29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Miri, děkuji, koukala jsem, ale zas tak moc se v tom neorientuji. Tak to ti držím palečky ať máš výsledky v pořádku
Já jdu na zase zítra na výsledky hematologie, tak snad už mi nic dalšího nenajdou.
Nechodím do Car, jsem po ZT v červnu.
Upravil(a) Renča75 (20. 8. 2009 10:56)
Není tady
Tak to Reni držím palce na zítra!
mě kromě toho, že jsem MHTFR heterozygot, nenašli na hematologii nic dalšího! Tak snad i ty budeš v pohodě!
Odkud jsi? Jestli to není tajný? Já z Litoměřicka
Není tady
Miri, není to tajný, jsem z Olomouce. A minule mi řekli, že mám trombofilní mutace a že si budu muset píchat heparin, ale ještě nějaké výsledky se jim nezdály, tak mi dělali další odběry. Tak nevím. Ale děkuji. Jen mám pocit, že od ZT mi nachází pořád něco. Napřed to byly mykoplazmata, teď zase tohle a v těhu jsem neměla dobrou cytologii, tak jsem byla ještě minulý týden na kontrolní. Prý to mohlo být zkreslené těhotenstvím. prostě mám pořád nad čím přemýšlet..
Není tady
teda Reni, tak to drzim taky pesti, at je vsechno v pohode a brzo se dockas ja bydlim taky docela blizko Olomouce, jsem od Kojetina (teda ne puvodem
)
Není tady
a k jakemu Dr chodis Reni, jestli se muzu zeptat.
Není tady
To jo, to je kousek. A díky. Chodím k Hellerové, ale ráda bych brzy přešla jinam.
Není tady
Jo jo Olišku
Není tady
jj, Olii, at zije morava
Reni, ja chodim k p. Dr. Turčanovi, je to skvely doktor. Slysela jsem na nej i hodne chvaly
Není tady
Oli, upřímně v to doufám, ale větší strach mám z té cytologie. Jestli budu muset na konizaci čípku, tak je snažení v nedohlednu...
Není tady
Reni, drzim pesti, at to vsechno vyjde a je to v poradku
Není tady
jasny holky, muzete se mnou pocitat musime tu smulu zahnat do kouta
Není tady
Jejda holky, to já beru A moc vám děkuji.
Není tady
to je jasna vec Oliii
Není tady
To jo, taky to tuším! Dnes jsem pila ten hnusný kontryhelový čaj, tak to snad musí vyjít...
Ale na kafíčko můžeme kdykoliv.
Není tady
to ti Olisku verim, podobne jsem si pripadala po laparce pred 3 roky
Není tady
doufam, ze se ti to olii uz konecne pusti, abys byla v poradku a v pohode
Není tady