prý není dokázáno, že by kromě listovky to mělo zázračný účinek) Tak taky jím pouze klasickou listovku 

Není tady
Ahoj Very.
Miri, přesně ten myslím. Právě jsem si říkala, jestli má význam brát listovku, pokud ji tělo nevstřebává... 
[/uNení tady
pitrisek26 napsal(a):
verynka napsal(a):
Miru, však my přece nesouložíme pro miminko, ale pro ten dobrý pocit z aktu.....
Tak dobrému pocitu z aktu zdar
teda jste nejaky vtipny v tom vedru, ne? 
Není tady
Leni to víš, nám vtip a šarm nechybí ani v zimě......
Holky, Kika chtěla pustit Mňágu a žďorpa, ale nemohla to říct, vylezl jí z toho totální paskvil..... jsem nechápal, co chce....
Není tady
Brej večír
Lení, já myslím, že ani to vedro nám na mozek neleze, jako potěšení ze sexu 
Ps- můj muž se těší na listopad a to už od jara! To prý teprve až se ochladí zahájíme sexuální aktivity
On ho ten humor ale přešel brzy, nebojte 

Není tady
Ahoj holky, tka mezi tri patrit nebudu, vecer sme se trosku potulili a hned po tom mrcha jak vysita
, ale prisla teda zakerne vubec me nebolelo bricho a jeste nikdy jsme to nezazila, ale je to uplne svetla krev, jak bych se rizla a neni tam zadna srazenina :-O. No ale kdyz se to ted nepovedlo tak snazeni se diky tomu, ze nemam praci jen brigadu rusi a jdu studovat prezencne zbyvjici rok studia... ale chodit sem budu
a drzet vsem palce
, doufam, ze tady chodit muzu kdyz budu nesnazilka 
Není tady
holky, jeste ze vas mam, ja jsem z toho uplne vedle, tak hrozne smutno mi je z te mrchy hnusne
, vypadalo to uz opravdu nadejne
, ted by uz ale to mimi moc sranda nebyla dkyz budu studovat prezencne, takze se spis vubec nebudem snazit mozna zacneme i chranit, ale jednou me to snad potka
vzdyt mam jeste casu 
Není tady
Marti ono se dá studovat prezenčně i mít mimi, moje kámoška to takle dělala.... studovala spec. pedagogiku, ve druhém ročníku otěhu, před porodem přerušila, a když se po roce vrátila zpět, byla těhotná podruhé (což ovšem nevěděla) pak už nepřerušila a i po porodu to vcelku zvládala........ a to už měla dvě děti..... 

Upravil(a) verynka (20. 8. 2009 22:01)
Není tady
no nic.. ja jdu dosmolit knihu jizd. nejak mi tam litaj kilaky 
Není tady