|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojki,
právě jsem si koupila od Garnieru Roll-on s dvojnásobnou účinností proti neústupné celulitidě s dvojitou masážní hlavicí. Tak jsem se chtěla zeptat, zda má někdo z vás zkušenost s tímto gelem a pokud ano, tak jak jste s ním spokojené? Je opravdu dobrý? Pomohl vám se zbavit celulitidy? 
Není tady
ale no tak - jsi už přece velká holka, ne?
Není tady
Bety napsal(a):
ale no tak - jsi už přece velká holka, ne?
A co to má co společného s tím, na co jsem se ptala?!
Není tady
No jestli ještě pořád věříš na pohádky - že se něčím namažeš a čáry-máry fuk a bude po úpoorné celulitidě? To by žádná celebrita na světě neměla celulitidu už dávno!
Není tady
Terez, sedni na kolo, obuj pohory nebo inliny a vydrž, i když to bude bolet. Půjde to i bez Roll - onu. 
Upravil(a) laureene (13. 8. 2009 15:25)
Není tady
Nedavno zverejnili test na kremy proti celulite-od nejlevnejsiho po ten nejrazsi-vse je na kocku,jen vydelat na lidech penize,je to dane geneticky (85 procent zen)ji ma a nepomuze ani svecena voda,s tim proste clovek musi zit,co ti milionari-maji na to a maji ty doliky stejne jako ty nebo ja.Taky se mi nelibi,ale na svete jsou dulezitejsi veci!
Není tady
Bety napsal(a):
No jestli ještě pořád věříš na pohádky - že se něčím namažeš a čáry-máry fuk a bude po úpoorné celulitidě? To by žádná celebrita na světě neměla celulitidu už dávno!
Tak, tak.... 
Není tady
Krémy jsou dorbý v tom smyslu, že nás donutí pozadí masírovat
takže se kldině můžeš mazat třebas indulonou a je to šumák
Jinak k odstranění sportem - já už viděla devítiletý holčičky co závodně tancujou a celulošku mají
takže u někoho je to fakt taková síla že nepomůže nic
Pokud je celulitida střední, tak zabírají lymfo masáže
musí se podstupovat tuším 2x týdně po určitou dobu a pak se chodí na udržovací - ale taky to není samospasitelný, že by člověk jen po zbytek času seděl u TV a žral brambůrky a měl stehýnka epesní 
Jo, jinak v těhu je to ještě asi čtyřikrát horší 
Není tady
Tahle naše generace po roce 2000 jednoduše jí příliš mnoho.
Prý by nám klidně stačila pouhá 1/3 z množství, co do sebe cpeme, abychom byli zdraví a měli i dost sil na všechno.
Takže boj proti celulitidě máme každý ve svých rukou.
Jednoduše to lze shrnout: Kde nic není, ani smrt nebere (natož celulitida).
Pokud budeme svou celulitidu neustále přikrmovat, pak nám nepomůže žádný krém a žádná masáž. 
Není tady
Já jsem zase slyšela, že je to hodně daný i kvalitou stravy, co jíme. Že i to ovlivňuje elasticitu kůže a tak.Že třeba dnešní kilo hovězího není totéž, co kilo hovězího před 50 lety. Zvířata se krmí různými směskami, takže pak to jejich maso není tak kvalitní, atd. Třeba je to hloupost, ale je pravda, že moje babička ani mamka celulitidu neměly. Je to určitě i hodně geneticky podmíněné, souhlas. Já mám asi štěstí. Pravdou ovšem je, že se nepřežírám, měřím 173 a vážím 62 a pohybu mám dost a dost.
Upravil(a) laureene (14. 8. 2009 11:37)
Není tady
Třísko - vážně?
ti nevím
já sama měla 50 kg na 168 cm, jedla jsem opravdu málo a celulitidu jsem měla
stejně jako moje 12ti letá sestra
žádný nezdravý věci, pěkně zeleninku, zeleninku a rýži a podobně, masa málo. Žádnej výstřelek na měsíc, ale takhle jsem se stravovala pěknejch pár let
a myslíš že zmizela?

