29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dobry vecer..
volam sa Marek som zo Slovenska a chcel by som pocut,teda precitat si vas nazor na moj problem,ktory sa mi vlastne aj paci!
mam 20rokov a moj problem je v tom,ze rad nosievam damske spodne pradlo.(nohavicky)
kupujem si ich po obchodoch tak,ze poviem ze su pre frajerku,ktoru v skutocnosti ani nemam a pritom hned ako pridem domov si ich dam na seba a nosim ich.nenosievam ziadne chlapske trenky ani slipy ale nohavicky.paci sa mi to citim sa v tom lepsie.
dokonca nosievam aj sestry spodne pradlo,vzdy ked nieje doma a ked viem ze dojde vratim jej ho spat.
chlec by som pocut na to vas nazor..co so mnou je ako tomu zabranim,ci som chory alebo nieco podobne..
dakujem vopred za odpoved..
s pozdravom Marek
Myslim, ze kdyz se ti to libi, nikoho tim neobtezujes (treba nekrades pradlo ze snury, a to asi urcite ne, vid), tak je to naprosto v poradku...budes to mit nejspis slozitejsi s hledanim partnerky, protoze tohle by vedet mela a mela by se to naucit respektovat. Nedoporucuju to vybalit na prvnim rande. (Mne osobne by to vubec nevadilo, zalezi mi spis na charakteru, ale na prvni schuzce by me to trochu zaskocilo.) Takze nemocny urcite nejsi, jen mas jistou zvlastnost, asi jako kdyz si zenska koupi uz paty kozich, protoze proste nemuze odolat. ....Bud v pohode....muj znamy se zase rad obleka do gumovych veci pri sexu a partnerku si taky nasel (ovsem podrobnosti o jejich intimnim zivote nevim)...Taky uz me parkrat napadlo, ze prece Buh stvoril cloveka k obrazu svemu. Je-li tomu tak (jako ze Bible pry nelze), tak to by znamenalo, ze i Buh mel sve ruzne zvlastnosti....Mej se rad, jaky jsi. Ahojda.
Není tady
Já nevím, jak si to mám přebrat. Jde jen o to, že se cítíš ve spodním prádle ženském pohodlněji? I když si to těžko dovedu představit.... A nebo tě lákají i další části ženského oblečení, chci říci, má to společné něco i s Tvojí celkovou sexuální orientací a tím, co tě vzrušuje? Pokud jde opravdu pouze o pohodlí a nekupuješ si vyloženě krajková tanga /což by tak pohodlné zase nebylo/, tak bych řekla - je to netradiční, ale není to nenormální. Kupříkladu já jsem svého času dost nosila doma pánské slipy, nově koupené - ne vytahané tedy. Ryze z pohodlnosti a na ženské vypadá sexy lecos Myslím, že leckterá ženská si často vezme pánské trenýrky, je to pomalu jak kraťasy, dokonce i pánské boxerky umí být velice pohodlné
Ale jsi první chlap, který nosí dámské kalhotky, co virtuálně znám
Není tady
Pokud to je pravda, je to úchylka, ale buď v klidu, každý máme nějakou
Není tady
....nepíšeš, prečo to robíš ( či ťa to vzrušuje či sa obzeráš pred zrkadlom, a tak..)...či chceš zájsť ďalej (podprsenky, oblečenie.... ) a či sa ti páčia dievčatá ? ...alebo aké emócie u teba vyvoláva tebou nosená dámska bielizeň, načo pri jej nosení myslíš...........
................možno ťa to prejde a nájdeš si niečo iné ....a možno nie, ja by som v tejto rovine, ako si písal, to vôbec nevidela ako problém, úchylka ako každá iná, nič viac a nič menej,
Není tady
Pánské spodní prádlo je pro mne také pohodlné, ale upřímně řečeno si nedovedu představit muže v krajkových tangáčích a podvazkách. To už to potom není o tom, že by to prádlo bylo pohodlné, ale o libém pocitu, který to v tobě zřejmě vyvolává. Na druhou stranu to není ani trestné a pokud tím neohrožuješ mravnost okolí, neřeš to. A jak jsi na tom s ženskými, měl jsi partnerku ?
dakujem vam vsetkym za komentare..
Eva36 dakujem si mila..mal som uz frajerku a rozhodne s tym problem nemam,to som zabudol napisat.mavam dievcata,ale som uplne mimo ked mozem ju vyzliekat z nohaviciek..proste prinasa ma to do rozpakov..nikdy som to ale ziadnej zene nepovedal..mam strach z jej reakcie!!
NETY-ved to ano kupujem si hlavne tangace..vzrusuje ma to a citim sa v tom pohodlne..a virtualne nemusi byt len virtualne:))
mashanka-dakujem,... a ty mas aku uchylku??
atafyge-ako som pisal citim sa pohodlne..nie ostanem len u nohaviciek tie sa mi moc pacia..
potvurkapodivna-ano mal som frajerky..nie nikoho neoptazujem to by som si nedovolil..ano,ja nosim tie krajkove tangace,lebo sa mi to paci ako som uz pisal..
Není tady
Marku, také mám, ale nemám potřebu ji ventilovat - nemám s ní problém
Není tady
no vidis.. ja ju ventilovat musim,lebo neviem ci je to spravne..
Není tady
V tvojí úchylce nevidím problém, a zrovna tak bych neřešila, co je a co není správné, s tím stejně nic nenaděláš. Hlavně by to Tvoje partnerka měla vědět a respektovat, aby později nedošlo ke zbytečným komplikacím ve vztahu. Já bych určitě dala přednost jednání na rovinu, než pozdějším šokujícím odhalením.
