29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já tam teď nebyla asi rok takže to budu mít taky zadarmiko! A bojím se jestli tam nebudu mít kazíka pač teď docela mlsám sladkosti a né a né i po nich přibrat!
Není tady
Nikiska napsal(a):
Já tam teď nebyla asi rok takže to budu mít taky zadarmiko! A bojím se jestli tam nebudu mít kazíka pač teď docela mlsám sladkosti a né a né i po nich přibrat!
A nepřestane provokovat a nepřestane
Není tady
Nikiska napsal(a):
holky a já se zas tak přežrala:-( kdeže zelenina, jogurty, sýry...bramborové knedle, červené zelí polité výpekem, a maso....asi to pak přiberu všechno najednou, naskočí mi dvacet kilo a budu čumět
Není tady
Já to mám taky tak, večer si dám jenom zeleninový salát s jogurtem a pak se jdu pro jistotu v devět dorazit 2 rohlíkama s máslem a šunkou, pak nemám mít nahoře 6 kg
Není tady
Holky dnes jsem zas četla knížku o mimčách. Tak tam třeba psali, že při těhu se člověk nemá koupat v nadměrně horké vodě spíš se sprchovat takovou vlažnější vodou no a co jsem dělala já při holce lezla do vařící vany div mě nebylo zle, ale teď už to nedělám zásadně se od toho potratu nekoupu jen sprchujul A nemýt se přípravkama na intimní hygienu, aby nedošlo k něčemu vevnitř- nevím už co tam bylo přesně.
Není tady
To s tou vanou jsem slyšela, podporuje stahy, já se baztak nerada koupu, ale proč ne tu intimní hygienu a čím se teda mám mýt? Jsem myslela, že se naopak doporučuje, aby se předešlo kvasinkám???
Není tady
No jo Mag /teď schválně neprovokuju/, ale ty určitě jseš ten tip ženský, která je hubeňoučká, že? Ty přibírají víc. Hele normální váha na přibrání píšou těch 8-12 kg hele už jsem viděla i přes dvacet kg nahoře, ale to pak dr. prej hrozně už řvou.
Není tady
Ne, jsem úplně normální 67/176, teda bejvávalo, dneka jsem měla 73
Dneska mám naplánvanou velkou procházku se smečkou psů, tak alespoň budu mít pcit, že něco dělám.
Není tady
mag napsal(a):
No prostě je to tak, že těhotná má právo na bezplatnou preventivní prohlídku, rozhodně to není povinnost.
Není?? Tak proč tam mám jít??? Když nechci?? V těhu průkazce jsou dvě okýnka na zubní prohlídku...prý první je do prvních třech měsíců a pak ještě jedna...
Není tady
sissi napsal(a):
mag napsal(a):
No prostě je to tak, že těhotná má právo na bezplatnou preventivní prohlídku, rozhodně to není povinnost.
Není?? Tak proč tam mám jít??? Když nechci??
V těhu průkazce jsou dvě okýnka na zubní prohlídku...prý první je do prvních třech měsíců a pak ještě jedna...
Je to kvůli tobě, ale nutit tě nikdo nemůže
Není tady
Mag tak já až to najdu na jaký stránce jsem to četla tak ti to sem hodím schválně budu recitovat knížku.
Není tady
mag napsal(a):
Já to mám taky tak, večer si dám jenom zeleninový salát s jogurtem a pak se jdu pro jistotu v devět dorazit 2 rohlíkama s máslem a šunkou, pak nemám mít nahoře 6 kg
mag....děláš si z nás srandu?? dva rohlíky se šunkou?? a co má bejt? Já sním v jedenáct dvacet deka anglické se čtyřmi rohlíky a pak zákusek a ještě šmejdím...Snídám v sedm, svačím v devět, obědvám v jedenáct, první večeře, druhá večeře...
Není tady
mag napsal(a):
Dneska mám naplánvanou velkou procházku se smečkou psů, tak alespoň budu mít pcit, že něco dělám.
jéé, taky máš psiska? Jenže já už se, co jsem na baráku, s tím mým nikam nedostanu...není čas, když chodím do práce. A dělám autoškolu. A dojíždím
Není tady
Mag dyk to říkám no normálně hubená no! Já si dycky nechala do průkazky potvrzovat jen jedno razítko takže i tentokrát to tak bude.¨
Není tady
clariceann napsal(a):
mag napsal(a):
mag....děláš si z nás srandu?? dva rohlíky se šunkou?? a co má bejt?
Já sním v jedenáct dvacet deka anglické se čtyřmi rohlíky a pak zákusek a ještě šmejdím...Snídám v sedm, svačím v devět, obědvám v jedenáct, první večeře, druhá večeře...
Ale to já taky, ale večer si slíbim, že takhle to dál nejde a že su udělám jenom zeleninový salát....
Není tady
clariceann napsal(a):
mag napsal(a):
jéé, taky máš psiska?
Jenže já už se, co jsem na baráku, s tím mým nikam nedostanu...není čas, když chodím do práce. A dělám autoškolu. A dojíždím
Naštěstí jen jedno psisko, ale dneska mám domluvenou venčící partičku, už jsme se dlouho neviděli, bude to 5 psů, 5 pánečků a jedno miminko Obávám se, že až se přestěhujeme na barák, tak se ven tak často taky nedostane
Už teď jí občas ráno vozíme ke tchýni na zahradu a vyzvedáváme až večer, dokonale vyvenčenou
Není tady
mag napsal(a):
clariceann napsal(a):
mag napsal(a):
mag....děláš si z nás srandu?? dva rohlíky se šunkou?? a co má bejt?
Já sním v jedenáct dvacet deka anglické se čtyřmi rohlíky a pak zákusek a ještě šmejdím...Snídám v sedm, svačím v devět, obědvám v jedenáct, první večeře, druhá večeře...
Ale to já taky, ale večer si slíbim, že takhle to dál nejde a že su udělám jenom zeleninový salát....
jo takhle, tak to beru:supr: Nejhorší je, když jsem typ, že jím jak jsem spokojená, i jak se necítím dobře, doufala jsem že budu mít "těhotenské nevolnosti" a že se změním v éterickou průhlednou vílu kterou každý lituje:) houby houby zlatá rybko, jím od počátku za dva a těhotenství se u mě projevilo jen nezměrnou únavou v prvním trimestru, zkaženou pletí a pomatenou psychikou:/
Není tady
Tak Mag cituju: Nepoužívejte mýdlo na mytí intimních partií mohly byste nepříznivě narušit normální prostředí v pochvě a způsobit problémy sobě i plodu v děloze.Takže pokud se člověk nemeje odjaktěživa prostředkama na intim. hygienu a začne s tím jen tak v těhu tak to může asi zřejmě uškodit.
Co máte za rasu?
Není tady
Nikiska napsal(a):
Tak Mag cituju: Nepoužívejte mýdlo na mytí intimních partií mohly byste nepříznivě narušit normální prostředí v pochvě a způsobit problémy sobě i plodu v děloze.Takže pokud se člověk nemeje odjaktěživa prostředkama na intim. hygienu a začne s tím jen tak v těhu tak to může asi zřejmě uškodit.
Co máte za rasu?
to mi přijde jako klasická ukázka hysterie....tedy né od Nikisky, ale od autora. Přece si nemyjeme pochvu, pouze se omýváme zvenku.
Není tady
clariceann napsal(a):
Nikiska napsal(a):
Co máte za rasu?to mi přijde jako klasická ukázka hysterie....tedy né od Nikisky, ale od autora. Přece si nemyjeme pochvu, pouze se omýváme zvenku.
Já si to teda vykládám, nemýt intimní místa klasickým mýdlem...
Není tady
Holky , člověk sem jednoukounke a vy se tu zase cpete
Sissi ... ten zubař je v podstatě dost důležitej. Jak už to některá z holek psala, v těhu se ti můžou zuby totálně pokazit a pak už se nemusí po porodu srovnat. Zubař ti udělá prevenci, na které si zapíše do karty, v jakém stavu jsi měla zuby během těhu. Můžeš tam jít kolikrát chceš, ale jen 2x je to zdarma. A právě při těch dvou kontrolách se zjistí, jak se ty zuby mění. Po porodu by se ti totiž taky mohlo stát, že budeš potřebovat zuby opravit a pak narazíš na to, že jsi v těhu neměla prevenci a u doktora se pak nedoplatíš za všechny nutné zákroky. A při předchozí prevenci se zákroky platit nemusí, protože ty vady můžou být spojené s právě prodělaným těhu. A to budeš mít uvedené v kartě právě z těch preventivních prohlídek
Zubaři dost neradi dělají velké zákroky v těhu, protože nemůžou dát medikace. Opraví ti tak max. kazíky.
Nevím , jestli jmse to napsala dost jasně , semse do toho trochu zamotala
Není tady
Nikisko: Labradorku
Není tady
NO zkrátka to napíšou, pač takové případy se už staly, ale musí se to brát s rezervou kdyby měl každý dělat to co píšou v knížce tak jsou z nás takový stroje!
Není tady
My máme doma kuriozitní páreček pejsků Rotvarjlera a mini pidi jorkšírku je hrozně malilinkatá.
Není tady
Nikiska napsal(a):
NO zkrátka to napíšou, pač takové případy se už staly, ale musí se to brát s rezervou kdyby měl každý dělat to co píšou v knížce tak jsou z nás takový stroje!
já "chytré knihy" moc nečtu, ale ráda jsem si přečetla knihu Hovory s porodní bábou, od některé naší paní porodní asistentky. Už je někde v tipech na literaturu zmíněná od někoho jiného a moc mi pomohla, brát to těhotenství tak nějak normálně. Jediné s čím nesouhlasím je porod v domácím prostředí, ale jako všechno, je to každého věc
Není tady