Není tady
Definitiv napsal(a):
Třísko - vážně?
ti nevím
žádný nezdravý věci, pěkně zeleninku, zeleninku a rýži a podobně, masa málo. Žádnej výstřelek na měsíc, ale takhle jsem se stravovala pěknejch pár let
a myslíš že zmizela?
![]()
No jo... co naděláš - já mám zase pihy... 
Není tady
Terezuliatko napsal(a):
Ahojki,
právě jsem si koupila od Garnieru Roll-on s dvojnásobnou účinností proti neústupné celulitidě s dvojitou masážní hlavicí. Tak jsem se chtěla zeptat, zda má někdo z vás zkušenost s tímto gelem a pokud ano, tak jak jste s ním spokojené? Je opravdu dobrý? Pomohl vám se zbavit celulitidy?
Asi na to nepomuze nic. Taky jsem toho uz vyzkousela dost . Jedine pohyb a hodne pit. S tim pitim mam velky problem , tak s tim uz asi nepohnu. Pristi tyden jedu na dovolenou a mam hruzu z plavek 
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Terezuliatko napsal(a):
Ahojki,
právě jsem si koupila od Garnieru Roll-on s dvojnásobnou účinností proti neústupné celulitidě s dvojitou masážní hlavicí. Tak jsem se chtěla zeptat, zda má někdo z vás zkušenost s tímto gelem a pokud ano, tak jak jste s ním spokojené? Je opravdu dobrý? Pomohl vám se zbavit celulitidy?Asi na to nepomuze nic. Taky jsem toho uz vyzkousela dost . Jedine pohyb a hodne pit. S tim pitim mam velky problem , tak s tim uz asi nepohnu. Pristi tyden jedu na dovolenou a mam hruzu z plavek
tak to jsme na tom stejně akorát s tím rozdílem, že já jedu k moři za dva týdny! 
Není tady
Definitiv napsal(a):
Třísko - vážně?
ti nevím
a myslíš že zmizela?
![]()
Přesně tak....já mám 162cm a 47kg a pohybu dost, strava si myslím dost zdravá a celuloška prostě nezmizí.
Není tady
Terezuliatko napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Terezuliatko napsal(a):
Ahojki,
právě jsem si koupila od Garnieru Roll-on s dvojnásobnou účinností proti neústupné celulitidě s dvojitou masážní hlavicí. Tak jsem se chtěla zeptat, zda má někdo z vás zkušenost s tímto gelem a pokud ano, tak jak jste s ním spokojené? Je opravdu dobrý? Pomohl vám se zbavit celulitidy?Asi na to nepomuze nic. Taky jsem toho uz vyzkousela dost . Jedine pohyb a hodne pit. S tim pitim mam velky problem , tak s tim uz asi nepohnu. Pristi tyden jedu na dovolenou a mam hruzu z plavek
tak to jsme na tom stejně akorát s tím rozdílem, že já jedu k moři za dva týdny!
Ja ted ve středu. přeju krásnou dovolenou !
Není tady

"Gely" a "kremy" proti cellulitide jsou samozrejme pro liny a hloupy lidi, co si mysli, ze jim to nejaky krem zazracne odstani. Stejna blbost jako pilulky na hubnuti.
Opravdu neni nad pohyb. Kdyz jsem pravidelne cvicila, celulititidu jsem mela minimalne. Je to narocne, ale poctivym sportem a zdravym zivotnim styelm urcite jde se toho zbavit.
Není tady
baba.jaga napsal(a):
"Gely" a "kremy" proti cellulitide jsou samozrejme pro liny a hloupy lidi, co si mysli, ze jim to nejaky krem zazracne odstani. Stejna blbost jako pilulky na hubnuti.
Opravdu neni nad pohyb. Kdyz jsem pravidelne cvicila, celulititidu jsem mela minimalne. Je to narocne, ale poctivym sportem a zdravym zivotnim styelm urcite jde se toho zbavit.
