29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky moje nedobrovolně jsem rozšířila vaše řady
..........nebudu psát jak moc to bolí...všechny , které mi budete odpovídat jste si prožily to samé....
potřebovala bych pár rad, zkušeností...vím, že se toho tady napsala už hodně, ale nějak nemám sílu se hrabat ve stránkách
narkóza se mnou pěkně zamávala...zákrok trval dýl než předpokládali.... naštěstí je se mnou manžel tak to nějak zvládáme a teď k dotazům
bolesti břicha jsou asi normální že?? jsem dva dny po revizi.....
bolesti hlavy asi taky co???
jak pomoct sliznici aby co nejdřív pěkně narostla???
kdy se vám podařilo znovu otěhotnět / ikdyž nějak nevím jestli do toho chci znovu jít/.... užívali jste nějaké přípravky?? čaje???
Není tady
Jitu zkus svůj dotaz směřovat spíš na snažilky...tam je určo víc holčin, které ti dokáží odpovědět. Drž se
Není tady
Jitko neboj, bude to dobré mám za sebou dva nechtěné potraty než se nám povedla naše Kája Jendou to bylo právě zamlklé těhu a jednou samovolný potrat, takže vím jak ti je!
Bříško bude nějakou dobu pobolívat, a ta bolest hlavy by mohla být i po té anestezii. Kdyby to trvalo dýl než týden tak si zajdi k doktorovi
Jinak my s dalším snažením začali už po třech měsících - rozhodně se toho neboj!!! ono teď jsou všechny tyhle utěšující řeči na nic, já to sama vím, taky mě to jen štvalo ale s odstupem vím že to je pravda. Jne to nevzdávej, odpočiň si, udělejte si s manželem nějaké volno, trochu se odreaguj a pak to znova zkuste a uvidíš že to bude dobré!!!
Držíme všechny palce
Není tady
Jitusko je mi to hrozne lito a moc preju ,aby jsi se citila co nejrychleji lepe
K tvym dotazum napisu jak jsem to mela ja .. bolesti bricha prisly az tak treti den po zakroku a byly hodne silne ,s nimi i dost silne krvaceni ,ktere ustalo asi po trech dnech a pak uz jen spineni do druheho tydne.. pokud bys mela stale silne bolesti delsi dobu ,radeji necekej a zajdi na kontrolu at se nic nezanedba
Hlava me bolela taky a hlavne ramena ze stresu ,vsechno se to tam usazuje a asi i hormony nez se vyplavi delaji svoje ... po dvou tydnech jsem zacala chodit na masaze zad ,jednak kvuli bolesti a jednak ,abych nejak vyplnila ten "hojici" cas ...
Na sliznici je pry nejlepsi pit kontryhelovy caj ,ten je i protizanetlivy ,proste takovy zensky vselek.. myslim ,ze ho klidne muzes pit kazdy den .. nebo i snad materi kasicka ,ale ta mi moc nechutnala ,radeji jsem se dala na to cajickovani
Po revizi jsem neotehotnela ,ale po dalsim samovolnem potratu (bez revize) jsem si koupila Wobenzym na imunitu a celkove na takove preleceni tela a jeste ten cyklus jsem otehotnela.
At je ti brzy lip
Není tady
Jituško, taky bych Ti ráda pomohla alespoň radou. Já měla revize dvě a pokaždé jsem je snášela jinak. Ta první - bolelo mě břicho poměrně dost, ale asi za dva dny to bylo OK, ani jsem moc nekrvácela taky jen pár dní. Ta druhá - břicho mě bolelo trochu dýl, ale jen když jsem dělala nějakou těžší práci, např. já jsem šla mýt okna. Potřeba se něčím zaměstnat byla prostě větší než ta bolest a krvácela jsem taky dýl. Ale většinou se to do toho týdne dalo dohromady a bylo po bolestech (tedy těch fyzických). O další miminko jsme se pokusily až asi po roce. Po první revizi se nám to podařilo přes clostylbegit a pregnylu (to jsou injekce), takže nám to trvalo asi 4 měsíce - to bohužel dopadlo stejně neúspěšně. Po druhé revizi jsme se snažili opět po půl roce a trvalo nám to rok. Stejná léčba jako před tím, pořád nějaký hormony až jsme se dopracovali k tomu, že jsme měli doma doporučení na IVF. No a v tu chvíli jsme doma vyházeli všechny léky, vitamíny, prostě všechno, co se těhotenství týkalo a začali jsme si užívat aniž bychom mysleli na to, jestli mám ovulaci nebo ne, bez léků a jiných pitomin a povedlo se to hned napoprvé.
Jituško - nejdůležitější je psychika. Zkuste myslet jenom na sebe, milovat se bez přemýšlení nad důvodem, proč se milujete a uvidíš, přijde to v čas, kdy to budete nejmíň čekat.
Není tady
Jitko přeji ti abys ses brzy oklepala
Bolesti břicha ano, jako silnější ms. Krvácela jsem dlouho a pak i dlouho špinila, dostala jsem po 14 dnech na to kapky (secotoxin, nebo tak nějak).
Hlava mě bolela dost dlouho, to ta narkóza.
Bylinky? Pila jsem čaj přímo po potratu, namíchli mi ho v bylinkářství.
Otěhotněla jsem po půl roce od revize (trochu zázrak po našem skoro tříletém snažení).
Není tady
Ahoj Jitko,
je mi to moc líto Ale věř, že to není konec
Moje storka:
- revize ve 13 tt
- krvácela jsme silně asi 4 dny, pak už jen špíňo
- po 3-4 týdnech dašlí silné krvácení - buď už MS nebo se to ěnjak dočišťovalo
- bolesti břicha (jako na MS) trvaly po revizi asi 2 dny, pak ok
- na sliznici jsem pila kontryhel (denně čtvrt litru) - nevím, jestli to bylo tím, placebo efektem či vlastní schopností regenerace, ale sliznice rostla naprosto učebnicově
- 1. sex - 8. den po revizi (jsem tak trochu střelec, ale mě to tehdy strašně pomohlo psychicky...)
- otěhotnění - 2 měsíce po revizi (opět trochu střelená nátura, ale měla jsme od dr potvrzené, že je uvnitř vše ok, sliznice roste, vajíčka se tvoří...)
jedno překvápko - do té doby jsem netušila, co jsou ovulační bolesti. Pak mne asi měsíc po revizi v křečích manžel vezl k ránu na pohotovost, dostala jsem kapačku a do 24 hodin to pominulo. Přesně za měsíc se to v půlce cyklu zopakovalo (jen už bez té pohotovosti) a já už začala tušit, o co jde... No a to byl cyklus, kdy jsem otěhotněla
Říká se, že tělo je po revizi "pohnojené", citlivějš reaguje, ovulace, menstruace atd. jsou více vnímány... No, tak u měn se to projevilo se vším všudy
Přeji, abys měla podobně "poklidný" průběh rekonvalescence, alespoň po té zdravotní stránce. ta psychika se snad sveze s tím. Těš se na nový, tentokrát jistě mnohem, úspěšnější pokus A dej nám určitě vědět - držím palce
Není tady
Jituš, držím pěstičky, ať vše brzy přebolí a hodně štěstí a sil do dalšího snažení
Není tady
Moc nepřispívám, ale napíšu jak to bylo u nás. Otěhotněla jsem poměrně rychle, cca 1 měsíc, v 6tt jsem začala špinit a měla jsem bolesti břicha. V nemocnici (sobota) mi dr udělal ultrazvuk a řekl, že plod je menší než by měl být a doporučil pouze klidový režim. V úterý se již bolesti zvětšovaly a krvácela jsem docela silně. Opět nemocnice a tentokrát jiný dr řekl, že plod se nevyvíjí a je nutná revize dělohy. Potrat jsem špatně snážela, nemohla jsem se s tím dlouho vyrovnat. Jakákoliv reklama na dětské věci mě rozbrečela, to trvalo asi 2 měsíce. Po revizi jsem nesměla 3 měsíce otěhotnět. Jenže se stalo to, že jsem otěhotněla před koncem třetího měsíce a dneska máme skoro dvouletou treperendu a pracujeme na dalším přírůstku. Bolesti břicha jsem měla v podstatě po celé těhotenství, dr říkala, že děloha odmítala plod, tak to byl devítiměsíční strach. Tak držím palečky ať to i u vás dobře dopadne.
Není tady