|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Veran - no jasně, já sjem nezaváhala a už jsem si v praze objevila krámek, kde fakt mají padáčky až do K
a teď co na mě koukala sestřenka, že prej nejmíň čtyři kila (z těch co jsem přibrala) v těch prsou mám
což se mi ani nechce věřit
jo a visáky
o tom radši nemluvit
jdu si pořídit kasičku na ty plastiky 
Jo a taky nesnášíš podprdy bez košíčků?
takový ty měkký, vlající?
jediná výhoda je, že se dají hodit do pračky
ale na nošení jsou mi téměř k prdu, páč moje prsa by potřebovaly podepřít leda tak betonem
tyhle měkoty je tak akorát udrží pohromadě, aby se mi holky nerozběhly každá na jinou stranu 
Není tady
Ahoj tak jsem přišla z kontroly, CS 3, vše OK, a ptala jsem se jestli už se mám objednat do poradny do porodky, tak říkala, že když má vybavenou ordinaci (UTZ, monitor) tak to má od pojišťovny nasmlouvaný a můžu chodit až do 40tt k ní.Tak jsem radši než tvrdnout každý týden na Bulovce
takže za 14 dní první monitor.
Není tady
Defi - přesně, já doposavad nosila vždycky s kosticema a vždycky s nějakou podpěrou: gelové vložky, jiná výztuž, u sportovních bezešvých podprd jsem měla alespoň kostici a tak nějak pevně tvarovanej ten košíček. No, te´d tyhle stany mi připadaj naprosto šílený a ani se v tom necítím dobře a ani moc pohodlně
No, tahle jedna mě stála 330,- (není to Anita), tak když budu vidět, že fakt kojím a že fakt budu potřebovat další, tak si pak asi vyberu něco lepšího.
Bojím se, že dopadnu tak, že mi budou viset kolem břicha do stran 
Není tady
Ališ - tak super, alespoň nebudeš muset tvrdnout v porodce
Já ani nevím jestli moje dr monitor dělá
se asi budu muset zpútat 
Veran - já si je za chvíli protáhnu pod rukama a zavážu na zádech
taky mě to znervozňuje že jsou ty podprdy takový měkký
přitom logicky bych řekla, že čím větší kozy, tím nutnější pevná podpěra, ne?
jako krása podpírat Áčka
ale zkuste si nadzdvihnout a udržet třebas ty déčka 
Není tady
Jo btw - spím docela klidně
Nevím, co se stalo, max. se v noci vzbudím a špekuluju nad mimčem nebo se mnou mlátí hormony, tak si chvilku čtu, ale moje malá noční můrka je někde zalezlá a neozývá se. Minulý týden jsem byla u dr a chválila mě - ani nevím za co, bo nevím, jak se to stalo
Ale jsem šťastná.
Není tady
To mi připomělo, jak kamárádka v těhotenství přišla, že si někde přečetla že se pozná jestli jsou povislá prsa, když si pd něj dáš tužku a ona tam drží a kámoška povídá "no a mě by tam držel penál" 
Není tady
Luci27 napsal(a):
To mi připomělo, jak kamárádka v těhotenství přišla, že si někde přečetla že se pozná jestli jsou povislá prsa, když si pd něj dáš tužku a ona tam drží a kámoška povídá "no a mě by tam držel penál"
Penál ještě jde, já se bojím, abych tam jednou neudržela aktovku 
Není tady

Nazdarek 
Zda se mi to ,nebvo se tu resi porad kozy
Kattynko to je jasny ,ze te ted musi vsichni obletovat ,kdyz jsi prakticky nepouzitelna na praci
Hele ,to je fakt hrozna predstava ,ze mas obe ruce v gypsu ,ja si pripadam leva i bez sadry
At se to co nejdriv zahoji
Znas takove ty babske recepty?Moje segra dostavala od tatuldy rozmackane skoraopky od vajicke a na to nakapany citron
netusim jestli to pomohlo ,sadru mela fakt dost dlouho
Snazilenkooo ,no to se mi snad zda
Doufam,ze jsou oba v poradku
Popelko diky za zpravicku ,to bych fakt prehlidla ... Nemate na ni nekdo mobil????
Ja mam pocit,ze kazdy tu ted rodi nejak predcasne 
Není tady

Omlouvam se za preklepy ,nejak mi tahle klavesnice proste nesedi
Ja momentalne peru zbytek plinek a povleceni ,ale na zehleni se nejak netrepu ,je tu sileny parak 
Není tady
Ahoj Zuzi a Jani 
Já právě pověsila usušit poslední věci na prcka, zejtra dožehlím a doskládám a aasi pouklidím pokojík a pomalu to tam urovnám. 
Není tady
Ahojky 
Kattynko, ty jo, tak obě ruce v těhu, no to je pech
Ale dokazuje to, jak moc jsi chránila bříško
Ať to moc nebolí a jsi brzy zahojená a bez sádry
je fajn, jak se všichni starají a pomáhají 
Snažilenko a Vítku, tedy, držíme palce. Ale už to není tak moc předčasně, podle mých možná ne až přesných výpočtů 38tt? To už bude macík a vše určitě v pořádku
Myslím na vás 
Prsa neřeším, mám stále své akorát do ruky 
Dává mi pěkný čoudy to šílený vedro, včera jsme byli dopol na pouti a odpol na zahradě, byla jsem splavená šíleně, dneska mi stačilo dopolední fungování po venku a jsem ráda, že teď odpočíváme doma v chládku a kolem jedné vyjedeme zase na zahradu. Any se vybazénkuje a já zalezu do stínu 
Mějte se krásně 
Není tady

Nazdarek Jani
Very ja uz taky pomalicku rovnam ,ale jsem ted u nasich a tady to utika nejak jinak .. tasku do porodky stale nemam
a kdyz vidim jak si kazdy rodi pred terminem ,tak me to malinko znervoznuje .. navic posledni dobou uz mi zaccinaje takove jakoby ms bolesti .. ze by poslicci?Ale mozna se mi to jenom zda 
Není tady

Luluc ty se mej taky krasne
Me laka synovecek do bazenku ,ale on je hrozny divoch ,porad se tam na me vesi a kope kolem sebe... pockame asi na strejdu ,at se tam s nim vyradi a ja se jen zchladim ..
Jdu povesit dalsi varku 
Není tady
Zuzi - to klidně mohou být poslíci, já měla první vlastně někdy asi v 33. týdnu nebo tak. No a taškou jsi na tom koukám docela podobně jako já - tedy už mám sbaleno, ale ve finále jsem balila taky asi někdy před 14 dny 
Ježíš, jak já bych se jela někam vykoupat!
Když prej furt nemůžu kvůli infekci, jak jsem otevřená (no, až an to že nevím, jestli se to někam posunulo nebo ne - já, zvědavá ženská
)
Není tady
čauvec! 
Tak se snažím ležet, ale hrozně to se mnou mele, furt mám pocit, že bych něco měla dělat 
Taky jsem přemýšlela, jestli vůbec někdy poznám poslíky nebo že rodím
Já mám ms bolesti od začátku těhu a píchá a pobolívá mě každou chvilku někde a průjem-to ani nemluvím, jak teď beru ten hořčík, tak ho mám furt 
Luci, gratuluji ke kontrole 
Není tady

Very ja se dostanu na nakup veci co mi chybi az ke konci srpna ,tak snad to neva
S tim koupanim je to v tomhle horku fakt neprijemny a potom se vlastne uz taky nevykoupes .. no az pristi rok
Ja se jdu starat o malickou a segra jde maleho unavit do bazenu ,tak pa 
Není tady

tak další podzimňátko máte na světě 
dneska se na Clostilkách objevila novinka:
Vítek Novák se narodil dnes ve 14,35h.Váží 2,94kg.Musí do inkubátoru , ale jsou oba OK

Není tady
Ahoj, posílám pozdrav od Snažilenky: Vítek se narodil dnes v 14,35h, váží 2,94kg. Oba jsou OK
Není tady
Já se taky přidávám ke gratulacím, tak se nám to nějak rozjelo.
Já jsem dneska dokoupila ještě jednu kójo košili a kójo podprdu. Holky já mám tedy z 75C 80D. Prostě se mi zvětšil i objem. Takže už mám vlastně úplně všechno. Jdu si vepsat do tabulky ty ceny, co jsem za to dala. A snad už to bude všechno. Poslední balík mi má přijít tenhle týden. A končím s nakupováním.
Dneska jsem byla v práci, přijela jsem teď a jsem docela hotová. Takový divný počasí, dusno no hnus. Taky jsem si zašla ke kadeřnici, tak jsem o něco krásnější, ale nevim, nevim. Moc mi to nepomohlo.
Není tady
To byl fofr, paráda! Velká gratulace, hodně zdravíčka Snažilence a Vítkovi 
Není tady
Ahoj Ivuš
Teď jsem to nějak všechno dočetla. Já tu mám všechny ty věcičky na velké hromadě a rozhodla jsem se, že začnu prát a zabalím si tašku až nastoupím na skutečnou mateřskou, takže až po 31.8. Snad se počasí umoudří a nebude takovej pařák.
Zrovna jsem si o víkendu říkala, jak mi vyskočil pupek a všimli si toho i u nás v práci. Takže ty z Vás, které nadáváte, že Vám bříško neroste neteskněte, vždycky to vyskočí naráz.
Není tady