Jasne, ale s postupujicim vekem uz to neni tak jednoduche , bezny pohyb nestaci , musela bys drit jako blazen a na to treba nemam . Jsem rada, ze dolezu z prace domu 
Není tady
S tim prece vaha nesouvisi. Dolicky se tvori kvuli strukture a provazanosti tukovych bunek s podkozim. Krom toho, to, co nam reklamy predkladaji jako "celulitidu" zadna celulitida neni, pri opravdove jsou dulky hluboke 2 cm a vic. Ani pohyb neni samospasitelny, rekneme, ze tuku ubyde na objemu, ale hladkost zarucena nebude. Masirovani je fajn, piti taky, hejbani se taky, ale je to, jako bychom chtely kremama a masazi zmenit strukturu cervenych krvinek. Na moji "celulitide" je nejlepsi, ze je na zadku, tudiz ji co? Nevidim! A vesele ignoruju!
J Dermatol Surg Oncol. 1978 Mar;4(3):221-9
So-called cellulite: an invented disease.
Nürnberger F, Müller G.
The anatomic basis of so-called cellulite, the hormonal basis for the clinical condition, the prevalence of it, the essential normality and inevitability of it in women, the supervention of it in hormonally feminized men, and the near futility of treating the non-disease are explored in this paper.
Upravil(a) Daniela S. (18. 8. 2009 11:30)
Není tady
Daniela S. napsal(a):
S tim prece vaha nesouvisi. Dolicky se tvori kvuli strukture a provazanosti tukovych bunek s podkozim. Krom toho, to, co nam reklamy predkladaji jako "celulitidu" zadna celulitida neni, pri opravdove jsou dulky hluboke 2 cm a vic. Ani pohyb neni samospasitelny, rekneme, ze tuku ubyde na objemu, ale hladkost zarucena nebude. Masirovani je fajn, piti taky, hejbani se taky, ale je to, jako bychom chtely kremama a masazi zmenit strukturu cervenych krvinek. Na moji "celulitide" je nejlepsi, ze je na zadku, tudiz ji co? Nevidim! A vesele ignoruju!
J Dermatol Surg Oncol. 1978 Mar;4(3):221-9
So-called cellulite: an invented disease.
Nürnberger F, Müller G.
The anatomic basis of so-called cellulite, the hormonal basis for the clinical condition, the prevalence of it, the essential normality and inevitability of it in women, the supervention of it in hormonally feminized men, and the near futility of treating the non-disease are explored in this paper.
To nejsou moc potěšující zprávy:(Přece se stím, ale nemůžeme smířit ? Nějak to musí jít !
Není tady
Můžu doporučit....no, nevím, jak se to jmenuje...takový "ježkovitý" nafouknutý polštář na sezení u počítače, zároveň ulevuje páteři a zároveň zbavuje celulitidy. Stojí kolem 400. Mamce je přes padesát a je silnější, ale celulitidu nemá absolutně žádnou, i já jakožto mladá jí to závidím.
Není tady
XYZ třeba k ní tvoje maminka prostě nemá sklony. taky znám lidi s nadváhou, kteří celulkou netrpí a nedělají pro to nic. a znám holky, které mají hezkou postavu, nevláčí sebou kg navíc ale mají ji.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
XYZ třeba k ní tvoje maminka prostě nemá sklony. taky znám lidi s nadváhou, kteří celulkou netrpí a nedělají pro to nic. a znám holky, které mají hezkou postavu, nevláčí sebou kg navíc ale mají ji.
to je fakt...tak pokud ji neměla nikdy...tak nevím, proč jsem zrovna tohle po ní nemohla zdědit 
Není tady
jo, kdyby jsme si mohli hezky vybrat co zdědíme 
Není tady
Když si přečtete výsledky "dtest", kde komise zkoumá výsledky x zvolených krémů na celulitidu, tak zjistíte, že účinnost je nulová. Je to nezávislý test, vychází i jako časopis. Je pravda, že klůže pak bude příjemnější, jemnější a bude mít další různé atributy, ale neovlivní celulitidu samotnou.
Strava, genetická dispozice, cvičení, formování postavy...to ano..
Není tady