Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 13. 8. 2009 20:24

La_cheri
♥♥-----

Přijde dýl nebo jak to je?

Ahojky všem chtěla bych vás poprosit o rady , názory nebo zkušenosti.....10.7 jsem byla v nemocnici a dr konstatoval spontánní potrat v 5tt(gestační váček prý nevidí ale mám si až přestanu krvácet udělat ještě tt,ten jsem nedělala zdál se mi zbytečný) ale žádné čištění jen řekl že to mám brát jako zpožděnou ms.(prý se to často u tak malých těhotenství stává)Tak jsem si myslela že ms přijde normálně jak by měla 8.8 a ono do dneška nic ani náznak:rolleyes: tak začínám být nervní jestli je vše v pořádku.K mému dr jsem objednaná až za 14 dní.Mám jen takový bílý výtok předevčírem jsem měla malé pobolívání v podbřišku tak jsem si byla jistá že ms dorazí a ono houby tak jsem z toho taková paf co si o tom myslíte?Může ms přijít až za 6 týdnů?(dr nic o šestinedělí neříkal to až pár známých z netu)Nebo něco dr zanedbal?Nebo já?Děkuji za každé vyjádření

Není tady

#2 13. 8. 2009 21:07

Irik
♥♥♥♥♥--

Re: Přijde dýl nebo jak to je?

La_cheri, u mě vždy po ZT nebo revizi přišla MS za 6 týdnů. Těhotenstvím se zvýší progesteron o dost více, než v cyklu bez těhotenstí, takže ho tělo i déle odbourává. Poznala jsem to i při měření bazální teploty, že ty první dva týdny teplota velmi kolísala z hormonální nerovnováhy...asi za ty dva týdny se teplota ustálila na mých běžných 36,6-36,7 a pak přesně za 4 týdny jsem dostala MS, takže celkem za 6 týdnů. někomu příjde za 4 týdny. Záleží na tom, jak rychle u tebe klesá hladina progesteronu.

Takže podle mého názoru je to normální stav. Neboj.

Není tady

#3 13. 8. 2009 21:57

akar
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-zapad

La_cheri taky jsem mela spontalni potrat bez revize a  dostala jsem MS za 5 tydnu. Urco driv nebo pozdeji dorazi hjarta

http://lbyf.lilypie.com/ryZep2.png
http://lb4f.lilypie.com/sv9Qp2.png
http://lb2f.lilypie.com/fePup2.png

Není tady

#4 13. 8. 2009 22:00

La_cheri
♥♥-----

Děkuji!tak snad dorazí den před tím než půjdu na gyndu jako zákon schválnosti.Ale aspoň vím že je vše ok a jsem klidná!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí