29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sadoure, koukám že je z tebe těhotná Jasnovidka
Děkujeme, že dopřeješ holkám bříška a v to doufám, že se tady těhule objeví
Jinak já taky vážně uvažuju o další návštěvě kartářky. no byla sem u ní jednou v roce 2004 (to sem měla po laparce a zprůchodnění vejcovodů) a tehdy na otázku potomka dlouho váhala s odpovědí a viděla problémy....A viděla díky skleněný kouli 4 chlapečky, ale nakonec jen jednoho živýho- vážně...(mám za sebou 2ETy-jeden s dvěma embyama a jeden s jedním emryjkem)
Tehdy říkala, že vidí na potraty a na to, že jednou za pár let se dočkám....
No beru to spíš jako recesi, ale něco na tom bude, ptž ona řekla mimo jiné i pár věcí které se opravdu staly...
Není tady
Miruško, jasně ale chtěla jsem spíš uzavřít s někým sázku a nikdo se nepřipojil
Miruš, to záleží na tobě, jestli na to máš náturu. Já bych si karty vyložit nenechala, bojim bojim.
Není tady
MiraB napsal(a):
Miri, tak s takovým elánem, jaký z vás září z fotky vám přeju hupky do života to nejlepší
![]()
![]()
Moc vám to oběma slušelo, tak at se vám daří v manželství!!!!![]()
![]()
Ahoj Miru, moc děkujuuuuuuuuuuuuuuu
Není tady
ahoj Miri, netuším, na kolik šla Pe´tulačka?
Není tady
asi ji trošičku popoženu přes mobil
Není tady
Sadi, Simi, Miri hlásím se Je to zatím v o.k.
Upravil(a) petulacka (19. 8. 2009 13:28)
Není tady
Defíí díkes jela jsem tam s "plnýma" gatěma a teď jsem lehká jak peříčko...aspoń prozatím
Není tady
mámi fotku z UTZ, ale neumím jí sem vložit, tak to mám jednoduchý
Není tady
Petulí, ale umíš nahraj jí www.imageshack.us a pak jen mezi [img]a[/img] zkopíruj ten první odkaz co ti na těch stránkách vyleze
je hned nahoře a tučně napsanej
Není tady
Jani díky
Defi nejde mi to
jsem prostě dřevo
jdu si lehnout snad se mi to potom povede
Není tady
petulacka napsal(a):
Sadi, Simi, Miri hlásím se
Je to zatím v o.k.
JUPÍ JUPÍ.PETULKO-moc krásná zpráva! Tak si těhu užívrj a bud v klidu! Tohle těhu je to pravý!!!!!
Není tady
petulko
krásné novinky !!! jen tak dál holka...
Není tady
Ahoj Heli DC mas na mym metriku, zatim se mrcha nehlasi vubec, hlavne nemam vubc cas na nic myslet delam dvanactky tak se skoro nezastavim , takze jen sem tam mi neco prelitne hlavou, ale jinak teda priznaky jak blazen
, le si rikam holka to si zas namlouvas, dneska jsem se skoro poblila, tak jsem si rekla ze ted si to namlouvam teda silne
Není tady
Olii ja si uz radsi ani nic nemyslim, prtoze jsem na to vzdy doplatila, ale je zase pravda, ze 30 DC vetsinou mrcha je, pripadne se zdrzi den nebo dva, ale to bych to citila, zatim nic, jenom jemnounce, tak uvidime , zatim budu chodit na brigadu a uvidime jak to dopadne, jeslti ale ted en tak to ais na nejakou dobu stopnem, uvidime
Není tady
Já si myslím, že těhule budou tři....... Saďoure, o co?
holky, tak jsem ušila našemu mimču kapsář za postel.... to jsem šikulka, že?
dneska večer jsme si ugrilovali masíčko, byla to mňam....... nechápu, proč to žeru, když je mi z toho vždycky blbě, moje tělo nesáší grilované..... ale co ta chvíle té slasti stojí za to.
Není tady