Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#26 7. 11. 2009 21:11

HB
♥♥♥♥♥--

Re: Zeštihlující péče proti neústupné celulitidě

no, tenhle gel mam taky (ne, ze bych verila, ze to bude samospasitelny, ale aspon me to nuti masirovat)-co se celulitidy tyce, zlepseni je minimalni, ale zato jsem trochu prostihlela pres zadek smile tak aspon neco z toho, co slibujou, funguje big_smile nemuzu rict, kolik centimetru, protoze se nemerim, ale vsimla si toho moje mamina, ktera ma v tomhle smeru oci jako ostriz, takze to asi bude pravda..storstark
mimochodem, ja mam celulitidu, co se pamatuju, nic na ni nefunguje, ale snazim se ji aspon nezhorsovat a to se zatim celkem dari..

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#27 11. 6. 2010 18:43

Poppy10
♥♥-----
Místo: České Budějovice

Re: Zeštihlující péče proti neústupné celulitidě

ahojky , je to sice stará diskuze,ale třeba do ní někdo i ted po takový době stejně jako já. Ráda bych přispěla svou zkušeností. Je mi 28let měřím 160 a 49 kg. Docela i sportuju ne úplně pravidelně ,ale když se do toho obuju tak pořádně. Předminulý rok a i rok předtím jsem si nechala změřit tuk a vyšla mi dost nízká hodnota a pokaždé s emě ptaly zda sportuju. jÍDLO JSEM NIKDY MOC NEŘEŠILA, naopak se dost přejídala ...jedla zdravý věci,ale i dost nezdravý...Tenhle rok jsem zjistila, že s emi bohužel začala celulitida dělat také a to i přesto, že jsem omezila množství jídla , jím i více zdravě zase víc sportuju a přesto celulitidu mám.Zatím málo,ale mám.Tím chci říct, že celulitida opravdu není otázkou kil,ale je to prý lymfatickým systémem.Nedávno jsem to probírala s jednou kolegynkou,která je silnější a říkala, že nikdy celulitidu neměla a sama říkala, že se dost často setkává s tím, že ji mívaj holky spíš štíhlejší....

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí