6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jedině zavařit na nějaký způsob,nebo vím ,e se uchovávala do písku.Nějaká nádoba a kořenem zahrabat do písku.
Není tady
Já jsem to kdysi zavařovala, kdy jsme bydleli v paneláku - na sedmidecovou sklínku jednu polévkovou líci soli, zavíčkovat, zavařit myslím 10 minut varem, ale nechutnalo nám to tak jsem to přestala dělat. Můe ji nasuit jestli má suičku. Mrkev u popravdě řečeno neskladuju, radi koupím čerstvou i kdy samozřejmě není jak domácí, ale u sadím jen kolik sníme v sezóně.
Není tady
Kdysi jsme skladovali v chladu v bedne s piskem.
Ted uz neskladuji a kupuji jen mnozstvi, ktere se hned sni.
No a tak ,jak ses s ní vypořádala ?
Není tady
My jsme dávali mrkev do sklepa na podlahu, dali jsme ji do velké skleněné zavařovačky (sklenice) a obrátili dnem vzhůru - vydrela celkem dlouho a nebyla gumová. To se nám osvědčilo víc ne dávat
do písku.
Není tady
Mrkvičku, petrel,celer i zelenou natĄ pomelu na masovém mlýnku, směs promíchám se solí,dám do meních skleniček a zavíčkuju-nezavařuju.Pouívám do polévek a pod maso.
Není tady