1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj, potřebovala bych poradit, malá si cucla pracího gelu, nejspí jen malinko, ale z pusy jí to troičku cítit bylo.
Máme jet hned na pohotovost? Nebo mam čekat?
Moc děkuju předem za rady!
Není tady
Ahoj.POkud si nejsi jistá, tak zavolej dětskému dr. ten ti určitě řekne, co má dělat. Holky tady někde dávaly do placu i číslo na toxikolog.poradnu, ale já to číslo nemám. Kadopádně bych si minimálně zavolala dětskému, nenechala bych to jen tak být, ale to je můj názor.
Není tady
taky mám takovou zkuenost za sebou, nikam jsem nejela a nic se nestalo, ani břicho nebolelo, ádný průjem, nic, jen jsem mu dala tyčinku aby to "zajedl" a ádný pití aspoň hodinku dvě. Jo a předevčírem snědl modrou tuhu do verzatilky, dneska měl modrý kajdění
Není tady
Mě se podařilo v těhotenství se napít poměrně silného koncentrátu amponu na mytí motoru auta, který měl manel v petce. Od známého lékaře z toxikologie jsem dostala instrukce - co nejdříve sníst 5 krabiček uhlí. Byl to hnus, podařilo se mi spořádat 3 krabičky (co je 60 tablet), pak u jsem nemohla, ale uhlí se nemůe předávkovat a umí na sebe "nalepit" spoustu kodlivin a jedů. Take souhlasím s Claire a doporučuji aby malá spořádala alespoň pár tabletek.
Není tady
Díky moc za rady
dala jsem to černé uhlí ikdy tedy moc nechtěla, ale asi si opravdu jen spočila rty, nic jí nebylo, na nic si nestěovala a bobky taky v pořádku
Jetě jednou dík!
Tedy Kikino to musel byt docela děs ale hlavně e to taky dobře dopadlo.
Není tady