29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Marti, tak ty jsi na tuty
Není tady
Ahoj holky, koukam, ze se to tady promenilo v sazkovou kancelar. Tak ja prihazuju na 3
Není tady
No holky - jestli vám tenhle chlív bude trvat tak dlouho jako předchozí (nebo kterej to byl ) tak já klidně říkám čtyři
Není tady
cim vic se tahle "nemoc" rozmuze tim lip
Není tady
brý ráno
Peťulačko - moc gratuluju!
Marti - sleduju tě, vypadá to nadějně...
Není tady
Holky díky vám všem moc a ano...ta černá čmouha na UTZ v konečníku je můj prcek
Není tady
Petulacko, taky hrozne moc gratuluji
Není tady
Holky, já špiním (úplně jsem se lekla).....od včera mě i zlehounka pobolívá břicho, jako na MS
, no snad to MS nebude...... ovulka byla před týdnem.
Upravil(a) verynka (20. 8. 2009 9:56)
Není tady
Gratuluji Peťulačce .. nádherná fotečka
Není tady
Verynko, tak to doufám, že jste si dali krásný dáreček k výročí... Tichoučce držím palečky
Peti, taky moc gratuluji
Upravil(a) Renča75 (20. 8. 2009 10:07)
Není tady
JJ, to by bylo moc krasny Verynko doufam, ze te tady holky poradne nakazily
Není tady
No holky zlatý, nemůžete mě taky tento měsíc trochu, teda hooooodně nakazit?
Není tady
Hodilo by se, ze Reni?
Není tady
Jdu vás pozdravit!
Jsem tu s kávou a relaxuji... To byla noc....uf
Přijel k nám všera synovec s manželkou,15ti měsíční Eliškou-čertíkem a psem...
Jejich Eliška je neuvěřitelně temperamentní dítko dokonce se jí podařilo odpojit net
Malý děti miluju, i ty čertíky a zlobidla
Není tady
Jejda a jak. Nějak na mě dnes dopadá depka... Jen ať je hodně holek těhu, ať můžou nakazit i nás
Holky, pěkně mimibacilky taky k nám A děkujeme
Není tady
Depky je potreba zahnat Reni pryc Urco se brzo nakazis od holek
JJ Miri, zdravim, certici i andilci jsou proste uzasni. Jedni moji znami maji taky kocenu malou zlobivou, je to neposeda, ale kouzelna druha moje kamaradka ma malickyho cvrcka, ktery zatim moc nezlobi, ale je k sezrani
Není tady
Miri, tady se sází na těhule? Nemůžeš mimořádně tři
?
Není tady
Renčo- kdyby to tak šlo ty bacili, vidˇ
No a jak sem psala o návštěvě, tak oni přijeli nečekaně. Bydlí 60 km od nás. No a protože už tu spaly, tak sem kvůli ním odložilaodběr krve , na kterej sem si naplánovala jet dnes.A protože Praha je od nás hodina cesty, tak sem to zrušila a pojedu v pondělí. Jsem dosti unavená . Tak se nic neděje, objednaná sem nebyla a aspon bude Prednison měnit výsledky tak trochu víc, no
Není tady
Renča75 napsal(a):
Miri, tady se sází na těhule?
Nemůžeš mimořádně tři
?
Renčo já vím že tu nejde o mlíko
Ale jak píšu, tipuju- 2 (zklamání moc bolí a proto ta tzdrženlivost víš). má toho za sebou spousta, tak se nezlob na to číslo
Reni- depku zažen, je to svinstvo
Není tady
Miri, já se nezlobím , jen bych si to tak moc přála. Ale to zcela jistě každá z nás. Věřím, že se už brzy dočkáme.
A na jaké jsi měla jet odběry? Promiň, moc vám sem nechodím tak nevím.
Není tady
Reni- jukni do podpisu. Mám špatnou imunitu (2 potraty po IVF za sebou) a od dubna zobu Prednison. Ty odběry krve právě zjistí, jak lék zabral a zda budu moci do svýho posledního hrazenýho pojištovnou IVF, víš
Není tady