Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 8. 2009 14:08

rainbow
♥♥♥----
Místo: Praha

oplzlé textové zprávy

Děvčata, pomoc!!!! Na mobilní telefon mi chodí oplzlé textovky. Je to operátor T-mobile a zavolala jsem tam. Řekli mi, že to je jejich zákazník, že má paušál, ale odmítli mi sdělit jeho totožnost.
Momentálně řeším, co a jak. Zda jít rovnou na policii podat trestní oznámení nebo se pokusit sehnat někoho od T-mobile, zda by mi nezjistil o koho se jedná - abych předešla tomu, kdyby se náhodou jednalo o hloupý fór ze strany nějakých "kamarádů" ..... hezkej den všem ....

Okamžik, kdy je člověk pánem svého osudu, se nevyskytuje nikdy dvakrát. /Zeyer/

Není tady

#2 11. 8. 2009 15:07

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: oplzlé textové zprávy

rainbow napsal(a):

Děvčata, pomoc!!!! Na mobilní telefon mi chodí oplzlé textovky. Je to operátor T-mobile a zavolala jsem tam. Řekli mi, že to je jejich zákazník, že má paušál, ale odmítli mi sdělit jeho totožnost.
Momentálně řeším, co a jak. Zda jít rovnou na policii podat trestní oznámení nebo se pokusit sehnat někoho od T-mobile, zda by mi nezjistil o koho se jedná - abych předešla tomu, kdyby se náhodou jednalo o hloupý fór ze strany nějakých "kamarádů" ..... hezkej den všem ....

Nedá se nějak ten úchylák zablokovat přes operátora?

Není tady

#3 11. 8. 2009 21:20

mashanka
Zablokovaný

opravdu tě tak moc zajímá, o koho se jedná gloria ? Nestačilo by, kdyby ty zprávy přestaly chodit ? Nejjednodušší je, změnit si číslo, ne ?

Upravil(a) mashanka (11. 8. 2009 21:21)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#4 11. 8. 2009 21:27

Olympia
Host

Zablokuj si cislo, ze ktereho ti chodi sms a pokud to nejde, pozadej T-mobile, at jej zablokuji.
A mas pokoj.
Cislo bych nezjistovala, nac si otravit cas zjistovanim a zkoumanim, kdo to je, uz tak ti otravil dost casu tim, ze ti pise, ne? Tak proc dotycnemu venovat dalsi sekundy sveho zivota.

#5 11. 8. 2009 21:29

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

mashanka napsal(a):

opravdu tě tak moc zajímá, o koho se jedná gloria ? Nestačilo by, kdyby ty zprávy přestaly chodit ? Nejjednodušší je, změnit si číslo, ne ?

mashanko, nevím, pro někoho změna čísla nemusí být to pravé řešení.. Osobně si nedokážu představit, že jen tak změním číslo, má jej spousta kamarádů, známých a taky zákazníků... Takže jejich obeslání je celkem nákladné a navíc si to třeba ani nemusejí zapamatovat.. Nezavrhuju Tvoji metodu, ale rozmyslel bych si to, možná bych napřed zkusil ty oplzlosti ignorovat..

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#6 12. 8. 2009 11:34

Majja
♥♥♥♥♥--

No tak to bych si teda určitě měnila kvůli nějakému úchylovi číslo, které už mám léta a mám na něm všechny kontakty. Ani náhodou. Asi bych si přes známý co dělaj o T-mobile zkusila zjistit kdo to je a podle toho jednala dál. Rozhodně bych neustupovala.

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#7 12. 8. 2009 12:32

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Mě taky jeden čas chodily a dokonce i pak MMS s fotkou přirození, fakt humáč. Tak jsem na to číslo napsala "jéé pošli mi ještě nějakou fotku toho tvýho malýho pin.oura, ať se zasmějeme" a už nikdy nic nepřišlo big_smile

Kdyby to nepomohlo, tak bych se obrátila na operátora. Je jasné, že nemůžou sdělovat data svých klientů třetím stranám, ale bohatě stačí informace, že jde o zákazníka s paušálem, dá se na něj podat trestní oznámení (s Policií už se operátor bavit bude). Těsně předtím bych ale na číslo napsala upozornění, že ho jdu podat a teprve pokud by nepřestal, tak bych se tím takhle zabývala.

Číslo bych neměnila ani náhodou, proč?

Podstatně horší bylo, když mi nějakej blázen asi dva dny volal a strašně na mě křičel a sprostě mi nadával a vyhrožoval že mě za něco zabije, naštěstí taky pomohlo když to vzal manžel a řekl mu že se obrátíme na policii.

Upravil(a) Fidorka (12. 8. 2009 12:35)

Není tady

#8 12. 8. 2009 12:41

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

já bych se na tvém místě pokusila zjistit, o koho jde a pak jednala dál. Věděla bych, na koho si máš dát pozor i na ulici. Například. Nechci z toho dělat kriminálku, ale radši bych to vědět chtěla. Nějak to zjistit určitě jde, nevím přesně jak, to bych kecala, ale když jde o tohle, tak to jít musí wink

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#9 12. 8. 2009 12:52

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Já bych si číslo taky neměnila, ale dotyčného úchylase bych si podala natolik, že by mu přešla chuť na další obtěžování. Varovala bych ho - jestli přijde ještě jedna oplzlá textovka, jdu na policii a když by to nepomohlo, skutečně bych na tu policii šla. Možná budeš překvapena, o koho se jedná ...

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#10 12. 8. 2009 12:55

rainbow
♥♥♥----

Telefonní číslo si určitě měnit nebudu. Bohužel mám pocit, že jde o někoho, kdo mě zná, jelikož se v rámci svých hnusných výlevů zmiňoval o mém vzhledu a odpovídalo to. Tendence jeho výpadů se stupňuje, takže házet za hlavu to nechci - aby mě pak třeba nenapadnul fyzicky. Nechci to podceňovat, může to bejt nějakej chudák, co se uspokojuje doma s telefonem v ruce, ale taky to může bejt magor, kterýmu tohle brzo nebude stačit.
Dnes bych se měla dozvědět, komu ten telefon patří - a poté asi zajdu na PČR.

Upravil(a) rainbow (12. 8. 2009 12:56)

Není tady

#11 12. 8. 2009 13:22

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

No právě - nevíš nikdy, co je to za člověka. Nevíš, jestli se jedná o pochybně-oplzlou "zábavu", nebo je to jenom předehra k vážnému sexuálnímu napadení !!!
Rozhodně - podle mě - člověk, který opakovaně posílá takové textovky - nemůže být v žádném případě normální stolt a já bych trvale nemohla žít v tom, že si mě vyhlídl nějaký úchyl a zda mě jednoho krásného dne někde nepřepadne.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#12 12. 8. 2009 13:23

Majja
♥♥♥♥♥--

Tak pak napiš jak se to vyvíjí, je to jako detektivka. Pokud tě zná tak se možná opravdu budeš divit, o koho se jedná.

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#13 12. 8. 2009 19:11

rainbow
♥♥♥----

Už vím, kdo to je - bývalý "sexuální přítel" mojí kamarádky a kolegyně z práce, se kterým se sblížila, když byla v rozvodovém řízení, ale brzo to ukončila. Jednou (více než před 2 lety v létě) jsem ho vezla k ní na chalupu a při té příležitosti získal moje telefonní číslo, abychom se spolu domluvili. Je mu přes padesát, pracuje v jednom státním podniku a jeho žena je učitelka na ZŠ. Opravdu ideální podmínky k tomu, jak udělat pěknej skandál. Je to nechutný a dělá se mi z toho nanic.

Není tady

#14 12. 8. 2009 20:40

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Tak mu napiš smsku s oslovením a příkazem ať toho okamžitě nechá, nebo na něj podáš trestní oznámení a uděláš mu ostudu po celým městě.... fuj... bála bych se ho potkat.

Není tady

#15 12. 8. 2009 21:36

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

ten bude koukat že víš o koho jde. Držim palce, ať dá pokoj

Není tady

#16 13. 8. 2009 7:04

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

rainbow napsal(a):

Je mu přes padesát, pracuje v jednom státním podniku a jeho žena je učitelka na ZŠ.

Takový bejvaj nejhorší big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#17 13. 8. 2009 9:37

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

rainbow napsal(a):

Je mu přes padesát, pracuje v jednom státním podniku a jeho žena je učitelka na ZŠ.

Tak ty sms od něj obratem přeposílej jeho manželce (číslo se dá určitě snadno sehnat) a ono ho to rychle přejde. cool

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#18 13. 8. 2009 10:27

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

Ještě je možnost, že jmenovaný poskytuje "sexuální služby" i jiným a manželce se to už začalo přejídat - tak projela manželův mobil a na všechna "podezřelá" čísla sama zasílá oplzlé textovky big_smile big_smile big_smile
To už by byl scénář pro filmový trhák, ne?? dumbom big_smile dumbom

Upravil(a) jaspinn (13. 8. 2009 10:27)

