|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jedině zavařit na nějaký způsob,nebo vím ,že se uchovávala do písku.Nějaká nádoba a kořenem zahrabat do písku.
Není tady
Já jsem to kdysi zavařovala, když jsme bydleli v paneláku - na sedmidecovou sklínku jednu polévkovou lžíci soli, zavíčkovat, zavařit myslím 10 minut varem, ale nechutnalo nám to tak jsem to přestala dělat. Můžeš ji nasušit jestli máš sušičku. Mrkev už popravdě řečeno neskladuju, radši koupím čerstvou i když samozřejmě není jak domácí, ale už sadím jen kolik sníme v sezóně.
Není tady
Kdysi jsme skladovali v chladu v bedne s piskem.
Ted uz neskladuji a kupuji jen mnozstvi, ktere se hned sni.
No a tak ,jak ses s ní vypořádala ?
Není tady

My jsme dávali mrkev do sklepa na podlahu, dali jsme ji do velké skleněné zavařovačky (sklenice) a obrátili dnem vzhůru - vydržela celkem dlouho a nebyla gumová. To se nám osvědčilo víc než dávat
do písku. 
Není tady

Mrkvičku, petržel,celer i zelenou natˇ pomelu na masovém mlýnku, směs promíchám se solí,dám do menších skleniček a zavíčkuju-nezavařuju.Používám do polévek a pod maso.
Není tady