Není tady
Správné je to tak, jak to cítíš. Když máš potřebu se svěřit, je správně, se svěřit. Udělal jsi dobře, že jsi napsal.
Přehnaně to nedramatizuj, na tohle se neumírá.
Není tady
hmmm..mate pravdu..len neviem ako by som to povedal mojej frajerke..a aby som vas priviedol na spravnu cestu,ja momentalne nemam dievca!ale neviem si predstavit,ze keby som ju mal ako by som sa jej zdoveril!!
Není tady
Marek napsal(a):
hmmm..mate pravdu..len neviem ako by som to povedal mojej frajerke..a aby som vas priviedol na spravnu cestu,ja momentalne nemam dievca!ale neviem si predstavit,ze keby som ju mal ako by som sa jej zdoveril!!
A jak si představuješ, že tuto svoji zvláštnost před svojí životní partnerkou utajíš? Dovedeš si představit, že budeš se svojí ženou žít pod jednou střechou, spát každý večer v jedné posteli atd. a přitom to dokázal tajit a utajit? A co by se dělo, až by to všechno prasklo?
Není tady
neviem preto som tu aby som dostal radu..aby ste mi poradili...
Není tady
Marku, jsi určitě rozumný a citlivý kluk a sám odhadneš, kdy to své partnerce šetrně sdělit v pravý čas.
mam z toho strach...mne sa to zda normalne a mozno jej to bude pripadat uchylne..som v pomikove neviem co dalej.
Není tady
Marku a jak moc nezvládáš chodit v pánském spodním prádle? Chci říct, jde jen o prádlo a o to, že Ti přijde fajn, nic víc v tom není? Nepřijde mi totiž pak až tak v pořádku, když třeba kvůli partnerce bys nedokázal nosit občas i slipy....co myslíš? Prádlo přeci není zase věc, bez které by se nedalo kvalitně žít!
Není tady
ved hej ale citim sa v tom kludne pohodlne,neviem ti to vysvetlit..mam rad na sebe vase nohavicky..nosievaam ich kazdy den stale aj teraz ked ti pisem ich mam na seebe..
nikto to nevie ked idem po ulici neviem ci to je ale citim sa v tom oki
Není tady
Marku,
prislo mi trochu divne ze ve dvaceti letech v dobe informacni exploze porad jeste nevis, co se to s tebou deje. Na druhou stranu, kdyz zase ctu reakci Nety - neni v poradku, kdybys kvuli partnerce nedokazal nosit i slipy - tak se tomu divit prestavam...
Uz tu nekdo rekl, ze mas sexualni uchlku a na tom neni nic divneho, kazdy nejakou mame.
Pokud mas jasno v tom, ze se ti libi jen v zenskem pradle a nepotrebujes byt take v zenskem tele, tak nevidim zasadni problem. To prvni je jiste "komplikace", protoze to neni "normalni" a "bezne", ale tebe to nejspis vzrusuje, mas nejspis sexualni predstavy spojene nejen s oblecenim, ale i celkove s chovanim jako zena. Mozna by se ti libil i sex v tehle pozici, jinak se ale nejspis citis jako kluk. Je to ne zas tak uplne vyjimecna sexualni uchylka a budes mit nejspis problem najit vhodnou partnerku, to jest takovou, ktera to bude nejen "tolerovat", tedy nevyzadovat, abys kvuli ni nosil slipy, ale ktere se to bude i libit, bude ji vzrusovat si z tebe to devce k pomilovani udelat. Jak takovou partnerku najit, to ti tezko nekdo poradi... Hlavne bys asi partnerce nemel lhat a mel bys to na ni vybalit vcas, jinak si pozdeji koledujes o prusvih.
Pokud se ti ale nelibi ani v muzskem tele, je to daleko vaznejsi a mel bys to zacit resit. Ale neprijde mi, ze tohle je tvuj problem..
Obecne si myslim, ze ty dobre vis, co to s tebou vlastne je - neverim, ze nekdo, kdo ma tyhle touhy, nehleda informace, kterych je plny internet - a sondujes teren. A to neni tak uplne fer...
Není tady
Marek napsal(a):
ved hej ale citim sa v tom kludne pohodlne,neviem ti to vysvetlit..mam rad na sebe vase nohavicky..nosievaam ich kazdy den stale aj teraz ked ti pisem ich mam na seebe..
nikto to nevie ked idem po ulici neviem ci to je ale citim sa v tom oki
No, dobře, fajn. Já se taky cítím OK třeba v džínách. Ale o tom to není. jestli se jen cítíš OK, tak se budeš cítit Ok třeba i v jiném druhu oblečení, ne? Takže v čem je tedy problém, řekni to na rovinu. Chceš říct, že nošení dámských nohaviček pro tebe je víc než případný vztah ? tak to jo, to jsi pak v pěkným průšvihu. A měl jsi vůbec někdy přítelkyni, spal jsi se ženou nebo s mužem? přeci máš jasno v orientaci, nebo taky ne? To ale za Tebe nevyřešíme tedy.....tomu se asi budeš muset postavit sám.
Není tady
Já myslím, že Marek se cítí být jako chlap, to rozhodně, jen ho vzrušuje nosit dámské prádlo.
Otázka, nosíš ho přád, nebo jen občas?
Není tady
Protože pak by neřešil přítelkyni, ale přítele
Není tady
KALIK napsal(a):
Protože pak by neřešil přítelkyni, ale přítele
KALIKU,jsi chytrý kluk,to se hned pozná.
Není tady