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#19 13. 8. 2009 10:28

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

Jinak je to samozřejmě hnus a s oznámením na PČR bych naváhala neutral

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#20 13. 8. 2009 17:43

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

zažila jsem něco podobného s tím že dotyčný mi nechával ve schránce spodní prádlo - nové tongue reta a naopak mi moje vlastní kradl ze sušáku na pradlo kde mi za tio nechával kosmetiku, květiny, hračky pro malého...a k tomu oplzlé sms...a policie??? dokud prý nedojde k fyzickému konatktu - napadení - nemohou nic dělat....a ještě se smáli jakou mám krásnu sbírku prádla a že to nehtějí jako důkaz na služebně,  že to nemají kde skaldovat ale jednoho příáslušníka pak napadla spásná myšlenka - že to vezme svojí žene...to je bez komentáře... usch
obtěžová ustalo v okmažiku kdy jsem mu všechno cpala zpět do schránky...a byl klid.
Měla jsem jeho telefon, adresu...ale nepřistihla jsem ho se svědkem při činu takže smolíček...
a ty dny kdy jsem se bála ve svém vlastním bytě bych nepřála ani svému nehoršímu nepříteli...

rainbow - napsala bych též dotyčnému že víš o koho jde a že se ráda ao jeho textovky podělíš s jeho ženou...tiopuju že to bude vrchovatě stačit!!!!!  smilesmile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#21 13. 8. 2009 20:54

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

zažila jsem něco podobného s tím že dotyčný mi nechával ve schránce spodní prádlo - nové tongue reta a naopak mi moje vlastní kradl ze sušáku na pradlo kde mi za tio nechával kosmetiku, květiny, hračky pro malého...a k tomu oplzlé sms...a policie??? dokud prý nedojde k fyzickému konatktu - napadení - nemohou nic dělat....a ještě se smáli jakou mám krásnu sbírku prádla a že to nehtějí jako důkaz na služebně,  že to nemají kde skaldovat ale jednoho příáslušníka pak napadla spásná myšlenka - že to vezme svojí žene...to je bez komentáře... usch
obtěžová ustalo v okmažiku kdy jsem mu všechno cpala zpět do schránky...a byl klid.
Měla jsem jeho telefon, adresu...ale nepřistihla jsem ho se svědkem při činu takže smolíček...
a ty dny kdy jsem se bála ve svém vlastním bytě bych nepřála ani svému nehoršímu nepříteli...

rainbow - napsala bych též dotyčnému že víš o koho jde a že se ráda ao jeho textovky podělíš s jeho ženou...tiopuju že to bude vrchovatě stačit!!!!!  smilesmile

ahoooooj Adříííí big_smile

Není tady

#22 14. 8. 2009 7:29

rainbow
♥♥♥----

Tak. Nejdřív jsem chtěla jít na policii a podat trestní oznámení, ale představa zápisu protokolu a vůbec průběh vyšetřování a představa, že bych se s tím člověkem měla setkat v rámci vyšetřování, mě od toho opravdu odradila. Pokud by se tím tedy policisté vůbec zabývali. No, mám v plánu jinou rafinovanou odplatu.

Každopádně jsem to samozřejmě řekla té dotyčné kamarádce, ale nechtěla se o tom moc bavit. Řekla "no, von byl vždycky takovej trochu divnej - mně ho bylo vlastně líto". Docela mě to naštvalo. Ale kašlu na to už.

Není tady

#23 14. 8. 2009 8:13

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Neříká se tomu stalking? Myslím že od 1. 1. 2010 by toto chování mělo být trestné a jde "pachatele" stíhat.

Něco podobného má teď sestra mé kolegyně v práci. Ale tam jde o bývalého partnera. Rozešla se s ním, a on jí teď vyhrožuje. Četla jsem ty sms, no hrůza. Že jí podpálí auto, že jí zničí v práci, že si na ní někde počká a uvidí. To už je normální vyhrožování.
Jenže občas chování PČR je prostě děsný. Berou to jako domácí "kočkování" a ať si prý v tom udělají s bývalým jasno. usch

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#24 14. 8. 2009 8:54

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Mimochodem, totožnost netřeba zjišťovat přes operátora, stačí (z jiného čísla zavolat) "Dobrý den, odpojíme vám číslo, neuhradil jste poslední tři faktury, cože? Uhradil? Tak si to zkontrolujeme, jméno, adresa..."

Není tady

#25 14. 8. 2009 8:55

rainbow
♥♥♥----

Ano...... bylo mi to potvrzeno jednak na tomhle fóru v příspěvku Adry a jednak i známými, že v současné době je to tak, že pokud nedojde přímo k napadení před svědky, policie nedělá nic.
Alespoň, že od toho 01. 01. 2010 se bude jednat o trestný čin a asi můžeme být rádi.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí